• header

Fortfarande på tåget…

Vilken tur jag och Nadia har haft med resandet igår och idag! Not…haha. Igår var vårt flyg inställt och vårt tåg försenat, även idag var tåget försenat och nu när vi väl sitter på det stannar det heeeela tiden…..

Lär väl vara framme vid elva.. Längtar efter min pojkvän som jag saknat så mycket :) ♥

Någon annan jag redan saknar är Dilay. När vi hoppade på tåget till Stockholm tog hon tåget hem till Halmstad. Men vi ses snart igen!!

Min ängel och jag på tåget från Malmö till Göteborg igårkväll

94 Comments

Rebecca

Ni är så fina. =)

Har världens ångest över att jag inte kunde ta mig till Malmö igår på grund av all snö.. Fick inte åka hemifrån någon längre bit heller, hehe. Familjen var kanske rädd att jag inte skulle kunna åka hem igen? ;)

Hoppas verkligen att du kommer till Malmö någon annan gång, då Skåne inte drabbats av snökaos, haha! Så länge lever jag på minnet av när du besökte Kristianstad i somras. Hoppas fortfarande att du inte blev alltför skrämd av min gråtattack. Jag kunde inte hjälpa det, jag blev så glad! :D

Ha nu en underbar helg, hoppas att du kommer hem ordentligt! :)

TUSEN kramar! <3

/Beccy

Reply
Camantha

Hej Kenza:) Jag har redan börjat kolla efter klänning som jag ska ha på julafton och även en på nyårsafton. Skulle inte du kunna göra ett inlägg med tips om klänningar för både julafton med släkten och nyår med vänner?

Tack på förhand:)

Reply
Hanna

Fan att ja är sjuk i halsfluss annars hade jag kommit o sagt hej idag.. men ville inte smitta dej =p
Oxå ligger ja i 39 feber ..

Förresten, skulle Dilay plugga i sthlm eller hur blev det?

Reply
Lebanezza

hej vet du hur man flyttar sin blogg från bubbleroom till blogg. se? e så trött på bubbleroom den e så krånglig :/ Hör gärna av dej om du vet :)

Reply
Camilla

Jag försöker med ALLA medel få hjälp att rösta fram min kompis Hanna och hennes familj till Rhodos. Snälla! Behöver en ordentlig massröstning och det vore så häftigt om det kunde lyckas!Jag har tyvärr inget stort forum som Kenza, önskar jag kunde få upp detta på bloggen men det tror jag tyvärr inte kommer hända så hoppas på hennes läsares goda hjärtan!! :) http://mythos-beach.apollo.se/sAMVO8y2

Reply
fille

Kenza, hade varit grymt tacksam om du & tyra gjorde en playlist på spotify med era låtar ni har i programmet. Dom är riktigt feta!! :) Så heeey dela med er.

Reply
sofia

Hej kenza jag vill bara säga att din blogg är grymt bra och det har jag tyckt länge nu!jag blir riktigt inspererad av dig och skulle verkligen vilja träffa dig.Jag har inte hittat min stil än.Jag tycker det e ganska jobbigt.
Hoppas verkligen jag kan träffa dig den 9 december

Kram // Sofia

Reply
gimmi

haha, jag träffa dina vänner igår på eventet i malmö och min lilla syster fråga om hon fick ta en bild och de ville inte.. synd :( men du var otroligt fin !!!

Reply
non

Snälla människa, du saknar din kille som du inte sett på två dagar. Du skriver om hur underbar och hur mkt du saknar honom varje gång du är iväg men sen du blev tillsammns med Aleks så har du lagt dina vänner i andra hand ännu en gång. Du tillgängar ett inlägg på 2 månader till dina kompisar och till aleks 429378457 inlägg per vecka. Giva me a break!

Reply
hannah

Hej Kenza! kul att det gick bra med eventen! kan du skriva vilka som vann tävlingen för nelly ?:) kan knappt vänta ! haha

Reply
elin

amen buhuhu stackars lilla dig att tåget är sent så att du inte träffar din boyfriend så mycket ikväll! Det finns större problem, kenza. detta är EN jävla dag av ditt liv som blir lite fel. Kom igen. Sitt inte och gnäll, du bortskämda människa. åk ut i världen och se på olycka, åk till ett sjukhus, så ska vi se vad du säger.

Reply
tjejen

Fina ni är! Ser ut som du fått svart lugg på bilden, du borde färga håret mörkt, skulle bli jättefint! Ha en bra dag.

Reply
amanda

Hej !
Älskar din blogg !
Om du vill kan du kika in på min och mina två kompisars blogg, på våran julkalender :)

Reply
Anna

Gud vilken sötbild!
Jag tycker verkligen att du alltid lyckas få ditt hår så där vardagssnyggt, hur gör du egentligen? :) det vore kul med något steg för steg tips :)

Reply
Erica

Gud va fina ni e!:) Undrar så vart den fina koftan kommer ifrån som Dilay har på sig?

Hoppas att du får en fortsatt bra dag!
Kramar Erica

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*