• header

FAST I STOCKHOLM

Fan fan fan!!! Sitter fast på flygplatsen.. Vårt flyg som skulle gå kl tolv blev inställt pga snöovädret i Malmö. vi kanske kommer med två-flyget men det är inte säkert att det ens går. Håller tummarna.. Blir förhoppningsvis bara max en timma sen till eventet då, men stannar då såklart en timma längre. Men i värsta fall blir det flyget inställt också och då blir det svårt att hinna ner. :( Jag håller er skåningar uppdaterade! Så ni slipper stå och vänta.

43 Comments

bajskorv

tycker din blogg har börjat bli tråkig! Den är inte ett dugg personlig längre. Kan du inte lägga ut mer outfits och sånt oftare för de är du bra på ju! Det är därför jag läser din blogg!

Reply
tilde

Älskar bloggen din, du e så himmla fin. Jag skrev innan att jag skulle komma men ja hinner kanske inte så hoppas ditt plan blir inställt så att du bytar dag och kommer en annan dag istället;P

Reply
Rebecca

Det går inte att lita på snön här nere. Ena sekunden är det jätte lugnt och nästa snöar det hur mycket som helst. Men jag tror att det är mindre idag än igår, av det man kan se på bilarna i alla fall.

Hoppas bara att det flyget går nu!! Hade tänkt åka in till Entré och säga hej =) kram!

Reply
Alison

Ehm det snöar ju inte alls här, jag bor mitt i Malmö centrum :P har inte snöat ett dugg sen jag vakna vid 10 :P

Reply
Anita

Hej
Har du kollat om du kan åka till Köpenhamn, tror att planen går där. Det är inte så långt till Malmö därifrån, nästan samma avstånd till sturup.

Reply
Jenny

Kolla Katrin zytomierskas blogg, hon gör verkligen en god sak nu till jul. Hade ju varit fint om fler bloggare gjorde lika:)

Reply
Matilda

Hej, introt till Kenza Tyra show står det för något? jag fattar inte om det har någon mening. Snälla svara, gärna i showen. Puss!

Reply
Katta

Jag sitter i skolan vid entré i malmö och det är oväder som tusan här i malmö och utanför. Inte säker på om flygen kommer gå :S Annars får du ju helt enkelt komma ned en annan gång ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*