• header

Hej och hå!

Det var så himla roligt att träna idag! Träningen var tuff men jag hade så mycket energi att jag efter det 1,5 timmes långa fortsatte skutta runt, hjula, hoppa ner i spagat och jag vet inte vad. Jag är på sånt grymt bra humör och känner att allt är bara….BRA!! Helt underbart.

Nu ska jag faktiskt belöna mig själv med lite choklad. Tänkte lägga mig i ett varmt bad med Marabou och en bok. Jag fick faktiskt en hel del choklad av mina läsare de här dagarna! Och det måste ju ätas upp. ;-)

Efter träningen blev det en sen lunch på Eastanbul. Jag dööör vad gott det är där. Det satt fint i magen!

85 Comments

ida

Fiin du är! :)
Det ser grymt gott ut, men åt du alla fyra biffarna skälv? ^^ Ser ganska mycket ut? :P

Reply
Hanna

Åh jag hade velat träna med dig någon gång, jag behöver ett stycke energi som peppar mig sådär galet bra! Du verkar vara en perfekt sådan, bara flummar runt och gör träningen till något roligt men ändå så extremt bra!

Reply
Julia

Första kommentaren! Haha men jag har en fråga:
Hur fick du jobbet för guldfynd? Skulle vara tacksam om du mejlade svaret.
Ps: Jättebra blogg!

Reply
Ilona

Så himmla vacker du är.
Jag vill inte veta hur många hjärtan som knäcks för dig.
Men nu har du hittat den rätta och jag hoppas det varar för alltid.
Du är helt enkelt perfekt, så perfekt man kan bli i alla fall.
Ta hand om dig.
Puss!

Reply
emelie

hej, förut använde du någon slags lotion från dove, som man blev brun av eller man fick lite färg. Jag undrar bara vad den heter och vad den kostar. Kram

Reply
Madeleine

Sjukt stor portion, stört gott! Skönt att för en gångs skull se en brud som tränar och äter bra! Tänker på en annan stor bloggerska som äter 7 kalorier om dagen…
Gillar att en tjej som du är en bra förebild för unga svenska tjejer!
Keep it going!

Reply
Love

Hej! Jag bara undrar om du inte kan ordna en bloppis, som tex Foki har! Det hade varit jättegrymt att ha på sig dina kläder! := )

Reply
edyta

VAD är det där hahha ser endå mystisk men gott ut :D På tal om ingenting så har jag blivit inspererad av dina mocca shorts så jag tillverkade mig ett par :D Hope you like them :D

Reply
idah

Mums vad gott det ser ut! åt du upp allt eller fanns det något kvar? skicka hit isåfall! :P

Reply
Amelïe

Hej Kenza! :)
Jag märkte på Kissies blogg för någon dag sen att hon hade 200 000 (unika(?)) besökare (yeah… right) men hennes kommentarer är jättefå. Du har kanske dubelt så många och då bör det väl innebära att du har 400 000 besökare? ;D lol, jk. men frågan är, c:a hur många unika besökare har du om dagen just nu?

Reply
Anna

hej kenza, du har världens bästa blogg!! och du är så otroligt vacker!! :)
men kan inte du lägga upp bilder från när du var mindre?? alltså ett litet barn? puss och kram

Reply
Aya

heej keza det är Aya som har träffat dig i entre hoppas du kommer ihåg mig du är så söt att ingen kan tro puss hej<3<3

Reply
Kenzafan :D

GUUUUUUUUUUUUUUUUUUD VA SÖT DU ÄR!!! Men en fråga: VAR tränar du och Humlan? Älskar dig! <3

Reply
nemii

Ville bara säga att wildflower by kenza och Jofama är mina favorit kollektioner, btw så är jag helt kär i din stil och tack för att du är en sådan bra förebild! ♥

Reply
Marina Kourkis - inspration , mode , outfit, - vardags blogg

Hej hej jag har kört igång dagensblogg tävling i min blogg!. Och om du vill vara med och tävla är det bara att du kommenterar att du är med
här
———–>——>—->
http://marinakourkis.blogg.se/2010/december/dagens-blogg-tavling.html#comment

imorgon något vid kl 16.00 utser jag en vinare.
Så gå bara in och kommentera att du är med och få chansen att vinna , lycka till. / love MK

Kenza gör mig GLAD OCH VAR MED!

Reply
nicole

Önska jag hade din ämnesomsättning,jag är själv 10kg mer överviktigt inte pga det jag äter,äter aldrig godis,chocklad,chips m,m jag har en hormonrubbning i kroppen som gjorde jag gick upp i vikt och det är inte kul att höra av vänner,familj fd pojkvän att man är stor. Jag hatar min kropp och skulle ge mitt lillfinger för ha din kropp. Åhh jag önska livet var rättviss,jag tränar 4 gånger i veckan och äter det nyttigaste man kan äta men ändå går jag inte ner i vikt.

Reply
L

gud vilken stor tallrik m mat det måste varit gott efter träningen :D
kuul att det gick så braa

Reply
Emma

Kul att du hittat en träning som du verkligen gillar, började med kampsport själv för ca 3 år sedan och är fortfarande helt förälskad för det är så kul, plus att det är grymt bra träning :D Vilken storlek beställer du dina Kan Dee-linnen i för att få dem så där härligt oversized? Tycker det är så svårt att veta hur de kommer sitta!

Reply
forkan karim

Gud va gott det ser ut !!!
jag hoppas att du svara nångång på mina frågor … :)

Reply
sandra

hahahah skulle vilja sett din míin om en läsare kom fram med en sallad. hahah ,;D

Reply
Ida

Herregud, det er alltid så mange kommentarer, men jeg prøver å komme igjennom; du har jo sagt at du elsker å lese, og at du leser hver kveld. Men jeg lurer på hva du leser? Har du noen gode bøker å anbefale? Hvis du får bloggtørke en dag kan jo det være noe å skrive om. Jeg elsker bøker selv, så det hadde vært kult å se hva du liker.

PS!
Hvis jeg husker riktig skrev du at du har lest Harry Potter bøkene flere ganger? Haha, det har jeg også, har gått igjennom alle ca hundre ganger ;-) hva syns du om bøkene vs. filmene? Jeg har blitt ordentlig skuffet over de fleste filmene, fordi de ikke kan måle seg med boka. Bortsett fra den siste filmen (HP 7, del 1), fordi den var så riktig. Hva syns du?

Ida

Reply
dilara

kenzas jag undrara om du ska komma till skärholmen till gulfynd ska de vara estanbul sla de inte stå istanbul???

Reply
aneela

OMG, du driver med mig!!! :O ÅT du verkligen upp all det där?? :D Jäklar nu ser man iaf varifrån kommer den energin som du strålar ut haha :)

Reply
Tara

Snälla Kenza! Du måste tala om vart Estanbul ligger någonstans. Så fort jag såg den bilden kurrade det till i magen so please end my misery. Skulle vara evigt tacksamm <3
Kram. Tara.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*