• header

Fixar

Om bloggen ser lite konstig ut så är det för att jag håller på att göra lite ändringar.. Byter header, profilbild och så… Jag tänkte att det var dags med tanke på att det är snö ute, och i headern stod jag i baddräkt… Hehe.. Ni vet ju att jag inte gillar stora förändringar så jag kommer inte ändra designen så mycket, utan bara byta ut lite bilder..

Tack till Zarah-Lou för min nya header! :)

94 Comments

Wilma

Gud vad fin <3 hoppas på en länkning Kenza? Men den nya designen är verkligen jättejättebra:D <3<3<3

Reply
Nicole

Skorna du har på headern är sjukt fina! skulle du kunna säga vad dom kommer ifrån?<: P.s as snygg header och bäst blogg!

Reply
E M E L I E

Den är skitsnygg! Och verkligen en bra bild på dig ;)

Det är ju som man säger, stilrent. Det enklaste är alltid det snyggaste :)

Reply
Anya

Hej :) Var gärna med och tävla om underkläder värde 500 kr på min blogg!
Även de utan blogg får vara med!

Reply
Nora

hej, blev glad när jag ser att jag är en av de första som kommenterar :) din blogg blir jättefin. alla skriver säkert att du ska kolla deras blogg, och det gör jag med! jag är en vanlig svensk tjej som bor i Indien :)

Jag älskar värkligen din blogg Kenza och jag vill bli som dig :) GRATTIS PÅ 4-ÅRS DAGEN TILL BLOGGEN! :D

puss och kram ♥

(älskar showen!)

Reply
jessica

Gud vilken fin bild på dig <3 Headern blev riktigt snygg !! fresten grattis till 4årsdagen till bloggen :D <3

Reply
kebecka

Supersnyggt! Och idag har jag suttit och kollar på kts hela dagen, inte haft tid att se avsnitt 5-10 och SOM ni inspirerar! Deppat en del i helgen men detta fick mig att bli taggad! kramar från skåne

Reply
Sandra

meeh varför måste du ha den där bilden igen i headern?? Fett tråkig. Kan du inte ha en naturlig bild på dig själv i stället för en proffs bild :S

Reply
J

Gud va läskigt, ja stog och funderate på just de här igår.. Ba undra om kenza ska byta header nått snart ( Inte för att ja är ett freak utan för att ja tycker sånt är intresant :P) Skit snyggt blev det!

Reply
sandra

noo! den du har nu är så jävla snusk-snygg (bra alltså). do not change a thing!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*