• header

5e december 2010

De visar en av de bästa filmerna någonsin på femman just nu.. PRINSEN AV EGYPTEN!!!! :D Älskar den.. Den konkurrerar nästan med Skönheten & Odjuret (min favvofilm), men bara nästan.

God morgon förresten. Jag har en jättemysig söndagsmorgon här. Vaknade upp till en god frukost, min pojkvän hade gjort sin goda omelett. Och nu är det mys framför tvn..

Passar på att slappa lite för senare idag blir det ett tufft pass med min PT Sadik. Jag är mer än redo!

92 Comments

Cassi

AH! :D Har aldrig hört att nån har samma favvofilm som jag Skönheten och odjuret! :D Har typ inte sett den på ett år också!

Tack för en underbar blogg, snälla titta in på min och hjälp mig! Pussis Pussis <3

Reply
Jenny

Åh jag älskar den filmen!! :D
Jag träffade dig i Göteborg, allt kändes som en dröm!
Köpte 2 ringar från din kollektion :D

Reply
Felicia

Hej kenza skulle inte du kunna göra lite videobloggar ?
Älskar såna !

BTW, alla andra

Kolla in min blogg den är absolut inte som alla andra små bloggares tråkiga bloggar.

Ge det bara ett klick så är du fast
PUSS !

Reply
Sara

Måste bara berätta sjukaste drömmen jag hade inatt:

Jag och några andra bodde på ett slags hotell. Vi hade en uppgift, att skydda ett speciellt föremål, men vi visste att det var någon som ville stjäla den. Det hände en massa grejer som jag inte kommer ihåg, men i slutet.. haha!
Jag och mina kompisar stod som vanligt och vaktade föremålet, men till slut var vi tvungna att titta bort. Och när vi skulle vakta igen var föremålet borta! Vi ba: “Efter tjuven!!” Vi kom ikapp honom direkt.. och gissa vem det var? Aleks! :P Hahaha! Vi ba: “VA?!!”
Men helt plötsligt var du där och sa: “Nej! Aleks, vad gör du? Är du galen? Har du ljugit för mig hela tiden?! Du är inte kär i mig, du bara utnyttjade mig! En tjuv, det har du varit hela tiden!” Och han såg helt galen ut, han skrattade ett sådant där hemskt, ondskefullt skratt och du blev helt förkrossad. Det var lite hemskt att se…

Aja, var bara tvungen att berätta. Helt sjukt!

Reply
becks

heej! när ska du ta vinnarna ur nelly.com tävlingen :D ??
Det stod den 3 december men har inte hittat något inlägg där det står vilka som vann :D :D
Kramis från en som undrar……

Reply
Maria

Hej! när ska du ha frågestund? det var faktiskt länge sen du hade det. svara gärna :)

Reply
Iris

Har skitkul på träningen! :D men kan du ladda upp fler bilder från stockholm och/eller göteborg från din “läsarträff”? skulle vara jättekul att se :D du var så himla underbar igår, nu älskar jag dig ännu mer, haha :)

Reply
berghstrom

haha min absoluta favorit film är OCKSÅ könheten och odjuret! Gaah, gud va jag älskar den! Kan alla sånger nästan! ;) hahaha..lite töntigt kanske;)

Reply
Sara

Åh vad surt! Jag var jätte sugen på att se den häromdan men vaknade nyss!:(
Tycker också om den jätte mycket och låten when you believe e bara underbar :)

Reply
Jeanette

Vad duktiga ni är som håller i det där med träningen! :) Jag skulle aldrig orka, haha mycket roligare att spendera tid på att äta ;)

Reply
Denise

tycker också att den är skitbra :D
hade den innan när jag var yngre, men sen kom ju DVD och man blev äldre haha, men fucking typiskt att man missar den efter alla år :(

Reply
Ida

Åh, tänkte häromdan att jag måste se den filmen igen eftersom jag skriver ett arbete om Egypten/faraoner nu. Men INGEt slår Skönheten&Odjuret!

Reply
Rebecca

Hej hej!!! Älskar din blogg. Jag är inne på din blogg varje dag.
Jag såg också filmen, super bra film :D
Ha det bra <3

Reply
dan

Du har ju glömt att berätta vilka som van tävlingen, detn tredje skulle du ju göra det:(:(:(:(:(:(

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*