• header

JULTÄVLING MED NELLY

1a december idag, nu drar vi igång en jultävling!! Tävlingen går ut på att du kan vinna din önskelista (som består av fyra st julklappar till dig och dina nära) från Nelly.com. Det blir 5 st vinnare! Så sätt igång och tävla, följ bara anvisningarna nedan. Lycka till! :)

PS. Ni ska alltså skicka era bidrag (länkar + motivering + mailadress) till mig här bland kommentarerna till detta inlägg

2,049 Comments

Elin

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/only-589/larson-love-dress-589310-65/
Till min kompis Linn

http://nelly.com/se/kläder-for-kvinnor/jeane-blush-396/carola-dress-396213-12/
Till min kompis Julia

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/club-l-714/chiffon-flower-dress-714113-12/
Till min kompis Anna

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/floral-cup-dress-475304-54/
Till mig själv

Idag så gjorde jag slut med min pojkvän, som jag har varit tillsammans med i över 3,5 år. Eller, vi började prata om det igårkväll, men idag gjorde vi slut. Det var väl mest han som ville göra det, jag är fortfarande jättekär i honom och är väldigt ledsen, och vet inte vad jag ska mig till just nu… Men som tur är så har jag ju mina underbara vänner! Men jag har känt att, under dessa åren och mest under sista tiden, så har det blivit att mina kompisar har hamnat vid “sidan om”, jag har inte haft så mycket tid för dom. Det är ju vanligt att det lätt blir så, men det är jättedumt, man ska aldrig “byta ut” sina vänner mot sin pojkvän det vet jag, och det har jag inte gjort heller! Men ändå lite att jag nog inte har visat så bra hur mycket dom betyder för mig, just för att jag har varit så mycket med min kille. Både Linn och Anna har haft det ganska jobbigt oxå, under framförallt hösten, och jag har nog inte riktigt funnits där så mycket som jag egentligen borde (fast jag har försökt att få ihop det så gott jag kunnat.) Men jag vet att de ändå kommer stötta mig i vått och torrt, och göra så att jag tar mig igenom detta, som kommer bli en väldigt jobbig period i mitt fram tills nu lyckliga femtonårs liv, och jag vill verkligen visa, framförallt mina allra närmaste vänner Linn, Julia och Anna, hur mycket jag älskar dom, genom att ge dom varsinn fin klänning från Nelly i julklapp! Jag valde även en snygg klänning till mig själv, för jag känner att jag kan behöva något litet för att pigga upp mig själv just nu. Jag skulle bli så otroligt glad och tacksam om jag vann. By the way, you rock Kenza!

Reply
Ann-louise Inanc

Hej Kenza, jag är en mamma på 40år.
& jag gillar att läsa din blogg. Mina barn
älskar dig & det gör nog många fler i världen.
Det är snart jul och jag har lite fram och tillbaka
med ekonomin, så såg jag denna tävlingen och varför inte
försöka? :)

Jag var inne på Nelly.com och hittade någonting som skulle passa min store dotter:

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/g-star-745/cocoon-long-cardigan-knit-745073-245/
om hon skulle fått den stickade tröjan från G-star i sorlek small så skulle hon nog varit jätte glad och det gör mig glad också.

Sedan hittade jag någonting jag gillade själv:

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/woolrich-413/ws-luxury-artic-parka-413011-14/
en super snygg jacka i stl. Large ! & jag skulle kännt mig snygg i den, varm är det säkert ockå. Att få den i julklapp av Nelly&Kenza skule nog vara det bästa som skulle hänt mig de närmaste 20år sen.

Sedan hittade jag någonting till min andre dotter också:

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/pi-dress-658193-14/
En sånhär klänning från acne skulle nog min dotter varit glad för. Inte för att jag vet vad Acne är för märke, men den såg ganska “dyr” ut. Hon passar i svart & i lite längre klänningar, om jag skulle gett henne den skulle jag nog fått höra “jag älskar dig mamma”. Oh, det värmer..

Till sist men inte minst, eller hur ska jag säga, he he så hittade jag någonting till min syster, som alltid har funnits där för mig, när jag har haft det svårt, & hon förkänar verkligen någonting bra!:

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/prime-boots-693/engineer-high-43-zip-693011-14/
Dessa snygga dojerna! Gud vad hon skulle gillat dom i storlek 37.
Hon använder ett par svarta stövlar nu också, men dom är halvt isönder i hälen. Med dragkedjan på kanten skulle skon suttit fint på hennes fot!

“att få ge dessa pressenter till mina barn, mig själv & min syster, skulle vara den bästa julen någonsin, jag forsätter att läsa din blogg Kenza! Du är så söt, & att följa din framtid in i rampljuset är en underbar historia, men du är så mycket mer, kram Ann-louise Inanc.

[email protected]

Reply
natali

Mamma= http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/new-dolores-427435-14/
Mamma= http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/wildflower-by-kenza-735/brilliant-boot-735016-14/
pojkvän= http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/mango-766/dexter-jacket-766155-99/
pojkvän= http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/superdry-538/new-canvas-super-538092-14/

Jag hade velat ge 2 par skor åt min mamma som älskar skor, Jag har ingen speciel anledning till varför jag vll ge henne dessa skorna , Min mamma betyder allt för mig , Och för att visa min kärlek till henne vill jag ge henne något i julklapp som hon verkligen kommer älska. Men jag har inte så mycket pengar, Man kommer ju inte så långt med ett litet studiebidrag som jag bara får 500 av. Jag tror hon hade blivit sjukt glad efter att inte köpt nya skor på över 4 år. hon är veldigt kort också därför kommer hon älska klackarna ! :)

Dom 2 sista presenterna valde jag till min pojkvän, Jag vill kunna ge honom något han verkligen kommer gilla , Han har gätt mig så himla mycket saker , Men jag har aldrig kunnat riktigt ge honom någor riktigt fint..
Så vad är inte bättre en att je han en ny jacka , Sen jag blev tsm med honom har han tjatat på sina föreldrar i 2 vintrar att han vill ha en nya jacka, Därför vill jag ge han en istället! Jag älskar verkligen min kille, Och med ett så långt distansförhållande (makedonijen/sverige) så är det ibland svår att visa sin kärlek…

Men till den andra frågan VARFÖR vill jag vinna..
Den enda anledningen till att jag vill vinna är för att jag vill visa min tacksamhet och kärlek till dessa 2 undebara personer som har stält upp för mig, Och hjälpt mig vad som en hänt ! Jag älskar er !

Gäntligen hade det räkt med bara varsen länk till dom båda
Jag är tacksam för vad det än blir !

Reply
SOFIA

[email protected]

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeffrey-campbell-905/denmark-shoe-905005-14/
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rules-by-mary-100/josie-shoes-100240-14/
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/caia-of-sweden-436/min-bag-436025-99/
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/replay-201/radixes-pants-201044-33/

De första skorna och jeansen är till min kompis, S, och väskan och de andra skorna är till min mamma. ¨

Jag vill vinna för att jag vill ge min kompis S och min mamma de finaste presenterna de någonsin fått, för att de alltid stöttar mig!

Reply
alessandra

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/gestuz-143/sort-bag-143144-14/
denna väska är till min grymma mamma.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/denmark-shoe-905005-14/
dessa skor till min bästa vän.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/one-teaspoon-127/love-bird-dusty-tee-127093-81/
till min älskade lillasyster

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/g-star-745/3301-v-jeans-745008-160/
dessa till min lillasyster igen.

Hej Kenza!
Dessa personer är till dom jag skulle vilja ge mina julklappar till. Min mamma, min lillasyster och jag står varandra riktigt när. Vi är bästa vänner. Ende sen vi flytta hem från Grekland har vi alltid ställt upp för varandra. Jag fick leka vuxen för att kunna ta hand om mig och min syster när mamma var och pluggade på dagarna och sent in på kvällarna. Det är verkligen dom som betyder mest för mig. Och min bästa vän. Vi har verkligen varit igenom allt, och då menar jag allt man gå igenom med en bästa vän. Vi står varandra så nära, vet allt om varandra och ställer alltid upp för varandra, även om vi bara känt varandra i snart 4 år. Men sådana vänner hittar man inte fort och lätt, och vår vänskap har tagit tid att bygga upp. Förtroende efter förtroende, tillit efter tillit. Inte många som jag kan kalla för min själsfrände men det är hon, kan jag lova. Därför skulle jag vilja ge dessa julklappar till dessa personer. Dom finns där för mig vilken tid på dygnet som helst, lyssnar och ger mig råd och motivation, men främst: dom ger mig den varmaste kärleken man kan önska sig. Dessa tre personer ligger mig varmt om hjärtat och jag skulle aldrig vilja byta ut dom mot något annat! Det skulle vara så roligt att få vinna och se min mamma le igen, le och stråla av värme. Hon är så stressad att hon ska få känna sig fin även om det bara är inför oss, hennes döttrar.
btw, grym blogg! du är verkligen en inspiration för oss ungdomar. God Jul!
/alessandra.

Reply
Hanna

Tja kenza.
Min ABSOUT BÄSTA vän vill jag ska ha
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jofama-592/kenza-4-592000-14/

Till min vän som har ställt upp i vått och tort:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/diesel-215/toglyx-t-shirt-00czj-215355-29/

Till min syster:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rut-mfl-540/3pinups-top-540140-80/

och till min bästa kill-kompis,som jag delar allt med:
http://nelly.com/se/kläder-för-män/wesc-163/overlay-biggestsweatshirt-163448-83/

förklaring till varför just jag ska vinna:
Varje år har jag gett julklappar till dessa personer jag gillar allra mest.
Men iår har jag inte råd.
Våran tvätt stuga har brunnit och min familj måste lägga en del pengar på det.
Och varje kompis är värd så mycket för en.Och det vill jag visa på julafton.Att jag bryr mig om dom.
/kram
Så jag skulle verkligen uppskatta dom här sakerna.

Reply
maddie

Hej Kenza!

Jag skulle verkligen dö av lycka om jag vann den här tävlingen. Jag har nämligen det väldigt tufft ekonomiskt. Jag lever på 4500 kr i månaden, dvs under existensminimum :(
Detta pga att jag lider av en djup depression som gör att jag inte kan jobba mer än 25%. Men F-kassan vägrar nu att ge mig pengar pga deras nya hårda regler.
Jag älskar verkligen att shoppa och är inne på Nelly nästan varje dag och bara tittar på kläderna. Titta är ju gratis! ;)
Har inte shoppat sen i somras så det hade verkligen vart trevligt med något nytt. Dessutom vill jag ge julklappar till mina nära och kära som jag inte har råd med.

Dessa snygga skorna till mig själv. Jag dör av dess snygghet! http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/bielawa-boot-427665-14/

Och det här kitet till min fina mamma! http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/korres-625/holiday-treats-kit-625077-1/

Den här fina tröjan till min lillasyster http://nelly.com/se/tjej/freeze-100266/alex-pullover-6455-14/

Och den här gosiga tröjan till min underbara pojkvän som har vart en riktig ängel under den här jobbiga perioden <3 http://nelly.com/se/kläder-för-män/g-star-745/doshi-shawl-knit-745143-14/

God Jul :D

[email protected]

Reply
SOFIA

Hej KENZA!!

[email protected]

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeffrey-campbell-905/denmark-shoe-905005-14/ (strl. 38)
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rules-by-mary-100/josie-shoes-100240-14/ (strl. 38)
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/caia-of-sweden-436/min-bag-436025-99/
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/replay-201/radixes-pants-201044-33/ (strl. W21 L32)

De första skorna och jeansen är till min kompis, S, och väskan och de andra skorna är till min mamma. ¨

Jag vill vinna för att jag vill ge min kompis S och min mamma de finaste presenterna de någonsin fått, för att de alltid stöttar mig!

Reply
Maja

Hej! Det här kanske låter som en påhittat historia men det kan jag lova dig att det inte är,
det är såhär att min mamma nyligen gått ner i vikt, hon var väldigt stor förut men nu är hon mer “normal size”, jag är verkligen jätte stolt över henne men har inte hittat ett sånt bra sätt att visa det på. Men vad kan vara bättre än det här? jag skulle vilja ge henne 2 plagg som hon kan bära till vardags för att få känna hur fin och duktig hon är! :) Då hon tyvärr inte unnar dig själv det
Dessa plagg skulle jag vilja ge till henne:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/g-star-745/balti-dress-745181-80/
Och en annan som hon kan ha som mål att gå i för att motivera henne:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jarlo-782/penny-782012-13/
Sen skulle jag vilja ge resterande två till min fina älskade syster för att visa min uppskattning och som student har man inte råd med mycket inte! jag skulle i alla fall vilja ge henne dessa:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jarlo-782/lucille-782008-286/
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vero-moda-631/inna-ls-top-631161-1/

Jag vill alltså vinna det här för att visa hur mycket jag tycker om min mamma och hur dutig jag tycker och hon är! Sen vill jag ge till min syster för att hon är min bästa vän och jag vill visa henne hur omtyckt hon är :)

Min mailadress är [email protected] och det skulle vara så fint att få visa de två viktigaste i mitt liv hur bra dom är! :)
kram

Reply
johanna

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/vila-479/graise-dress-479516-14/

Den här klänningen skulle min vackra mamma få! Hon har nyss gått ner en massa i vikt så hennes fina kläder sitter inte så bra så jag skulle vilja ge henne en riktigt fin klänning som hon kan känna sig ursnygg i!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/vila-479/graise-dress-479516-14/

Min coola dansös till storasyster älskar mysiga tröjor! Den här skulle hon vara snygg i!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/ollefabriken-783/olle-783004-80/

åååh! den här ska min pojkvän ha! Han kommer älska den lika mycket som jag. PERFEKT!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/triumph-967/sexy-angel-hipster-set-967015-14/

Ännu en julklapp till min pojkvän som även jag kommer njuta av ;)

Kan inte säga att jag förtjänar att vinna mer än alla dina andra läsare. Alla har ju sina olika svårigheter eller sin godhet som gör att de förtjänar ett fint pris. Tänker inte nämna mina tragedier i livet för jag har ovanlig tur att ha så fin familj och min pojkvän är helt underbar. Julen kommer vara lika härlig utan att jag vinner för jag vet att de nöjer sig med bara en kram om det är så. Men kan bara säga att jag verkligen verkligen vill ge mina älskade fina saker detta år!

Reply
Matilda

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vila-basic-848/woman-3-4-sleeve-frill-848005-289/
Denna underbara tröjan skulle jag vilja ge till min tvillingsyster i julklapp. Tycker den var fruktansvärt fin och hon kommer bli ursnygg i denna :)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/gardenia-872/gardenia-2471-crazy-872003-14/
Dessa skor skulle inte passa på någon lika bra som dem skulle göra på min mamma. Hon är fruktansvärt förtjust i skor och det är det hon älskar allra mest att köpa.
Dessa skor har även jag och hon vill också ha ett par sådana men dem är tyvärr slutsålda i butikerna här omkring.
Jag skulle vilja ge min mamma något extra fint och något som jag verkligen vet att hon tycker om. Hon ställer upp så mycket för mig och då vill jag ge henne något fint.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/tfnc-777/chantally-one-shoulder-777042-14/
Denna klänning skulle jag också ge till min syster, hon ställer alltid upp för mig och är värd det finaste.
Vi har alltid varandra och jag vill ge henne något speciellt. Så varför inte denna söta sak?

http://nelly.com/se/kläder-för-män/adrian-hammond-815/rio-de-janeiro-815020-16/
Denna läckra t-shirt skulle jag ge till min pojkvän. han ställer upp för mig så mycket och gör verkligen allt för att jag ska vara glad. Denna tröjan vet jag att han har kikat på förut men har aldrig köpt den. Han skulle bli överlycklig om jag skulle ge den till han i julklapp.

Jag vill vinna detta pris för just nu har jag lite tight med min ekonomi. jag flyttade ihop med min pojkvän för 3 månader sen och eftersom jag fortfarande går i skolan har jag inte så hög inkomst varje månad. Jobbar lite helger då och då. Men min kille har verkligen gjort allt för att vi ska bo så bra som möjligt och jag har självklart hjälpt till jag också men nu har det blivit så att jag inte har så mycket pengar att köpa julklappar för detta året så då skulle detta vara perfekt för då kan jag ge fina och eleganta julklappar till min familj och pojkvän.
Jag skulle bli jätte glad för alla har ställt upp så mycket för mig och hjälpt till så nu skulle jag vilja ge dem fina och användbara julklappar och dessa kläder jag valt ut från nelly vet jag att dem tycker om.
Nu håller jag mina tummar & tår :) <3

Reply
Yasemin

Hej Kenza!
Lite öppet att kanske ta de så här men vi hade inbrott i helgen och blev av med hur mycket grejer som helst, bland annat ALLA mina pengar jag hade sparat till en resa jag och min pojkvän håller på att spara till… Därför har jag inte mer än 700 kr kvar (från stidiebidraget eftersom jag la undan 300 till resan) så kan inte köpa några fina julklappar till hela min släkt och mina vänner.. Just därför tänkte jag att det kanske var ett perfekt tillfälle att önska sig lite här!
Låter säkert som en riktigt smör-ursäkt.. men du får tro så om du vill!

1. http://www.blocket.se/goteborg/Canada_goose_jacka_original_30910008.htm?ca=11&w=3 Till min bästa kompis, eftersom hon snart fyller 18 och vi ska överraska henne med god mat och en stor fest för henne! Hon skulle passa grymt bra i denna klänning.

2. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/elise-ryan-555/chiffon-maxi-dress-555019-14/ Till min mamma! Hon och min låtsaspappa ska till paris över nyår och gå på en fin restaurang. Klänningen skulle passa henne PERFEKT och hon skulle vara sååå vacker den kvällen!

3. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-14/ Till min moster. Hon har länge suttit och tjatat på att hon vill ha dom här i julklapp, så jag önskar dom till henne!

4. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vero-moda-631/nati-s-l-long-top-631149-14/ Till min syster som är ett år yngre än mig. Vet att hon ser upp till mig mycket och när hon såg att jag satt och kollade på denna klänning/topp så sa hon på en gång att denna var vad hon ville ha i julklapp av mig! Så denna önskar jag till henne.

5. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/sparkle-sweater-396109-14/ Själv önskar jag mig bara denna enkla tröja att ha en vardag. Älskar den!

Så får hoppas att jag vinner nu då så jag kan unna mig och min familj + vän kan få lite fina julklappar i år trotts omständigheterna. Ha en bra dag Kenza!

Reply
amanda

Till min vän Anki skulle jag köpa den här jackan http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/tenson-842/himalaya-w-842000-1/ då hon är ensamstående mamma med väldigt dålig ekonomi och lägger alla pengar hon har på sitt barn. Så en varm och rejäl jacka i vinter skulle inte sitta fel, och det är verkligen något som hon behöver.
Stl M

Den här http://nelly.com/se/kläder-för-män/diesel-215/k-dinero-cardigan-215424-80/ skulle världens bästa pojkvän få då han ändrat mitt liv totalt. Det finns ingen som ställt upp så mycket som han när jag haft det svårt, och jag vill verkligen skämma bort honom som tack.
Stl S

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kum-kum-561/turqouise-mfl-necklace-561066-100/ Hade min underbara farmor fått. Hon har haft ett tufft år med magproblem och hjärnturmörer och ska dessutom flytta nu i december, längre bort från mig tyvärr.

Jag skulle ge dessa http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/wildflower-by-kenza-735/crazy-sandal-735015-26/ till min vän Jenny som är skogalen och alldeles alldeles underbar.
Snällare person finns inte.
Stl 38

Varför just jag ska vinna är för att jag vill ge dessa julklappar till mina vänner då dom betyder så oerhört mycket för mig.
Min bästa vän som aldrig kan unna sig något pga sin dåliga ekonomi, min fina pojkvän som hjälpt mig bort från allt dåligt jag vart med om, min älskade farmor som vi trodde vi skulle förlora pga hjärnturmörer och min vän jenny som alltid finns där för mig.

Det är för mig en bra motivation, att få ge mig en chans att få ge lite tillbaka till dessa människor som ger allt till mig.

Tack för en rolig tävling. :)

Reply
Frida Wallin Nilsson

Hej där Kenza! Jag vill bara säga att jag älskar din blogg och har gjort det länge nu. Jag är en av de många personerna som verkligen ser upp till dig. Jag tycker verkligen att du förbättrar julstämningen med dina tävlingar som verkligen kan göra många människors liv bättre och roligare. Du är nog en av de snällaste personerna här i värden. Nu över till presenterna :)

1: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/sophie-by-sophie-918/globe-pendant-silver-918002-133/
“Detta halsband vill jag ge till min mamma. Hon har alltid ställt upp för mig och jag tycker hon förtjänar en fin julklapp. Jag tycker att halsbandet återspeglar lite av hennes personlighet. Hon är färgglad som halsbandet och unik som det också är. I 8an hade jag nästan IG i alla ämnen, men min mamma hjälpte mig uppåt och fick mig att förstå att jag pluggar för min egen skull. I slutet av 9an var jag en av de personerna i klassen med de bästa betygen”

2: http://nelly.com/se/kläder-för-män/g-star-745/orlando-hooded-vest-745157-286/ “Den här tröjan skulle jag vilja ge till min pappa. Precis som min mamma så ställer han alltid upp för mig och hjälper mig hela tiden. Pappa tänker alltid på mitt bästa. Det känns inte riktigt som om jag någon gång har haft råd att köpa någon av de något riktigt fint. Jag har alltid köpt någon radio eller något till pappa och jag tror inte det uppskattas så väl mycket. Även om det är tanken som räknas så vill jag att han ska kunna ha användning av min julklapp. Jag hoppas att jag på julafton kan ge honom den här. I storlek L.

3: http://nelly.com/se/kläder-för-män/g-star-745/sunny-hooded-sweat-745156-14/ “Nästa julklapp vill jag ge till min pojkvän som alltid finns där för mig och som jag älskar. Hans mamma har för något år sedan bekämpat sin bröstcancer och därför har hon haft svårt att få jobb. Men hon har alltid försökt att ge sina två söner vad de önskat sig. I år vill jag ge min pojkvän en julklapp som han förtjänar och något som han verkligen vill ha. Jag hoppas med hela mitt hjärta att han på julafton kommer hitta den här i sin julklapp med storlek L.

4: Den sista julklappen var svår att välja. Men jag visste direkt vem jag vill ge den till. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/paris-hilton-330/4-sent-gift-box-330018-108/ “Den här presenten är för mig mycket speciel, den är till mina två systrar. Jag älskar mina syskon och varje år kämpar vi för att hitta de perfekta julklapparna till varandra. Men det är sällan jag lyckas på grund av pengar problem. För någon dag sedan såg jag båda mina systrar titta på de här parfymerna och jag tänka nu ge det till de för att sedan dela på.”

Tack Kenza för denna fantastiska möjlighet och jag hoppas verkligen att en person som verkligen behöver julklapparna får möjligheten att göra det. Jag har aldrig vunnit något i hela mitt liv. Jag har ganska otur med andra ord. Jag önskar alla som deltagit lycka till.
God jul kenza :)

Frida Wallin Nilsson
[email protected]
FridaNilzzon.blogg.se

Reply
shakke

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jarlo-782/lucille-782008-286/ (Till min ena syster hon kan ha en snygg klänning på julafton eller nyår eftersom hon igår nämnde att hon behövde köpa en)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/savvy-citizen-854/berlin-854003-137/ (till min pojkvän som aldrig köper skjortor för han tycker dem snygga är för dyra)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/mi-lajki-mi-fashion-426/stud-cross-long-necklace-426150-26/ (detta hade jag velat ge till min syster som skulle behöva ett nytt snyggt halsband)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/armani-193/ladies-knit-hipster-set-193182-14/ (Sist men absolut inte minst hade jag gett detta set till min mamma som varit singel i 15 år och som vi nu tänkte lägga ut på en date sida)

Enda anledningen till att jag vill vinna är för att jag vill kunna ge mina nära och kära fina julklappar som de blir glada för trots att jag tog studenten i somras och nu är arbetslös. Min mamma tillåter inte heller mig att köpa julklappar till henne eftersom jag inte har pengar men jag tycker verkligen att hon är värd det och vill gärna ge henne något och om jag hade vunnit hade hon inte kunnat säga något heller ;)

Reply
josefine

Den skulle vara perfekt o ge till min syster.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/diesel-215/tectyx-t-shirt-00czj-215356-14/ stl s

Den skulle passa bra till min vän sara tycker ja :)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/wesc-163/wesc-logo-biggest-hood-163396-14/ stl s

Den skulle vara väldigt kul och ge till min vän anna, hon fryser så ofta. Så den skulle vara bra :)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/svea-120/woodie-jacket-120270-286/ stl s

Den skulle jag vilja ge till min vän louise för hon skulle passa väldigt bra i den :)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rare-fashion-475/floral-cup-dress-475304-54/ stl xs/s

Reply
Mika

Hej Kinza! Är med i tävlingen helt klart.

Jag vill ge skorna till en fin vän till mig, som jag inte har råd att köpa julklapp till i år tyvärr, så vore underbart att kunna ge henne något som jag vet att hon gillar, hon älskar skor.
Mascaran är till mig själv, jag har letat efter den mascaran länge, men inte hittat den någonstans, och locktången och presentförpackningen med Naomi Campbellparfymen är till min fina mamma som fyller år nästa vecka. Hon älskar Naomi Cambells parfymer, och hon vill gärna vara fin i håret ibland, men hon har aldrig råd att köpa sådant till sig själv, eftersom hon tänker på andra först hela tiden. Det vore så roligt att kunna ge bort detta till min vän och min mamma, eftersom jag inte har råd att kunna köpa det själv. Det är tufft att vara student ibland.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/cornwall-427640-14/#

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/max-factor-529/2000calorie-curvedmascara-529009-285/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/babyliss-paris-636/pro-curling-iron-2332e-636027-14/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/naomi-campbell-664/naomi-campbell-gift-set-664028-108/

// Mika

Reply
Seda

Hej Kenza jag skulle vilja ge klänningar till mina fyra allra bästa vänner. Jag tror att de skulle bli super glada :)

1)http://nelly.com/se/kl%c3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kling-734/dress-galaway-734030-76/

2)http://nelly.com/se/kl%C3%B6r-kvinnor/rules-by-mary-100/cassidy-dress-100206-14/

3)http://nelly.com/se/kl%C3%B6r-kvinnor/club-1-714/floral-back-strap-dress-714046-94/

4)http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/tutti-/frutti-829/lisa-dress-829011-94/

Reply
Emelie

HejHej, här kommer min fina önsklelista till min släkt :)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/palladium-794/pampa-hi-lady-794007-912/
(storlek 38 – till min lillasyster!)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/angeleye-968/full-lace-dress-968001-14/

(storlek M-L till min otroliga kusin som har gått ner 40 kilo i vikt!!!)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/savanna-t-shirt-396178-12/
(storlek L)T-shirt till min storasyster :)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vogue-440/the-olden-days-440044-14/
domma är till mig, haha tyckte ju att dom var så snygga:)
storlek 40-44 )

Jag tycker att jag skall vinna eftersom alla dessa julklappar är något som jag verkligen vill köpa till mina nära, men på sitt barnbidrag kommer man inte så långt, tex min lillasysters palladium skor, hon har tjatat om dom väldigt länge, men mina föräldrar säger att dom inte vill köpa dom till henne, så jag vill göra det åt henne, det skulle vara jätte skönt att kunna ge min släkt den bästa julafton i världen! Min kusin är så duktig hon har blivit jättefin och hon gick ner hela 40 kilo och hon är bara 17 år, så jag känner att jag verkligen vill ge henne något specielt. Hoppas verkligen att jag vinner, känner att jag behöver detta haha :D
//Emelie :)

Reply
Lena

Hej Kenza!
Lena heter jag som du ser, är en relativt ny bloggläsare när det gäller dig men jag har ändå lyckats plöja igenom större delen av dina blogginlägg på min lediga tid.
Jag sätter igång direkt med länkar och motiveringar här:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/diesel-215/t-ocote-rs-shirt-215430-912/
T-shirten är till min fina pojkvän. Förhållandet är nytt och spännande, men ändå känns allting redan förutspått för oss två. Vi vet att vi kan sluta leta nu, att den där platsen i våra hjärtan som alltid har stått tom – den var menad för oss två. Nu när jag är hel och fått uppleva känslan av att kunna hela någon annan vill jag ge honom en t-shirt, en lika enkel och uppskattad gåva som han är för mig.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/john-zack-911/one-shoulder-l-s-dress-911001-286/
Den här klänningen går till min lillasyster som precis fyllt 19 år. Det är svårt för mig att ens börja motivera varför hon ska få en sån här fin julklapp men det räcker nog med att säga att hon är min bästa vän. Och att hon hade passat perfekt i den här klänningen.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/mountain-pumps-427591-14/
Skorna går också till min syster bara för att hennes ben når ändå upp till himmeln, de skulle passa till klänningen och det är vad hon minst av allt förväntar sig att hon ska få av mig (eller dig). Sen är det sällsynt med tjejer som klarar av att gå i klackar som dessa, men hon fixar det. Min fina syster.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jarlo-782/annette-782020-14/
En klänning till mig! Motiveringen till varför JAG borde få en sån här klänning är svår, att önska mig saker har aldrig varit något jag gjort. Helst av allt skulle jag haft en jul där jag kunde ge bort julklappar till alla jag älskar och ta emot mycket mindre. Men Kenza, den här klänningen önskar jag mig. En av mina första önskningar går till dig och den handlar om en underbar klänning! Ha nu en fin jul :)

Reply
sofia

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/converse-282/all-star-canvas-hi-282004-46/ Skulle vilja ge dessa sneakers till min mamma

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/prime-boots-693/engineer-calf-boot-693001-14/ Bootsen till min moster

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/acne-658/hybria-lea-658253-14/ Acne skorna till min syster

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/foxy-shoe-905004-1272/ Till min kompis

Jag heter Sofia och är 18 år. På dagarna försöker jag klara mig så gott det går. Jag är oftast med min mamma som har ett litet förståndshanndikapp vilket gör det svårt för henne att vara mamma så jag tar på mig den rollen istället. Jag skulle vilja ge min familj klappar för att jag aldrig kan det. Tack

Reply
alma kullenstein

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/odd-molly-582/overcast-coat-582087-911/
Den här presenten skulle jag ge till min mamma som betyder mest för mig i hela världen, hon har varit deprimerad över sitt jobb ett tag. En sådan här gåva skulle nog kunna lysa upp hennes vardag!
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/woolrich-413/ws-artic-parca-df-413009-245/
Den här presenten skulle jag ge min kusin som är en utav de personer som står mig närmast i livet, att som fattig student visa uppskattning med presenterär inte alltid så lätt så hon är värd den här!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/hybria-lea-658253-14/
Dessa skor skulle jag fe min syster för att jag älskar henne och för att jag ska få ha mina egna klackar för mig själv hehe!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/prime-boots-693/engineer-mid-16-zip-693007-14/

Dessa skulle jag ge min farmor som har pratat om ett par rejäla skor ett bra tag nu, hon är den som alltid har funnits där för mig om jag behöver prata om problem eller bara vill känna kärlek!

Jag har valt att ge bort mina presenter till folk som visat för mig vad kärlek innebär och ett liv utan kärlek är inget liv alls enligt mig!

Reply
Christine

1. till mamma
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/max-factor-529/max-factor-xmas-box-529046-18/
Det brukar vara rätt problematiskt att hitta presenter till mamma, antingen önskar hon sig saker som är lite “för” stort för mig att köpa själv eller lite “för” litet så det känns otillräckligt. Jag vet att hon nästan alltid önskar sig nytt smink och andra skönhetsprodukter, så då tänkte jag en kajalpenna eller liknande, men återigen kändes det lite för litet. Sen hitta jag detta kitet – perfekt! Hennes favoritmascara är just denna till och med.

2. till min vän
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/blond-828/turtle-ring-828059-27/
så.. vi handlar ibland julklappar till varandra och ibland inte. Förra julen köpte hon en present till mig som jag verkligen tyckte om, men vi hade inte sagt att vi skulle göra det den julen, så jag kände mig lite dum, även fast hon sa att det va ok just för vi inte bestämt något! Nu vill jag ge henne något som jag vet att hon verkligen kommer tycka om. Hon älskar såna här ringar, men den kostar lite mer, men jag vet hur glad hon kommer bli och vill verkligen ge den till henne!

3. till min pojkvän
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/tiger-of-sweden-550/tiger-bag-male-550192-14/
vi båda två är inte de som går runt med massa pengar i fickan just nu. han har sagt att vi inte behöver göra något stort, men det är vår första jul tillsammans (snart 8 månader har vi varit tillsammans) och jag vill egentligen ge honom något fint! Så han har gjort en väldigt genomtänkt önskelista som är till hans föräldrar, släkt och liknande. Där hade han med en sån här väska och han har pratat om det rätt länge. Han vill ha en portfolio utan handtag och jag tycker denna är skitsnygg! Jag skulle inte ha råd att köpa den till honom själv, men jag önskar verkligen att jag kunde!

4. till lilla mig
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rare-fashion-475/red-velvet-cup-dress-475328-46/
som jag förstod det fick man lov att önska sig något litet till sig själv också och jag har kollat in denna klänningen. För ett tag sen hitta jag en annan klänning på en annan hemsida, men den lyckades ta slut i min storlek innan jag hann blinka. Dels va den dyrare och jag hade fortfarande problemet med vad jag ska ha på mig på julafton. Sen har jag haft problem med att hitta något snyggt i rimlig prisklass sen dess. Men när jag såg denna kände jag direkt att den va precis vad jag leta efter! Något gulligt och fint, lite annorlunda men ändå jag, som kan vara både familjefin till jul och lite mer party till nyår. Jag har redan båda outfitsen i mitt huvud och önskar verkligen att det kan bli så också! (storlek xs/s)

SÅ HÄR ÄR MIN ÖNSKELISTA

Jag hoppas verkligen att jag vinner just för att jag har alltid så mycket på gång, skola, familjegrejer och liknande som jag inte vill gå in på utan att se fjäskig ut. Därför har jag ofta väldigt svårt att få ihop det ekonomiskt och tidsmässigt! Det har till och med gått så långt att mamma fick betala för hennes egen födelsedagspresent, då känner man sig bara dum. Jag vill för en gångs skull känna att jag kan ge dom jag tycker om något som jag verkligen känner är rätt! Inte bara för att det ska vara så, om du förstår vad jag menar. Och att egentligen bara ha hittat grejerna är rätt stort, men onlineshopping blir ju bara bättre och bättre. Men som sagt, det räcker ju inte riktigt till. Jag vill se deras min när jag ger dem detta och känna en lyckad jul! Tack för chansen! :)

Kram Christine

[email protected]

Reply
Malin "Molly"

Hejsan!

Gud vilken rolig tävling.

Till mamma:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rut-mfl-540/mcallan-cosy-cardigan-540204-14/

Till lillasyster:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/only-589/boyfriend-long-cardigan-589168-82/

Till lillasyster:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/cheap-monday-433/tight-rope-433329-14/

Till underbaraste sambo:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/mouli-214/cole-ziphood-214112-14/

Dessa julklappar skulle jag villa ge till mina nära och kära dem som står mig allra varmast hjärtat.
Jag vill vinna för att iår liksom förra året så har jag verkligen inte råd att köpa julklappar inte ens till min underbara sambo har jag råd.
Och jag vill inte stå i år igen på julafton och skämas och inte ha nån julklapp till min kära familj.

Så jag håller verkligen tummarna stenhårt nu och hoppas och önskar verkligen att jag skulle kunna få denna oehört stora och bra chansen att få kunna dela ut lite julklappar i år.

Mvh Malin “en fattig ungdom”

Reply
Pamela

Hi
Kenza, they are, the most important in my family, i didnt buy a gift yet, but if i win i will have more money for buy things for me
have a lovely great day.
Thanks

*
till min lilla zaza.(-my sweet girl-woman-)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/tree-427043-14/

till min Sött Linda(-she is the amazing woman in the family-)
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/jagodina-427567-99/

till min älskling(-my lovely sambo-)
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/edc-by-esprit-812/hawk-m3b-pants-812093-80/

till min baby (-my sweet sweet son-)
http://nelly.com/se/baby/kavat-100233/defender-shoe-6028-14/

Reply
Denise

Vilken fantastisk tävling! Ser att det redan är jätte många som är med att tävla så chansen att vinna är väl ungefär 1 % haha men jag gör ett försök, skulle vara kul att vinna har aldrig vunnit någonting förut så julklappar till mina nära och kära skulle vara underbart! Är en ganska fattig 17 åring som lever på studiebidraget, vill visa min familj och min bästa vän hur mycket jag uppskattar att dom ställer upp för mig. Min familj firar jul ensamma det här året pga en sak som har hänt så det är lite deppigt men dom här sakerna skulle verkligen få en på bästa humöret!
[email protected]

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/ed-hardy-205/danger-eagle-hood-205265-54/

den skulle vara till min älskade lillasyster! Hon är helt kär i ed hardy och i babyrosa så denna skulle vara en perfekt julklapp till henne!  då skulle jag förmodligen få största kramen och höra att jag e världens bästa syster!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/ed-hardy-205/roaring-peace-hood-205244-1/

Den skulle jag ge till min fina pappa, han förtjänar en fin julklapp i år efter allt han har gjort för mig, världens bästa pappa!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/vero-moda-631/riding-long-leggings-631148-14/

Dom skulle min söta mamma få, hon älskar leggins med detaljer, hon äger inget par själv men hon skulle gärna vilja ha! =) hon är så upptagen med att hjälpa andra att hon aldrig sätter sig själv i första hand, hon unnar sig aldrig något så ja vill visa henne att hon e underbar!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/svea-120/woodie-jacket-120270-286/

åh gud vilken mysig tröja! Skulle gärna ta den själv haha men den skulle vara en julklapp till min underbara vän! Hon klagar alltid på att hon fryser, skulle vara en speciell julklapp åt henne! Den ser så varm å gosig ut

Reply
Ida Hjortsberg

1. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rut-mfl-540/tess-army-dress-540212-13/
Storlek: X-small

2. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/allie-dress-396115-12/
Storlek: X-small

3. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vero-moda-631/nita-stripe-boatneck-631069-1/
Storlek: X-small

4. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/lilly-of-sweden-773/cloe-bag-773017-14/#
Storlek: Onesize

Jag skulle vilja vinna dessa plagg för att jag skulle vilja ge mina vänner julklappar. Jag skulle vilja ge dem mer än vad jag har pengar till för de är verkligen de bästa vännerna i världen.
De är verkligen värda dessa kläder i julklapp :)

Reply
Tuss

Bästa Kenza! Jag har världens bästa kompis som alltid ställer upp för mig. Hon är verkligen en ängel! Men nu på senare tid har hennes liv tagit en ny vändning och det är inte till det bättre. Hon är mitt uppe i en process där det ska besämmas om hon ska få flytta till fosterfamilj eller inte, eftersom hennes föräldrar inte vill ha henne hos dom. Hon älskar kläder, skor, ja allt som har med mode att göra. Hon är verkligen en underbar människa och jag skulle så gärna vilja ge henne något hon verkligen vill ha i julklapp, skämma bort henne med något hon verlkigen förtjänar. Men eftersom jag bara går första året på gymnasiet så har jag inte tillräckligt med resurser för att göra det. Därför hoppas jag nu att jag har chans att vinna dessa julklappar till min ängel på jorden :)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rut-mfl-540/mcallan-cosy-cardigan-540204-14/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-14/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rare-fashion-475/floral-cup-dress-475304-54/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/carola-dress-396213-12/

Reply
amanda

hej kenza! jag hoppas att jag vinner!!! :)

den här tänkte jag ge till min vän, hon söker nyårsklänning och priset får inte ligga över 150 kr. blir lite svårt så jag hade tänkt ge den här till henne om jag vinner.
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/yazz-914/mesh-rouch-dress-914001-80/

dom här dyyyyra skorna skulle jag ge till min syster, hon hade varit snäll hela 2011 om hon hade fått dom haha ;D
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeffrey-campbell-905/kayla-shoe-905008-14/

till min mamma! som alltid använder min plattång, men nu flyttar jag till egen lägenhet och då skulle jag vilja ge mami en egen :)
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/hh-simonsen-368/flashiron-limited-edition-368016-39/#

min pojkvän skulle få den här.. jag har en väldigt tajt budget som innehåller ett/två plagg varannan månad :P så det hade varit så kul att få ge min pojkvän en julklapp i år!
http://nelly.com/se/kläder-för-män/christian-audigier-933/golden-shield-933002-14/

jag håller tummarna!!!!!! vinner jag det här, då har jag fan varit snäll i år haha :D sköt om dej!

Reply
Alexandra

Hej!

Här kommer min julklappslista från Nelly.se:

http://nelly.com/se/kille/next-level-100250/steff-cardigan-6358-14/ Till min underbara son så han kan hålla sig varm nu i vinter, när han inte myser med mamsen det vill säga! ;)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/zip-it-shoe-905009-14/ Till mig så jag kan stoltsera med att ha dom absolut finaste skorna!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/superdry-538/new-canvas-super-538092-14/ Till min underbara sambo som alltid finns där för mig, hjälper och stöttar mig i allt!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rut-mfl-540/jessika-leo-dress-540165-14/ Till min mamma, hon är värd att unna sig men det gör hon tyvärr inte så nu vill jag kunna ge henne något som hon kan känna sig vacker i!

Familjen betyder allt för mig, det viktigaste med julen är att man får träffa alla sina nära och kära! Jag , min sambo och min son bor 56 mil ifrån vår släkt så vi ses inte så ofta. Julen är därför min favorit tidpunkt på året, det blir kära återseenden och massa familjemys. Att vinna den här tävlingen skulle göra min jul ännu bättre, då skulle jag kunna ge lite tillbaka till alla dom som betyder mest! <3

MVH/Alexandra

Reply
jennifer

känns lite hopplöst att vara med och tävla eftersom jag aldrig vinner, men nån gång ska man väl ha tur:D

1. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/object-691/steven-long-knit-cardigan-691055-42/
Denna fina kofta skulle jag ge till min kära syster i storlek S. Min syster är 19 år gammal och fick för 1 månad sen en liten flicka som är världens finaste. Som många vet är förlossningsdepression ganska vanligt och jag är lite orolig över henne som inte mår så bra under vissa perioder. En varm och stor kofta skulle nog kunna muntra upp henne så hon i alla fall har nånting att värma sig med när mörkret faller och graderna börjar närma sig under 20.

2.http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/filippa-k-676/cotton-wool-button-pullov-676135-29/
Denna tröja skulle jag ge till min bror eftersom han av någon behöver en ny tröja! Han är inte en person som är speciellt brydd av sig och kan därför vara lite sluskig ibland, men jag tänkte att om han fick en tröja som är så fin som den här kanske han, förhoppningsvis, blir lite mer brydd:) om jag vinner vill jag ha den i S.

3.http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/by-malene-birger-632/adortian-cardigan-632066-99/
Denna kofta skulle min mamma få i storlek S. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara min kära mor, men är det nånting som utmärker henne är att hon fryser konstant! Hon är en sån person som springer runt med långkalsonger på somrarna men i den är koftan kan hon väl ändå inte frysa tycker jag:)

4.http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/elvine-819/alvin-hood-819020-83/
Sist men inte minst skulle jag vilja ge denna tröja till min pojkvän i storlek M. Är det nånting min pojkvän inte kan, så är det att köpa kläder till sig själv. Och om han mot förmodan skulle göra det nån gång, är det alltid skjortor. Jag tycker att det är dags för honom att se bortom dessa skjortor lite grann och inse att man kan faktiskt vara snygg i något som liknar tröjan ovan:)

Reply
Katrin

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/soaked-in-luxury-110/lazzo-dress-110252-46/

Till mig själv. då jag köpte en super fin julklänning i stl M från england. Men när jag fick hem den så trots att den är en Medium är måtten en Xs….Så sjukt ledsen och besviken. Inte så lätt att retunera heller.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/alivia-427505-14/
Till Min Älsklings syster för att hon är så avundsjuk på mina skor, och ledsen att hon inte kan ha dom för vi har inte samma storlek!

http://nelly.com/se/kläder-för-män/g-star-745/doshi-shawl-knit-745143-14/
Till Min Älskling för att han är så underbar och förstående mot mig. Min egna drömprins behöver också bli lite bortskämd inte bara av pussar och kramar.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/pearls-for-girls-772/sweet-pearl-bracelet-772055-1/
Till min mamma som fick en lätt hjärnblödning här innan helgen. Trots att hon bara är 46. Hon behöver få bli lite uppmuntrad hon med. Min mamma är den bästa jag vet. Åh den enda förutom min älskling jag kan lita 110% på.

Håller tummen på att jag kan få överraska och bli överraskad själv.

Reply
julia

När det gäller julklappar så är jag verkligen kass på att välja ut någonting bra. Jag är en fattig student också så jag kan inte direkt köpa något exklusivt eller fint nog (så känner jag iallafall) till mina nära och kära.

Det här önskar jag iallafall att få ge bort:

Den här har min syster pratat om att köpa men blev osäker när hon såg priset. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jarlo-782/penny-782012-13/

Denna till min kära mor som i alla dessa år lagt ner tid och pengar på att få mig och mina syskon att må bra och som under tiden glömt bort att skämma bort sig själv med fina kläder. Hennes självförtroende har också raserat med detta och jag vet att hon för en kväll skulla känna sig vacker i den här. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/angel-dress-396142-912/

Pojkvännen, min klippa. Han förtjänar allt och om jag kunde så skulle han få allt han pekar på. Varje jag valde just den här tröjan är för att han var på jakt efter något liknande tidigare och nu hittade jag den perfekta tröjan till honom.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/julian-red-463/bizzare-love-t-463023-14/

Sen har vi lillebrorsan, killen som är så fruktansvärt pettig med allt han tar på sig. Inget ska vara för färgglatt osv osv. Han har världens lamaste klädstil och den behöver piggas upp lite. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/jack-jones-633/scarface-tee-s-s-633172-1/

Sist men inte minst så har vi min far som också är väldigt petig och kritisk till allt som ser annorlunda ut men under de senaste åren så har han faktiskt blivit lite mer modemedveten och jag vet att han skulle gilla den här tröjan/koftan/whazzevah.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/selected-homme-602/titan-button-neck-602150-245/

Reply
Emma Günther

Dessa 4 saker skulle jag vilja vara med på min önskelista i årets
julklappar till mig själv och min familj.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jonesjones-597/open-back-floral-dress-597002-93/ Storlek Small

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/florence-knitted-sweater-396173-14/
Storlek Small

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/by-malene-birger-632/barney-pullover-632068-14/
Storlek Small

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/kex-soft-raw-658156-33/
Storlek W 26/L32

De två översta klädesplaggen skulle jag vilja få själv i julklapp, eftersom jag har ett stort modeintresse och gillar Nellys kläder starkt, har inte själv råd att sitta och klicka hem dessa grejer så skulle betyda oerhört mycket att änligen få vinna något. Vilket jag sällan gör, så det skulle vara fantastiskt roligt att få hem i brevlådan dessa små guldklimpar till kläder.

De andra två skulle jag vilja ge till min underbara mamma, som ofta sitter och kollar med mig på nellys hemsida och tycker att de har fina kläder.

Är väldigt klädintresserad och har ett stort modeintresse och Nelly är en utav de klädsidor som ajg ofta sitter och drömmer mig bort att klicka hem kläder ifrån. Så skulle betydda oerhört mycket att få vinna dessa fyra klädesplagg.

Reply
Sandra

Hej där! Sandra heter jag, och mina fyra presenter skulle gå till,
1, min mamma då hon förtjänar en rad massa saker efter allt som hon har gjort för och så mycket som hon har ställt upp. Jag har verkligen tittat igenom ordentligt och försökt hitta de som passar min lilla mamma på 38år! Denna Kofta passade en utmärkt då hon har världens snyggaste skor att bära till den : http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/modström-103/mint-103214-14/
2, min syster som är nio år och otroligt mode inspererad, hon letar i min garderob efter kläder som hon kan låna och tar mina stora halsband som hänger i mitt rum, därför så skulle jag vilja ge henne detta halsband så hon har något som passar henne utmärkt: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/madly-784/shilo-necklace-784023-26/
3, min absolut bästa tjej kompis. Du vet man har sådana vänner som stannar i vått och torrt och hon är just en sådan. Jag vet inte hur mycket vi har gott igenom och man kan alltid lite på varandra. Vi har turen att bo grananr också och det gör det lättare att hälsa på varandra om det skulle krisa eller om man bara vill ha kompismys. Denna väska har hon spanat in ett tag nu, så jag tänkte om jag kan vinna detta så kan hon få sin efterlängtade väska: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/caia-of-sweden-436/jan-436024-14/
4, det blir en till present till mamma då hon har kärat ner sig i min sådan här tröja och lånar den hela tiden. Så jag tycker att hon då istället kan få ha sin egen att mysa ner sig i! :), http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/florence-knitted-sweater-396173-12/
5, detta blir ett par skor som jag har kärat ner mig i, dom är så döläckra. Jag har en termin kvar i skolan och sedan tar jag studenten. Det är så otroligt mycket plugg och stress att hinna med allt så det skulle kunna vara kul att få något fint jag med, hehe. Japp det vara mina motiveringar det. Ha det bäst! Mvh Sandra

Reply
Atilla

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rare-fashion-475/ma-lace-cut-out-475329-88/
Till min lillasyster som julklapp…

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/vila-479/perry-dress-479497-80/
till min underbara mamma vill att hon ska ha den på min student i år (A)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rare-fashion-475/double-bow-dress-475317-646/
Till min andra lillasyster som fyller år 14 januari ..

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/elsa-dress-396077-17/
Till flickvän som julklapp…

Heej Kenza…. jag är en kille i 18års åldern och tar studenten i år, har spenderat mina pengar på en massa saker till min student, och har inga pengar kvar till att köpa julklapp till framför allt mina syskon och till mamma, och jag har inge jobb, eftersom jag inte har tid, eftersom jag tränar så mycket spelar fotboll, jag brukar kika in din blogg, o nu när jag såg det här så ville jag testa min chans, hoppas du väljer mig det skulle bli såå bäst!!

[email protected]

Reply
DANIELLA

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vila-basic-848/woman-3-4-sleeve-frill-848005-82/
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/d-brand-203/ellenor-203065-29/
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/svea-120/holly-dress-120294-286/
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/hultquist-650/moa-650066-26/

Hej jag skulle ge dessa gåvor till mina syskon och mina vänner har inte så mkt pengar att handla julklappar för så det vore jättesnällt om jag skulle få vinna!
Jag har aldrig vunnit i hela mitt liv och om det vore någon tävling jag skulle vinna så skulle denna vara den enda . Mina syskon och vänner är verkligen värda ngt fint för dom är de bästa på hela jorden snälla Kenza snälla skulle verkligen vilja vinna jag har dessutom lyckas hitta saker som utmärker deras stil perfekt PUSS O KRAM VI SES PÅ STAN!! <3<3<3<3<3 Ha en God Jul Och Gott Nytt År<3<3

Reply
THERNAS

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jarlo-782/candace-782016-17/
Denna fina klänningen skulle jag vilja ge till min moster, hon är som min andra mamma. Helt underbar och hjälper oss alltid, vare sig nödsituationer eller inte.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/one-shoulder-frill-dress-475318-162/
Min mamma älskar allt som har med enärmade klänningar och göra, så jag tänkte varför inte. Hon förtjänar ju trots allt en fin julklapp från mig för att hon kunnat stå ut med mig alla dessa år. Jag var alltid den lilla bråkiga tjejen i skolan så min mamma kom alltid till vår skola för att prata med rektorer/föräldrar, jobbigt värre för henne men hon stod ut med det! En underbar drottning.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jofama-592/kenza-4-592000-14/
Denna finfina jackan skulle jag vilja ge till min kusin, som faktiskt har önskat sig denna i födelsedagspresent men inte kunnat få den. Hennes storasyster hade inte råd, men nu ifall jag nu vinner så kan hon få den av mig, jag har ju trots allt fått jättefina presenter av henne!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vila-479/fends-fur-jacket-479521-14/
Denna skulle jag vilja få, av mig själv. Unna mig något speciellt eftersom jag tycker jag förtjänar det, kanske själviskt men inte ett dugg, jag är alltid den som ger nu kanske jag borde ge mig själv något?

Jag hoppas verkligen att jag vinner tävlingen, jag har aldrig vunnit, aldrig någonsin i hela mitt liv. Kanske borde jag vinna någon gång? Jag förtjänar ju det trots allt, har deltagit i ALLA dina tävlingar men inte lyckats vinna något en enda gång. Jag inspireras av dig, otroligt. Du är helt enkelt en inspirationskälla åt mig och resten av mina tjejkompisar! Hoppas jag får träffa dig när du kommer till Göteborg om några dagar! Håller tummarna :D

Reply
Kellie

till min pojkvän som faktiskt bara har ett par jeans: http://nelly.com/se/kläder-för-män/replay-201/m909-666027-14/

till min underbara pappa som jag inte har träffat på jättelänge, men han har för mycket skägg så den här vore helt perfekt som en julklapp!: http://nelly.com/se/kläder-för-män/babyliss-paris-636/babyliss-for-men-easy-cut-636040-16/

till min mamma som bara går runt i mjukisar varje dag för att hon är överviktig runt magen och har ben som pinnar: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/tiger-of-sweden-550/slimmy-jeans-550153-33/

till mig själv eftersom jag faktiskt inte äger en enda klänning tro det eller ej!: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/malo-dress-396038-12/

Därför jag skulle vilja ge detta till min pappa är för att jag saknar honom så otroligt mycket jag tänker på honom varje dag. Han åkte in i fängelse på midsommarafton och jag har inte träffat honom sen dess, men han skulle få komma hem över julafton och min familj har aldrig riktigt haft pengar till att köpa julklappar då jag faktiskt själv inte fått några på flera år. Min mamma skulle jag vilja unna dessa jeans för att hon varje dag går runt i fula håliga mjukisbyxor. Min pojkvän och jag har varit tillsammans i två år på julafton och jag har alltid fått fina presenter av honom men har faktiskt inte haft råd med att ge honom något. Och denna klänning skulle jag vilja ha själv för att jag äger faktiskt inte en enda, den här skulle jag vilja ha på mig på våran två-årsdag!

/kellie

Reply
Madelene

Jag har aldrig någonsin haft råd att ge mina syskon julklappar överhuvetaget. Och mina föräldrar har alltid gett mig pengar för att ge dom julklappar. Därför hade det varit kul att få ge dom något som dom verkligen förtjänar. Speciellt min lillasyster som förtjänar allt i världen för att ha varit så stark de senaste åren när mina föräldrar skillt sig.
Till min storasyster som behöver en ny klänning att visa sina kurvor i. ( har gått ner jätte mycket i vikt)
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/tfnc-777/chantally-one-shoulder-777042-14/
Till min starka lillasyster som är allt för mig:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jarlo-782/carrie-782017-17/
Till min mamma som ger och ger men aldrig unnar sig:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/levi-strauss-441/skinny-zip-fly-441044-33/
Till världens bästa pappa som hellre köper nya skor åt mig än åt sig själv:
http://nelly.com/se/kläder-för-män/diesel-215/diesel-platoon-ankle-boot-215344-14/

Reply
Maria

vilken rolig tävling, jag försökte även vinna förra gången (ringarna från guldfynd) men då gick det tyvärr inte vägen så jag försöker igen. Jag skulle vilja ge julklapparna till världens bästa pojkvänn, min underbara syster och den vackrase mamman i världen. jag får inte köpa julklappar till henne men jag vill ge henne något extra fint i år.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/deblina-427666-14/
till min älskade syster

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/wildflower-by-kenza-735/brilliant-boot-735016-14/
till mig har aldrig haft pengar till att köpa dessa vackra skor, skulle göra vad som helst för att få dom.

http://nelly.com/se/kläder-för-män/jack-jones-633/silver-cardigan-633207-80/
till min underbara pojkvänn som har funnits där för mig till 10% när det har varit som jobbigast detta år och vill ge honom något fint tillbaka

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/french-connection-177/rita-dress-117233-14/
till min mamma, hon är den vackrast kvinnan som finns och jag vill gärna ge henne något vacker

så där va alla jag hoppas verkligen ja vinner så jag kan göra mina nära väldigt glada i jul kram maria

Reply
Joanna

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/elise-ryan-555/martina-dress-555058-18/ Till mig själv
http://nelly.com/se/kläder-för-män/clean-301/warmcotton-edpbodylotion-301048-108/ Till min pojkvän
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/monrow-845/ashley-cardigan-845001-912/ Till min älskade mamma
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nyx-cosmetics-832/soho-glam-collection-832045-14/ Till mina bästa vän

Jag har precis flyttat hemifrån och är bara nyss fyllda 16 år. Jag valde att gå ett gymnasium i Linköping för att kunna gå stylist och mode. Jag har inte så mycket pengar, ibland har jag knappt till mat. Och när det nu börjar närma sig jul och jag har värken pengar till julklappar eller någon julklänning till mig själv. Det skulle betyda oerhört mycket att få vinna några julklappar. Kram kram och tack för en jätte inspirerande blogg!

Mail; [email protected]

Reply
lisa

Till bæsta væn nr. 1:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/acne-658/carla-658148-14/

Till bæsta væn nr. 2:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/blond-828/small-pearl-necklace-828044-23/

Till bæsta væn nr. 3:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rodebjer-802/lucia-tunic-802008-80/

Till bæsta væn nr. 4:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/whyred-106/colin-pocket-cottonpoplin-106000-169/

Here’s why jag borde vinna:
Sista året har jag næmligen ej bott i Sverige. Dock kom jag inte længre æn till grannlandet..
men trots det har jag inte hunnit træffa mina vænner så ofta som jag hade behøvt/velat. De betyder allt før mig och jag ær van vid att ha dem hos mig oavsett vad (gråt, skratt, shoppingturer).

Så tænkte jag att NU har jag min chans att klættra några placeringar på listan hos dem igen;);) genom att vinna din sympati (du vet ju hur det ær med tanke på din ena bæsta væn som du inte kan se varje vecka)..

KOM IGEN KENZA, TA DITT FØRNUFT TILL FÅNGA och låt min och mina kæra vænners jul bli ett kært återseende!! Før vænnerna betyder verkligen allt (med eller utan julklappar) och god jul!

Reply
Rebecca

Till bästa vän Emelie: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/bernadette-427533-14/

Till syster Wilma: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jofama-592/kenza-4-592000-14/

Till syster Alexandra: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rapunzel-of-sweden-537/rapunzel-dark-brown-2-537002-87/

Till syster Lisa: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/m-by-m-688/handler-688049-40/

Jag hoppas att jag vinner för att jag vill verkligen visa mina älskade systrar och min bästa vän hur mycket de betyder. vi har inte haft det lätt i min familj det senaste och framförallt inte mamma och pappa, därför har jag och systrarna betalat en resa för dem till julklapp och mina pengar är helt slut. Jag har redan berättat att jag inte har råd att köpa fler julklappar men har fruktansvärd ångest över det. dessa 4 människor har hjälp mig att komma hit jag är idag och är de finaste människorna på jorden.

Kram R

Reply
ELLEN - eecederholm.se

Goddagens
Detta är min fina önskelista …

1. Till Våfflan.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/marble-limited-edition-427511-81/
st 37

2. Till Jennie.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jarlo-782/penny-782012-13/
st S

3. Till Sofia.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/ida-sj%C3%B6stedt-402/florian-lace-dress-402039-46/
st S

4. Till Mig själv.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/wonderland-116/malou-hipster-set-116182-426/
st 70 D och S.

Jag hade bara blivit så himla glad om jag hade fått ge mina kompisar lite julklappar, och så gillar jag när de är många klappar under julgranen!
Jag har ingen större anledning till varför jag vill vinna min önskelista för det vill väl alla, hoppas bara på att det blir jag som får göra mina kompisar glada till jul (och min pojkvän med underkläderna hih)!

Ha en underbar jul!
[email protected]

Reply
Grodan

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/deblina-427666-83/
Dessa skor skulle jag vilja ha. Jag unnar mig själv en nyårsklänning men har dessvärre inte råd med nya klackar också. Dessa skulle passa perfekt!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/g-star-745/deck-windsor-shirt-745147-14/
Jag har världens finaste pojkvän.. och ännu finare blir han i skjorta :)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rules-by-mary-100/donna-bag-100229-14/
Min bästa vän är värd en ny snygg väska!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/vila-479/petra-boatneck-knit-479520-80/
och slutligen; denna skulle mina andra bästa vän bli helt gorgeous i!

Reply
Desireé

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-14/

dom här skorna har jag velat ha länge nu men har ingen möjlighet att köpa dom, jag vart så sjukt glad när jag såg att jag kan ha chansen att vinna dom nu! :D

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/one-teaspoon-127/treasured-tube-dress-127075-14/

den här klänningen vill jag ge till min tvillingsyster :)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/motel-604/lola-dress-604073-92/

den här klänningen vill jag ge till min lillasyster :D

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/candice-dress-396195-14/

den här snygga klänningen vill jag ge till min storasyster! :)

Jag vill vinna de här plaggen för att jag vill kunna ge mina systrar chansen att känna sig grymt snygga, ingen av oss har det bästa självförtroendet och inte heller chansen att kunna köpa snygga festklänningar. Jag skulle bli så glad om jag fick se mina systrar superglada i dessa snygga klänningar. Det skulle stärka dom och verkligen få dom att se hur snygga dom faktiskt är. Jag hoppas så mycket att jag vinner, tack på förhand. Desi!

min mail: [email protected]

Reply
hanna

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/ghd-673/colour-collection-styler-673040-1081/ (till min bästa syster)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jofama-592/kenza-3-biker-jacket-592006-14/ ( till mig. älskar denna jackan :D för dyr tycker mamma :(…. ) size x-small

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/hunter-544/huter-originals-554001-14/ ( till min bästa vän. hon har önskat sig dem här länge) size 39

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/prime-boots-693/engineer-mid-16-zip-693007-14/ size 38-39 ( till min älskade mamma )

HEJ KENZA!
jag vill jättegärna vinna tävlingen och ge min mamma en jätte bra julklapp. jag tycker hon förtjänar det, hon köper alltid snygga och dyra julklappar till mina syskon och mig. Men jag vet inte när det var senast hon köpte något till sig själv. så jag vill ge henne dem snygga bootsen men jag har inte pengarna men jag hoppas verkligen att jag vinner.
älskar din blogg!!
/ Hanna

Reply
ELLEN - eecederholm.se

#

#
Postat av: ELLEN – eecederholm.se
Din kommentar inväntar granskning.

Goddagens
Detta är min fina önskelista …

1. Till Våfflan.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/marble-limited-edition-427511-81/
st 37

2. Till Jennie.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jarlo-782/penny-782012-13/
st S

3. Till Sofia.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/ida-sj%C3%B6stedt-402/florian-lace-dress-402039-46/
st S

4. Till Mig själv.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/wonderland-116/malou-hipster-set-116182-426/
st 70 D och S.

Jag hade bara blivit så himla glad om jag hade fått ge mina kompisar lite julklappar, och så gillar jag när de är många klappar under julgranen!
Jag har ingen större anledning till varför jag vill vinna min önskelista för det vill väl alla, hoppas bara på att det blir jag som får göra mina kompisar glada till jul (och min pojkvän med underkläderna hih)!

Ha en underbar jul!
[email protected]

Reply
Lina

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/tove-city-parkas-396017-14/
Denna jacka skulle jag vilja ge till min Mamma, just för att hon inte ens har en vinterjacka, hon går med en tjock höstjacka!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/odd-molly-582/mah-jong-velour-hoodie-582083-80/
Den här tröjan skulle vara fin på min mamma och det skulle kännas bra att få ge henne en tröja från ett litet eklusivare märke någon gång.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/acne-658/pistol-short-658140-80/
Ska hon ha en ny jacka lär hon ha ett par snygga skor som matchar, vilket hon inte har hemma. Mammaas vinterskor är typp 3 år gamla och de ser inge bra ut alls!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/barts-622/scarlet-beanie-622009-14/
En varm och fin mössa hon kan ha på sig när hon är ute och leker med sina barn i kylan.

Jag har valt ut en vinteroutfit min mamma kan ha på sig både när hon är ute och leker med mina småsyskon men även hon om ska på middag eller så.

Jag tror att jag är en bra vinnare i denna tävling just för att jag vill ge något fint till min mamma. Min mamma är 42 år har varit utan jobb i en längre period nu och alla pengar hon får in går bara till oss barn. Min mamma unnar sig aldrig något själv, hon städar, lagar mat och tar hand om mig och mina två bröder. Jag skulle jättegärna vilja vinna det här för att visa min mamma hur mycket jag älskar henne.Min mamma är även den enda jag har då min pappa lämnade mig när jag var liten. Så min mamma är den som funnits vid min sida hela mitt liv. Därför skulle jag vilja ge min mamma nya kläder för det är något hon aldrig köper själv. Hon har inte köpt en ny vinterjacka på 4 år. Jag tror min mamma skulle bli överlycklig och uppskatta det jättemycket. Jag vet inte jag vill ge min mamma allt här i livet och det här kan ju vara en bra början. Jag tror och hoppas att du Kenza och Nelly.com kan hjälpa mig med det:). Go Jul på er

Reply
vedrana

Hej Kenza :)
Jag skulle vilja ge presenterna till mina allra bästa vänner, för att de betyder allt för mig och för att de alltid ställer upp för mig när jag behöver dem som mest.

Dessa skorna är till mig. För jag har varit kär i dem ända sedan jag såg dig i dem. Tyvärr finns inte den där blå klänningen från french connention du bar på en plåtning hos nelly. Den satt såå fint på dig och jag hade mer än gärna velat ha en sådan me.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/hybria-lea-658253-14/

Denna är till Ella, för att hon varit inne och tittat på denna väldigt länge och är helt kär i den.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jarlo-782/lucille-782008-286/

Denna är till Sandra. För att hon är världens käraste människa i alla acne kläder. Men just denna klänning har hon tyvärr inte råd till just nu.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/supreme-dress-658032-11/

Denna är till min lillebror som fyller 20 år idag. Denna jacka från adrian hammond vill han så himla gärna ha. Han pratar om den hela tiden men köper aldrig den.

http://nelly.com/se/kläder-för-män/adrian-hammond-815/chamonix-fur-jacket-815030-46/

Jag tycker jag ska vinna denna tävling eftersom mina nära och kära förtjänar allt det bästa i världens. Detta eftersom jag aldrig hade klarat mig utan dem men har tyvärr inte möjligheten till att köpa allt detta som ett tack. Jag hoppas att jag vinner, har inte alltid turen på min sida. Speciellt inte när det gäller tävlingar och så vidare :)

Älskar din blogg kenza :)
puss

Reply
isabelle

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vero-moda-631/alacart-long-leggings-631150-14/
– Till min mamma..
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/club-l-714/floral-back-strap-dress-714046-94/
– Till min andra storasyster.
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/phax-swimwear-723/goa-bikini-set-723019-646/
– Till min älskade mamma..
http://nelly.com/se/baby/didriksons-100107/tucky-print-coverall-6106-46/
– Till min lillasyster.

Hej kenza. Min mamma jobbar ganska mycket, hon ger alltid mig och mina systrar pengar till att köpa kläder. Hon köper aldrig till sig själv. Därför vill jag ge henne nått extra.

Reply
Sandrahabibi

Till mig själv, Faaan vad jag hade känt mig snygg i denna :)
Skulle haft den på nyår isåfall, förra nyår blev misslyckad totalt, folk blev för fulla, jag skämdes framför min kärlek, jag skämdes för att be honom sova här, så han fick köra på natten, han är oxå libanes, kändes konstigt att be honom sova här, jag sa till min familj att han va en vän nu, och att vi tyckte om varandra, men vi va inte tillsammans, kändes konstigt att han skulle sova brevid mig då. Men nu är vi tillsammans, och det är vår andra nyår nu:) så jag hoppas jag har turen med mig att känna mig fin o fira in de nya året med familj, vänner o älsklingen!:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/elise-ryan-555/chiffon-bandeu-dress-555056-14/

Till min fina bästa vän som jag vet hon hade älskat, tänkte ge den i julklapp. Jag vill ge henne denna för jag vet att hon hade älskat den, hon får bara studiebidraget, så det hade inte räckt med 1050 o försörja sig om man ska ha denna underbar klänning.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jarlo-782/carrie-782017-17/

Till min pojkvän, så fin tröja! Helt mysig, denna vill jag ge honom, bara för han är världens bästa för mig helt enkelt, han får mig att känna mig som världens lyckligaste, finaste flickvän.:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/filippa-k-676/cotton-wool-button-pullov-676135-29/

Till min finaste lillebror, han är 14, han älskar detta märket, han gnäller jämt om märkeskläder, men det är ganska dyrt för min mamma att ge honom allt, då vi är 5 syskon, så jag vill göra han glad, för jag vet att han hade uppskattat det till max.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/fred-perry-507/twin-tape-track-jacket-507053-14/

Där e önskelistan, jag har tävlat någongång innan, men inte haft turen, så jag hoppas jag har tur denna gången, skulle kännas så himla bra att ge dom som betyder allting något så fint, skulle kännas bra för mig om jag fick den klänningen, så jag kan vara fin på nyår.

Sköt om dig! P.S du är den finaste o mest godhjärtade bloggaren!

Reply
sophie

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/zip-it-shoe-905009-14/
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/monrow-845/courtney-jumper-845014-99/
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jofama-592/kenza-4-592000-14/
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/wrecker-shoe-905007-99/
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/ida-sj%C3%B6stedt-402/florian-lace-dress-402032-14/

Detta är min önskellista. Jag vill vinna detta för att jag vill kunna skämma bort mina bästa finaste vänner med något som jag aldrig annars skulle kunna ge dom. De är de bästa vännerna som finns och de är helt ovärdeliga men att kunna visa min uppskattning med att ge lite fina presenter vore hur bra som helst. Dessutom har jag valt lite till mig själv så att jag kan matcha mina vänner. KRAAAAM

Reply
Ehlin Sundström

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/elise-ryan-555/chiffon-maxi-dress-555019-14/ Den här URSNYGGA klänningen skulle jag ge till mig själv, för jag är värd det och kommer inte ha råd att köpa den själv. Haha :)

http://nelly.com/se/kläder-för-män/mouli-214/argyle-wct-214108-1056/ Den här hooden skulle min pojkvän få, precis hans stil och den är han värd för att han slavar på IKEA dag ut o dag in… Han är bäst!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/calvin-klein-170/romance-lace-hipster-set-170574-14/ Det här setet skulle jag ge till mamma, för hon unnar sig alldeles för sällan nya undies. Dom här heta skulle passa henne !!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/triwa-334/beluga-minichrono-334058-14/ och tillsist, den här snygga klockan skulle min bästa vän Linda få, hon behöver lite mer koll på tid och rum.. Haha..

Jag hoppas du ser just DETTA bidrag, jag vill vinna detta så innerligt! Tack för en toppenblogg och för din&Tyra’s show, skrattar och gråter om vartannat till varje avsnitt! KRAM och god jul i förskott!
/Ehlin

Reply
Amanda Fransson

Till min fina vän, som har jättefint kastanjebrunt hår och skulle passa så bra i denna klänningen!
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/love-780/army-button-dress-780022-76/

Till min storasyster, som har en 6 månader gammal son och gillar att klä sig i sköna, lite mysiga, men inte för åtsittande kläder.
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/mango-766/caladi-sweater-766160-14/

Till min storebror, som borde lära sig att klä upp sig lite mer med snygga armband :)
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/humanity-671/humanity-word-bracelet-671001-12/

Till mig själv, när jag såg dessa skorna på dig, blev jag helt förälskad! Så fina!
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeffrey-campbell-905/zip-it-shoe-905009-14/

Motivering: Jag bor för tillfället i England, där jag jobbar som aupair. Inget jobb du tjänar pengar på direkt, utan det är enbart för upplevelsen. Dessvärre gör detta det lite svårare att köpa julklappar. Det vore perfekt att vinna detta, så några klappar till mina nära och kära väntade på mig hemma, när jag kommer hem över jul. Samt en julkapp till mig själv, som belöning för att jag vågade ta steget och åka iväg till ett främmande land. Det tycker jag att jag förtjänar! :)

Reply
Hannah

Denna tröjan hade jag så gärna velat vinna till mig själv. Har inte råd att köpa såhär fina kläder annars, och det hade varit jätteroligt att för en gångs skull känna sig riktigt, riktigt fin i skolan. Just nu har jag inte så många långtröjor, mer trekvarts ärmar mm, och det värmer ju inte så mycket…
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/acne-658/ry-knit-658175-74/

Till min älskade mamma hade jag velat vinna detta armbandet. Hon gör så mycket för mig, och jag skulle så gärna vilja att hon fick något riktigt fint och betydelsefullt i julklapp detta året. I och med att jag går på gymnasiet har jag inte så mycket pengar. Men min mamma förtjänar verkligen ett humanity armband.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/humanity-671/word-bracelet-long-671003-12/

Till min skateboardåkande lillebror som jag älskar över allt annat skulle jag vilja ge en riktigt cool T-shirt, som denna.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/revolution-263/1178-mayday-140058-67/

Denna väskan skulle jag vilja vinna till min mormor. Hon bröt sitt nyckelben för ett bra tag sen, och senast förra veckan var hon hos doktorn och kollade, och det har fortfarande inte läkt. Tycker så synd om henne, och det skulle betyda så mycket att få se henne glad igen! Det har hon inte varit på riktigt länge…
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/caiaofsweden-436/min-436014-14/

Nu kan jag inte mer än att hålla tummarna och hoppas att du väljer mig. Det hade varit så roligt att kunna sitta på julafton och se dom öppna sina riktigt fina presenter! :)

Reply
My

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rare-fashion-475/floral-satin-rouche-dress-475174-29/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/g-star-745/radar-tapered-rope-3d-745134-33/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/dvb-beckham-705/intimatelywomenchristmas-705048-108/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kate-moss-455/vintage-christmas-kit-455018-108/

Jag vill jättegärna vinna den första klänningen till mig själv. Jag har suktat efter en välldigt länge men tyvärr aldrig haft råd själv. Sen vill jag även vinna ett par jeans till min pappa som han ska få i julklapp. Han har bara ett par då han alltid tänker på mig och min bror i första hand och verkligen behöver ett par nya. Skönhetskitten vill jag ge till mina två bästa kompisar i julklapp, har har somsagt inte så mycket pengar själv men vill ge dom något fint! Hoppas verkligen jag vinner, det skulle hjälpa mig välldigt mycket!

Reply
jane

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/red-velvet-cup-dress-475328-46/ Denna vill jag gärna ge mig kompis :) Har faktist letat efter något fint till henne länge och denna vill hon ha och hon är annars väldigt kräsen i kläder hihi :)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/motel-604/fiona-dress-604046-14/ Denna partyklänningen skulle jag vila ge min brors tjejs lillasyster som faktist ska på sin första lilla “miniparty” 22 december så hopaps hon får denna och jag vinner den (a)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/one-teaspoon-127/treasured-tube-dress-127075-14/ denna fina klänning till min kusins dotter :)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/dagmar-576/edla-dress-576041-14/ Denna skulle jag vilja vara ego och ge till mig själv (a)

Hopaps jag vinner!! :D

Reply
Ida

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/one-teaspoon-127/watercolour-unwritten-tee-127091-14/ (stl.M)
till min bästa kompis, hon har letat och letat efter en såndär tröja med tumhål och det skulle vara kul att kunna ge henne något hon verkligen vill ha

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/red-velvet-cup-dress-475328-46/ (stl. xs)
själv

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/bielawa-boot-427665-14/ (stl. 36 eller 37)
till min syster, som hon har letat efter sådanahär skor men hon har just flyttat hemifrån och håller på att avsluta sina studier så hon kan inte lägga så mycket pengar på sånt här kul. Jag skulle vilja ge henne ett par skor men har inte hittat några jag tror hon skulle vilja ha. Det skulle göra mig så glad att se henne glad i dessa :)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vila-479/nofu-new-knit-cardigan-479504-29/ (stl. L)
till mamma. Jag har världens bästa mamma som alltid ställer upp. Men hon gillar inte att köpa kläder och brukar alltid säga “det här kan inte jag ha, jag ser ju gräslig ut”, vilket verkligen inte är sant! Jag vill ge mamma nått som får henne att inse hur snygg hon är! :)

Det bästa jag vet är att göra de jag tycker om mest glada! Jag försöker alltid ge dem så mycket jag kan utifrån mina förutsättningar. Det skulle vara kul att ge dem något extra som jag vet att de till 100% skulle uppskatta. Det skulle vara den bästa julklappen för mig att ge dem något fint och göra dem glada :)

Reply
Elin B

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/mango-766/tuyo-dress-766114-649/ – till min mamma
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/superdry-538/new-canvas-super-538092-14/ – till min pojkvän/sambo
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rut-mfl-540/price-sofie-cardigan-540224-83/ – till mig
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/killah-144/mabel-trousers-144060-30/ – till mig

Jackan vill jag ge till min kille för att han har haft en sommarjacka och gått runt i de senaste 2 vintrarna, så kallt!! Försökt få honom att köpa en riktig vinterjacka, men ja.. de flesta killar hatar ju att shoppa…
Klänningen till min mamma för att hon ställer upp så mycket för mig trots att jag inte alltid är så himla glad mot henne… och de sista två till mig då jag vet med mig sen förr att mina släktingar inte har samma klädsmak som jag har! Dessa är dyra presenter och något jag inte skulle ha råd med att köpa i vanliga fall. Skulle vara så kul att se deras miner när de ser detta!

Lär ju inte ha någon tur denna gång heller, men men ha en god jul i vilket fall!

Reply
Erika Sannefur

Heej Kenza :)

Den här Uggsen skulle jag vilja ge mina bästa vän som springer runt i sina gamla uggs som det är hål i som hon absolut inte tänker slänge för dom var såå dyr..
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/pure-oz-871/bondi-long-871002-12/

Min mamma har gått runt i samma vinter jacka i flera år nu så jag tycker hon är värd en ny, varm och snygg vinterjacka.
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/tove-city-parkas-396017-99/

Detta sett skulle jag vilja ge till min kära far så han får lukta lite gott och känna sig snygg :)
http://nelly.com/se/kläder-för-män/bruno-banani-976/made-for-men-gift-set-976031-108/

Den här jackan skulle jag vilja ge till mig själv som en liten julklapp, har kollat på den grymt länge men plånboken har sagt nej!!:/
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jofama-592/kenza-4-592000-14/

Man har börjat komma upp i en ålder där julen inte handlar om julklappar längra utan gemenskap med familj och släkt men om jag fick så skulle jag ändå vilja ge det bästa av det bästa till mina föräldrar och vänner. Dom har söttat mig och hjälpt mig med allt så dom är värd detta till tusen.

tack på förhand jag håller tummar och tår :)
[email protected]

Reply
marianne

Til Julia min gode venninne fordi hun alltid stiller opp for meg, også har hun ikke verdens beste økonomi så hun fortjener denne fine kjolen:
http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/elise-ryan-555/chiffon-bandeu-dress-555056-14/

Til min søster, vi bruker jo samme sko str også, så da kan vi jo bruke dem begge:
http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-14/

Til min bror fordi han trenger desperat nye klær, og litt stil hjelp:
http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-menn/mango-766/benjamin-cardigan-766149-12/

Til meg selv fordi eg trenger en selskapskjole til jul:
http://nelly.com/no/kl%C3%A6r%2Dtil%2Dkvinner/elise%2Dryan%2D555/chiffon%2Dmaxi%2Ddress%2D555019%2D14/

Reply
Jenny

1.http://nelly.com/se/kläder-för-män/savvy-citizen-854/tokyo-shirt-854012-1/
Denna kommer min bror få. Då vi inte byter julklappar så tror jag han kommer bli ännu gladare.

2.http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/soaked-in-luxury-110/nakitas-cardigan-110236-14/
Denna kommer min brors tjej få. Då jag tycker hon förtjänar att se snygg ut i skidbacken i vinter. Dock kommer hon inte kunna åka skidor precis som jag då vi båda är gravida i samma vecka, men vi kan åtminstone se bra ut i restaurangen i backen!

3.http://nelly.com/se/kläder-för-män/h-by-hudson-656/inglewood-656005-14/
Dessa skor vill jag ge till min kära pojkvän som just nu är i Afghanistan och sliter för att jag och vår bebis ska ha det bra. Då han inte kommer ha alls mycket kläder när han kommer hem så är iallafall ett par skor inslagna från mig!

4.http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/bottletop-100276/bellani-bag-276000-14/
Denna väskan förtjänar min allra bästa vän. Hon älskar väskor…nästan mer än mig=) Hon är verkligen en sådan person man ska ta hand om och vi ger inte julklappar till varandra men jag vill ändå överraska henne. Hon kommer kissa på sig av glädje=)

Jag vet faktiskt inte varför just jag skulle vinna dessa, finns säkert de som förtjänar det mer än mig. Det jag vet är att personerna som skulle få dessa fina grejer skulle tappa hakan lite och jag är allt för att förvåna!
Jag skulle helst vilja ge alla presenter till min kära som är iväg i Afghanistan och försöker göra det landet till ett bättre ställe för de som lever där. Jag kan verkligen inte förstå hur han orkar och att han alltid är så positiv. Två dagar innan han åkte dit fick han reda på att han skulle bli pappa och det är nog inget som slår det….men jag försöker ändå med ett par shyssta skor som ja vet att han kommer gilla!
Jag kunde även valt julklappar till mig själv då jag tycker jag förtjänar dem, det gör alla! Men då jag inte kommer veta hur mycket jag kommer växa de närmsta 7 månaderna så tycker jag det är lite onödigt.

Fingers crossed!

Reply
Narin Serbest

Tja Kenza, du kollar nog aldrig på detta inlägg men det är värt ett försök!
Jag är en tjej på 20 år som inte har ett jobb, blivit varslad från mitt drömjobb rättare sagt. Nu går jag en kurs i skolan och jag har kommit till punkten i mitt liv jag inte vet vad jag ska göra med mitt liv längre..
Bor hemma hos min älskade föräldrar som alltid ställer upp för mig, men faktum är att vi inte firar jul men det skulle bli en sån fin julklapp från dig till mig ifall om jag kunde ge mina nära julklappar. Jag har aldrig firat jul i mitt liv.. men det är alltid en början :)

Många kramar N

Reply
Sofie

”ta d lungt, du kommenterar för snabbt”. och vipps så va allt borta :( fick tillochmed sitta å skriva in adresserna till varorna för hand då högerklicken inte funka =(
då gör jag ett försök till!

Till min syster: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/hot-make-up-697/hot-make-up-christmas-box-697013-130/

Till Mamma: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/serious-sally-by-rut-mfl-541/chesterfield-bigneck-shir-541084-29/

Storlek XL

Till min bror: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/ben-sherman-210/ls-funnel-neck-sweat-210102-286/

Storlek L

Till pojkvännen: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/g-star-745/orlando-hooded-vest-745157-286/

Storlek L

Tyvärr hittade jag inget till pappa pga alla storlekar, han är tyvärr rullstolsbunden och det enda som skulle passa här är strumpor, men då skulle det vara stödstrumpor… så min pojkvänn fick ta den rollen istället =)

Min motivering till varför just jag skulle vinna detta att ge till mina nära är pga av just dom. dom förgyller mina dagar här i livet och utan dom skulle jag flytt fältet. att kunna ge dom ngt såhär fint skulle få mig att känna mej stolt och riktigt nöjd.

Reply
Malin

jag skulle vilja ge mina julklappar till min egna familj för jag har kört sönder 2 bilar på en helg nu som är mina föräldrars och kommer absolut inte ha råd att köpa julklappar till dom nu, jag har två systrar också som ger mig fina saker och skulle vilja göra det tillbaka!

till min stora syster : http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/tfnc-777/chantally-one-shoulder-777042-14/

till min lilla syster, hon älskar höga skor : http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/bielawa-427000-14/

till min mamma : http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rut-mfl-540/price-trash-knit-dress-540207-82/

till min pappa : http://nelly.com/se/kläder-för-män/diesel-215/k-dinero-cardigan-215424-80/

Reply
Zandra

Första julklappen går till en av mina bästa kompisar, som lyckats gått ner 25kg och är verkligen i behov av nya fina kläder. Hon har kämpat riktigt hårt och jag vet hur svårt det är, så jag vill verkligen belöna henne en jätte fin klänning, och rosa som denna klänning är, är hennes favoritfärg. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/paprika-754/pink-rouch-dress-754038-54/

Den andra julklappen går till min pojkväns lillasyster, årsdagen för deras mammas bortgång närmar sig och jag skulle vilja ge henne något fint. och denna tröja skiker hennes namn http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rut-mfl-540/price-trash-knit-dress-540207-82/

den tredje väljer jag att ge bort till mig själv, haha! jag blev helt kär i den klänningen och skulle jätte gärna vilja ha den själv! http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/3-colour-rouche-tube-dres-475322-130/

den fjärde julklappen vill jag ge till min ALLRA bästa kompis som just nu har en väldigt deppig period i sitt liv, hon fyller 20år några dagar innan jul och vi ska ha en överraskningsdag/kväll med henne och denna klänningen skulle passa perfekt! http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/elsa-dress-396077-17/

Tack så jätte mycket på förhand!

Reply
Sofia

Hej Kenza!
Det här är de som jag skulle vilja ge en julklapp till.

Min lillebror har börjat intressera sig för kläder och då är det så klart viktigt att ha Björn Borg-kalsonger. Det vill jag absolut ge honom, men som du vet är de ganska dyra. Storlek S ska det vara till honom: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/bj%C3%B6rn-borg-136/jugend-short-shorts-2-p-136366-14/
Min bästa kompis. Det finns inte någon bättre och vackrare människa på den jord. Hon ställer alltid upp för mig och jag vill ge henne en riktigt bra julklapp. Dessa skor har hon trånat efter. Storlek 38: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/himla-427399-738/

Min mamma tycker om att fixa sig fin, men hon tycker inte att hon har redskap som är tillräcklgit bra för det. Hennes plattång tar en kvart innan den går att använda och det har hon inte tid med. Jag vill verkligen ge henne en bra julklapp efter allt hon gjort för mig: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/obh-nordica-bj%C3%B6rn-axen-764/straightener-pro-edition-764011-23/

Min syster använder i smyg mitt smink. Hon tycker att hon blir fin när hon använder det och det blir hon ju också. Problemet är att det är mitt. Jag vill därför ge henne en egen palett med fina färger och bra beskrivning på hur man lägger en snygg make: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/too-faced-308/enchanted-glamourland-308104-130/

Nu håller jag tummarna här hemma, kram!

Reply
Angelica

Hej Kenza!

Min önskelista skulle vara

Till mig själv http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-14/ dom här skorna för jag har hört från en kompis syster att dom är grymt sköna och jag älskar att vara ute och dansa på helgerna och då behövs snygga och sköna skor, jag är helt kär i dom!

Till min bästa kompis http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vila-479/kaktus-pattern-tunic-479538-14/ Hon älskar oversize tröjor och hon skulle bli så glad av den här tröjan

Till min mamma http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/prime-boots-693/engineer-mid-16-zip-693007-14/ min mamma har rätt så nyligen gjort en gastric by pass operation och snart kan hon äntligen börja gå i stövlar igen då hon gått ner mycket i vikt nu och hon skulle älska dom här

till min syster http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/marion-knit-658196-1/ hon älskar också oversize tröjor och skulle bli så glad av den här.

Nu håller jag tummarna för mig ;) ha de bra!

Reply
Cecilia

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/acne-658/calder-1-658184-90/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/armani-193/ladies-knit-hipster-set-193182-14/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/acne-658/hybria-lea-658253-14/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/mini-for-many-941/boot-clown-faux-941001-14/

Jag skulle jättegärna vilja vinna, eftersom jag bara går andra året på gymnasiet så har jag inte speciellt mycket pengar att köpa julklappar för, och i år så skulle jag verkligen vilja köpa fina saker som mina nära och kära vill ha. Den första länken på jackan, skulle jag faktiskt vilja önska till mig själv, eftersom jag har länge velat ha den men har inte haft de pengarna att köpa den för och jag tycker att jag förtjänar att få den. Men annars så är den andra länken till min storasyster, hon är världens snällaste och har gett mig så många fina saker genom åren så jag tycker verkligen hon förtjänar att få en riktigt fin present. Den tredje länken är till min bästa kompis, hon opererade sig tidigare i år och jag vet hur jobbigt hon tyckte att det var, för hon var tvungen att raka av rätt mycket av sitt hår, hon var jätteledsen över det så nu skulle jag vilja ge henne en jättefin julklapp för att göra henne glad hon förtjänar det verkligen för hon är världens bästa! Och till sist den fjärde länken är till min lillasyster, jag vill ge henne någonting fint eftersom jag och min storasyster är mer lika än vad jag och min lillasyster är så hon har alltid varit lite utanför men nu vill jag ge henne någonting för jag vill att hon ska veta att jag älskar henne. Jag älskar alla tre och vill verkligen ge dem någonting fint, och jag kan inte ge dem lika mycket eller lika fina saker om jag bara ska leva på mina pengar så det här skulle vara världens bästa chans att få ge dem någonting riktigt fint och visa att jag verkligen älskar dem!! min mailadress står ju där uppe men iaf så är det [email protected]. Pusssssss

Reply
sofia

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/acne-658/rita-leather-658165-14/ – Till mig själv fram mot våren :)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/caia-of-sweden-436/min-bag-436025-99/ – till min kära mamma som haft samma väska i drygt fyra år nu!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/acne-658/supreme-dress-658032-11/ – min andra hälft, systern, som snart kommer hem med brunbrända ben. Perfekta julklappen?

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/gestuz-143/sort-bag-143144-14/ – till världens bästa faster :)

slutligen så “borde” jag vinna pga att jag kan vara sämsta svensken på att köpa julklappar. Känner dock att jag lyckats ganska bra med ovanstående!

Ha en bra dag!

Reply
Erika

Hej! Jag skulle vilja ge dessa underbara julklappar till mina bröder, min pojkvän och mig själv.
Mina bröder har på senaste tiden blivit mer klädgalna och har länge suktat efter dessa plagg. Min pojkvän brukar inte veta vad han vill ha så jag vill ge honom den perfekta julklappen. Jag vill även ge mig själv något fint i jul!!

Till min ena broder som har suktat och tjatat efter denna kofta..
http://nelly.com/se/kläder-för-män/jack-jones-633/silver-cardigan-633207-14/

Till min pojkvän,väldigt enkel och snygg. Vill verkligen unna honom denna.
http://nelly.com/se/kläder-för-män/edc-by-esprit-812/troy-m3k-sweater-812065-14/

Till min andra brorsa. blått passar honom skitbra, och denna var skitsnyyygg!
http://nelly.com/se/kläder-för-män/elvine-819/glenn-819018-286/

Jag älskar att hålla på med smink,så jag utöka mitt förråd till något som håller kvalitet.
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nyx-cosmetics-832/beauty-to-go-ultimate-box-832046-14/

God juuuul!

Reply
Sofie

Det här året har varit ett av dem tyngsta och jobbigaste någonsin. Min pappa ville skiljas från min mamma och lämnade oss snabbt för en ny familj. Det jobbigaste under denna period var att se sin mamma så ledsen. Vi förlorade även min underbara farmor i cancer för ca 2 månader sen. Det har varit jobbigt och jag skulle aldrig ha klarat av allt detta om det inte vore för min bror, som även är min bästa vän. Min pojkvän som stått ut med mig under denna tid och det har inte alltid varit lätt. Och självklart min mamma, som inte förtjänade detta men har varit stark och kämpat. Tillsammans har vi tagit oss framåt. Därför vill jag ge detta till:
Min mamma;
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/mango-766/gavilan-3-4-jacket-766143-12/
Storebror:
http://nelly.com/se/kläder-för-män/gram-868/420g-leather-868004-14/
Pojkvän;
http://nelly.com/se/kläder-för-män/velour-453/darly-anorak-hood-453057-36/
Och sen en till mig själv;
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/mango-766/bresson-shirt-766105-99/

God jul :)

Reply
Hannah

Min motivering till att vinna är att jag verkligen vill kunna ge min familj något fint i julklappiår, eftersom jag inte kan hälsa på dom. Jag flyttade ifrån hela min familj på Gotland, alla mina vänner och släktingar för att söka lyckan i resten av landet. Nu sitter jag här, med minimum i socialbidrag, och en pågående utbildning som tar upp all min tid. I jul pluggar jag alla dagar utom just julafton och nyårsafton, vilket gör att jag inte kan hälsa på min familj. Att få åka dit var något jag verkligen såg fram emot, då jag inte varit där på snart 3 år. Därför vill jag ge dessa till min familj:

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rut-mfl-540/mcallan-cosy-cardigan-540204-14/ till min syster, som har ett galet kallt hus!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/g-star-745/low-t-skinny-jeans-woman-745201-33/ dessa till min bästa vän Johanna, då hon alltid finns där och ställer upp för mig och tjatat om dessa jeans i en evighet!

http://nelly.com/se/kläder-för-män/g-star-745/blade-slim-strategicembro-745141-21/ dessa till min underbara sambo för att han alltid stöttar mig i allt jag gör!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/motel-604/fiona-dress-604046-14/ och denna till mig själv, för att varje tjej måste få känna sig exdtra fin ibland!

Reply
Valy

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-14/ till min bästa kompis
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/allegra-427506-14/ til min syster som tar studenten
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/lace-3-4-sleeve-dress-475312-14/ till min syster
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/only-589/larson-love-dress-589310-65/ till min mamma

Hej kenza, jag hoppas jag vinner den här tävlingen för att jag själv aldrig har pengar. Jag behöver köpa något till min mamma och syster och min bästa tjej kompis för dom har hjälp mig här i livet när jag mått dåligt och när jag behövt stöd. Jag önskar verkligen att jag vinner för att kunna ge dom något fint. Vi kollade på datan här om dagen på nelly och dom grejerna jag valde är dom mina närmaste önskat sig. Jag har fösökt spara pengar men det går inte så bra och jag själv behöver pengar till något på nyår och jul. Men det får bli något gammal som vanligt :( Min syster tar studenten och min bästa kompis ska flytta till malmö efter nyår. Jag vill verkligen ge dom något till jul. Jag får hålla tummarna helt enkelt. Tack för att du gör en sån tävling till alla som läser din blogg det är faktsikt fint utav dig. Du är en underbara människa och oavsätt om jag vinner eller inte så önskar jag dig lycka. Du inspererar och du har goda råd. Jag kollar alltid in din blogg varje dag och får ider från dig. Jag får hoppas och hålla tummarna att jag vinner. Brukar inte vinna men jag får göra ett försök. ha det bäst!

Reply
Malin Palm Mattisson

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/paprika-754/pink-rouch-dress-754038-54/ Str.xs-s
Denna fina klänning skulle jag vilja ge min underbara vän Lina som ställde upp så mycket för mig när jag var sjuk, och hon har gjort så mycket för mig. Så jag vill ge en klänning som jag vet att hon så gärna skulle vilja ha.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/mary-dress-396066-162/ str.medium
Denna klänningen skulle jag faktiskt vilja ha själv till min student, för jag har inte råd med såna fina klänningar och jag vill så gärna känna mig bekväm i en klänning för en gång skull på min dag.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/purple-174/2028-fashion-bag-174038-14/
Väskan som jag har valt här är en väska som jag så gärna skulle vilja ge till min mamma, för hon är så himla omtänksam på alla möjliga sätt och gör så mycket för mig, så jag vill ge henne något som hon både kan ha användning av och som hon skulle bli riktigt glad över.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/mountain-pumps-427591-14/ str.39
Dessa skor sulle jag så gärna vilja ge till min brors sambo för de är alltid så snälla och hjälper mig när jag behöver hjälp eller bara behöver skjus någonstans. Och när hon frågade mig om jag ville vara gudmor till deras söner så blev jag så glad och skulle så gärna vilje visa min tacksamhet med dessa skor till henne.

Jag skulle bli så tacksam om du skulle valt ut mig, för jag får inte chansen så ofta att visa vad folk omkring mig faktiskt betyder för mig, och har inte så mycket pengar och jag bara älskar känslan av att ge saker folk som betyder så mycket och när man ser hur glada de blir och hur deras ögon bara tindrar, det skulle göra min jul till den bästa.

En riktigt stor kram till dig Kenza <3

Mvh/ Malin

Reply
therese

jag skulle vilja ge dessa till min bästa kompis. Hon älskar skor men har tyvärr inte så många pga att hennes mamma är arbetslös. Hon provar alltid skor när vi är i stan även fast hon vet att hon inte har råd. Hon fyller 18 den 28 December, så jag skulle vilja ge dessa till henne i julklapp/födelsedagspresent för jag vet hur glad hon hade blivit. Tyvärr har inte jag råd med något i den prisklassen så kan inte köpa dem till henne.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/wrecker-shoe-905007-14/
Till min syster skulle jag vilje ge dessa leggings som tack för att hon alltid ställer upp för mig och alltid finns där.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/g-star-745/3301-v-jeans-745008-160/
Jag skulle vilja ge denna till min mamma för hon alltid tar andra i första hand. Hon har haft samma jacka dem senaste fem åren och den ser inte speciellt varm ut.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/d-brand-203/eskim%C3%A5-203066-99/
Jag skulle vilja ge denna t-shirten till min lillebror så att han kan vara fin i skolan.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/wesc-163/overlay-biggest-t-shirt-163357-14/

Reply
bryan

HI there again kenza!
just for fun, jag vill vinna kläder till min 2 syskon och till my lover girlfriend linn. ps. she doesnt know that I am competing.ds.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/rimini-427404-14/ sister. love shoes. perfect xmas gift.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/barcelona-427166-80/ sister again. hon sagt att hon gillar ett par wedges.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/relle-dress-396087-39/ perfecy ny årsklänning till min lkover. hon kommer bli glad, cos she doesnt have a job :P

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/bernadette-427533-14/ till min barndomskompis. hon är hårdrockare. fits her perectly.

crossed fingers. hoppas jag winner denna gång.
x Bryan

Reply
Anja

Hej!
Vad kul med denna tävling! :)

Til mig ville jag älska Jeffrey Campbells stövlar. Jag behöver ju nya skor ;)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/meeker-shoe-905002-14/

Till min bästis, för att hon pluggar och inte har pengar till at köpa nya saker:

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/wrecker-shoe-905007-99/

Till min brors flickvän, för hon älskar Acnes kläder, särskilt klänningarna!
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/acne-658/supreme-dress-658032-11/

Och till min mamma, för jag har aldrig själv råd med att ge henne något så fint:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/acne-658/pi-dress-658193-14/

Generelt ville det vara så himla skönt att kunna ge några finare presenter i år än vad jag annars har råd med. :)

Reply
nellie

Hej Kenza!

1.http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/florence-knitted-sweater-396173-14/
Denna skulle jag jätte gärna vilja ge till en av mina bästa kompisar. Jag har en nästa sån här men inte lika gosig, och den har hon lånat av mig några gånger, och det skulle vara kanon roligt att få ge henne denna och hon älska stickade kläder.

2.http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/modstr%C3%B6m-103/irrigate-top-103202-14/
Skulle vilja ge denna till min härliga kusin, hon älskar kläder och denna skulle vara skit snygg på henne. Hon är som en syster för mig.

3.http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rare-fashion-475/tiered-pleat-dress-475319-29/
Denna skulle jag vilja ge till min kompis som det har gått så jäkla bra för, hon sjunger så fantastiskt, hon släpper snart en singel och vill gärna ge henne denna i julklapp. Denna fina klänningen kan hon ha när hon uppträder.

4.http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-47/
Dessa skor skulle vara en perfekt julklapp till en av mina bästa kompisar. Hon älskar skor och har sett dessa skor, och hon älskade de.

Varför jag ska vinna, det är nog att jag har varit med i sånna här tävlingar innan men aldrig har vunnit något, brukar inte ha tur i att vinna saker. Så det skulle vara extremt roligt om jag skulle vinna. Även om det är en sån liten chans för det är flera hundra som också är med och vill vinna julklappar. Jag är verkligen jätte nära mina kompisar och min kusin, och jag vill ge dem något som ingen annan har där jag bor. För här i växjö där jag bor går många med samma kläder. För det alla köper från samma ställen, det finns inte så många roliga affärer här. Det skulle iallafall varit så GRYMT roligt om jag var en av de lyckliga som vann.
Du får ha en underbar jul i Thailand Kenza.
GOD JUL!

Reply
Johanna Fägerhag

[email protected]

Till min tvilingsyster:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/hybria-lea-658253-14/

Till min bästa kompis Cleo:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/admire-658155-39/

Till min stora syster:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jofama-592/kenza-4-592000-14/

Till min kompis Morgaine:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/graphic-print-tube-475303-92/

Hej hej,jag är en tjej på 18 år som går en av sveriges svåraste linjer IB. Jag har varken tid, energi eller pengar till att shoppa jul klappar till mina vänner och familj. Jag hinner inte göra någonting utöver mitt skolarbete och det skulle verkligen betyda jätte mycket att få hjälp med min julklapps shopping! Hoppas att du förstår min situation.

//Johanna

Reply
erika

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-14/ stl. 38
Är till min fina syster. Hon har kollat in dom här skorna ett litet tag nu men vägrar köpa dom eftersom det snart är jul. Grejen är det att hon har väldigt svårt att hitta skor eftersom dom inte passar henne i smaken. Skulle verkligen vilja ge henne något hon verkligen vill ha i julklapp:)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vila-479/barrel-knit-cardigan-479556-51/ stl. M
Och denhär är till min vackra mamma som ALDRIG unnar sig kläder. Hon behöver någonting varmt att värma sig med. Hon önksar sig en varm tröja och jag tror att den här skulle passa henne jätte bra!

http://nelly.com/se/kläder-för-män/g-star-745/dasher-cardigan-knit-745142-12/ stl. large
Den här vill jag ge till min pappa som går i samma kläder som han hade när jag föddes. Vet att han gärna vill ha någonting nytt men oftast går alla pengar till mig och min syster. Eftersom mamma varit arbetslös är det han som har slitit ihop pengarna och han förtjänar något extra fint den här julen:)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/motel-604/wilma-trouser-604069-745/ stl. S
Dom här byxorna är till mina bästa vän som har lånat mina byxor (några liknande) några hundra gånger då hon aldrig har hittat några som ser likadana ut. Vet att hon skulle bli överlycklig om hon fick dom och jag tycker hon förtjänar att vara glad:D

Mim motivering är att denhär julen vill jag ge mina närmaste exakt det dom önskar sig. Kläderna jag har hittat är exakt vad dom önskar sig och jag vet att dom skulle bli så glada om dom fick öppna dom här paketen på julafton.
Har nämligen världens finaste familj&vänner!

Reply
Ida Celine Berg

Jag skulle ge min pojkvän absolut allt, om jag hade nog pengar till det. Han har gett mig så otroligt mycket, och jag har aldrig kunnat gett nått tillbaka. Han tänker aldrig på sig själv! Men nu har jag kanske chansen att ge nått tillbaka!

Och min mamma! Det finns ingen varmare människa än henne. Vi ska fira julafton på sjukhuset iår. Och jag vill att hon ska känna lite lycka efter allt som har hänt. Därför vill jag ge henne något extra fint!

Sen har vi min allra bästastevän! Anna, hon är den som alltid står vid min sida oavsett vad! Och hon kämpar fruktansvärt mycket! Jag älskar henne för allt hon har gjort för mig och hon förtjänar också något riktigt fint!

Den här jackan är min pojkvän värd! Den är dyr, men jag skulle aldrig ha råd med nått sånt själv och han förtjänar det bästa!
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/woolrich-413/ms-artic-parka-413002-99/

Den här vill jag också ge till min pojkvän!
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/g-star-745/queen-cardigan-745182-14/

Den här tröjan skulle mamma gilla! Hoppas den kan ge henne den värmen hon behöver!
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/g-star-745/queen-cardigan-745182-14/

Den här skulle Anna passa i, hon är den typen! Vill vara lite söt och “sexig” på samma gång! Dessutom är det “koola-anna” märket.. haha!
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/koola-anna-104/lea-dress-104290-45/

– Ida Celine Berg!(:

Reply
Emilia

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/filippa-k-676/chunky-poncho-cardi-676182-90/

Jag har letat överallt efter en tröja som skulle passa till min bustier som jag nyligen köpt. Denna skulle vara perfekt!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vila-479/fends-fur-jacket-479521-14/

Denna jacka skulle jag vilja ge till min mamma. Hon är kanske inte mycket för världen, men för mig är hon min värld! Att bara se minen på henne när hon öppnar paketet som innehåller denna jacka skulle brtyda mycket för mig (:

http://nelly.com/se/kläder-för-män/junk-de-luxe-640/springfield-duff-shirt-640045-46/

http://nelly.com/se/kläder-för-män/nelly-accessories-384/bracelet-600-384545-14/

Skjortan och armbandet skulle jag vilja ge min pojkvän. Hans ekonomi är inte den bästa… Så därför har han inte spenderat pengar på sig själv på länge. Jag tror att han skulle bli riktigt glad om han fick de sakerna! (:

Jag skulle verkligen bli jätte lycklig om jag vann så jag kan bringa glädje till mina nära och kära (:

Reply
Jenny

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/prime-boots-693/engineer-high-43-zip-693011-14/ – ett par grymt snygga stövlar att ha nu i vinter, till mig själv. Har länge letat efter ett par stövlar jag tycker om, och föll för dessa, riktigt snygga!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/dagmar-576/ann-jacket-576046-99/ – Denna jacka skulle jag vilja ge till min absolut bästa vän. Bara för att hon är så otroligt bra. Hon finns där för mig när som helst och jag kan lita på henne till 110% Det finns ingen som henne. Jag vet att hon suktat efter denna jacka ett bra tag nu, men den är för dyr för hennes ekonomi just nu, därför skulle det vara så fantastiskt kul att kunna ge denna till henne. Hon skulle vara så fin i den! Jag vill kunna ge tillbaka något fint, som hon förtjänar efter allt hon gjort för mig.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeffrey-campbell-905/wrecker-shoe-905007-14/ – Även dessa skor från Jeffrey Campbell skulle jag vilja ge till min bästa vän. Hon är helt galen i skor och skulle bli så otroligt glad över dessa skor. Resten av motiveringen står i länken ovan eftersom det är samma person :)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rut-mfl-540/mcallan-cosy-cardigan-540204-14/ – sist men inte minst vill jag vinna denna fina kofta till min underbara mamma. Hon är en stark kvinna, hon är fantastisk! Utan henne skulle jag inte klarat av det senaste halvåret, då jag gått igenom mycket, hon fanns där för mig hela tiden och stöttade mig. Världens bästa mamma.

Jag vill alltså vinna dessa grejer till de personer som funnits där och stöttat mig som mest. Båda två är helt fantastiska personer som jag älskar så otroligt mycket. Därför vill jag vinna dessa priser från Nelly. Jag har ingen historia som står ut eller som gör att folk ska tycka synd om mig, utan jag vill bara ge något tillbaka till de människor i min omgivning som stöttat mig och är så fruktansvärt bra. De förtjänar verkligen detta!!

mail: [email protected]

Reply
Veronica

Mamma, hon är det finaste som finns och förtjänar något vackert för allt hon gjort får oss genom åren. Ett halsband från Syster P
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/syster-p-680/heart-locket-rose-680041-26/

Min syster tar examen nu i januari, hon förtjänar också något riktigt bra efter allt slit när hon ska vila upp sig: Ett par svarta Juicy Couture byxor
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/juicy-couture-108/velour-pant-108194-14/

Min man, han sliter på det nya jobbet med massa övertid. Ändå tar han sig tid för mig och skämmer bort mig med pannkakor de dagar graviditeten verkligen känns skit. En pullover från Scotch&Soda:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/scotch-soda-275/heavy-knitted-pullover-275166-32/

Kommande bebisen, älskade lilla flicka, så efterlängtad du är!! Du ska få något kul att sparka i när du är ute, en sparkdräkt från Fixoni:
http://nelly.com/se/baby/fixoni-100108/romper-set-wo-feet-5556-83/

Ingen i vår familj har det jättebra ställt just nu och så har jag en bebis på gång nu lagom till mars månad. Hade livat upp vår jul som min mamma egentligen ville ställa in i år pga knaper ekonomi…

Reply
Emma

I år ska jag fira jul med min pappa för första gången på 9 år. Han har inte vart hemma en julafton sen jag var 8. Det känns så grymt skönt eftersom det var så länge sen och jag skulle bli så sjukt överlycklig om jag fick ge åtminstonde pappa och pojkvännen julklappar i år. Jag har verkligen inte råd och det känns som jag är skyldig dem båda rätt mycket. Jag vet att varken pappa eller pojkvännen inte skulle bry sig ifall de inte fick något, men det kanske är just därför jag vill ge dom något. För att dom kan uppskatta mig så mycket trots att jag jag inte kan ge något tillbaks.

http://nelly.com/se/kläder-för-män/whyred-106/que-7-gg-neps-106145-80/
till min storebror

http://nelly.com/se/kläder-för-män/filippa-k-676/blockstripe-r-neck-knit-676231-137/
till min pojkvän

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/gardenia-872/gardenia-2471-crazy-872003-14/
till min syster

http://nelly.com/se/kläder-för-män/filippa-k-676/cotton-wool-button-pullov-676135-29/
till min pappa

Reply
Matilda

Jag skulle önska mig denna som en julklapp till mig själv för att jag studerat hårt hela hösten och levt på studiebidrag vilket inte varit lätt! http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/filippa-k-676/eve-tuxedo-jacket-676185-286/

Till min bästa vän: Min älskade vän liza skulle bli överlycklig om hon fick lite nya underkläder att visa sin pojkvän.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/calvin-klein-170/garnet-floral-hipster-set-170570-46/

Till min bror för han reser mycket och sliter med att läsa upp betygen och behöver lite uppmuntran när han tar upp datorn på flyget.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/royal-republiq-422/laptop-sleeve-422028-14/

Till min syster skulle jag vilja ge en fin klänning som hon kan gå ut och fira sin sjuksköterskeexamen i!
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/wendy-dress-396147-14/

Reply
Mayra

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jarlo-782/carrie-782017-17/ – Till min storasyster!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/converse-282/shoulderbag-retro-large-282130-14/ – till min lillasyster 12 år

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-14/ – till min mamma.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/converse-282/all-star-light-leather-hi-282104-1/ – till världens bästa kompis!

Hej kenza! Jag vill ge det här i julklapp till mina nära och och kära för att iår så vill jag ge dom det allra bästa eftersom iår så har jag gått igenom mycket tårar och smärta och det är just dom här personerna som funnits för mig hela tiden! jag älskar dom med hela mitt hjärta. Utan dom skulle jag kanske inte funnits här. Nu får jag bara hålla tummarna. PUSS

Reply
Lisa

Oj det är vinter är ju ofta vad sl brukar säga och min sambo har en stark likhet med SL han är aldirg förbered när vintern kommer… Han tänker alltid på alla runt omkring men unar sig själv väldigt sällan… ittade en superfin vinterjacka som jag vet han skulle bli jätte glad för
( speciellt då han frusit ett tag hahaa..;) Vet att man skulle önska sig till fyra personer men detta år skulle jag vilja ge honom lite extra då han verkligen ställt upp i vått och tort så skjortan jag önskar är även till honom.
Sminkborstarna önskar jag till mig själv då jag under det senaste året tävlat i 10-dans och verkligen lyckats bra så jag skulle gärna unna mig nya sminkborstar(behövs verkligen hahah) som en klapp på axel =). Sist men absolut inte minst önskar jag att min stora syster skall få känna sig lite extra fin med lite nya spännande dofter då hon precis separerat fån sin man sen 20år tillbaka. Tusen tack för denna chans kenza! Föresten så älskar jag din skokollektion letade efter de begiea.. men hittade dom ej så det blev sminkborstarna hahah
KRAM
[email protected]
1.
http://nelly.com/se/kläder-för-män/superdry-538/new-canvas-super-538092-14/ Storlek L

2.
http://nelly.com/se/kläder-för-män/savvy-citizen-854/berlin-854003-80/ storlek L

3.
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/make-up-store-526/mus-brush-christmas-kit-526034-14/

4.
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/paris-hilton-330/4-sent-gift-box-330018-108/

Reply
Lina

Hej Kenza!
Jag vill vinna då jag bor långt bort från familjen och inte har råd att både komma dit till jul och att köpa klappar, detta kan du hjälpa mig med :)
God Jul!!!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/acne-658/track-658309-14/
Till Mamma –
din coolhet kan ej förgå
hur många kilo, grå-hår eller väck du än skulle få
jag vet att du känt dig lite slitet ida’
därför vill jag ge dig något varenda kvinna borde ha
GOD JUL!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/mango-766/treviso-cardigan-766134-80/
Till Pappa-
Världens bästa pappa
nu är det slut på att slappa
oj dina mjukisbyxor och hawaiitröja bara försvann
här får du en …(cardigan)
GOD JUL!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/stylein-653/bosworth-653057-14/
Till min syster-
-vad du ska ha på dig är ej längre ett problem
nyårsafton och jul har jag försäkrat, tro de!
Du kan ha på dig vad som helst o alla avundsjuka blir
av mig får du något som bara får fler killar på slir..
GOD JUL!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/whyszeck-776/jona-776012-80/
Till min pojkvän-
Min älskade du är redan perfekt, vad mer kan jag ge dej?
En cykel, en båt, en bil? Nej pengar till det har jag ej
Hoppas du blir glad ändå
i denna du blir ännu lite snyggare, ja det jag kan förstå!
GOD JUL!

Reply
MIMMI

Jag har egentligen ingen bra motivering till varför just jag ska vinna detta, men eftersom jag går på gymnasiet och bara lever på studiebidraget så vore detta nästan omöjligt för mig att köpa till jul, det vore så himla kul att kunna ge bort något extra fint i år istället för alla små grejer.

Den här fina klänningen skulle jag ge bort till min lilla syster
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jarlo-782/carrie-782017-17/

Denna skulle min pojkvän få!
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/g-star-745/dasher-cardigan-knit-745142-12/

Denna mysiga koftan skulle min kära moder få :)
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/modstr%C3%B6m-103/mint-103214-14/

Detta skulle jag ge mig själv
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/calvin-klein-170/garnet-floral-hipster-set-170570-46/

Reply
Mery

Till min bästa kompis Jennifer,eftersom hon älskar skor (storlek 40)-
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/marble-limited-edition-427511-99/

Till min mamma (m/l)- http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/mango-766/madame-blouson-766110-12/

till min stora syster storlek (s/m)- http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/elise-ryan-555/chiffon-maxi-dress-555047-14/

till min lill syster – http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/lilly-of-sweden-773/sophia-bag-773016-14/

Jag skulle vara jätte glad om jag skulle vinna de här julklapparna till min lilla familj. Jag går sista året på gymnasiet och det är så mycket man ska köpa nu… Nu när julen är här så kommer jag inte ha råd med fina julklappar till min familj, vilket jag alltid annars har gett dom. skulle bli ledsen om jag inte kan ge dem det de önskat sig och det jag velat ge dem.

Reply
Roda Moini

Hejhej jag tycker att jag ska vinna för att dessa presenter går till människor som är ljuset i mitt liv och dom förtjänar verkligen allt. Varav en present till mig:) Hihi. Jag älskar min fina familj och min underbara bästavän Maryam. Jag skulle jättegärna vilja ge dem någoting som det här. :)
Till mamma: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/only-589/charly-boyfriend-dot-blaz-589337-80/

Till min bästa vän Maryam: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/denmark-shoe-905005-14/

Till min underbara bror: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/diesel-215/sbeba-r-sweatshirt-215423-29/

Till mig själv hihi: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/gardenia-872/gardenia-2471-crazy-872003-14/

Och till min pappa: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/jack-jones-633/high-boot-633179-295/

HOPPAS JAG VINNER YEEEY!!

Reply
kalla mig Yasmin :)

Hej Kenza!
Orsak till att jag vill vinna är ju för att det är jul och jag fick veta en jättetråkig sak när jag skulle handla. Någon har tagit ut nära 9000 från mitt kort. Så nu står jag julklappsmanisk utan pengar. Iallafall Kenza, fortsätt med det du gör för du gör det gröömt tjejen;) Kram! obs jag skrev ner länkarna för hand eftersom det inte funkade med något annat:( kramiz
till älskade lillebror, strl S.
http://www.nelly.com/se/kille/freeze-100266/chicago-cardigan-6499-29/
till mig själv, älskar dina jackor! :)
http://www.nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jofama-592/kenza-4-592000-99/

till bästa vännen:
http://www.nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/sophie-by-sophie-
918/childhood-bracelet-918012-23/

till halvsyster:

http://www.nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/obh-nordica-björn-axen-764/compact-ac-hairdryer-764007-39/

tack på förhand! u go girl.

Reply
alexandra wikström

till min bästa vänn som alltid finns där för mig
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jarlo-782/carrie-782017-17/

Till min mamma som jag älskar mest av alla
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jones-jones-597/sarah-halterneck-dress-597019-14/

Till Pappa eftersom vi är som katt och råtta, men jag vill att vi ska få en bättre relation
http://nelly.com/se/kläder-för-män/henri-lloyd-888/robin-zip-888016-912/

Till världens bästa morfar som betyder allt för mig, han skämmer bort mig med saker så nu vill jag att han ska få något alldeles extra fint.
http://nelly.com/se/kläder-för-män/dunderdon-837/lambswool-army-v-neck-837007-76/

I år vill jag ge mina nära och kära något alldeles extra fint eftersom dom betyder allt för mig, skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan dom. Så att vinna dessa fina kläder så skulle sitta utmärkt.

Reply
LadyLabel

Hej Kenza!
Jag är en tjej från Finland som läser din blogg flitigt. Jag är ett stort fan av nelly.com också, men de jag har önskat mig brukar vara slut eller sen e de bara för dyrt :) Kommer inte och påstår att det går nån nöd på oss, men skulle vara härligt att få lite extrafina saker till jul! Kram, Hanna ( [email protected])
http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeffrey-campbell-905/wrecker-shoe-905007-14/ skulle vara till mej, för att jag älskar mode och har en modeblogg, men inte råd med så dyra skor.
http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/odd-molly-582/overcast-coat-582087-911 skulle vara till min mamma, som är ensamstående med sex barn. Har köpt hus och måste renovera det, så pengarna börjar bli slut. Hon skulle vilja ha en ny jacka och vi har talat om att en jacka i parkastil skulle passa henne.
hhtp://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeane-blush-396/malo-dress-396038-54/ skulle vara till min lillasyster som har önskat sig en ny klänning till ett bröllop på nyår.
http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/modström-103/malou-103211-911/ till min härliga moster som berättade om din blogg till mig!

Reply
Elin Johansson

Hejsan! det är är min önskelista:

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/elise-ryan-555/chiffon-maxi-dress-555019-14/
Till min storasyster.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/svea-120/classic-bag-120254-54/
Till mig

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/pilgrim-900/courage-jewel-necklace-900296-80/
till min mamma

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/jack-jones-633/silver-cardigan-633207-80/
till min pappa

Jag vill jätte gärna vinna för jag är minst i familjen och har inte så mycket pengar så det är alltid jag som kommer med de billigaste julklapparna, så ja skulle verkligen vilja ge min familj något fint och lite dyrare istället för nått billigt som varit på rea

Reply
Anna

Jag skulle vilja ge den första julklappen till min mamma, hon har psoriasis som tär på hennes kropp varje dag och hon har ständigt ont i ryggen och muskler och måste säga nej till att jobba flera dagar i veckan, varken hon, jag eller doktorn kan göra någonting åt det och jag tycker att det är så otroligt jobbigt att varje dag se hur hon kämpar för att orka laga mat och ta reda på disken, jag vill ge henne denna fina väska då jag vet hur mycket hon gillar väskor men hon är väldigt dåligt på att unna sig själv någonting;

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/friis-company-180/tass-round-bag-180883-14/

Den andra julklappen vill jag ge till min bror, vi är inte riktiga syskon utan har endast samma mamma men ändå har han alltid funnits där för mig jämt det spelar ingen roll, har jag ringt mitt i natten och det har hänt någonting har han alltid kommit, han finns alltid där för mig vilket jag uppskattar så otroligt mycket och skulle vilja visa det genom att ge honom en fin julklapp som jag tror att han skulle uppskatta otroligt mycket:

http://nelly.com/se/kläder-för-män/dvb-beckham-705/signatureforhimedt50ml-705019-108/#

Den trede julklappen vill jag ge till min pappa, när jag var liten hade vi inte någon kontakt alls, men det är något som han ångrat genom åren och nu har vi den bästa relationen någonsin, han har alltid gjort sitt bästa för att ge mig det jag behöver och vi är inte så bra på att ge varandra kärlek och visa att vi uppskattar varandra, men nu vill visa hur mycket han betyder för mig genom att ge honom en fin julklapp för att tacka för allt han gjort för mig genom åren, jag vill ge honom någonting jag tror att han skulle gilla (han är galen i tshirtar)

http://nelly.com/se/kläder-för-män/selected-homme-602/splash-s-s-o-neck-602140-1/

Den sista presenten är någonting till mig själv som jag gärna skulle bära på jul och juldagen när jag ska fira med min familj och respektive, perfekt under en snygg svart kavaj =)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/melinda-dress-369023-46/

Reply
Anja

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/florence-knitted-sweater-396173-12/ -Denna skulle jag vilja ge min älskade syster i julklapp. Hon har alltid ställt upp för mig och jag vill ge henne något riktigt mysigt i jul!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jarlo-782/kitty-skirt-782018-14/ -Till min andra syster! Vet att hon har kollat dehär kjolarna hur länge som hellst, tyvärr har jag inte pengar att köpa det själv.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/ted-baker-128/rocket-128097-876/ -Till min mamma. Hon älskar väskor och jag vet att hon skulle fyllas av glädje om hon fick öppna ett paket och dra fram denhär vackra väskan.

http://nelly.com/se/kläder-för-män/void-850/lcd-watch-850001-27/ -Till pappa. Hans klocka blev nyligen stulen, skulle varit kul att ge honom denna!

Jag älskar min familj och vill ge alla något fint iår. Tyvärr är jag pank, mitt kort står på 63 kronor just nu. Det skulle vara underbart om jag fick ge alla i min familj något iår som de gillar!
Puss/a.

Reply
Tjenchila

Hej Kenza, för att pigga upp mig själv och min familj i vinter så skulle jag jätte gärna vilja ha;

En skit snygg klänning till moi !!! http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kling-734/dress-rock-night-734022-14/

Min dotter sitter brevid och skriker att hon vill ha denna av tomten, hon älskar allting med stora stjärnor och säger att hon skall bli en sådan själv ;D

http://nelly.com/se/barnkläder/converse-100243/kids-auth-hoodie-6431-83/

Och sen så tänkte jag, min pojkvän han måste ha världens fulaste klädstil, han har för det mesta på sig t-shirtar som han får gratis på jobbet, vilket jag inte tycker är så snyggt !! Därför tänkte jag att detta skulle passa skit bra;

http://nelly.com/se/kläder-för-män/g-star-745/midnight-bergen-shirt-745145-46/

http://nelly.com/se/kläder-för-män/gio-goi-503/deppar-denim-503036-21/

Så tack i förhand Kenza och ha en trevlig fortsatt dag !!!!!

Reply
julia

skulle jätte gärna vilja vinna denna tävlingen vore så roligt att få ge alla sina vänner och familj något rikigt fint som jag tyvärr aldrig har råd med, en fattig student är inte så lätt att vara vid jul.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jofama-592/kenza-4-592000-14/ Denna är något jag själv vädligt gärna skulle vilja ha, super fin är din jacka

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeffrey-campbell-905/zip-it-shoe-905009-14/ Domma skulle jag vilja ge min syster som är helt underbar och är som min bästa vän i julklapp, hon har drömt om domma sedan hon såg dom på dig :)

http://nelly.com/se/kläder-för-män/fred-perry-507/shawl-collar-sweater-507150-14/
Denna skulle jag vilja ge min pojkvän som alltid ger mig massa fina presenter och jag kan nästan aldrig ge honom något lika fint..

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/caia-of-sweden-436/jan-436024-14/ Denna skulle jag vilja ge till min mamma i julklapp som alltid finns där och ställer upp för mig, hon är värd något fint :)

Reply
cecilia :)

hej, jag heter Cecilia och skulle vilja ge min syster, min mamma och min bästavän dem här fina grejerna för att dem alltid ställt upp för mig. Och även en fin klänning till mig själv som jag kan ha på skolavslutningen :)

till mig :
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/angeleye-968/full-lace-dress-968001-14/

10 år tillsammans nu , världens bästa kompis förtjänar också en fin klänning på skolavslutningen :
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jarlo-782/carrie-782017-17/

bästa systern som ska till Thailand med sin kille förtjänar ett par snygga shorts :
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/diesel-215/mintha-shorts-215130-133/

och till min underbara mamma :
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/odd-molly-582/100-gr-frill-l-s-top-582091-1/

tack i förväg :) kramar

Reply
Elin Andersson

Jag har ingen story om hur min lägenhet brann ner eller att allting är skit just nu å dessa kläder hade piggat upp tillvaron utan jag tänker mer, GRATIS ÄR GOTT och Nelly har sjukt snygga grejer och jag hade lätt vunnit bästa syrran, flickvännen, dotter tävlingen om jag gett dessa till mina älskade ;) PUSS!

Jag hade gett den här jackan till min underbara men ack så snåla pojkvän som vägrar lägga pengar på en vinterjacka.. vill ju inte att pojken min ska frysa :(
http://nelly.com/se/kläder-för-män/g-star-745/hooded-parka-745075-14/

Jag hade gett dessa skit snygga skor till min lillasyster bara för att hon älskar skor, klyshigt nog :)
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/gardenia-872/gardenia-2471-crazy-872003-14/

Jag hade gett den här väskan till min kära mor som aldrig önskar sig eller unnar sig någonting men som behöver en snygg väska :)
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/ted-baker-128/rocket-128097-876/

och tillsist hade jag gett den här tuffa badass klockan till min lillebror för jag vill att han ska bli tuffast i klassen ;)
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/triwa-334/blue-azura-334041-29/

jag håller en tumme!
[email protected]

Reply
SELMA

Hej Kenza !

FAN VA GLAAD JAG BLIR NU ! :) tääävling
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/zip-it-shoe-905009-14/

till min älskade syster , sedan hon såg dessa på dej , så ville hon direkt ha dem & om den vinst skulle förverkligas så skulle jag gör henne lycklig föralltid , de tror iallafall jag på ! det är inte ofta man får exakt det man önskar sig , men detta är en speciell chans , som man bara får hålla tummarna för

– till min kusin , skulle denna jacka vara perfekt , hon dessutom älskar den men tyvär lite för dyr för hennes plånbok
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jofama-592/kenza-4-592000-14/

– till min älskade , bästa , sötaste , snällaste mamma en varm & gosig jacka som hon säkert inte skulle tacka nej till !!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/d-brand-203/eskim%C3%A5-203066-99/

– sist men inte minst , kanske en till mej själv ?
eller så kan jag ge bort den till en nära vän till mej , <3

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/john-zack-911/one-shoulder-l-s-dress-911001-286/

<3<3

Reply
nini

Fra Norge, men håper det går greit! :-)

Til meg selv fordi jeg har jobbet så hardt i hele år for å lykkes med skole, venner og familie og vil være fin den ene gangen i året jeg får muligheten til å være med alle jeg elsker.
http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/ida-sj%25C3%25B6stedt-402/florian-lace-dress-402039-46/

Til min beste venn fordi hun alltid fryser og ikke har råd til å kjøpe seg noe varmt og koselig (mysigt!). Hun fortjener å få noe fint av kvalitet fordi hun alltid har hatt det så vondt i livet, julen skal jo bringe lykke!
http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/modstr%C3%B6m-103/new-knit-103240-14/

Til min mamma som betyr mest i hele verden for meg fordi hun lenge har lett etter svarte boots som passer for alt. Ilu mami <3
http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/jeffrey-campbell-905/zip-it-shoe-905009-14/

Til kjæresten fordi han er så god og ønsker seg boxere i julegave :D
http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-menn/bj%C3%B6rn-borg-136/jugend-short-shorts-2-p-136366-14/

Reply
Nyet !

Hej hej :) Jag måste verkligen köpa eller snarare få någonting . Jag älskar kläder , skor och allt som har med det att göra . Jag måste verkligen unna mig själv . Jag har inte råd att köpa nåt från nelly.com det är alldeles för dyr. Vi har haft mycket prov de senaste veckorna.
Så jag har valt speciela saker som jag tycker om :

En fin klänning ;

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/paprika-754/pink-rouch-dress-754038-54/

En söt klänning igen ;

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jarlo-782/carrie-782017-17/

En fin fin klänning ;

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rarefashion-475/floral-tube-dress-475315-98/

En vacker klänning ;

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/only-589/playful-aop-dress-631078-646/

Tack på förhand ! :D

Reply
Jorunn

En fin klänning till min mamma som jämt lägger ner mycket tid och pengar på alla andras julklappar men resten av familjen är “fattig” och hon får knappt något själv. För att fylla ut lägger hon dit några julklappar till sig själv också ibland. Jag pluggar, så även om jag vill ge henne många presenter så går det inte för att jag helt enkelt inte äger dem pengarna. Hon är värd mer än så och jag vet att hon skulle älska denna klänning! http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/g-star-745/joya-bombay-dress-745014-32/

En varm tröja till min mamma som ofta fryser. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rut-mfl-540/emma-snow-cardigan-540163-14/

Slutligen något som skulle göra mamma otroligt fin, förhoppningsvis blir då pappa glad i samma veva. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/vila-479/goodie-top-479410-14/ Jag skulle så gärna ge henne allt detta!

Min pojkvän och jag sparar till en soffa vi ska köpa i sommar. Vi tänkte att istället för julklappar sparar vi mer pengar till soffan. Tycker det är lite tråkigt att inte ge honom något så ett par byxor till min älskade pojkvän, som för övrigt bara äger jeans.. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/dr-denim-202/donk-chinos-202071-286/

Reply
Fanny

Hejhej! Detta var en riktigt bra idé, speciellt för oss fattiga studenter. Alla har verkligen bra motiveringar, detta blir svårt. Men jag tycker att jag borde vinna önskelistan för att jag har verkligen inte råd att köpa fina saker, jag får ju mitt studentbidrag men hur långt räcker det? Får liksom spara till en vinterjacka… Jag vill dessutom så hemskt gärna ge fina julklappar till mina när och kära, det är ju tanken som räknas men att någon gång ge något extra fint skulle vara underbart.
Här är min önskelista:

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jarlo-782/carrie-782017-17/
Den är till moi! En riktigt snygg nyårsklänning.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/mango-766/delfin-sweater-766107-54/
Denna koftan hade jag tänkt ge till min mamma i julklapp. Hon förtjänar verkligen något fint, med tanke på att hon alltid ställer upp för min och mina systrar.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/svea-120/lindsey-sweat-120295-286/
Sveatröjan vill jag ge till min storasyster som även hon alltid ställer upp för mig. Hon är en ängel.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/triwa-334/stealth-calibre-334040-14/
Denna vill jag ge till pappa. Han är riktigt förtjust i klockor men den enda han har är klockan som farfar lämnade kvar innan han dog.

Reply
Emelie Bengtsson

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/pace-847/p-101-straight-fit-raw-847004-33/
Vill ge dessa till världens bästa pojkvän! Han är värd dessa, tycker jag, eftersom han helt och hållet går med håliga jeans och aldrig köper nya! Och jag vet att han skulle älska dessa, för de är helt i hans smak!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/nn07-437/atlas-college-sweater-437049-83/
Denna skulle jag vilja ge till världens bästa lillebror! Han älskar luvtröjor med dragkedja, men har inte så många! Och denna har han kollat på hur länge som helst, men mamma vill aldrig gå med på att köpa den! Och jag skulle så gärna vilja göra honom glad och ge honom denna!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rut-mfl-540/price-trash-knit-dress-540207-82/
Denna skulle jag vilja ge till min allra bästa vän! Hon är den allra bästa, ställer upp i vått och torrt och skulle kunna offra allt för sina närmaste! Denna tröjan är så typiskt hennes stil, och jag vet att hon kommer älska den! Och hon kommer bli dunder snygg i den också!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/only-589/puffy-loose-knit-cardigan-589345-80/
Denna skulle jag vilja ge till min älskade mamma!
Den är fin, precis som hon är! Hon gillar mysiga kläder och denna såg så himla mysig och skön ut!
Eftersom hon alltid ger mig så fina julias varje år och jag alltid kommer med samma tråkiga saker, skulle denna sitta fint till mamma!

Så. Jag sitter här och väntar tills onsdag och håller tummarna att jag vinner dessa fina presenter till världens bästa människor!
Hoppas Hoppas!<3

Reply
Frida

Hej, min mamma fick sparken för några månader sen vilket har gjort att familjens ekonomi tagit stor skada. Familjen har alltid älskat julen men just det här året är det nästan så att det kommer med mer ångest än glädje. Vi är fem syskon men bara jag och mina två småsyskon bor hemma. (17 och 15 år) Vi vet att ekonomin är dålig så vi vill inte önska oss för dyra eller fina saker för att inte pressa mamma och pappa. Jag vet hur gärna de VILL ge oss så fina saker men det går inte och det tar hårt. Det skulle verkligen vara julklapp för hela familjen att få ge såhär fina julklappar till min lillebror, lillesyster och mig. Jag vet att mina föräldrar inte skulle känna sig så otillräckliga nu till julen då.

Tycker även att min storesyster ska få en julklapp som är ensamstående småbarnsmamma utan jobb men kämpar på så jäkla bra.

Till min lillebror:
Till min lillesyster: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/fred-perry-507/eddie-bag-507043-14/
Till mig: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/me-dress-396117-14/
Till min storesyster: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/converse-282/all-star-leather-b-w-282103-14/

Reply
Linn

Hej Kenza! Superkul med en julklappstävling tycker jag!
Jag skulle vilja ge bort 4 julklappar till min allra bästa kompis Alexandra och hennes 3 andra familjemedlemmar! Alexandra är verkligen den bästa vännen som finns i hela världen, hon är en så otroligt hjärtgod människa och ställer alltid upp för allt i alla lägen, även om hon är upptagen med någonting annat. Istället glömmer hon bort att tänka på sig själv ibland.. Vi går nu andra året på gymansiet och hennes högsta önskan är att få börja studera utsomlands direkt efter gymnasiet (studiemotiverad som hon är)men hennes föräldrar vägra betala för utbildningen så det måste hon själv göra. För att få ihop pengar till detta lever hon extremt snålt, (hon följer aldrig med oss ut längre, hon har inte köpt någonting till sig själv på evigheter osv.) Jag tycker detta är så otroligt synd för vi tappar bara mer och mer kontakt. Direkt efter skolan sticker hon till simskolan för att träna små barn i simning (väldig låg lön också) och på kvällen sitter hon instängd på sitt rum för att hinna med allt plugg vi har. På helgerna jobbar hon tidiga morgnar och pluggar även då på kvällen.. Jag blir ledsen bara jag skriver detta. Det finns inte i min värld att förlora en bästa vän! Du vet själv hur det är att ha en själsfrände du kan berätta allt för?

Med detta sagt har Alexandraa ingen möjlighet att köpa några julklappar i år så det skulle jag väldigt gärna vilja hjälpa henne med, så kanske hon har pengar över och följa med ut ibland, på bio, fester osv..

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/renée-london-899/criss-cross-dress-899003-14/ – en nyårsklänning till Alexandra, det är hon värd! Det skulle göra henne så otroligt glad då hon är en så otroligt tacksam person!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rachel-leigh-560/audrey-glitter-560008-26/ – ett jätte vackert armband till henne mamma Maria

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/paris-hilton-330/4-sent-gift-box-330018-108/ – ett parfym-kit till hennes syster Isabella, (som för övrigt älskar Paris Hilton :)!)

http://nelly.com/se/kläder-för-män/calvin-klein-170/loggo-wallet-170419-14/ – en snygg plånbok till hennes pappa Calle

Nu håller hag tummarna för Alexandra, snälla gör detta för henne, jag ber er! Det är hon värd.. :)
Många kramar Linn!

Reply
nini

Whops, trykket på skicka før jeg var ferdig!
Fra Norge, men håper det går greit! :-)

Til meg selv fordi jeg har jobbet så hardt i hele år for å lykkes med skole, venner og familie og vil være fin den ene gangen i året jeg får muligheten til å være med alle jeg elsker.
http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/ida-sj%25C3%25B6stedt-402/florian-lace-dress-402039-46/

Til min beste venn fordi hun alltid fryser og ikke har råd til å kjøpe seg noe varmt og koselig (mysigt!). Hun fortjener å få noe fint av kvalitet fordi hun alltid har hatt det så vondt i livet, julen skal jo bringe lykke!
http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/modstr%C3%B6m-103/new-knit-103240-14/

Til min mamma som betyr mest i hele verden for meg fordi hun lenge har lett etter svarte boots som passer for alt. Ilu mami <3
http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/jeffrey-campbell-905/zip-it-shoe-905009-14/

Til kjæresten fordi han er så god og ønsker seg boxere i julegave :D
http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-menn/bj%C3%B6rn-borg-136/jugend-short-shorts-2-p-136366-14/

Jeg håper jeg vinner fordi mine nære fortjener å få noe fint etter alt de har gjort mot meg og fordi jeg rett og slett ikke har særlig mye penger igjen selv om jeg har jobbet hver dag mai-september for å ha råd til å studere. 400 kr for å kjøpe julegaver til alle holder ikke lenge.. :/

Reply
Hanna

http://nelly.com/se/kläder-för-män/björn-borg-136/jugend-short-shorts-2-p-136366-14/ (strl M) Till min kära pappa som för några år sedan höll på att lämna oss i en hemsk olycka men klarade sig. Man vet inte vad man har förrän man förlorat de eller håller på att göra det..

http://nelly.com/se/kläder-för-män/diesel-215/sbote-r-sweat-shirt-215387-83/ (strl M) Till min underbara pojkvän som alltid ställer upp för mig och alltid ger mig fina saker, detta är en chans att ge något fint tillbaka..

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/tove-city-parkas-396017-14/ (strl M) Till min mamma som jag tycker förtjänar en varm jacka till vintern men eftersom hon inte kan jobba så mycket innebär det lite pengar..

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rut-mfl-540/mcallan-cosy-cardigan-540204-14/ (strl S) Till min syster bara för att hon är den hon är, hon ställer alltid upp för mig, o hjälper mig när jag har det svårt.

Jag tycker att jag ska vinna denna tävling för att hur mycket jag än jobbar och sliter så räcker ändå inte pengarna till att unna min familj något eller ens unna mig själv något.. Jag har en underbar familj som alltid finns och stöttar och nu tycker jag att det är dags att ge någonting tillbaka. Jag ser mig själv som en fin person med ett stort hjärta och älskar mina djur och mina vänner, så snälla hjälp mig med detta så jag kan ge tillbaka något fint på julafton till dom som alltid ger mig mer än jag har råd att ge dom..
Mail: [email protected]

Tack för en kanonblogg! :)

Reply
Anette Edlund

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/elsa-dress-396077-17/
Till min lillasyster eftersom hon vill låna mina kläder jämt, och för att hon inte får nog mycket pengar i månaden för att ha råd att köpa massa fina kläder.
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-14/
Också till min lillasyster eftersom hon bara är 1.60 lång och gärna vill bli lite längre. Kilklackar skulle passa henne perfekt eftersom hon inte är så duktig på att gå i skor med smal klack.
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rut-mfl-540/price-aut-lotus-tunic-540225-14/
Till min mamma eftersom hon verkligen skulle kunna behöva lite nytt i sin garderob!!
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/purple-174/black-label-leggings-130073-14/
Till min bästa kompis Anna som alltid lånar mina leggings och lyckas få ett hål på dom, hon behöver ett par egna snygga leggings!

mail: [email protected]

Reply
defneb

Hej kenza , jag behöver verkligen din hjälp !! jag har alltid försökt att vilja delta i dina tävlingar men jag har inte kunnat & nu har jag chansen men jag kan inte klistra in länkarna här när jag kommenterar :( Du måste hjälpa mig så fort som möjligt innan den 3december , vill ta chansen att vara med i tävlingen iallafall .
kramar

Reply
Anja

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/florence-knitted-sweater-396173-12/ -Denna skulle jag vilja ge min älskade syster i julklapp. Hon har alltid ställt upp för mig och jag vill ge henne något riktigt mysigt i jul!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jofama-592/kenza-3-biker-jacket-592006-14/ -Till mig själv. Har kollat in jackan jätte länge men plånboken säger nej, speciellt nu till jul. Jackan i Medium skulle varit grymt!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/ted-baker-128/rocket-128097-876/ -Till min mamma. Hon älskar väskor och jag vet att hon skulle fyllas av glädje om hon fick öppna ett paket och dra fram denhär vackra väskan.

http://nelly.com/se/kläder-för-män/void-850/lcd-watch-850001-27/ -Till pappa. Hans klocka blev nyligen stulen, skulle varit kul att ge honom denna!

Jag älskar min familj och vill ge alla något fint iår. Tyvärr är jag pank, mitt kort står på 63 kronor just nu. Det skulle vara underbart om jag fick ge alla i min familj något iår som de gillar!
Puss/a.

Reply
Angelica Thunell

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vero-moda-631/laso-short-dress-dna-631159-14/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/reiki-leggings-658202-14/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/gardenia-872/gardenia-2471-crazy-872003-14/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vero-moda-631/chunky-knit-top-631116-80/

Jag skulle vilja ge dessa underbara prylar till Emma Lindell, Clara Törnmarck, Elin Hitl och min mamma Marie Thunell för att de är precis lika vackra och underbara som varorna! Tack och God Jul i förskott!

Reply
Kea Arvidsson

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/d-brand-203/eskim%C3%A5-203066-99/
jackan är till min syster, hon är arbetslös och förra vinern “lånade” hon min skidjacka tills hon hade råd att köpa en egen jacka. 1 år senare andvänder hon den fortfarande och skulle vara kul att ge henne en egen jacka som är lite snyggare!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/nelly-accessories-384/barcelona-cap-384741-14/
en mössa till min älskade pojke som lätt fryser om öronen och behöver en snygg mössa.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/triumph-967/sexy-angel-hipster-set-967013-648/
ett fint BH set till mor min som borde unna sig snygga underkläder!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/only-589/vendy-mesh-dress-589341-14/
själv önskar jag mig en fin klänning att ha när jag går ut!

Reply
jennifer

1.http://nelly.com/se/kläder-för-män/diesel-215/k-punt-sweater-215291-74/
jag skulle vilja överraska min pojkvän med något som jag verkligen vet att han vill ha,och denna tröjan skulle verkligen vara så fin på honom.Jag vill genom tröjan visa lite av den uppskattningen som jag har för honom. Han förgyller verkligen min dag, varje dag!

2http://nelly.com/se/kläder-för-män/triwa-334/orange-revolution-334007-66/
denna klockan skulle jag vilja ge till min pappa som aldrig bryr sig om sig själv. Jag vet att han har tittat på den många gånger för hans favorit färg är orange. Och han har varit väldigt dyster på sistonde då all hans tid går åt till att jobba och hinner därför inte med att ens umgås med vänner/familj. Han är värd en extra fin julklapp.

3.http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/saint-tropez-639/ruffles-tunic-639050-54/
Den här blusen till min kära mamma som är hur fin som helst men som skulle må bra av att unna sig något fint plagg och verkligen känna sig fin själv.

4.http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-47/
Sist men inte minst skulle jag vilja ge den här till min bästa vän,som alltid finns där för mig och hjälper mig. Och nu är det så att hon går igenom en jobbig tid och skulle därför vilja ge henne ett leende på läpparna när hon öppnar detta paket.

varför jag vill vinna är inte för min egen del utan för att jag tycker att dessa personer förtjänar något extra och jag vet hur glada de skulle bli. Och visst finns det inget bättre än att se sina närmaste lyckliga och nöjda:)

Kram på dig !

Reply
Emma

1. Till min syster http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jarlo-782/carrie-782017-17/
2. Till mamma http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vila-479/nofu-new-knit-cardigan-479504-81/
3. Till min bror http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/pilgrim-900/pilgrim-watch-900316-14/
4.http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/obh-nordica-björn-axen-764/straightener-pro-edition-764011-23/

Klänningen vill jag ge till min syster för att jag är så stolt över henne. Hon har kämpat, bott på hem och tagit sig ur ett missbruk och en dålig livsstill som höll på att ta död på henne. Och hon är bara 20 år. Om några veckor har hon inte missbrukat på 1 år!
Tröjan vill jag ge till mamma för att hon alltid kämpar för att mina syskon ska ha mat på bordet varje dag. Hon unnar aldrig sig själv någonting.
Klockan vill jag ge till min bror eftersom han velat ha den i affär så länge och att han faktiskt fyller 15 år på julafton.
Plattången skulle jag behöva själv då min gick sönder och jag nu lånar min systers. Men så mycket som jag lånat syrrans är jag nästan skyldig henne en ny.

email: [email protected]

Reply
josefin

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jarlo-782/carrie-782017-17/ till mig för att jag är helt dökär i denna och skulle blivit sjukt glad över att få ha den på mig på nyår!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/serpa-427667-14/ dessa till en av mina bästa vänner!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/mango-766/madame-blouson-766110-12/ denna till en av mina bästa vänner!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rare-fashion-475/double-bow-dress-475317-646/ denna till min allra bästa vän för jag vet att hon skulle älska den!

Hej Kenza! blusen högst upp skulle jag vilja ge till en av mina tre bästa ungdomsvänner, för hon betyder så enormt mycket för mig – och är helt förtjust i alla sortes blusar, och jag vet att hon skulle blivit helt överlycklig om hon fick denna. just nu så har hon en svår tid med, så det skulle varit så himla bra om jag kunde fått göra henne glad över denna.

Skorna i mitten skulle jag vilja ge till min andra av mina bästa ungdomsvänner, som jag faktiskt känt längst av de alla. hon har en enormt stor betydelse för mig och jag vet att hon älskar skor, en riktig skoälskare. det skulle betyda något enormt mycket för mig, att få se henne lysa upp med hennes alldelles underbara leende och se hur glad hon blir när hon öppnar presenten!

och den sista presenten längst ner, är en sjukt fin klänning – till min allraallraallra bästa vän! hon och jag har varit bästavänner i snart åtta år, och jag skulle blivit så himla glad att få ge henne denna klänningen, för jag vet verkligen att hon skulle älska den, bara en liten film gör henne överlycklig, så tänk dig hennes leende när hon ser klänningen.

snällasnällasnälla, det skulle betytt så sjukt mycket för mig att vinna! för jag vet att mina tre bästa vänner, som jag känt sen dagis (går nu i åttan) skulle blivit så glada för detta. vill alltid se dom glada, men detta skulle varit något speciellt! och detta är även min sista jul tillsammans med dom, nästa år flyttar jag till göteborg (bor nu i osby, Skåne) och jag vill att dom ska veta hur mycket jag bryr mig om dom.

ha en bra jul kenza! :)

Reply
Amanda

Hej Kenza! :) Jag har aldrig varit med i någon av dina tävlingar förut för det känns nästan meningslöst efterssom jag har sån satans otur med sånt här. Men den här tävlingen känner jag att jag verkligen vill satsa på, det skulle ju vara helt otroligt att vinna något sånt här!
Jo, jag är en studerande tjej med ett eko i plånboken och min familj är stor. 2 mammor och 2 pappor 6 syskon och en kräsen pojkvän. Som pricken över i så fyller min mamma år på julafton också. Jag älskar att ge bort julklappar men i år sviker ekonomin mig och jag skulle så gärna vilja ge mina familjemedlemmar fina julklappar. Mina 4 systrar avgudar i princip mig så jag har lite present-press på mig. Hoppas du lägger märke till mitt inlägg för jag skulle känna mig så lättad och glad om jag var en av de som vann det här. om inte – så har du fortfarnade världens bästa blogg!!

1. http://nelly.com/se/tjej/converse-100243/all-star-canvas-hi-4538-54/ storlek 28
( till min 4-åriga rosagalna syster som vill ha samma skor som mig, hon skulle börja dreggla igen om hon fick de här)

2. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/converse-282/all-star-canvas-hi-282004-14/ storlek 37
( till min 11-åriga lillasyster som precis vyxit om mig men fortfarande ser upp till mig och vill också ha ett par converse. Hon skulle bli stoltast i klassen med de här)

3. http://nelly.com/se/kläder-för-män/diesel-215/sbeba-r-sweatshirt-215423-80/ storlek L
( till min underbara men kräsna pojkvän. Det är så himla svårt att hittanågot fint till han som jag har råd med. Han sätter ju inte på dig något annat än märkeskläder. Så den här blir helt perfekt. Han skulle bli så glad. och jag skulle bli stolt haha.)

4. http://nelly.com/se/kläder-för-män/g-star-745/fever-tee-745103-1/ storlek L men medium går också bra
( Till min bror. Han har inte så vidare värst stil på kläder och han har frågat mig efter hjälp. Så den här tröjan tycker jag skulle piffa upp hans garderob lite)

Reply
Sara

1. Klänning till min lillasyster: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/li-dress-396204-39/

2. Kofta till min älskade mamma: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/dagmar-576/fortuna-classic-cardigan-576034-12/

3. Skor till min bästa vän: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/denmark-shoe-905005-14/

4. Skor till min storasyster: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/kayla-shoe-905008-14/

1- Den söta lila klänningen vill jag ge till min lilla syster som betyder oerhört mycket för mig. Hon är som min andra halva, jag kan berätta allt för henne och hon stöttar mig alltid även fast hon är 2 år mindre. Hennes favoritfärg är lila så det vore perfekt om jag kunde ge henne den fina klänningen som hon då kan använda son nyårsklänning.

2- Den fina koftan vill jag ge till min mamma för att det finns ingen som henne, jag har aldrig haft råd att köpa något som jag är säker på att hon kommer tycka om 100% för hennes smak är verkligen speciell, hon blir sjävklart alltid glad när jag köper något men jag vill också att hon ska gilla det extra mycket innerst inne, och det vet jag att hon kommer att göra för hon har pratat om den koftan ett bra tag nu.

3- Dessa skor vill jag ge till min bästa vän som tack för att hon alltid funnits där för mig, i snart 17 år! Jag har aldrig haft råd att ge henne en fin julklapp som hon verkligen förtjänar.. hon finns där för mig hela tiden oavsett vad, jag känner mig aldrig ensam för jag tänker på att jag har en underbar bästa vän som henne. Hon får mig verkligen att le och må bra.

4- Dessa festskor med nitar vill jag ge till min storasyster som verkligen festar allt för mycket nu när hon är 19 år. Hon följer din blogg hela tiden och det var hon som berättade för mig från hela början att det fanns en underbar och klok tjej som bloggar, sen den dagen tills nu har jag läst DIN blogg! :) Extra glad skulle hon bli för att du också har de skorna det skulle vara ett stort + för henne.

Mail: [email protected]
Det här var den bästa tävlingen måste jag säga, jag är nämligen en student och har varit så stressad och har bara tänkt på hur jag ska ha råd till att köpa alla julklappar i år. Jag känner mig så orolig och det borde jag inte vara. I December månad får vi studenter endast 525 kr i studiebidrag och det räcker inte till så mycket om man vill köpa något fint och bra! Dessutom är jag tyvärr inte 18 än så jag kan inte handla genom nelly utan föräldrars tillståd och jag kan inte be dom om något kreditkort så att de blir medvetna för det är deras hjälp som jag behöver och jag tycker att julklappar ska vara en överrasskning =) Håller tummarna även fast chansen inte är så stor eftersom att det är många som medverkar i denna tävling. Men man kan alltid hålla tummarna och hoppas. SKULLE BLI VÄRLDENS LYCKLIGASTE OM JAG FICK CHANSEN ATT VINNA! Jag skulle verkligen känna en underbar känsla innert inne eftersom att jag ger bort nödvändiga och vettiga julklappar. MVH Sara S

Reply
jenna

Jag tycker jag skulle vinna det här för jag har inte så mycket pengar och kommer inte kunna köpa några fina julklappar till mina nära och kära annars och det är dom verkligen värda.

min önskelista:
1.http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/koola-anna-104/lea-dress-104290-45/ till min fina kusin som ha suttit i fosterhem sen hon var fem, ha inte chansen att träffa henne så ofta men i jul ska vi få ses, skulle vara så kul att ha med mig denna julklapp då

2.http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/elise-ryan-555/waterfall-mesh-dress-555054-14/ en jättefin klänning ja skulle ge till min mamma, hon skulle uppskatta det så mycket, hon har aldrig något nytt annars till nyår

3.http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/marble-wedge-427508-509/ min syster älskaaaar leopard så dessa skulle ja gett till henne i juklapp

4.http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/lipsy-415/bow-back-knitted-dress-415066-1/ skulle bli en julklapp till min bästa vän<3

5.http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/elise-ryan-555/chiffon-maxi-dress-555019-14/ sist men inte minst- världens finaste nyårsklänning till mig själv =)

pussss & kram till dig kenza

Reply
KAROLINA GASPAR

Jag skulle vilja ge julklappar till dessa personer; min underbara pojkvän, min föredetta sambo (tjejkompis), min mamma och min pappa.

Jag tycker min pojkvän förtjänar den här skjortan (han är tooookig i skjortor!) http://nelly.com/se/kläder-för-män/savvy-citizen-854/berlin-854003-80/. Anledningen: Jag flyttade in i hans lägenhet som en kompis för jag inte hade någonstans att bo när jag skulle börja studera på universitetet. Redan första dagen vi sågs och jag sov där klickade vi med det samma, men vi förstod inte att det skulle bli något utav oss. Efter många om och men om vi skulle bli tillsammans eller inte, är vi nu tillsammmans och har hela världen emot oss.. Jag är serb, han är kroat och det gillas inte av varken mina eller hans föräldrar. Speciellt inte av våra mammor som vi båda två har ett bra förhållande med.
Utöver att han lät en främling sova i hans säng (jag) medan han fick sova på golvet så är han alldeles, alldeles underbar och jag har aldrig tidigare lärt känna en människa med ett så smart och starkt hjärta som han har. DÄRFÖR förtjänar han en present från mig, även om han inte gillar presenter vill jag ge honom allt han behöver och vill ha.

Min föredetta sambo, min tjejkompis, vill jag ge det här; http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/elise-ryan-555/diamond-chiffon-dress-555061-29/. Anledningen; Hon bodde också ihop med min pojkvän samtidigt som jag. Hon kom ner ända från Uppsala för att börja plugga i Växjö och hade inte heller någonstans att ta vägen, som tur är har hon tagit över hans lägenhet nu. Jag vill tacka henne för att hon orkade bo ihop med mig och min pojkvän. Tre personer boendes på 22kvm bidrog till bråk men även till en starkare vänskap oss emellan. Nyår ska hon fira i sin hemstad Sarajevo och jag vill ge bort den här klänningen till henne för att hon alltid har funnits där för både mig och min pojkvän och som sagt, för att hon orkade bo ihop med oss tills nu när min pojkvän fick sin nya lägenhet och hon fick hans gamla lägenhet. Det är inte så kul att vara tredje hjulet ibland..

Jag vill ge min mamma det här; http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/ichi-142/meke-cardigan-142513-14/. Anledning; Jag lyckas alltid ta på mig mammas sköna kofta, den befinner sig just nu i Växjö där jag egentligen bor och pluggar. Mamma förtjänar verkligen en ny kofta, så mycket som hon har stressat och jobbat ihjäl sig det senaste året kanske inte en kofta kan trösta men just för att hon också behöver någonting nytt och fint i garderoben gör att jag vill ge mamma detta. Och så är hon min mamma liksom, hon ställer alltid upp och jag vet att hon kommer finnas för mig även om de beslut jag tar kanske inte gillas av henne eller resten av min släkt.. Plus att hon har 30km enkel bilfärd till jobbet varje dag så hon måste ha varma kläder på sig.

Till min pappa vill jag ge det här; http://nelly.com/se/kläder-för-män/frank-q-321/danny-pullover-321085-14/. Anledning: Pappa har den senaste tiden fått väldigt ont i rygg och knäna. Senaste tiden gör det jätteont för honom i knän och rygg att resa sig upp från ex. soffa eller en stol. På min systers födelsedag i lördags hade han på sig mjukisbyxor och en hoodtröja (!!) på grund av att det annars kändes obekvämt och jobbigt för honom att ha på “vanliga kläder” när han skulle resa sig upp… Jag vill att pappa ska se fin ut på julafton och inte tycka att det är jobbigt att klä upp sig till en högtid. Jag tycker så synd om honom och önskar att smärtan i hans rygg och knän ska försvinna, eller åtminstone dämpas för det tär ju också på hans psyke att ha så ont. Varken sjukgymnastik, massage, inlägg i skor eller medicinering med tramadol hjälper min pappa…

Reply
Anna

Hej! Jag skulle vilja vinna denna tävling för att jag är en ur-fattig student. Jag går min sista termin på folkhögskola, vilket betyder att jag fick mitt sista studielån i november. Mitt julklappshoppande och shoppande till mig själv (inför nyårs) är utdömt eftersom den lilla slant jag har används till hyra, mat, resa hem över jul och sedan sparande inför den osäkra ekonomi framtiden efter jul. Det skulle va fantastiskt att vinna och kunna ge mig och mina syskon en fin julklapp.

Till mig själv: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/prim-i-am-532/gemstone-skirt-532072-14/
Till min syster: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/sneaky-steve-378/hicks-378046-99/
Till min ena bror: http://nelly.com/se/kläder-för-män/red-collar-projekt-260/otto-280-gsm-260123-29/
Till min andra bror: http://nelly.com/se/kläder-för-män/savvy-citizen-854/berlin-854003-80/

Ha det bäst!

Reply
Kea Arvidsson

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/d-brand-203/eskim%C3%A5-203066-99/
jackan är till min syster, hon är arbetslös och förra vinern ”lånade” hon min skidjacka tills hon hade råd att köpa en egen jacka. 1 år senare andvänder hon den fortfarande och skulle vara kul att ge henne en egen jacka som är lite snyggare!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/nelly-accessories-384/barcelona-cap-384741-14/
en mössa till min älskade pojke som lätt fryser om öronen och behöver en snygg mössa.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/triumph-967/sexy-angel-hipster-set-967013-648/
ett fint BH set till mor min som borde unna sig snygga underkläder!

http://nelly.com/se/tjej/fransa-100159/dress-5957-80/
Jag har en till syster på 2 år som är de sötaste jag vet och med denna klänningen hade hon blivit ennu sötare!

jag önskar vinna just för att kunna ge mina kära saker man inte har råd till att köpa men önskar att man hade!

Reply
Jade

Till min syster:
http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jarlo-782/carrie-782017-17/

Till min pojkvän:
http://nelly.com/fi/vaatteita-miehille/selected-homme-602/titan-button-neck-602150-83/

Till min mamma:
http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/nelly-shoes-427/allegra-427506-80/

Till min andra syster:
http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rare-fashion-475/cross-over-bandeau-475325-39/

motivering: vänner, familj och pojkvännen betyder väldigt mycket för mig och skulle jättegärna vilja ge alla de här sakerna till mina nära och kära för det finns kanske inte pengar till allt som man egentligen skulle vilja ge. Min mamma älskar skor så varför inte ge skorna hon har tittat på länge? :)

Reply
Elsa H

Hej Kemza =)

Jag skulle vilja ha den här till min snälla mammi som har aldeles för lite snygga kläder.
http://www.nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/tutti-frutti-829/knitted-tunic-829012-166/

Den här till pappa som aldrig köpper kläder så han går runt i t-shirt nu.
nelly.com/se/kläder-för-män/edc-by-esprit-812/card-m3k-sweater-812076-81/

Till min lillsyrra som önskar sig en snygg klänning i julklapp <3
nelly.com/se/tjej/next-level-100250/rianna-short-tank-dress-6349-1/

Åtrer igen till min mammi som inte äger ett ända magbälte som är så snyggt!
nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rules-by-mary-100/brooke-belt-100226-14/

Jag själv är inte så gammal så jag har inte så mycket pengar så jan kan köpa dyra,fina julklappar till mina föräldrar och sykon som dom förtjänar.
Dom säger att jag inte behöver köpa nått överhuvudtaget men det är bara en vit lögn, för att ge bort nån ting är mycket roligare än att få men dom behöver värkligen snygga kläder!

Tack för att du håller sånna här tävlingar till jul! :D

Kram [email protected]

Reply
Matilda

Jag och min kille bor i kalla Kiruna och hoppas att vi ska ha råd med en sista minuten resa i Januari. Och då hade jag behövt en bikini och min pojkvän ett par nya badshorts.
Vi är ju så leds på vintern när solen bara värmer oss 2-3 månader här. Hade peppat oss att jobba lite hårdare för att ha råd med våran resa med nya badkläder, vi firar 3 år.

Den här fina önskar jag mig i medium:

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/phax-swimwear-723/goa-bikini-set-723019-646/

Och dom här badbyxorna till min kille i medium:

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/panos-emporio-265/panos-emporio-minos-265031-8/

Sedan så vill jag ge bort julklappar till min lillebror och syster som blir kvar här hemma.

Den här varma tröjan till min lillebror, skulle ALDRIG ha råd att unna honom den annars, han har nyss börjat gymnasiet. I medium

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/ra-re-385/knitted-sw-385090-90/

Min lillasyster som är 14 älskar klänningar, den här i xs/s

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jones-jones-597/belle-dress-597020-14/

Reply
Elsa H

Hej Kemza =)

Jag skulle vilja ha den här till min snälla mammi som har aldeles för lite snygga kläder.
http://www.nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/tutti-frutti-829/knitted-tunic-829012-166/

Den här till pappa som aldrig köpper kläder så han går runt i t-shirt nu.
http://www.nelly.com/se/kläder-för-män/edc-by-esprit-812/card-m3k-sweater-812076-81/

Till min lillsyrra som önskar sig en snygg klänning i julklapp <3
http://www.nelly.com/se/tjej/next-level-100250/rianna-short-tank-dress-6349-1/

Åtrer igen till min mammi som inte äger ett ända magbälte som är så snyggt!
http://www.nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rules-by-mary-100/brooke-belt-100226-14/

Jag själv är inte så gammal så jag har inte så mycket pengar så jan kan köpa dyra,fina julklappar till mina föräldrar och sykon som dom förtjänar.
Dom säger att jag inte behöver köpa nått överhuvudtaget men det är bara en vit lögn, för att ge bort nån ting är mycket roligare än att få men dom behöver värkligen snygga kläder!

Tack för att du håller sånna här tävlingar till jul! :D

Kram [email protected]

Reply
Lia

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/converse-282/shoulderbag-retro-large-282130-14/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/scotch-soda-275/s-s-handwrited-prints-275160-81/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/ida-sj%C3%B6stedt-402/keira-velour-dress-402034-14/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kling-734/dress-rock-night-734022-14/

Jag har valt ut 4 olika julklappar. En till min lillebror, en till min pojkvän, en till min syster och en till min mamma. Jag vill så gärna visa min uppskattning till min familj och ge dom något lite mer exklusivt som jag tycker att de förtjänar när dom är de ända som verkligen ställer upp och finns där vid ens sida när man verkligen behöver .. och utan att behöva be om det.

Reply
Sandra

Hej Kenza!
Till den här julen finns det mycket saker som jag skulle vilja ge mina nära och kära. Det är dock väldigt svårt att köpa allt som jag vill köpa när man bara får 1050 kronor i månaden av csn. Därför vill jag delta i den här tävlingen. Hoppas att jag har en chans! :)

Till mamma:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/flisan-knitted-cardigan-396170-137/
Min mamma är verkligen en kämpe. Hon arbetar hårt och har problem med nacken. Det blir inte bättre med hennes nacke av det hårda arbete som hon gör. Därför tycker jag hon förtjänar någonting extra! :) Denna kofta kommer att värma henne skönt nu i vinter, när det är nästan minus 20 grader här i vintertider.

Till syster:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/lipsy-415/mesh-jersey-dress-415100-14/
Min syster är en person som jag verkligen ser upp till. Hon absolut älskar att shoppa, men hon är arbetslös just nu så jag önskar att jag kunde ge henne en riktigt vacker festklänning! Jag vet att hon skulle bli oerhört glad om hon fick denna.

Till pojkvännen:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/premium-tech-by-jack-jones-877/dark-down-jacket-877000-14/
Min pojkvän kommer ifrån Holland men han bor här i Sverige endast för min skull. Vi träffades på ett onlinespel för snart tre år sedan och är fortfarande tillsammans. Vet att det låter lite fult, men det var så det hände, haha. Hursomhelst, han hade verkligen inte alls kalla vintrar i Holland. Nu när han bor här, så har han en vinterjacka som inte alls är varm och den är så gammal. Han har haft den i säkert 3-4 år. Tycker därför han förtjänar en ny varm och skön vinterjacka, och jag tror att han skulle bli oerhört glad om han fick denna!

Till sist, till mig själv:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/ida-sj%C3%B6stedt-402/florian-lace-dress-402039-46/
Jag skulle bli så oerhört glad om jag fick den här klänningen. Jag har det väldigt svårt med skolan. Går sista året nu, men nu är det jobbigare än någonsin. Det skulle betyda så otroligt mycket för mig om jag fick den här klänningen att ha på mig i jul och nyår. Älskar formen på klänningen och hur den ser ut, och speciellt färgen. Tror att den skulle passa mig perfekt!

Tack på förhand Kenza!

Reply
Mi

Till min underbara pappa: http://nelly.com/se/kläder-för-män/diesel-215/k-stri-sweater-215290-8/
och även den här: http://nelly.com/se/kläder-för-män/tiger-of-sweden-550/tiger-bag-male-550123-14/
den här till min bästa syster: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/filippa-k-676/irregular-stripe-pullover-676174-162/
och den här till mina andra underbara syster: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jofama-592/kenza-3-biker-jacket-592006-14/

jag vill vinna de här julklapparna till min underbara familj därför att de förtjänar att få något riktigt extra fint. Bara för att de helt enkelt är underbarast!!!!!!!!

Reply
Caroline

Såhär ser min önskelista ut!
Dessa snygga stövlarna till min syster:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/prime-boots-693/engineer-high-43-zip-693011-14/

Jeans till min pojkvän:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/acne-658/max-soft-raw-658242-33/

Till min bästa kompis:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/tfnc-777/chantally-one-shoulder-777042-14/

Till min mamma:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/gardenia-872/gardenia-2471-crazy-872003-14/

Jag vill göra de jag håller närmast om hjärtat glada på julafton med snygga prylar från nelly.com. Jag har inte träffat mina närmsta på 4 månader eftersom jag för tillfället bor i Norge. Jag saknar dem alla otroligt mycket! Ska hem till Sverige över julen och vill ge något extra fint till de bästa, för de är dem värda! <3

Reply
Moa

till bästavän: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/carolina-gynning-624/passion-edt-50-ml-624005-108/

till syster: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/ghd-673/colour-collection-styler-673040-1083/

till kusinen: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/purple-174/1958-fashion-bag-174034-14/

till bästavän: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/svea-120/la-singlet-120286-54/

jag skulle jätte gärna vilja vinna då sakerna blir julklappar till dom underbaraste jag känner och som alltid lyser upp min dag, och därför vill jag ge dom något aldeles speciellt då dom är något alldeles speciellt och förtjänar något alldeles extra då en av dom har det väldigt svårt just nu. Skulle vara jätte kul om du kunde se till att jag fick ge dom något speciellt och visa att jag verkligen bryr mig!
Kram:)

Reply
Maria ivarsson

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/denmark-shoe-905005-14/
Till mig själv, för jag är så himla skokär. Och för det är väldigt sällan jag får gotta med något till mig själv när jag handlar.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/pieces-675/jammin-i-am-leggings-675401-29/
Till min syster för jag råkade ta isönder hennes under en fest.
Och ja detta var ju såklart hennes favorit. Och sen den dagen jag råka ta sönder de så har det gått en månad nu utan att vi har pratat med varandra. Och jag tror hon skulle bli jätte glad om hon fick dessa, det hade nästan löst våra konflikter.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jarlo-782/carrie-782017-17/
Till min bästavän, hon har inte riktigt råd att köpa kläder själv inte de allra finaste, så jag tänkte att hon gillar min som liknar denna modell så himla mycket så kan hon få en egen!

Motivering: De två personerna står mig allra närmast, fastän jag har mina konflikter med min syster så försöker jag oftast fixa de. Men nu har hon tyvärr fått nog!
Och när det gäller min bästavän så vill jag ge henne någon hon verkligen tycker om, men min plånbok räcker inte så långt för nån av de.
Jag vill någongång kunna ge de som står mig närmast en julklapp men det har aldrig blivit så, för min plånbok som sagt säger stopp!
Sen när det gäller skorna till mig själv är det ju såhär att jag älskar jeffery campbell men kommer aldrig ha råd att köpa skorna. Jag vill kunna visa på något sätt att jag faktiskt kan ha snyggare skor än vad min äldsta syster har.
Och jagtror nog detta hade gjort tricket.

Reply
EMILIA

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kum-kum-561/pearl-nine-ring-561000-14/

Den första julklappen skulle jag ge till min underbara lillasyster. Hon älskar ringar och då tyckte jag den här passade henne.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-14/

De här skulle jag vilja ge min bästa kompis Louise. Hon verkligen älskar skor. Haha, vi brukar typ sitta i skoaffärer i timmar och bara prova skor!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/wesc-163/wesc-logo-biggest-hood-163396-14/

Den här tröjan skulle jag vilja ge till min andra bästa kompis Matilda. Hon verkligen älskar märket WESC. Och jag tycker verkligen att den här tröjan passar henne.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/svea-120/collens-dress-120263-80/

Den här fina tröjan från SVEA skulle jag vilja ge till min kompis Filippa. Vi har känt varandra sen Förskolan och har alltid gett varandra julklappar. Då tyckte jag att det vore kul med något lite dyrare och skämma bort henne.

Varför vill jag vinna då? Jo, jag älskar att ge presenter. Men oftast ger man bara något nagellack eller så. Så det hade varit riktigt roligt att skämma bort sina vänner med något dyrare julklappar. Tack i förhand!

Reply
Lina

denna skulle jag vilja ha till mig själv, eftersom att jag inte längre har någon pojkvän som kan värma mig i vinter, efter tre år.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/one-teaspoon-127/the-deralique-knit-dress-127071-29/

denna skulle jag vilja ge till min älskade pappa, som alltid finns där och är världens bästa.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/filippa-k-676/blockstripe-knit-scarf-676234-130/

detta skulle jag vilja ge till min mamma, för att hon alltid finns här för mig och stöttar mig genom detta.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/syster-p-680/cluster-necklace-680036-99/

och dessa skulle jag vilja ge till min föredetta pojkvän, för att han fortfarande är min bästa vän.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/converse-282/all-star-canvas-hi-282044-1/

Reply
Nike

Fan vad rolig tävling, jag som älskar nelly.coms kläder!! Fast jag kan inte handla där särskilt ofta iochmed ja det vanliga, att jag är student. Därför skulle det varit sjukt kul att kunna ge bort riktigt fina julklappar, brukar inte kunna ge riktigt det jag vill till mina nära & kära i och med min ekonomi. Därför hade jag super duper mega mycket velat vinna, haha!

Denna hade jag velat ge till min bästa vän, som är världens sötaste och därför skulle hon också passat bra i denna söta klänningen:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/carola-dress-396213-12/

Denna hade jag velat ge min syster eftersom det är riktigt fin och jag skulle aldrig ha råd att ge henne något sånt. Skulle vara så kul för hon själv studerar nu och bor inte hemma, så hon kan inte unna sig sådant.
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/french-connection-117/iron-dress-117000-14/

Dessa snygga chinosen hade jag velat ge min bror. Han har varit ute och rest väldigt länge nu, men han ska komma hem till jul så då hade det varit kul att ge något han skulle bli riktigt glad av!
http://nelly.com/se/kläder-för-män/somewear-826/chinos-826035-12/

Och sist men inte minst till min kära pappa. Som gör allt för oss men kan inte ge tillbaka allt jag skulle vilja. Skulle varit kul att ge denna snygga koftan!
http://nelly.com/se/kläder-för-män/acne-658/pop-zip-658232-32/

Reply
Therese

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/tfnc-777/chantally-one-shoulder-777042-14/ Denna vill jag ge till min underbara syster som även är min bästa vän. Hon har alltid ställt upp för mig i svåra stunder, och därför vill jag visa min uppskattning till henne. Hon är verkligen en toppensyster som förtjänar något fint av mig! :)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/dvb-beckham-705/intimatelyforwomenedt50ml-705024-108/ Denna parfym vill jag ge till min mamma och jag blev så glad när jag hittade den på Nelly. Hon har alltid velat ha denna parfym men hon har alltid tyckt den varit för dyr. Så det skulle ju vara en liten chans nu att ge henne den :)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/g-star-745/midnight-bergen-shirt-745145-46/ Den här skjortan skulle jag vilja ge till min finaste och underbara pojkvän. Det är så svårt att köpa kläder till honom då han är så petig, men såna här skjortor tycker han om. Nästan det enda jag vågar köpa :)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/deblina-427666-14/ Dessa skor vill jag ge till mig själv bara för att unna mig någonting. Jag är hellre en sådan som ger bort än får saker, men någon gång måste man ju få skämma bort sig :D Dessa skulle vara perfekta partyskor på nyår.

Min mailadress: [email protected]

Kram!

Reply
Sonia

Hej Kenza:) här kommer alla länkar där det står till vilka jag vill ge klapparna till och under dessa kommer min motivering till alla:

Den första länken är till min storasyster: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/mountain-pumps-427591-76/

Den andra länken är till min lillasyster:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kling-734/dress-rock-night-734022-14/

Den tredje länken är till min bästa vän:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/carola-dress-396213-12/

Den fjärde länken är till min svärmor:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/friis-company-180/flame-bag-180884-14/

Den första länken är ett par grymt snygga skor som jag skulle vilja ge till min storasyster. Hon skulle se så snygg ut i dem och jag vet att hon skulle bli överlycklig om hon fick dessa. Hennes sko storlek är 40 och jag tror hon skulle älska skorna i Grön färg. När jag blundar så ser jag henne i en svart snygg klänning och sedan dem snygga skorna som skulle lysa och sätta pricken över iét när hon skulle klä upp sig.

Den andra länken är den snygga klänningen i svart till min lillasyster. Hon har under ett halvår tränat och har nu fått en ännu finare kropp än vad hon hade och just därför skulle jag vilja ge henne denna klänning i julklapp i storlek M så att hon skulle kunna visa upp sig i den och känna sig underbart snygg.Jag tänker mig henne med den klänningen på och med ett par silvriga naglar och silvriga smycken. Hon förtjänar det bästa min lilla syster och om hon fick denna klänning skulle hon uppskatta att jag gett henne den.

Den tredje länken är en sjukt söt klänning till min bästa tjejkompis. Jag älskar hennes roliga personlighet..Hon får alltid alla som är runt henne att le så stort. Om hon skulle få denna klänning i julklapp så skulle hon kunna ha den till nyår och då skulle hon rocka alla runt omkring i den! Hennes storlek är M. Och då skulle alla som såg henne i den le stort:)

Den fjärde och sista länken är en snygg väska som jag så gärna skulle vilja ge min svärmor i julklapp. Hon är helt galen i Fris o Co. Hon verkligen älskar alla slags märken och är väsk och sko galen. Så denna väska skulle vara perfekt att ge henne. Hon är så snäll och hjälpsam med allt så det minsta jag skulle kunna ge henne är en underbart snygg väska i julklapp.

Jag skulle bli överlycklig om jag skulle vinna dessa julklappar och få göra fyra av dem bästa jag känner i mitt liv glada. Hoppas jag vinner. Kram Sonia.

Min E-mail adress är: [email protected]

Reply
Matilda

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/naomi-campbell-664/naomicampbellnaomigiftset-664029-108/
Min mamma är världens bästa mamma och hon förtjänar ingenting förutom det bästa! hon älskar Naomi Campbell och jag tror att det här kittet skulle vara världens bästa julklapp till min älskade mor!

http://nelly.com/se/kläder-för-män/björn-borg-136/pheasant-tai-short-shorts-136363-39/
I stolek XL till världens bästa pappi!
Min pappa har haft en jobbig höst. Min farmor gick tyvärr bort för några veckor sen och det har varit väldigt deppigt i vårat hus sen dess. darför vill jag göra den här julen till den bästa! därför vill jag ge alla det dom önskar sig och min pappa ber aldrig om något, han vill hellre att jag spenderar mina pengar på mig själv istället för på honom men jag vill verkligen ge honom något jag vet han önskar sig!!!!!

http://nelly.com/se/kläder-för-män/adrian-hammond-815/rio-de-janeiro-815020-16/
I stolek M.
Till min yngsta storebror som har haft det svårt hela livet. min bror har en sjukdom som gör att han inte är som alla andra, han har haft det svårt och enligt mig så behöver han några snygga kläder, för om man vet att man ser bra ut så känner man sig mer självsäker och min bror behöver peppas!

http://nelly.com/se/kläder-för-män/frank-q-321/tom-t-shirt-321083-81/
I stolek XL.
Till min älsta storebror som har flyttat upp till Umeå för att plugga. HAN BEHÖVER SNYGGA KLÄDER!!!!! så han kan skaffa sig en tjej snart! :P

Jag tycker att jag ska få vinna eftersom min familj har haft en jobbig höst och vi vill alla få en rolig och trevlig jul med många underbara julklappar. jag tror att dessa pressenter skulle sätta pricken över i i jul!

P:S ÄLSKAR DIN BLOGG SÅÅÅÅÅÅÅ OTROLIGT MYCKET!!!!
LOVA ATT DU ALDRIG, ALDRIG NÅGONSIN SLUTAR BOLGGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D <3 <3 <3 <3 <3

Reply
Sonia

Hej Kenza:) här kommer alla länkar där det står till vilka jag vill ge klapparna till och under dessa kommer min motivering till alla:

Den första länken är till min storasyster: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/mountain-pumps-427591-76/

Den andra länken är till min lillasyster:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kling-734/dress-rock-night-734022-14/

Den tredje länken är till min bästa vän:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/carola-dress-396213-12/

Den fjärde länken är till min svärmor:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/friis-company-180/flame-bag-180884-14/

Den första länken är ett par grymt snygga skor som jag skulle vilja ge till min storasyster. Hon skulle se så snygg ut i dem och jag vet att hon skulle bli överlycklig om hon fick dessa. Hennes sko storlek är 40 och jag tror hon skulle älska skorna i Grön färg. När jag blundar så ser jag henne i en svart snygg klänning och sedan dem snygga skorna som skulle lysa och sätta pricken över iét när hon skulle klä upp sig.

Den andra länken är den snygga klänningen i svart till min lillasyster. Hon har under ett halvår tränat och har nu fått en ännu finare kropp än vad hon hade och just därför skulle jag vilja ge henne denna klänning i julklapp i storlek M så att hon skulle kunna visa upp sig i den och känna sig underbart snygg.Jag tänker mig henne med den klänningen på och med ett par silvriga naglar och silvriga smycken. Hon förtjänar det bästa min lilla syster och om hon fick denna klänning skulle hon uppskatta att jag gett henne den.

Den tredje länken är en sjukt söt klänning till min bästa tjejkompis. Jag älskar hennes roliga personlighet..Hon får alltid alla som är runt henne att le så stort. Om hon skulle få denna klänning i julklapp så skulle hon kunna ha den till nyår och då skulle hon rocka alla runt omkring i den! Hennes storlek är M. Och då skulle alla som såg henne i den le stort:)

Den fjärde och sista länken är en snygg väska som jag så gärna skulle vilja ge min svärmor i julklapp. Hon är helt galen i Fris o Co. Hon verkligen älskar alla slags märken och är väsk och sko galen. Så denna väska skulle vara perfekt att ge henne. Hon är så snäll och hjälpsam med allt så det minsta jag skulle kunna ge henne är en underbart snygg väska i julklapp.

Jag skulle bli överlycklig om jag skulle vinna dessa julklappar och få göra fyra av dem bästa jag känner i mitt liv glada. Hoppas jag vinner. Kram Sonia.

Min E-mail adress är: [email protected]

Reply
linnea

Jag skulle ge de här till min fina vän julia för att hon har kollat på dem så himla länge:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-14/

Och den här ringen till min syster för att hon har tappat bort nästan alla sina ringar:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/pieces-675/rally-ring-675428-26/

Den här tjusiga sjalen till min mamma för att den skulle passa henne perfekt och för att hon är en sån fin person.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/ajlajk-925/flower-lea-scarf-925014-130/

Ett par nya converse till min pojkvän för att hans är helt trasiga och har inte råd att lägga pengar på nya:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/converse-282/all-star-canvas-ox-282090-29/

Och slutligen de här till mig själv. Jag behöver ett par snygga skor nu när jag ska åka utomlands.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nellyshoes-427/new-dolores-427435-14/

Jag vill vinna eftersom att jag åker till Las Palmas i två och en halv vecka över jul och nyår och hinner därför inte träffa mina fina vänner och min underbara släkt, och har inte så mycket pengar att lägga på julklappar. Det känns hemskt tråkigt, så därför tänkte jag att det vore strålande om jag hade turen på min sida för en gångs skull och vann detta till dem.

Reply
Else

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/escada-337/escada-absolutely-me-50ml-337011-108/ till min lillasyster då hon är helt galen i goda dofter.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/elvine-819/marja-819005-883/ till min storasyster som älskar söta klänningar

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/bj%C3%B6rkvin-753/bilk-hood-753012-29/ till min älskade sambo Rasmus som önskat sig en snygg hooddie han kan få värma sig i vinter

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/zip-it-shoe-905009-14/ till mig själv som älskar snygga skort men inte har råd med sådana.

Att få kunna ge sådana här fina grejer åt sig själv och sina nära är det bästa i världen. Jag älskar att ge julklappar som mina nära och kära verkligen önskar men i år ekar plånboken tom och det är jobbigare än vanligtvis. Det vore verkligen så kul att få ge och få sådana fina grejer som de här. Plus att få kunna gå i de där superläckra skorna som jag önskade åt mig själv vore extra fint! :)

Reply
sandra

Hej Kenza :)

Jag har det väldigt tajt ekonomiskt, precis så att jag går runt. Har inte haft en ordentlig inkomst på över 3 år pga av en axelskada från förra arbetet (och är endast 23 år i dagsläget).
Jag har precis opererats för 3 gången och blir utförsäkrad om några dagar. När jag är lite fit-for-fight om några veckor kan jag iaf arbete deltid förmodligen, vilket gör att jag ändå kan betala mina räkningar.

Jag vill verkligen inte att någon ska tycka synd om mig MEN jag önskar verkligen av hela mitt hjärta få kunna ge mina käraste en varsin fin julklapp.

Jag älskar att ge och kan inte ta emot själv.
Men fick jag denna gåva av dig kenza och nelly.com skulle jag inte ens tveka för första gången i mitt liv!

Jag och min pojkvän (livskamrat) har verkligen det bra i livet, vi är så lyckliga tillsammans och snart har 5 år gått och vi blir bara lyckligare för var dag som går.

Jag bryr mig egentligen inte om saker/ting eftersom det inte kan ersätta riktig lycka MEN det går inte att komma ifrån att man vill ge någon något fint för att de är så fina människor.
Det enda som står i min väg är pengarna.

Pengarna styr världen och det tungt.

Min mor, är precis som jag nyopererad, fast i sin höft. Hon unnar sig sällan och sätter alla före henne själv. Hon är min förebild och älskar Odd Molly (dock är det dyrt så det är inget hon äger i dagsläget)<3:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/odd-molly-582/wigwam-dress-582058-41/

Min far fyller år vid juletiderna och jag skulle med stor glädje vilja ge honom denna tröja <3: http://nelly.com/se/kläder-för-män/tiger-of-sweden-550/chug-pullover-550176-90/

Mitt underbara hjärtegull (samt sambo) Jag älskar han obeskrivligt mycket. Han är den som peppar mig när det är jobbiga tider och alltid finns där med kärlek, pussar, dans och leende för att pigga upp mig :) Han är en stark människa som har för mycket på sina axlar att bära men alltid är glad ändå. 1 julklapp skulle inte vara helt fel att ha under vår gemensamma Julgran, som är till honom <3:
http://nelly.com/se/kläder-för-män/filippa-k-676/samuel-black-denim-676069-14/

Min tvillingbror: Han har kämpat hårt senaste 2 åren för att få mer vårdnad om sin lilla dotter. Han vart kär i en människa som bortom alla gränser är psykisk sjuk, och de fick en dotter tillsammans. Han älskar sin dotter mer än något annat. Nästa vecka är det rättegång och det avgör hans dotter liv och hans egna liv. Jag skulle vilja ge han en julklapp för att han verkligen är min tvillingsjäl <3:
http://nelly.com/se/kläder-för-män/nn07-437/chivas-437066-33/

Jag håller verkligen fingrarna korsade denna tävling :)

kramar /Sandra

Reply
johanna

Till mamma:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/one-teaspoon-127/tiny-killer-dress-127069-14/

Till min lillasyster Matilda:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rut-mfl-540/price-aut-lotus-tunic-540225-14/

Till min bror Victor:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/g-star-745/midnight-bergen-shirt-745145-46/

Till mig själv:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/deblina-427666-14/

Jag skulle verkligen vinna! jag har många att köpa till och pengana räcker inte till om jag ska köpa fina saker till mina nära och kära!
Jag tycker att jag skälv förtjärnar en egen lite julklapp för jag sliter så mycket i skolan och tränar flera dagar i veckan!

PUSS

Reply
Alexandra

Hej Kenza ! :)
Varför jag vill vinna tävlingen är för att jag vill ge min familj en underbar jul, förtillfället har bara motgångar drabbat hela vår familj.
Förlorade nyss mitt jobb och hela min familj fanns vid min sida och stöttade mig även de man aldrig förväntade sig skulle bry sig och jag vill gärna ge något tillbaka till de! Även om inte materiella saker betyder allt så hade jag blivit så varm om hjärtat om jag fick se deras leénden i jul och visa min uppskattning.

Till min underbara mamma- http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/randy-bag-396156-14/

Till min tvillingbror som är snällare än någonsin-http://nelly.com/se/kläder-för-män/red-collar-project-260/zack-cardigan-260128-14/

Till pappa som jag kommit närmare – http://nelly.com/se/kläder-för-män/selected-homme-602/royce-ls-split-neck-602163-245/

Till mormor som alltid vill ens bästa-
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/escada-337/escadamagnetismedp25ml-337004-108/

[email protected]

Reply
Hanna Johansson

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rules-by-mary-100/digby-boots-100236-14/
Till min kompis Rebecca, hon älskar verkligen skor och jag älskar verkligen henne! Skulle vara så roligt att ge henne något fint, hon förtjänar det verkligen då hon finns där för mig i vått och tort!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/only-589/fame-volume-sweat-589209-80/
Till min lillasyster Sofie. Jag saknar henne jätte mycket, och älskar att skämma bort henne när det gäller presenter! Vet att hon saknar mig en massa också, och skulle älska den här tröjan!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/humanity-671/happy-days-medium-671007-54/#
Till min fina vän Julia som alltid finns där när jag behöver prata. Hon har inte mått så jätte bra, och skulle behöva läsa orden på det armbandet. Jag saknar henne så otroligt mycket, och vi pratar varje dag! Jag vill verkligen att hon ska ha det armbandet, det skulle passa henne perfekt!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/christina-aguilera-663/royal-desire-showergel-663021-108/
Till farmor som jag älskar oändligt. Hon har alltid funnits där för mig och nästan varit som en extra mamma. Förra året gav jag henne Christina Aguileras parfym och hon älskade den, och jag vet att hon kommer älska även denna!

Det skulle betyda så mycket för mig att vara en av de lyckliga fem då jag sedan augusti inte längre bor hemma. 16 år gammal flyttade jag hemifrån för att plugga, och som student har man inte direkt en tjock plånbok. Har ångest över julen i år då pengarna jag har för den här månaden kommer gå direkt till mat, jag måste ju leva eller hur? Skulle vara så roligt att få ge lite finare presenter, annars kommer det bli en snål jul för mig vilket jag tycker är väldigt tråkigt då jag älskar att skämma bort mina nära och kära!

Reply
lisa

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jones-jones-597/sarah-halterneck-dress-597019-14/ till mig

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jones-jones-597/open-back-floral-dress-597002-97/ till min bästavän

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/window-427638-14/ till min syster

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/g-star-745/doshi-shawl-knit-745143-14/ till min pojkvän

Skulle vara jätte kul om jag lyckades vinna. Eftersom jag bara har studiebidrag på 1050 brukar jag aldrig lyckas köpa presenter som mina nära verkligen vill ha då pengarna ska räcka till alla, så skulle vara jätte kul om jag vann och kunde ge bort något riktigt fint som dom verkligen vill ha i år! kram

Reply
Emelie Andersson

Hej
Jag skulle vilja ge denna wonderbra bh till min systerdotter för hon har ångest över att ha fått dom mindre brösten i familjen och denna bh är fantastisk på att just trolla fram det man inte trodde att man har http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/wonderbra-690/full-effect-bra-690023-770/
Till min bästa vän skulle jag vilja ge dessa underbara skor som hon har provat och suktar efter med har inte råd att köpa http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/friis-company-180/rilla-180897-14/
Till min älskade mamma skulle jag vilja ge denna underbara klänning http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jones-jones-597/belle-dress-597020-14/
Till min älskade syster som är i ett stort behov av en egen väska så hon slipper gå med plastpåsar när hon ska någonstans http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/bottletop-100276/bellani-bag-276000-14/

Jag hoppas på att vinna så att jag får skämma bort mina små älsklingar och att se deras miner skulle vara guldvärt för mig, jag har haft ett riktigt svårt år och dom har varit vid min sida och stöttat mig genom allt.

Reply
Linnea

Det finns fyra person i mitt liv som betyder allt för mig. Och det är dessa, mina två bästa vänner och min mamma och pappa. Jag säger väl som de andra, att man studerar mm. och det är svårt att ha råd. Men det lilla gör också! men att kunna välja och vraka såhär är verkligen något speciellt, och att kunna ge så fina julklappar till de man tycker om så mycket. Det hade varit den bästa julklappen!

Bästa vän I
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/red-velvet-cup-dress-475328-46/ Strl M

Bästa vän L
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/tfnc-777/chantally-one-shoulder-777042-14/ Strl S

Mamma
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/allie-dress-396115-12/ Strl M

Pappa
http://nelly.com/se/kläder-för-män/filippa-k-676/samuel-black-denim-676069-14/ strl 32/32

Reply
Emma

Jag skulle välja att köpa allting till min mamma! Min mamma är en sådana person som oftast glömmer bort sig själv och istället prioriterar andra. Jag minns inte sist min mamma köpte något riktigt fint nytt klädesplagg till sig själv. Jag skulle för första gången vilja ge henne något som är så otroligt välbehövt och betydelsefullt för henne! Jag tror att det skulle värma hennes hjärta något otroligt!
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jofama-592/kenza-4-592000-14/ storlek S
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/hanky-panky-182/bralet-thong-lr-set-182101-425/ storlek S
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/kex-soft-raw-658156-33/ stolek 28/32¨
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/supreme-dress-658032-11/ storlek S
Jag har valt sådana saker som jag är säker på att min kära mamma både behöver, och verkligen vill ha! :)
Många varma julhälsningar, E

Reply
Mariana

Hej Kenza!!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/kayla-shoe-905008-14/ Dehär skit snygga skorna från Jeffrey Campbell skulle jag vila ge till migsjälv i julklapp :D

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/triwa-334/carbon-chrono-334037-14/ Klockan skulle ja ge till min käre bror så att han nångång skulle komma i tid…deriöst! :D

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/angeleye-968/full-lace-dress-968001-14/ Min bästis Jessica ÄÄÄLSKAR spets, så denhär söta klänningen skulle passa PERFEKT!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kum-kum-561/love-ring-561087-14/ Och förståss till mamma skulle jag vilja ge denhär snygga ringen :)

Jag skulle jättegärna vinna eftersom jag sååå mycke skulle vila ge dessa skit balle, ojj ja menade BALLA sakerna till de 3 viktigaste peronerna i mitt liv! (ja vet att saker inte gör en lyckligare, men ändå lite :D )

[email protected]

Reply
Lize :)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/vintage-by-fe-614/angel-perfume-pendant-614063-26/
en liten parfymbehållare som julklapp åt mig själv :)

http://nelly.com/se/tjej/esprit-100160/canvas-jacket-5796-99/
en varm jacka åt min lillasyster :)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/whyszeck-776/jona-776012-80/
en mysig skjorta åt min storebror :)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/sams%C3%B8e-sams%C3%B8e-803/veronica-blazer-803002-84/
en blazer åt min mamma så hon också kan få känna sig fin ibland :)

jag har alltid velat köpa något fint och lite dyrare åt min familj, men aldrig haft pengar till saker som kostar mer än någon enstaka hundralapp. Nu studerar jag gymnasiet på annan ort, och jag är beroende av att mina nära hjälper mig med hyran till min lilla etta. Skulle gärna vilja ge tillbaka något riktigt fint som är varmt där uppe i Kiruna-kylan! :)

Reply
Emily

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/john-zack-911/one-shoulder-l-s-dress-911001-286/ till min mamma som förtjänar något vackert att ha på nyår. Den passar hennes stil ytterligt och hon hade blivit jätteglad!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jones-jones-597/phoebe-dress-597023-14/ till en av mina bäsa vänner som hjälpt mig så mycket i år. Vet att hon suktat efter klänningen ett tag nu men inser inte att hon har råd eftersom hon åker iväg för att plugga i england nästa höst och behöver spara sina pengar.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/calvin-klein-170/pf-wirefree-bra-170367-115/ till mannen jag vill gifta mig med. eller det är kanske mer till mig. en

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/humanity-671/word-bracelet-long-671003-66/ till en av mina finaste vänner som studerar samma som mig. vi ska rädda världen från fattighet, och tycker detta armbandet passar fint =)

Varför ska jag ha dessa paket till mina vänner när det säkert finns massor som förtjänar samma sak? Jag kan bara säga att jag älskar mina vänner mer än något annat och mina närmaste åker iväg på utbytes till australien och london nästa termin. Jag vill ge de något de kan ha med sig, känna sig vackra i och samtidigt inte glömma bort mig själv i kalla sverige. Jag vill ha dessa paket för att mina vänner förtjänar det. Men så känner troligen alla. Tack för möjligheten iallafall!
Mail: [email protected]

Reply
Maria

Åh! Jag sitter i det klassiska Vill-vinna-tävlingen-för-jag-e-mammaledig-men-glamourälskande-och-vill-unna-mig-själv-en-julklapp! Dessutom köper alltid min fina storasyster världens bästa julklappar till mig varje år och jag skulle så gärna vilja ge henne en lipsy klänning som jag vet att hon skulle älska!

Den här klänningen vill jag ge min syster!
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/lipsy-415/lust-dress-415116-54/

Och jag vill unna mig en likadan för den e så fantastiskt fin!
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/lipsy-415/lust-dress-415116-54/

Jag vill passa på att få ge min underbara man en fin tröja att gosa in sig i i vinter!
http://nelly.com/se/kläder-för-män/resteröds-165/carson-165238-32/

Och sist men inte minst vill jag ge min 8-månaders dotter dom här super fina innertofflorna att ha på sig nu när hon precis lär sig gå för o uppmuntra extra<3
http://nelly.com/se/baby/name-it-100155/ynn-mini-slippers-5422-55/

KÄRLEK!

Reply
Hanna

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/odd-molly-582/juliet-alpaca-sweater-582067-245/
Till min mamma som är helt galen i Odd Molly! Hon skulle bli väldigt glad (STRL M)

http://nelly.com/se/kläder-för-män/g-star-745/doshi-shawl-knit-745143-14/
Till min snygga partner som behöver en varm å snygg tröja i vinter! ;) (STRL S)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jarlo-782/lucille-782008-286/
Till min fina vän, som velat ha denna klänningen hur länge som helst! Och vad gör man inte för sina vänner?;) (STRL S)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeffrey-campbell-905/wrecker-shoe-905007-14/
Och till sist, ett par killerheels till mig själv för att ibland får man unna sig själv något extra med! (STRL 39)

Jag skulle vilja vinna detta för att kunna unna de peronerna som betyder mest, något fint! Eftersom att det dom ger mig, en vän, en kärlek och en mamma är ovärderligt!

Reply
Emelie

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/motel-604/reese-dress-604059-13/
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/elise-ryan-555/jewel-trim-dress-555037-14/
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/motel-604/fiona-dress-604046-14/
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jarlo-782/candace-782016-17/

Jag har valt 4st snygga nyårskläningar till mig och mina vänner. Förra året blev våran nyår allt annat än rolig. våran skjus kom inte och vi hann knappt fram till festen innan 12 slaget och när vi väl kom fram stängdes festen igen av personliga skäl. Så i år vill jag att allt ska bli perfekt! :) Och för att allt ska bli perfekt så måste man ju se och känna sig riktigt läcker vilket jag tror att vi kommer göra i Nellys snygga festklänningar :)!

Reply
Jennifer Filippou Harlin

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/ed-hardy-205/lks-tee-205245-1/ – Denna Ed Hardy t-shirt (storlek Large) vill jag ge till Dante Rone, den kille jag älskar mest av allt på jorden. Han är det bästa som har hänt mig, och jag vill ge honom något fint. Han har en så snygg och vältränad kropp, men bryr sig inte så mycket om vad han har på sig. Han hatar att shoppa, så jag vill ge honom en ordentlig t-shirt som han kan bära upp till fest som vardag. Han är värd det bästa! Och jag önskar jag kunde ge honom allt han pekar på, även om han aldrig begär någonting. Därför skulle jag bli så otroligt glad om jag kunde få ge honom i alla fall det här. Han är killen i mitt liv.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/humanity-671/humanity-word-bracelet-671001-12/ – Denna Humanity Word Bracelet älskar jag, och jag har länge haft ögonen på den! Jag fyller 20 år den 21a december, och vet inte hur jag ska fira än. Det kanske inte blir något firande för mig alls i år. Och den här julen kommer troligen bli den sämsta julen och julaftonen någonsin, för jag har en så splittrad och svår familj så att jag hellre väljer att sitta ensam i Ösmo (ute i vischan) och kattvakt åt några släktingar, som ska till Tyskland över jul och julafton. Så jag skulle verkligen bli jätteglad om jag i alla fall fick bära ett fint armband som påminner mig om att det finns så mycket gott att kämpa för här i världen, och det glömmer jag och säkert många andra bort ibland.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/elise-ryan-555/one-shoulder-draped-dress-555059-39/ – Den här vackra festklänningen vill jag ge till Christine Nygård, som är den vän jag känt sedan vi var 0 år. Vi har känt varandra i snart 20 år, och vi har haft lite nedgångar i vår relation nu på senare tid. Jag kunde även inte vara hos henne på hennes födelsedag som var den 28e november. Och jag känner mig så dålig för det! Hon är min bästa vän, och kommer alltid vara det och jag vill ge hennes någonting för att visa att jag faktiskt uppskattar att jag har henne i mitt liv. Hon älskar färgen lila, och hon gnäller alltid över att hon inte har några fina klänningar att ha på sig till fest, så därför är den här klänningen perfekt för Chris.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/syster-p-680/lost-and-found-necklace-680051-54/ – Det här halsbandet vill jag ge till min syster Alexandra Filippou. Hon är mitt allt, min stolthet. Hon har stöttat mig i vått och torrt, och hon är min bästa vän, min syster. Vi är lika på alla sätt, och hon har alltid sett upp till mig. Vi ser upp till varandra, och det vi har är ömsesidig respekt och maximal kärlek. Vi kommer alltid finnas där för varandra. Hon bor dock i Ösmo, en bit ifrån mig som bor i Gustavsberg. Så vi ses inte så ofta som vi båda önskar. Och jag saknar henne så mycket. Hon vet att jag älskar henne, men jag vill ge henne något fint i jul, något som speglar både hennes yttre och inre skönhet. Det här halsbandet är otroligt vackert, och skulle verkligen passa på henne.

Jag ska vinna denna tävling för att jag har 3 personer i mitt liv som jag älskar innerligt. Och jag skulle verkligen vilja ge dem alla (+ mig själv), något riktigt fint i jul, något som får de att förstå hur mycket jag verkligen älskar dem.

Mail: [email protected]
Blogg: http://www.jenda.blogg.se/

Reply
Gabbis

Vad roligt att du har en tävling kenza! :-)
Jag skulle jättegärna vilja vinna julklapparna för att min familj har det är så mycket pengar och då kan inte jag handla lika fina julklappar till mina två kompisar som jag får av dom. Jag tror att dom skulle bli jätteglada över ett par jätte snygga klackskor var. Sen skulle jag vilja ge en tshirt till min pappa och ett par tigts till min mamma för att dom är jättesnälla föräldrar. Du är min IDOL! Kram :-D

Dom här julklapparna skulle jag vilja ge bort:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/serpa-427667-14/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/matsumoto-3-427573-14/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vila-479/sub-contrast-leggings-479501-14/

http://nelly.com/se/kläder-för-män/d-brand-203/boudal-polo-203051-1/

Reply
Maria ivarsson

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/denmark-shoe-905005-14/
Till mig själv, för jag är så himla skokär. Och för det är väldigt sällan jag får gotta med något till mig själv när jag handlar.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/pieces-675/jammin-i-am-leggings-675401-29/
Till min syster för jag råkade ta isönder hennes under en fest.
Och ja detta var ju såklart hennes favorit. Och sen den dagen jag råka ta sönder de så har det gått en månad nu utan att vi har pratat med varandra. Och jag tror hon skulle bli jätte glad om hon fick dessa, det hade nästan löst våra konflikter.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jarlo-782/carrie-782017-17/
Till min bästavän, hon har inte riktigt råd att köpa kläder själv inte de allra finaste, så jag tänkte att hon gillar min som liknar denna modell så himla mycket så kan hon få en egen!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/vila-479/petra-boatneck-knit-479520-911/
Till min mamma, som betyder allra mest för mig.
Det är inte alltid man hittar en så snygg tröja i en färg som passar henne.
Min mamma har sjukdomen vitilago vilket gör att hon är kritvit, så det är inte alls många färger som passar henne. Så denna tröjan hade gjort henne jätte glad, inte bara för färgen och snyggheten utan för det isåfall är från mig eller vad man kan säga.

Motivering: De två personerna står mig allra närmast, fastän jag har mina konflikter med min syster så försöker jag oftast fixa de. Men nu har hon tyvärr fått nog!
Och när det gäller min bästavän så vill jag ge henne någon hon verkligen tycker om, men min plånbok räcker inte så långt för nån av de.
Jag vill någongång kunna ge de som står mig närmast en julklapp men det har aldrig blivit så, för min plånbok som sagt säger stopp!
Tröjan till min mamma är ju för att hon står mig närmast och jag vet att hon behöver fler kläder, imed nu när hon även har gått ner i vikt som bara den.
Sen när det gäller skorna till mig själv är det ju såhär att jag älskar jeffery campbell men kommer aldrig ha råd att köpa skorna. Jag vill kunna visa på något sätt att jag faktiskt kan ha snyggare skor än vad min äldsta syster har.
Och jagtror nog detta hade gjort tricket.

Reply
elin

Ett fint mjukisset till min lilla Molly (9 mån) så hon kan krypa omkring i – http://nelly.com/se/baby/puma-kids-100260/heritage-velour-jogg-girl-6297-484/

ett par snygga jeans till men far som (inget illa menat nu) ännu inte tagit sig förbi tiden där jeansen var uppvikta satt ovanför naveln.. – http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/g-star-745/arc-loose-tapered-3d-raw-745136-21/

En mycket fin tröja som skulle sitta perfekt på min pojkvän – http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/diesel-215/k-dinero-cardigan-215424-80/

ett par fina stövlar till mamma som sällan spenderar pengar på sig själv – http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/acne-658/pistol-boots-658013-14/

Jag hade väldigt gärna velat vinna detta för att för en gångs skulle kunna ge min familj något fint som de verkligen vill ha. Annars köper man någon onödig sak som ändå ställs i källaren eller läggs längst in i garderoben. För man har inte råd att köpa fina presenter när man är 18 år, har barn, pluggar, är arbetslös och bor hemma. Hade blivit överlycklig om jag kunde ge detta till mina kära ovanstående.

Reply
Jenni

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vero-moda-631/happy-top-631122-14/
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/mi-lajki-mi-fashion-426/stud-cross-long-necklace-426150-26/
Skulle själv behöva något svart,snyggt och enkelt till en bagravning som är före jul. Domhär två plaggen ovan för denna text skulle vara super. Har inget att ta på mig och man vill ju se snygg ut när man ska till kyrkan och allt..

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/juicy-couture-108/velour-hoodie-108193-14/
Detta skulle jag vela ge min mamma i julklapp, hon älskar att mysa i soffan med paradais choklad i munnen. Hennes nuvarande mysdräkt är helt hålig i rumpan och under armarna, dags för en ny kanske? (:

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/the-stray-boys-317/alex-lve-317072-1/
Och detta skulle jag vela ge min bästa vän i julklapp och visa att jag tänker på henne för vi har glidit ifrån varandra.. Hon fryser om öronen ALLTID när vi är ute(eller var..), så tänkte att en mössa skulle nog vara bra för henne!

Reply
Sofkaa

Glömde en motivering men här kommer den : JAG vill göra mina nära och kära glada och nöjda och överraska dem med något som jag annars aldrig hade kunnat ge dem. Dom betyder mycket för mig.

Reply
Jasmine

Hej! jag skulle gärna vilja vinna, för att jag har hoppat av gymnasiet 2 gånger pga anledningar så jag måste köpa julklappar från CSN bidraget till alla i år igen, medans jag i vanlig ordning kommer få jättefina julklappar av min familj och vänner, eftersom dom har jobb. skulle gärna vilja överraska dem :)
http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/540184-0054?$productOverview2$ till min storasyster som fortfarande älskar glitter :)
http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/142511-0092?$productOverview2$ till min mamma
http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/128094-0046?$productOverview2$ till min bästa vän
http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/202243-0046?$productOverview2$ till min älskade pojkvän

Reply
tinski

Hej! Kul att du har en sånhän asum tävling! :D Varenda ett år tänker jag, att dethär året skall jag satsa riktigt ordentligt på mina närmastes julklappar, men ändå står jag sedan dagen före julafton mitt bland tusentals andra, mycket stressad över att inte hitta på några roliga julklapps ideér, tittar in i min plånbok, och konstaterar att jahapp, det blev mössa, tofflor och choklad även dethär året :D
Så nu, dethär året, tänker jag verkligen ta mej i nackskinnet och överraska dem med dom bästa paketen! Jag kikade in på Nelly.com, och hittade massor med häärliga julklapps ideér till mamma, lillebror, tjejkusinen och pojkvännen. Här är min önskelista för mina käraste:

* http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/object-691/steven-long-knit-cardigan-691055-42/ En stor och härlig tröja för min kära mamma, som alltid tycks frysa!
* http://nelly.com/fi/vaatteita-miehille/diesel-215/k-dinero-cardigan-215424-80/ en snygg tröja för min bästa idiot-lillebror så att han ska kunna fortsätta med sin favoritsport, nämligen imponera tjerer, höhö :P
* http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/lipsy-415/columbia-dress-415092-80/ För min väldigt party-sugna och härligaste kusin är en beautiful partydress helt perfekt!
*http://nelly.com/fi/vaatteita-miehille/mango-766/benjamin-cardigan-766149-12/ och sist men iiinte minst, en mysig kofta för min underbaraste pojkvän! ;)

Sååjaa det var min lista, nu är det bara att hålla tummarna högt opp! Kram och glad lillajul!

Reply
Irina

1) http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/jeane-blush-396/tove-city-parkas-396017-99/

Jackan skulle jag vela få som julklapp åt mig själv :) Jag har varit sjuk till och från nu i nästan två månader, antagligen p.g.a. att jag inte äger en ordentlig, varm vinterjacka utan är fortfarande tvungen att gå ute i finlands -19C i min vårjacka. Not good. Jag behöver verkligen en varm och skön jacka, men de är ju så grymt dyra. Den här skulle vara en dröm, så fin.
Stl x-small, brun

2) http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/ted-baker-128/huck-128000-14/

Till världens bästa mamma skulle jag vela ge något bra i år. Inte ljus, inte sockor, inte kärl, utan den här assnygga plånboken. Jag tror hon skulle bli skitglad!

3) http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vero-moda-631/chunky-knit-top-631116-80/

Den här julklappen skulle vara den bästa eftersom jag hela hösten har sagt åt min syster att jag ska sticka en ylletröja med reindeers på då hon helatiden frågar mig vad hon ska få. Det skulle vara så roligt att se hennes min när hon får ett mjukt paket och då hon först märker att det verklige är en stickad tröja, hahah. Men då hon skulle märka hur ball den är tror jag hon skulle älska den, jag ÄLSKAR den! fint och mysigt.
Stl X-small, grå

4) http://nelly.com/se/kläder-för-män/g-star-745/doshi-shawl-knit-745143-14/

Stl M
Min bror är väldigt anspråkslös. Han jobbar inom militären men kommer hem till julen. Han hör till de människor jag bryr mig absolut mest om i världen, och därför vill jag göra honom glad. Han önskade sig en tjock skön tröja till julklapp och det lovade jag att han ska få. Den här G-stars grovstickade tröjan skulle vara bättre än bäst, den snyggaste ever. Dock för dyr för min plånbor, som de andra julklapparna också. Därför önskar jag att du Kenza kunde hjälpa mig med att skaffa dessa julklappar ! :)

Hyvää joulun odotusta! som vi säger i finland
Hoppas du har den bästa julen i Thailand :) din blogg är mycket inspirerande och motiverar mig och säkert många andra unga kvinnor att jobba för att uppnå sina drömmar. Du har ju visat att det lönar sig.

Kram

Reply
Veronika

Hej Kenza! Jag älskar dina julklappstävlingar :D Jag har varit med och tävlat de förra två åren, men vann tyvärr inget, så nu är jag med igen och hoppas på en vinnst, även känns egentligen helt omöjligt att vinna. Jag bor inte i Sverige utan i Luxembourg, men kommer nu upp till Sverige för att fira jul tillsammans med min familj som jag nästan aldrig ser. Det blir hela min svenska familj samlad, vilket betyder att mycket julklappar ska delas ut. Det har jag såklart inte råd med, att köpa fina julklappar till alla. Det känns lite pinsamt och taskigt att jag inte har med mig en present till var och en, men för mig så går det inte :( Men om jag nu skulle ha turen att vinna vore det till stor glädje och hjälp! Jag skulle vara dig så otroligt tacksam. Du skulle vara min jul-hjälte! :D

Jag hoppas du gillar mitt lilla julrim:

Denna jul kommer jag till Sverige med dunder och brak,
egentligen utan att ha med mig en ända sak,
jag vill min familj allt väl och lycka,
för jag undrar ju vad dom skulle tycka,
om jag dem inget ger,
kanske de mot mig aldrig mer ler,
men min familj är nog bättre än så,
för de kan lita på att de något kommer att få..

nej jag ger upp, haha, jag är ingen rimmare!
Kenza, jag lovar, om jag vinner så kan jag vara hundvakt när du vill, när jag är på besök i Sverige!

Jag önskar mig detta:

En vacker julklänning till mig själv: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/tfnc-777/miu-miu-red-velvet-777037-46/ (storlek small)

En snygg vinterjacka till mamma: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/d-brand-203/eskimå-203066-99/

En stilig skjorta till min snygga pojkvän som kommer med mig i jul: http://nelly.com/se/kläder-för-män/savvy-citizen-854/barcelona-854000-14/

En vacker klänning till snälla min kusin-vitamin!: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jarlo-782/marnie-782009-14/

En cool klocka till min käre morfar som borde bli coolare:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/triwa-334/carbon-chrono-334037-14/

Guten Julen Ja!

Reply
Maria ivarsson

Tredje gången jag kommenterar nu, trevligt att man först glömmer välja 4 plagg, sen nu att jag inte skriver min e-post. Jag är ett smarthuvud! :D

Epost: [email protected]

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/denmark-shoe-905005-14/
Till mig själv, för jag är så himla skokär. Och för det är väldigt sällan jag får gotta med något till mig själv när jag handlar.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/pieces-675/jammin-i-am-leggings-675401-29/
Till min syster för jag råkade ta isönder hennes under en fest.
Och ja detta var ju såklart hennes favorit. Och sen den dagen jag råka ta sönder de så har det gått en månad nu utan att vi har pratat med varandra. Och jag tror hon skulle bli jätte glad om hon fick dessa, det hade nästan löst våra konflikter.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jarlo-782/carrie-782017-17/
Till min bästavän, hon har inte riktigt råd att köpa kläder själv inte de allra finaste, så jag tänkte att hon gillar min som liknar denna modell så himla mycket så kan hon få en egen!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/vila-479/petra-boatneck-knit-479520-911/
Till min mamma, som betyder allra mest för mig.
Det är inte alltid man hittar en så snygg tröja i en färg som passar henne.
Min mamma har sjukdomen vitilago vilket gör att hon är kritvit, så det är inte alls många färger som passar henne. Så denna tröjan hade gjort henne jätte glad, inte bara för färgen och snyggheten utan för det isåfall är från mig eller vad man kan säga.

Motivering: De två personerna står mig allra närmast, fastän jag har mina konflikter med min syster så försöker jag oftast fixa de. Men nu har hon tyvärr fått nog!
Och när det gäller min bästavän så vill jag ge henne någon hon verkligen tycker om, men min plånbok räcker inte så långt för nån av de.
Jag vill någongång kunna ge de som står mig närmast en julklapp men det har aldrig blivit så, för min plånbok som sagt säger stopp!
Tröjan till min mamma är ju för att hon står mig närmast och jag vet att hon behöver fler kläder, imed nu när hon även har gått ner i vikt som bara den.
Sen när det gäller skorna till mig själv är det ju såhär att jag älskar jeffery campbell men kommer aldrig ha råd att köpa skorna. Jag vill kunna visa på något sätt att jag faktiskt kan ha snyggare skor än vad min äldsta syster har.
Och jagtror nog detta hade gjort tricket.

Reply
frida

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/deblina-427666-14/
de perfekta nyårs skorna, jag tror min bästa vän skulle bli otroligt glad om hon fick dom här då hon knappt äger några högklackade skor :) nu får hon några rejäla!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rare-fashion-475/mesh-frill-dress-475297-54/
på nyår gifter sig min morbror och min syster har inte hittat någon klänning ännu. tänk vilken min hon skulle få när hon får gå i världens sötaste klänning på bröllopet :)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rare-fashion-475/ma-lace-cut-out-475329-88/
jag tror min syster skulle bli otroligt glad om hon fick spendera sin födelsedag i januari i denna klänning. en tidig födelsedags present & julklapp. precis hennes stil :)

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nyx-cosmetics-832/box-of-all-ive-ever-want-832044-14/
då min kompis hannah är sminktokig skulle denna sminkbox passa henne perfekt :) till sommaren har hon även fått jobb på make up store, vad passar då bättre än att komma till jobbet i en snygg sminkning? :)

då jag är fattig student har jag inte möjligheten att skämma bort mina nära och kära som jag skulle vilja. men jag hopaps och ber att jag kammar hem den här tävlingen :) många kramar från en dalkulla
min mail: [email protected]

Reply
sara b

Hej Kenza. här kommer min fina önseklista till mina älskade nära.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rare-fashion-475/zach-rare-475337-14/
dom här snygga skorna är till min syster. Jag vet att hon har kollat på dom och hon älskar dom. Men det är så att jag har fyra syskon så jag har inte råd att köpa dom till henne, hur mycket jag än vill. Hon är en tjej som älskar högklackat.Jag och min syster finns alltid dör för varandra. Hon brukar oftast ge mig fina dyra saker och allt. Så nu vill jag ge henne något stort och som jag vet att hon älskar. Storlek: 38

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/flisan-knitted-cardigan-396170-137/
den här tröjan är till min älskade mamma. hon är en fyrbarns mamma som aldrig tänker på sig själv. Köper aldrig nya kläder, bara det hon får av mig&min syster. Så hon skulle bli superglad om hon fick den här. Min mamma betyder allt för mig, alltid ställt upp för mig. Så därför skulle det vara perfekt att ge henne denna till jul. storlek: L

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/void-850/lcd-watch-850001-27/
Klockan är till min pojkvän. När jag såg den här klockan så ropar det bara min pojkvän. Den här klockan är gjord för honom. Och när jag frågar vad han önskar sig säger han bara att han inte vill ha något. Men till hans mamma har han sagt att han vill ha en ny klocka, så jag såg den här och den skulle jag verkligen ge honom.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jofama-592/kenza-4-592000-14/
Den här presenten är till mig själv. Den här skinnjackan har jag velat ha sen den kom ut. När jag fyllde år fick jag den aldrig. Men nu i jul är det de enda jag velat ha. Men alla säger att den är för dyr och vi är en väldigt stor familj. Så om jag skulle få den här jackan så skulle jag bli den gladaste personen i hela världen.

Skulle bli så otroligt glad om jag vann allt det här. Vet att chansen inte är så stor. Och jag har aldrig vunnit någon tävling i hela mitt liv. HAHA! och alla skulle uppskatta presenterna jätte mycket. Jag är en helt vanlig tjej som går i skolan och får bara 1050 i månaden. Så jag har inte mycket pengar till att köpa julklappar till alla mina syskon och nära&kära. Bara om jag skulle vinna så skulle det bli den bästa presenten av allt.! jag håller tummarna….

Reply
Ida

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/wonder-stars-t-shirt-658029-1/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jofama-592/kenza-4-592000-14/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/converse-282/all-star-canvas-hi-282088-29/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/lily-lolo-224/mineral-foundation-224003-529/

Det här är vad jag önskar mig. Converse och Kenza jackan till min underbara syster mineralfoundation till mamma och t-shirten till mig.

Min mamma och min syster är dem enda jag har, och jag vet inte vad jag skulle gjort utan dem. Min familj har gått igenom så himla mycket, (bla ätstörningar och min pappas död) och har praktiskt taget inga pengar alls. Dem senaste åren har vi inte köpt julklappar eftersom att vi inte har råd.

Varje år åker vi till Ullared med mammas kompis bil. Där köper vi allt vi behöver för resten av året. Nu vill jag verkligen skämma bort min familj denna julafton, istället för att köpa tiokronors-tröjor på Gekås.

Jag älskar min familj mer än något annat i denna världen och hoppas verkligen att vi vinner. Det skulle vara ett minne för livet att se deras leenden när dem öppnar sina paket.

Jag förstår att jag aldrig kommer vinna, men jag hoppas, för min familjs skull att det i alla fall finns en pytte chans.

Ha det så hemskt bra Kenza, hoppas du får en god jul!

Reply
Jennifer Filippou Harlin

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/ed-hardy-205/lks-tee-205245-1/ – Denna Ed Hardy t-shirt (storlek Large) vill jag ge till Dante Rone, den kille jag älskar mest av allt på jorden. Han är det bästa som har hänt mig, och jag vill ge honom något fint. Han har en så snygg och vältränad kropp, men bryr sig inte så mycket om vad han har på sig. Han hatar att shoppa, så jag vill ge honom en ordentlig t-shirt som han kan bära upp till fest som vardag. Han är värd det bästa! Och jag önskar jag kunde ge honom allt han pekar på, även om han aldrig begär någonting. Därför skulle jag bli så otroligt glad om jag kunde få ge honom i alla fall det här. Han är killen i mitt liv.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/humanity-671/humanity-word-bracelet-671001-12/ – Denna Humanity Word Bracelet älskar jag, och jag har länge haft ögonen på den! Jag fyller 20 år den 21a december, och vet inte hur jag ska fira än. Det kanske inte blir något firande för mig alls i år. Och den här julen kommer troligen bli den sämsta julen och julaftonen någonsin, för jag har en så splittrad och svår familj så att jag hellre väljer att sitta ensam i Ösmo (ute i vischan) och kattvakt åt några släktingar, som ska till Tyskland över jul och julafton. Så jag skulle verkligen bli jätteglad om jag i alla fall fick bära ett fint armband som påminner mig om att det finns så mycket gott att kämpa för i världen, och det glömmer jag och säkert många andra bort ibland.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/elise-ryan-555/one-shoulder-draped-dress-555059-39/ – Den här vackra festklänningen (Storlek S) vill jag ge till Christine Nygård, som är den vän jag känt sedan vi var 0 år. Vi har känt varandra i snart 20 år, och vi har haft lite nedgångar i vår relation nu på senare tid. Jag kunde även inte vara hos henne på hennes födelsedag som var den 28e november. Och jag känner mig så dålig för det! Hon är min bästa vän, och kommer alltid vara det och jag vill ge hennes någonting för att visa att jag faktiskt uppskattar att jag har henne i mitt liv. Hon älskar färgen lila, och hon gnäller alltid över att hon inte har några fina klänningar att ha på sig till fest, så därför är den här klänningen perfekt för Chris.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/syster-p-680/lost-and-found-necklace-680051-54/ – Det här halsbandet vill jag ge till min syster Alexandra Filippou. Hon är mitt allt, min stolthet. Hon har stöttat mig i vått och torrt, och hon är min bästa vän, min syster. Vi är lika på alla sätt, och hon har alltid sett upp till mig. Vi ser upp till varandra, och det vi har är ömsesidig respekt och maximal kärlek. Vi kommer alltid finnas där för varandra. Hon bor dock i Ösmo, en bit ifrån mig som bor i Gustavsberg. Så vi ses inte så ofta som vi båda önskar. Och jag saknar henne så mycket. Hon vet att jag älskar henne, men jag vill ge henne något fint i jul, något som speglar både hennes yttre och inre skönhet. Det här halsbandet är otroligt vackert, och skulle verkligen passa på henne.

Jag ska vinna denna tävling för att jag har 3 personer i mitt liv som jag älskar innerligt. Och jag skulle verkligen vilja ge dem alla (+ mig själv), något riktigt fint i jul, något som får de att förstå hur mycket jag verkligen älskar dem.

Mail: [email protected]
Blogg: http://www.jenda.blogg.se/

Reply
Hannah

Hej Kenza! Jag har inte så mycket pengar och skulle bli överlycklig ifall jag fick den här klänningen från Acne(mitt favvomärke sedan jag sätt kläderna på dig hihi).Men jag har aldrig råd så jag kan inte köpa några av deras UNDERBARA kläder…Så här är dem kläderna som jag och mina fantastiska kvinnor(haha) i min familj skulle vilja ha. Och det skulle vara så himla fantastiskt för det skulle vara första gången jag vann något. Jag är inte så bra(på något)så jag skulle bli så himla lycklig, om jag för första gången vann och speciellt från dem här fantastiska märkerna!Det skulle vara mina första märkeskläder.Åååh vad jag längtar tills man har råd med sådana kläder!

Det första jag tänkte när jag såg den här klänningen som du hade köpt var “Den där ska jag HA” Och det var bara ett önsketänkande men när jag såg den här tävlingen var det det första jag tänkte på. Jag MÅSTE ha den klänningen. Som du sa är den super snygg till bara(bruna) ben!<3Så den är ett måste!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/acne-658/supreme-dress-658032-11/

Jag hittade även den här snygga toppen från Burfitt och kunde inte motstå att min lillasyster skulle få denna. Den skulle bli bästa julklappen EVER! Det är så hennes stil!!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/burfitt-853/unisex-wrestler-t-shirt-853004-14/

Här hittade jag en jättesnygg T-shirt(från at least) som även skulle vara till min syster.Hon skulle ÄLSKA den!!Jag fastnade för den direkt och visade den för min syrra. Hon älskade den men hon vet inte att den var till henne hihih. Hon kommer bli så lycklig!!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/at-least-861/paradise-t-shirt-861005-1/

Och sist men absolut inte minst: Den snyggaste,coolaste & finaste skinjackan jag någonsin sätt….Jofama by Kenza! Det började med att jag såg att du hade gjort en ny skinjacka för Jofama(nu kanske den inte är så ny längre eftersom jag velat ha den rätt länge nu men SKIT samma haha!)Jag tänkte att den bara MÅSTE jag ha och som tur var min födelsedag nära. Jag skrev det på min "ÖNSKELISTA" och gav till mina föräldrar. De sa att det var bra att jag önskade mig något som jag behövde, En Skinjacka. De ville at jag skulle visa den och det gjorde jag. De visste inte priset och det gjorde jag heller inte då. När de såg priset sa det ALDRIG I LIVET HANNAH ATT DU SKA FÅ EN SÅDAN DYR JACKA. Jag blev så förtvivlad och tänkte den kommer jag Aldrig att få. Men nu när jag såg den här tävlingen så jag det mig hopp. Tänk om jag vinner den!! .HOPE. Det finns alltid hopp, fastän du inte skulle tro det för något i världen. Är det inte så de säger? Innan tänkte jag bara : BULLSHIT! Men nu är det det ända jag tror på <3 Facinerande om du frågar mig :)

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jofama-592/kenza-4-592000-14/

Nu har suttit i nästan 1 och en halv timme och funderat på julklappar. Börjar få lite skrivkramp. Men jag ville bara avsluta med att din blogg är den jag verkligen har fastnat för och läst varje dag sedan flera år tillbaka och tror inte att jag skulle klara mig utan den hehe. Så tack för att du ger oss lite mindre rika flickor hopp om att få det dem vill ha någon gång i livet. Så ännu en gång TACK KENZA!<3
Många tusen pussar & kramar med HOPP om att få vinna för första gången i mitt liv från Hannah<33

Reply
Natta

Jag är en snart 15 år tjej som skulle vilja ge de här 4 sakerna åt mina systrar och min kompis:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vila-479/sub-contrast-leggings-479501-14/ de här skulle gå till min kompis, som dreglar över datorn när hon ser dem, hon har inga pengar och därför skulle jag vilja ge dem åt henne, hon har dreglat över dom ända sen dom kom in på nellys hemsida
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/converse-282/all-star-leather-b-w-282103-1/ de här skulle gå till min syster, hon älskar converse, men hon har inga pengar att köpa dem själv så hon bara tittar på dem och drömmer om dem, jag älskar henne så jag skulle vilja ge dom åt henne så att hon skulle bli jätteglad!
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/g-star-745/elect-leggings-745009-30/ de här skulle gå åt min andra syster som har jätte svårt att hitta snygga byxor, hon hittar nog men dom kostar massor och det regnar ju inte riktigt pengar från himmelen!
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/diesel-215/roloise-trousers-215370-33/ de här skulle gå åt min älskade mamma,hon som ställer upp för mig, hon som jag älskar och hon som är min idol, ja vad kan jag säga jag bara älskar henne!!

Om jag skulle vinna skulle jag bli överlycklig och jag skulle bli glad över att min familj skulle kunna bli lite gladare igen, vi har tyvärr haft 4 dödsfall på ett ynka år…
Tack för att du ordnar såna här tävlingar, det är så roligt :D
[email protected]

MVH/ Natalie Lindholm

Reply
Frida

Åh, vilken härlig tävling!

Motivering:

Jag har flyttat 50 mil ifrån min familj för att studera, och jag kan inte förneka att ekonomin är tuff. (: Att kunna ge mina vänner och familj lite lyxigare klappar skulle kännas så otroligt kul och jag skulle uppskatta det.

Produkter/länkar:

Till min älskade syster:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/humanity-671/word-happydays-bracelet-671006-55/

Till min söta väninna:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/triwa-334/minichrono-watch-334034-54/

Till underbara mamma:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/nelly-shoes-427/rimini-427404-14/

Något som kan hålla mig varm i vinter:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/vila-479/fends-fur-jacket-479521-648/

Nu får man verkligen hålla tummarna!
Tack för en fantastisk blogg! :)

Reply
Tobias

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/pieces-675/jolaia-legging-675404-84/ strl S

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/juicy-couture-108/velour-pant-108194-56/ strl S

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/svea-120/la-singlet-120286-54/ strl M

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/calvin-klein-170/lace-sheen-hipster-170447-54/ Strl M

Om jag vinner ska min underbara flickvän få allt detta.

Jag tycker att jag ska vinna för att jag har så mycket jag vill ge henne och pengarna räcker inte till. Hon har själv inte så mycket pengar så att hon kan shoppa loss på Nelly.com som är hennes favoritsida. Och hon är en sån som gillar “många” julklappar. så det skulle vara perfekt.

Ha det bra!

Reply
tina

Hej, jag skulle vilja vinna just för att jag har inte precis råd att köpa julklappar till min familj så jag skulle vilja ge dom här till :

Min stora syster : http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/whyred-106/she-mesh-print-106171-14/

Min mamma : http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/vila-479/cava-dress-479505-14/

Min största syster : http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/renée-london-899/criss-cross-dress-899003-14/

Min pappa : http://nelly.com/se/kläder-för-män/g-star-745/orlando-hooded-vest-745157-286/

Skrev ju lite varför jag skulle vinna där uppe. Men jag skulle verkligen vilja vinna för att jag inte köpt julklapppar på 2 år nu och känns lite konstigt eftersom alla köper till mig. Man får väl hoppas verkligen på vinst!

Reply
Cassandra

Jag har nyligen flyttat ifrån min famiilj till ett annat land för få en förändring i min vardag.
Dock har jag extremt dåligt samvete och vet att de saknar mig otroligt mycket, plus att jag tog med mig hela min garderob och min fina mamma brukade låna mina kläder.
Jag får ingen inkomst förrän några dagar innan julafton och de få dagarna jag spenderar hemma med min familj över jul vill jag spendera med dom och inte springa runt som en galning i butiker.

God Jul Kenza , Kram Cassandra :)

Till världens bästa mamma http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/odd-molly-582/mulholland-alpaca-coat-582064-14/

Till världens bästa pappa http://nelly.com/se/kläder-för-män/chunk-897/london-bike-polo-897000-76/

Till min fina bror http://nelly.com/se/kläder-för-män/revolution-263/jacka-7114-140059-32/

Julklapp till lilla mig http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeffrey-campbell-905/kayla-shoe-905008-14/

Reply
Annie

1.http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/red-velvet-cup-dress-475328-46/
2. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/gardenia-872/gardenia-2471-crazy-872003-14/
3. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/skye-bag-396160-80/
4. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/whyszeck-776/jona-776012-80/

Hej Kenza!

Det första paketet är till min bästa kompis,Moa som snart bott i sthlm i ett år. När hon flyttade ifrån Göteborg var det en jättejobbig tid för oss båda två. Vi var alltså inte beredda på att hennes mamma skulle få jobb 6 timmar härifrån. Men så blev det och jag skulle så gärna vilja unna henne denna fina klänningen som jag vet att hon hade älskat.

Det andra paketet är till min mamma. Jag har aldrig riktigt haft råd att kunna köpa något fint för lite mer pengar till henne så därför skulle det kännas så roligt att få ge henne denna väskan just för jag vet att hon vill ha en ny också.

Det tredje paketet vill jag ge till min bror som precis flyttat hemifrån till en annan stad. Samma sak där, jag har aldrig känt att jag köpt något riktigt fint till honom för jag har aldrig haft råd till det. Och han skulle älska skjortan.

Och det sista paketet vill jag faktiskt ge mig själv. För jag har alltid velat ha dom skorna men har aldrig haft råd att lägga så mycket pengar på ett par skor.

Håller verkligen tummarna och hoppas hoppas.
/Annie

Reply
Danielle

Till min kämpande pappa: http://nelly.com/se/kläder-för-män/g-star-745/orlando-hooded-vest-745157-286/

Till världens bästa styvmamma: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/sophie-by-sophie-918/leather-chain-bracelet-918011-24/

Till världens coolase storebror: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/buddha-to-buddha-575/chain-big-575005-26/

Till min bästa vän: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rachel-leigh-560/stella-560006-26/

Det är inte ofta jag har råd att köpa julklappar, julklappspengarna jag har går oftast åt till nån liten nallebjörn eller en påse godis och jag har aldrig råd med julklappar till hela familjen…

Hjälp mig att göra denna jul lite mer speciell. Min pappa kämpar och sliter som ett djur här hemma och jag behöver göra honom mer glad, han förtjänar verkligen en extra fin julklapp. Min styvmor har flyttat, samma gäller min bror och jag saknar dem jätte mycket. Skulle betyda massor at få ge dem något älskvärt i jul från en släkting de levt ihop med i många, många år. Att ge en kompis något fint skulle även det betyda mycket eftersom hon inte får så mycket julklappar…

Snälla hjälp mig Kenza!

Kram Danielle.

Reply
Jessica

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/red-velvet-cup-dress-475328-46/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rut-mfl-540/judith-3-4-sleeve-540227-80/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/mimmi-knitted-cardigan-396163-32/

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/your-eyes-lie-564/washed-ds-vest-564034-39/

Hej Kenza,
Jag är en trogen läsare till din blogg, superbra blogg!
Är ensamstående ung mamma till min lilla son Benjamin, gör allt för honom och lite till. Brukar läsa din blogg och drömma mig bort.. Om man bara hade råd till hälften. Skulle vara evigt tacksam om jag vann detta, bara jag fick en sak skulle jag vara så himla glad. Tänker inte dra någon snyfthistoria, men älskar din blogg, fortsätt vara den du är och shine on,im gonna!:)
kram!

Reply
olivia

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/pieces-675/jabin-i-am-leggings-675400-76/
dem snygga leggingsen skulle jag vilja ge min bästavän för hon hade ett par liknande som hon blev jätte ledsen när dem gick sönder, då hon klättrade över ett staket haha!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/saint-tropez-639/ruffles-tunic-639050-54/
denna snygga blus skulle jag vilja ge min mor!
för hon har varit så fantastisk mot mig nu när jag var opererad, och kom tillbaka till handbollen och skolan och hade det tufft!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/caia-of-sweden-436/min-bag-436025-99/
denna väska skulle jag vilja ge min syster som e 15, som har tjatat om “nelly-väskan” tillräckligt.. har frågat henne vilken hon menade och så var det denna, hon frågade varför ville du veta?
och då sa jag att det får du se.. så det skulle vara kul om jag vann denna och ge henne den.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/odd-molly-582/remix-blouse-582061-11/
sen skulle jag vilja skämma bort min syster som e 18 med denna fina och dyra blus!
för hon köper saker till mig hela tiden och jag vill ge något riktigt fint tillbaka!

Reply
Paula Bürger

Hej Kenza och nelly.com!

Om jag fick välja tre julklpappar skulle jag ha valt dessa:

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/diesel-215/hi-vy-l32-trousers-008w7-215365-14/
Dessa jeans skulle jag ha valt ut till mig själv. Jag väljer de för att de är så OTROLOGT snygga min lite för dyra.. Jag går i tredje året på gymnasiet med inriktningen natur, jag är bara 16år och har därför hoppat upp två år. Jag har nu kämpat dessa år och ska snart ta studenten, och vad behöver man inte mer i vinter än ett par riktigt snygga jeans!?

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/svea-120/lindsey-sweat-120295-286/
Den här jättesnygga svea-tröjan hade jag gett till min kära syster för att hon inte bor hemma längre och behöver något som hon kan värma sig i och minnas sin syster. Jag hade blivit så himla glad att få ge henne den fina tröjan.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/triwa-334/bullit-334046-14/
Den här snygga klocken hade jag gett till min bror, han bor inte heller hemma längre, han bor utomlands så varje gång han kollar på klockan kan han tänka på mig, hans lillasyster. Han hade blivit så himla glad!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/tfnc-777/chantally-one-shoulder-777042-14/
Och slutligen den här otroligt fina klännningen, den hade jag självklart gett till min bästa kompis. Hon är så nojjig och letar efter en bra nyårsklänning, och jag tycker absolut det här är den finaste. Hon är så värd det!

Det hade varit oändligt tacksam om det här paktetet landade i min brevlåda och att jag den 24 december kunde gett innehållet till mina nära och kära! De är så värda det, allihopa. Jag älskar de så mycket.

God Jul på er!
Kram

Reply
Kia

Hej Kenza!

Till min underbara bror som är ensamstående med 3 barn skulle jag vilja ge denna fina jacka, så att han slipper frysa i sin höstjacka i år igen. Han tänker alltid på sina barn först och det är svårt att få ekonomin att gå ihop.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/premium-tech-by-jack-jones-877/dark-down-jacket-877000-14/
Han skulle även få denna tröja så att han kan känna sig lite extra snygg.
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/fred-perry-507/twin-tape-track-jacket-507053-286/
Sedan skulle jag faktiskt ge mig själv en julklapp, ibland måste man unna sig och önska, och det gör jag nu. Det skulle vara så skönt om man orkade göra sig lite fin, kanske skulle denna hjälpa
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/obh-nordica-bj%C3%B6rn-axen-764/volumaster-proffessional-764008-23/

Bästa till sist, min älskade sambo som alltid torkar mina tårar och skrattar med mig, vad vore livet utan kärlek? Han skulle få denna :
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/g-star-745/orlando-hooded-vest-745157-286/

Tack för en rolig och underhållande blogg, keep going girl! =)
Mvh Kia

Reply
Danni

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/bielawa-boot-427665-14/ (strl 39)
till min storasyster som är helt besatt av skor men det blir windowshopping istället.

http://nelly.com/se/kläder-för-män/mango-766/benjamin-cardigan-766149-12/ (strl L)
Min bror fyller år den 23december, han förtjänar något extra fint tycker jag.

http://nelly.com/se/kläder-för-män/mango-766/benjamin-cardigan-766149-12/ (strl M)
Till min äldsta syster som gjor allt för vår familj och jag skulle vilja unna henne med en fin klänning nu när hon är en student och flyttat till en annan stad! hon är bäst

http://nelly.com/se/kläder-för-män/selected-homme-602/burton-cardigan-602122-80/ ( strl XL)
Till bästa pappa! Om det är någon som förtjänar allt så är det han. Vill ge honom något han kommer minnas, inte en slips eller strumpor.. Något fint och modernt som han skulle älska.

Jag vet att chansen är liten att just jag vinner, men chansen finns fortfarande där haha ! Jag hoppas att jag vinner, för jag tycker att min familj förtjänar något fint utan att hela tiden behöva vara oroliga pengarmässigt. De förtjänar något fint utan att undra hur mycket allting kostade.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*