• header

6e december 2010

Hej bloggen!

Ledsen att jag varit så seg på att blogga men jag har inte kunnat slita mig från Donkey Kong här nu på morgonen.. Jag och Nadia sitter och nördar oss! Men nyss fick jag lite ångest för att jag inte bloggat och jag & Nadia började skämta om att några arga läsare står nedanför mitt fönster med högafflar och facklor och ba “UPPDATERA! UPPDATERA! UPPDATERA!!” och så får vi inte glömma den stora stocken som läsarna svingar in i porten också för att få upp dörren. Precis som i Skönheten & Odjuret. Haha, när vi har dragit igång med ett skämt så pushar vi det till max förstår ni så här står vi nu och skriker och skämtar. :P

Nej nu ska det firas här med kladdkaka! För idag är det en speciell dag.. Någon som kan gissa? :)

66 Comments

Rebecca

Finlands självständighetsdag :P Men du menar säkert någonting helt annat. Typ Armanis födelsedag eller något, hehe.

Reply
Karin

Snälla Kenza. Kan du inte skriva lite om alla dina Wii spel och vad du tycker om dem? För jag sitter och håller på med en önskelista till julen nu och vill önska mig lite nya spel men det finns ju så sjukt många och jag vill ha något bra. Haha.

Reply
A

Din blogg fyller år va? Grattis!))))
Du, Kenza, jag undrade en sak, när du designar dina ringar, ritar du i minsta detalj då hur det ska se ut, eller hur går det till riktigt? Tänkte bara om det blir svårt att få ner alla detaljer på papper..?

Och en sak till, jag kom att tänka på en sak häromdagen, som påminde mig om en sak du hade sagt förut. Minns du då du sa att du inte tror att du kommer att leva så länge (jag menar tills du är jättegammal), varför tror du det? Jag menar bara hur kan en sådan tanke komma från någon som dig, alltså någon som tycks ha allt här i livet och sånt? Jag är bara nyfiken haha, liksom orsaken bakom tanken?

Hoppas du ens orkat läsa allt… xoxo!

Reply
Lisa

Din blogg fyller FYRA år!! Grattis! Hoppas att du kommer fortsätta blogga lika länge till! :D

Reply
maria

NEJNEJNEJ! ALLA NI HAR FEL, D E ÅRSDAGEN FÖR ARMANIS HEMKOMST, DET VA X ANTAL ÅR SEN ARMANI KOM HEM TILL LILLE KENZA, RIGHT KENZA?

Reply
Izabell

jag tror att nadia fyller år :D
vad hände med nellytävlingen :D? har någon vunnit å jag missat det helt å hållet :O?!

kramis !

Reply
reaper

Eran årsdag, du och din pojkväns? :D
Du är inte den enda som sitter och spelar spel, jag spelar mitt nintendo ds-spel: Style boutique

Reply
Janni

hahha it would be funny if kenza is celebrating finland’s Independence Day because I live in Finland and I don’t celebrate it :D but kenza please tell us !

Reply
lovisa

hej! :) Hur länge tog det innan din blogg blev ”upptäckt” eller vad man kan säga :) populär kanske är ett bättre ord. Skulle vara intressant att veta! :)

Keep up the good work!

Reply
Johannann

Visste du att det kommer 2011 ut ett Nitendo DS med 3D skärm!?? Tänkte att det var något för dig, du gillar ju tv-spel och lite sånt? Läste iaf det på fokis blogg :)

Reply
naz

hahahah du är så söt :)

KOLLA IN MIN MODE BLOGG. NI HITTAR ALLT DÄR!!

KOLLA IN MIN MODE BLOGG. NI HITTAR ALLT DÄR!!

Reply
julia

Det är ju finlands självständighetsdag;) kanske vårt land kunde få ett litet grattis av dej? hehe

ps. Grattis till din blogg som fyller 4år

Reply
Annabel

Finlands självständighetsdag ;) Kram Skrattattack-mitt-i-fotograferingen :)

Reply
LinneaHilje

Kan du inte lotta ut lite wii spel? Hade varit jättekul! :D Hehe…
och grattis till Armani som fyller år!!! (Om det nu var det du syftade på?)

Reply
Emilia

Hej Kenza! Gud va snygg bloggen blev!
Tänkte bara fråga om du ska sätta igång att plugga snart, annars så är ju sjukt avundsjuk på ditt liv, du får bara göra massa roliga saker på dagarna och slippa gå i skolan!! Haha.
Sen har jag en annan fråga också, du har ju flyttat hemifrån, vad tyckte du var jobbigast? Jag är nämligen 15 och ska kanske flytta nästa år för att gå på gymnasium, skriv lite fördelar och nackdelar och gärna lite peppord också ;) TACK FÖR ALLT!

Reply
Julia

hahha.. det där låter precis som jag, min kompis sofie och min tvillingsyrra.. när vi kommer på ett skämt så kan det ibland gå för långt. man ba “okej.. nu räcker det”. men det är härligt, så står man där och typ dör av garv, men ingen annan förstår någonting. hahaha! eller då man typ måste gå iväg för man får så ont i magen av allt skratt. härligt det där :D

Reply
Malin

FINLANDS SJÄLVSTÄNDIGHETSDAAG!! ;DD Hehe och att jag därför får vara ledig idaag :DD (Y)och sällan ja int va enda som kommenteera att de e finlands självständighets dag :D Men big deal ja e endå bäst :) Haha ja e bara liiti ego :D

Reply
Ida

JAA, Finlands självständighetsdag e de ju idag! :D Grattis käraste Finland 93 år! :) (grattis också till din blogg,hehe)

Reply
Annicat

Jag och min syrra brukar också börja med ett litet skämt som går överstyr totalt och bara blir större och större. Tillslut skrattar vi så att vi inte ens kan få fram fler skämt (eller ord överhuvudtaget) hur mycket vi än kämpar! Det är härligt:)

Reply
linda

din blogg fyller år! :D grattis kenza för att du har kommit såhär långt nu!! :)
älskar din blogg! (:

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*