• header

UPDATE ANG EVENTET

Alla flyg till Malmö ställdes in, så vi hoppade in i en taxi och tvingade chaffisen att gasa på. Vi hade en halvtimme på oss att åka till Arlanda från Bromma innan det nybokade flyget till Kristianstad skulle gå. Vi hann som tur var och nu väntar en bilresa till Malmö. Vet inte när jag kommer fram till Guldfynd-butiken men vi skyndar oss!! Stannar till strax efter sju så hinner träffa er iallafall. Ledsen för detta men man kan ju inte göra något åt vädret. Men ni skåningar, vi ses i Entre om typ en och en halv timme!!!

106 Comments

Rebecca

Synd att det blev såhär, men som du säger så finns det ju inte så mycket att göra åt det. Synd att du inte är framme förens om ungefär 1.5 timme, har ingen möjlighet att komma dit då :( Hoppas att det går bra för er i alla fall! :D

Reply
Jenny Johannesson

flyg till kopenhamn nasta gang istallet. malmos flygplats e inget o hanga i granen!

Reply
josefine

Oj, jobbigt det här med all snö, alltid är det något som ska krångla. Tycker dock att SL har bättrat på sig rejält i år. Jaja, superskönt att ni hann med flyget hoppas att eventet blir kul :)

Reply
Amanda

längtar ihjäl mig till på lördag, jag och mina två vänner kommer till gallerian för att se dig. vi är 11 år och har läst din blogg ett bra tag, kan inte väntaaaaaaaa..!

Reply
emelie

att du ens försöker ska du ha all heder åt. Jag hade skitit i det men inte du Kenza. Du har ett hjärta av guld!

Reply
Natassa

Jag såg dina smycken i en Guldfynd Årets Julklapp tidning eller nåt sånt :D
Satt med pappa och kollade igenom tidningen medan vi väntade på doktorn och sen såg jag en bild på dig och utbrast “Det där är Kenza!” Haha :D

Reply
-

Hej Kenza, jag undrar om du läser igenom ALLA tävlingsbidragen (typ 2000 hitills)..innan du korar 5 vinnare? Det gör du va? :D

Reply
Veronica

Oj, jag kom precis från det hållet. Det är totalt igenmurat med bilar på vägarna och dålig sikt… Tur att Entré stänger kl 20! I morse tog det 1 timme att köra tre mil….

Reply
anna

Hej Kenza, du är verkligen jätte fin :)

http://www.attlevameddet.blogg.se är min blogg om mitt liv med anorexi. Jag kämpar och kämpar varje dag och skriver om hur jobbigt det är. Just nu har jag en “frågestund”, så om någon som läser detta har någon fråga, är det bara att gå in på bloggen och fråga : )

Reply
johanna

Gud vad synd att ni inte kom i tid :( hade planerat att åka ner innan jag skulle jobba, nu hinner jag inte träffa dig eller handla smyckena :( this sucks!
bor i kristianstad så de tar ju som sagt minst 1 timme ner, så imed förseningarna så åkte jag inte :(

hoppas du kommer fler gånger!
kramar från johanna

Reply
Kurdisk muslimsk tjej

haha hoppas du ej blir äggad asså att folk kastar ägg på dig !
Det hände ju med en annan bloggerska.
:D
:D
:D
:D
:D kram <3 <3 <3 <3 <3
:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D

Reply
Frida

Jag och min kompis hade planerat allt och tänkt att vi skulle komma.
Men nu blir det tyvärr inte så, jäkla snöoväder, varför just idag? Usch detta är så jobbigt, att få träffa dig har varit min dröm i snart ett år men nu sitter jag här och bara är ledsen eftersom att jag inte kan träffa dig.
Hoppas att du har det roligt iallafall!
Kram Frida :)

Reply
liza

Nu när det börjar bli jul tycker jag att du borde ändra designen, till något juligt :D du borde ändra designen oftare + den är så sommrig och det är jul nu :D

Reply
mysan

haha , ni kunde tagig tåget till malmö , eller till helsingborg sen från hbg till malmö med tåg . för det tar lång tid till malmö från k-stad :) VI SES I MALMÖ !!!!

Reply
j e s s i c a

Haha måste berätta en sak. Idag när jag stod i Glitter i kassan så finns det en tv bakom som visar reklam och sånt. Och plötsligt ser jag två bekanta ansikten, jo Tyra och du när ni spelade in en tittardröm och fick handla smycken på glitter! :D Bor dessutom i Finland.

Reply
Emma

Vad kul att åka ut på en miniroadtrip såhär i vinterkylan :) Hoppas ni får en fin resa genom Sverige trots all snö :P ps, ta gärna en sväng in på min blogg och lämna ett avtryck i kommentaraerna ;) Kram !

Reply
madde

hejsan kenza skulle vilja be dig om en tjänst efterssom så många läser din blogg skulle jag vilja fråga om du kan länka till en sida där det e hundar som är hemlösa och avlivas efter ett tag tycker så synd om de och vill hjälpa de men du kan hjälpa bättre än jag föratt alla läser din blogg och nästan inga läser min!

snälla hjälp hundarna!!

Reply
Maria

Hej kenza!!! Jag undrar varför dina ringar från guldfynd by kenza är så dyra?? Vill du inte att dina yngre läsare (mellan10-15
år) ska ha råd med ringarna???
Kram

Reply
elin

otur att åka just denna dagen när i stort sett all trafik står stilla i skåne just nu! bra att ni lyckades på ngt sätt :-)

Reply
ssssssssssss

Jag hann se dig supersuper snabbt när du kom in. Du strålade, verkligen, du är obeskrivligt vacker och du stålar ännu mer för att din insida verkar så jäkla underbar.

Tyckte det var synd att du inte stanne upp lite när du gick in utan gick direkt till ditt bord, för sen hann man inte se mycker mer än två halvknubbiga vakter som skrek “BAAACKAAA BACCCKAAA”.

Såg också dilay och nadia .. så fina, hälsa dem det! :)
Hoppas ni fick det bra i vårat malmööööö.

Reply
Maja

Hej Kenza! Jag hoppas att min motivering i jultävlingen kom med, fast jag skickade den idag (2 dec, det stod inte sistadatum) – jag har inte hunnit läsa din blogg för allt plugg och jobb!! Skickar den även i detta inlägget, för säkerthets skull (vill hemskt gärna vinna :P):

Oj vad kul men nu är jag säkert för sen
Har planerat klädbytardag och skrivit tentamen
Kläder köper jag second hand eller syr
så dessa klappar är för andra bestyr
Hoppas nu jag får tillskott under granen
och att mina julrim kan tilltala damen!

Till en storebror utan stil: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/e-e-glasses-934/piteå-934010-14/
Jag fick ett tips från stylingakuten
Om en gråsparv, en riktigt ful en
En statsvetare med uppsyn dyster
Nu får du hjälp av systeryster!
För när du sprider fred och lydnad
Gör du det bäst iförd denna … (ögonprydnad)

Till en saknad mamma: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/care-candle-884/cinamonhoneymassagecandle-884002-26/
Mamma, du är kanske bäst på jorden
Men ibland räcker bara inte orden
Under femtio timmar fyllda av kärlek
Väntar dig knådning, strykning och smek
Kanel- och honungsdoft ska fylla vårt hus
Men inte från äppelpaj utan från ett … (massageljus!)

Till mig själv: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/calvin-klein-170/cuddle-robe-170556-1/
Nu är det slut på naket i korridoren
(Fast killarna behöver inte ta mig på orden)
På väg till duschen eller vid frukostgröten
Blir denna mjuka sak min nya bästa vän
Undertill kanske något spännande dock
För den som lyckas få mig ur min … (morgonrock!)

Till min bäst vän: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/make-up-store-526/allthroughgenuinecandle-526019-1/#
Du är rolig, genomäkta och jävligt snygg sen
Nej inte Kenza utan min bästa vän!
Så strunta i missbruk och pojkvänssvek
Dags för klackar, leenden, dans och lek
Eller 90 timmars brinntid av kramar och bus
För vår vänskap brinner längre än detta… (doftljus (med personlighetsbeskrivning))

Reply
demet & shanique

Du var jättttesöt kenza och dina smycken är sjukt snygga. Ingen av oss tog autograf för vi inte kunde stå i kön för vi skulle inte vara där så länge men det var trevligt ändå =)

Reply
Alice

Oh herregud Kenza, det var helt otroligt att äntligen få träffa dig. Du ser nästan ut som en docka i verkligheten så vacker du är! Jag var helt skakig, hann inte säga att du har världens bästa blogg och jag beundrar dig STORT! Tack för att jag fick möjligheten att träffa och få ta bild med dig, du är verkligen en stor förebild!

Reply
Emelie

Hej Kenza!
Här har du en drömtydning angående dina drömmar om tsunamin!=)

Drömord
FLODVÅG / TSUNAMI
Varje utsläpp av känslomässiga eller sexuella energi. Anledningen till denna bild används är att när vi känner enorm frisläppande av känslor som kan hända när vi blir kära, har ett barn, eller är allmänt fördömt, vårt ego ofta känns förts med erfarenhet snarare än kontroll. Vi kanske har lärt sig att rida sådana vågor som surfare gör. Detta kräver tillit, mod och balans. Om vi kan göra det vi kan öppna oss för mycket större utbud av känsla eller förändringar än om vi kände sig hotade. Även lycka kan undertryckas på grund av att de känner sig hotade. Ångest eller depression är en av dessa enorma vågor som kan hota att uppsluka oss, och så är en av de mänskliga villkoren flodvågen representerar.

Reply
snälla svara

kommer du att ta med dig din kamera imorgon eller ska man hämta sin gena kamera ?

Reply
Mina

Yeah fick en bild med dig ;)
Gud vilket tålamod du hade, Kenza :P
Jag hade spårat ut direkt…:S

Reply
Madde

Hej Kenza!:D Tack för att jag fick chansen att träffa dig på Entre! Du är verkligen en supersöt, snäll och gullig tjej! Jag kan skicka bilden på oss när jag har fått den av min kompis! Ha det bra! Kraamis

Reply
You gave the name!

Vad dåligt… ;( Men Kenza kommer du upp till stockholm på din lilla turné?? :D <3

Reply
Patrcia

Hejhej Kenza Jag diggar verkligen din blogg, jag gillar din och tyras show jag vet inte varför. Jag hoppas du svarar på min kommentar då blir jag nöjd och glad
Jag driver inte jag tycker att din blogg är den bästa i hela sverige jag tycker att din är bättre än andras känis blogg lovar att inte driva
snälla plzz kan du svara på min kommentar <3♥

Patrcia Chamoun ♥

Reply
Niki

Hej, jag kom förbi och lämnade en julklapp till dig till en av vakterna. Kändes väldigt jobbigt att bli knuffad hit och dit av alla i kön, så gav upp efter en timme. Hoppas att du får stor glädje av min present,

ha d fint! :)

Reply
Malin

Ja fan, det hade jag glömt bort. Hade vart kul att se dej Kenza in real life en gång också… äh, det är nog försent nu, orkar inte dra in dit igen.

Reply
Katti

Hejhej Kenza , jag var i Entre och såg dig . Jag kämpade för att komma fram till dig , jag är så kort så att jag knappt kunde andas :$ . Men jag och mina kompisar gav dig en lapp där det stod lite grejer. Jag älskar din blogg och det var så coolt att träffa dig ! <3

Reply
ida johansson

hej.
när det är ny månad så brukar du alltid kolla tillbaka ett år. kan du inte göra det nu i december :)?

Reply
canan

Träffade kenza nyss. mys :) puuss o lycka till med alla event Kenza!
Jag skickar bilderna till dig så fort jag överfört dom till denna laptop. Pusss igen

Reply
Elin

JÄÄÄÄVLA snöoväder säger jag bara.
tack vare det så kunde vi inte åka och träffa dig!
hoppas man får chansen igen.
:)
puss

Reply
Aalexandraaa

Åhh jag kan inte komma :'( jag som har väntat på detta jätte länge :( kommer du ngn gång att komma till malmö igen? :( skulle verkligen vilja ta foto med dig och få autograf :(

Reply
ssandraa

ommg du är tillochmed så söt i verklighetern som på dina bilder ?
jag va på entre & såg digg !!!!
oomg kenza , du är bääääst ,

Reply
Henna

NEJ JAG MISSADE ATT DU SKULLE KOMMA TILL MALMÖ wroighoekvfdjhgncoerkjgfs bor typ bredvid guldfynd också. Älskar mig själv. Kan du inte komma igen imorgon??? :) hehe

Reply
lisa

wtf, varför meddelade du inte om detta tidigare, skrev det stort på bloggen !? faaaaaaaaan missade dig ju :(

Reply
Rebecca

ÅÅH !
Usch vad tråkigt det är att det snöade så mycket idag. Pga det kunde inte jag komma in till Malmö :(
Men du får komma en annan gång, när snöandet har lagt sig ;)
kram

Reply
B

Kenza måste säga om bruden som löste din dröm – att vågen symboliserar något bestämt är enligt En drömteori. Enligt Jung så symboliserar alla saker samma för alla människor t.ex: drömmer vid om hus kanske det är trygghet vi drömmer om. Det behöver inte stämma. Enligt Freud har drömmar ingen bestämd symbolik som fungerar på alla människor utan är unik från person till person. Freud menar att din våg kan vara ett budskap på något från dina erfarenheter, din barndom, ditt omedvetna helt enkelt.

Reply
Michelle

åhhhh kenza jag är såååååå besviken och ledsen på att jag inte fick träffa dig idag:( allt jag fick nöja mig med var att se dig på avstånd! Jag jobbar på Bik Bok på Entré, en våning upp från där du stod :) så jag kunde gå ut o kika ner ibland på dig och den enorma kön:) jag jobbade själv idag så hade ingen möjlighet alls att komma ner vilket jag är ASLEDSEN för:( hade planerat att ta kort med dig, få din autograf och få berömma dig:( du var i alla fall kanonfin som alltid och jag tycker du ska ha ett stort beröm och en stor KRAM för du kom ner till Malmö trots förseningar, inställda flyg och snöoväder!! Grymt bra jobbat, du har ett hjärta av guld:) hoppas vi ses snart ändå:) KRAM!!

Reply
Sofia

hihi, förstår dig! MEN du fick i alla fall gästa k-stad airport, alltid ngt! Hoppas det var mamma som var flygvärdinna på väg ner :)

Reply
jenny

har alltid tyckt att du verkar väldigt snäll, och det är när du som skriver sånt här som man verkligen förstår hur god du är som person! du verkligen försöker finnas där för dina läsare. keep up the good work kenza!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*