• header

Donkey Kong-kväll

Asså herregud. Vi har suttit som tre nördar (jag, Nadia och Philip) och spelat nya Donkey Kong i två timmar nu. Och som det ser ut så kommer vi sitta här i typ två timmar till och spela. Det är ju så kul! Men jag måste erkänna att trots alla roliga nya tv-spel så föredrar jag de gamla på Supernintendo. De är ju lätt roligast!

Medan det är Nadias och Philips tur att spela så myser jag med Mani. Han har varit hos mamma eftersom att jag har varit borta men nu är han hemma igen. Har saknat honom!! Han leker för fullt med den söta nallen som jag fick av söta läsare i Göteborg…hehe :)

Oj, nu är det min tur att spela. Vi hörs!!

81 Comments

Selma

Guud va mysigt ni alltid verkar ha! Du ha verkligen bra vänner Kenza!
Haha du har rätt när det gäller tv-spelen xD

Kram!

Reply
johanna - smyckesblogg

Hej!
Passa på att kika in i min smyckesblogg,
har just nu sänkt priser på vissa smycken
men erbjudandet gäller bara till den 11/12.
Så skynda innan din vara blir såld! ♥

Reply
Fanny

Mani är otroligt fin! Har nog inte sett en så söt hund. Ha det så kul, har härt att spelet är super kul.

Kram

Reply
Helena

Åh jag älskar Donkey Kong! Fick det spelet och ett supernintendo av pappa när jag fyllde 7 eller något, och ibland händer det att jag tar fram det och varvar det ännu en gång, haha! Kommer ihåg att min favoritbana var den andra banan på andra världen, den man åker typ berg och dalbana! :D Bara hoppar hela tiden, och att de värsta banorna var tredje på snövärden med att man ska träffa rätt när man hamnade i tunnorna, eller vattenbanan på näst sista tror jag, med grönt vatten och massa hjul som man blir träffad överallt och dör hela tiden! Haha, nu får jag fan lust o plocka fram det igen bara för det :D

Reply
Lolla

Haha nooooo, hata tv och dator-spel :P
Det enda roliga, när jag väl testade var “need for speed underground” ;D

/L

Reply
Angelicassmycken

Hej!
Varmt välkommen är du in till min smyckesshop där jag säljer egengjorda smycken som är mycket eftertraktade! Hoppas du hittar något som faller dig i smaken :)

Reply
Ida

Förstår att du saknar honom när ni är ifrån varandra! Jag och mina katter bor tillfälligt på olika håll och jag längtar efter dem varje minut!

Reply
reaper

Jag gillar mitt wii, ds och xbox 360- mina absoluta favospel från dom 3 är:

Okami- wii

Pokemon soul silver- ds

Bayonetta och horseriders-xbox 360

Så, du är inte den enda spelnörden! :D

Reply
frida

Hej kenza!
Jag la upp en video på min blogg idag om pälsindustrin, där man får se hur det verkligen går till. Jag har aldrig sett något värre, jag varnar alla att se den. Men samtidigt hoppas jag att den går ut till så många som möjligt, att alla slutar använda päls.

Så nu tänkte jag be dig och andra storbloggare att också lägga upp den, kunde inte komma på något bättre sätt att få ut den då ni har otroligt många läsare.
Bästa är väl att kanske varna för känsliga tittare innan då jag själv inte blev människa igen efter flera veckor efter jag fått se det man får se.

Här är länken:
http://features.peta.org/ChineseFurFarms/index.asp

Tack för en bra blogg!

Reply
Amris

Åh vad kul, saknar mitt supernintendo! Föresten, umgås ni fortfarande med jayson? känns som det skrevs mycket om han förr.

Reply
Pat

Hello Kenza! I like your blog and style so much!!
I follow your blog on my blog :)
I invite you to my website :)

have a nice week !!! xo

Reply
Tanja

VILL KÖPA DINA JOFAMA SKOR, dom svarta ankelbootsen men jag hittar ingenstans jag kan köpa dom…. Please help me

Reply
HAIRCOLOR

HEJ KENZA, VILKEN SNYGG HÅRFÄRG DU HAR! HAR SJÄLV LJUSBRUNT HÅR, MEN UNDRAR VILKEN FÄRG DU BRUKAR ANVÄNDA NÄR DU FÄRGAR HÅRET (eller vilken färg du brukar köpa). DEN ÄR VERKLIGEN JÄTTEFIN! KRAM

Reply
Vickan

Frida – det där är en video från organisationen PETA. det dom visar på sina videos är oftast hundar som flås levande i KINA,KOREA och THAILAND. det är BARA där det försigår.

Djur, rävar, björn, kanin osv här i Sverige dödas på så humant sätt som det är möjligt med el så dom dör på kortare än en sekund.

Får, som blir lammullsskor, vantar och ko och gris som blir nappa, svinnappa, mocka osv, det känner du till kanske att dom slaktas för att bli mat, sen blir pälsen skinnet osv till kläder.

Det är inga djur i normala länder som far illa.

det går inte att ha Petas video som enda grej att kommad dragandes med hela tiden,

Självklart ska man inte sponsra att köpa jackor med päls, fakejackor från kina t.ex då det är flådd hund med all säkerhet på kragen.

men här i sverige osv händer inte såna grejer..

Reply
Johanna

Hej Kenza!

Hur mycket väger Armani?

Har precis köpt en Chihuahua tik och skulle vilja typ jämnföra, för hon kommer väga runt 2 kg när hon är fullvuxen, och Mani ser också rätt liten ut.

Mvh Johanna

Reply
Karin Rydström

Hejsan mitt namn är Karin och jag har en liten fråga vet inte riktigt vart man ska ställa den, men jag hoppas att du tittar här :) Jag undrar vad du har för locktång för jag tänkte nämligen önska mig en i julklapp men vill gärna ha en som gör såna lockar som du har :) Du får gärna svara på mail eller på din blogg :) Kram Karin!!

Reply
christina

Kenza, vad heter låten som spelas i bakgrunden till mardrömmen i avsnitt 10? love it and have to have :P tack för en bra blogg! keep on rocking

Reply
Ling-Ling

Vickan: Kom igen? Har du helt missat reportaget om minkfarmarna i Sverige? I USA fångas rävar i plågsamma rävsaxar för att bli päls och i Sverige har grisar och kor det varken så mysigt när de föds upp eller på slakteriet. Inget land är perfekt bara för att det är en rik demokrati, det är bara naivt att tro. Djur lider i Sverige också.

Reply
Anna

Åh när jag och mina vänner spelade mario party förr var jag alltid Donkey Kong! Älskar den apan! :)

Reply
Linda

Hej Kenza.

Vad hände med Nelly-tävlingen? Har för mig att det stod att du skulle dra vinnarna den 3 december.

Tack för en härlig blogg :)

Linda

Reply
Emma

Hej Kenza ! :)
skulle du kunna tipsa om några bra sidor som har klänningar?
lite snyggare & korta festklänningar som man kan ha till jul & nyår ?
vi ska ha en nobellmiddag i skolan den 12 och jag hittar verkligen ingen snygg klänning ..
helst inte för dyra heller, runt 500-lappen.

kram

Reply
anny

eftersom jag har läst din blogg sen du typ började så känns det så tragiskt, kännns som jag känner dej (från bloggen dåra) och du vet inte ens vem jag är. haha i’m dying :'(……….

Reply
Sofias blogg!

Jo jag håller med om att Super Nintendo är bäst, men jag kan ändå tycka att Super Mario Bros på Wii är superkul.

Såg även att Super Mario Allstars har kommit ut till Wii men det var exakt samma som jag har till Super Nintendo så jag skiter i att köpa det ;)

Reply
emma

nawww kenza kolla de va nallen du fick av mig i gbg!!!!
jag börja gråta när jag först såg de…<33 :)
älskar dig,din blogg och mani e bara för underbar!!!!<3 :)

Reply
Emelia

Hej Kenza! Älskar din blogg! :)
Hur gjorde du för att få så många läsare som du har nu?
Skulle vara kul om du svarade i ett inlägg eller något!^^
Som sagt, älskar din blogg! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*