• header

LOVE this picture

Tittar på Top Model, har sett denna säsong och detta avsnitt förut men blev ändå lika kär i denna bild som Tyra tog på Krista. Kan vara den snyggaste bilden som någonsin tagits i Top Model.

Jag skulle lätt vilja göra en liknande photoshoot, där man som Tyra använder fina bordsdukar eller annat med mönster för att få till snygga skuggor. Och så får det gärna vara på Nya Zeeland också som deras plåtning, haha.

84 Comments

amanda

Älska verkligen top model. Skulle inte tacka nej till att bli fota som dem blir! Vi kan dra till ny zeeland tillsammans och göra fotografering kanske dra till sagan om ringen platsen! :)

Reply
A

Det var sjukt fint och inspirerande. Vart jätte sugen på att fota på det sättet. Åh älskar den där Tyra Banks!

Reply
A

Men jag har en fråga :)
Du vet det läppstiftet du använder vad heter det? Det röda asså. Det som är lite rött oranget eller hur man ska säga? :)

Reply
Annika

ja, den bilden var verkligen skitsnygg! jag blev också helt förtjust i den. hon har ett väldigt starkt och speciellt ansikte.

Reply
Hanna-Louise

Jag skulle också sa himla gärna vilja göra det med.
Och särskilt om det är på Nya Zeeland, har velat åka dit sen jag var 8 :)

Reply
Merna

ÄLSKAR DEN OXÅ! :D , yeees att du bytte tema bara älskaaar den du har nu men den andra va sjukt snygg oxå!

Älskar dig , så otroligt fiiin :)

Reply
Lovisa

Åh jag älskar Krista, hon verkar vara skitkön som person plus at hon tar jättebra bilder, hejaheja!
Heja din blogg också, jag gillar den nya designen! :D

Reply
Katta

det är en skitsnygg bild men jag gillar inte hennes bitchiga attityd :P

Reina däremot! Viken jävla vacker tjej!

Reply
Amina

din lilla presantation längst höger måste du typ förnya
det står att du har ett smyckekollektion på gång men nu är det redan ute o det står att du har 140 000 läsare för länge sen.
asså du har mer nu såklart

love u

Reply
Lilla jag

åhh!! Jag såg åxå på det och jag tyckte rätt personer kom vidare utom raina eller vad hon nu hette. Jessica skulle ha kommit vidare istället för henne. :) ps: love your blog :D

Reply
Elin.

Nice! Själv tycker jag om bilder där man har skuggor från fönster persiennerna i ansiktet och så ska det gärna vara hög kontrast och mörkt.

Reply
Rebecka

Håller verkligen med! Den är “breathtaking”!!! Det var rätt självklart att hon fick “veckans bild”. Ögonen är bara fantastiska!

Jag är väldigt ny inom modellandet och har bara gjort en plåtning hittills. Men min dröm är att få göra riktigt coola photoshoots (typ som den Tyra gjorde med Krista). Hade varit asfett! :D

Ha det bäst! :) KRAM

Reply
Vicki E.

kommer ihåg det avsnittet mkt väl, blev så himla snygga bilder! Har du sett senaste säsongen (15)? är ju typ bara top fotografer (Patrick Dermachelier etc) så det blir assnygga bilder och roliga photoshoots =)

Reply
azra

bilden är gorgeous, synd att hennes personlighet suger… Kan inte låta bli att avundas av Raina, kan vara den vackraste tjejen på länge.

Reply
Anne

Kan lova att Nya Zeeland är ett underbart land! Har själv bott här i 1½ år :)Och om folk är intresserade att åka hit rekomenderar jag det, ni kommer bli förälskade det kan jag lova! :)

Har ett extra rum för uthyrning för svenska backpackers om någon är intresserad, bor i Havelock north som ligger i soliga och underbara Hawkes bay på Nord ön :)
[email protected]

Reply
Clara [FOTO - VARDAG ♥]

Eller hur, den var jättesnygg. Men Krista tar bäst bilder, men hon är stel som en lyktstolpe på catwalken. Jag hejade på Jessica pga. hennes fina helkroppsbilder, men när det gäller närbilder, så är jessica inte bra.

Reply
Melissa

Jag tycker om denna säsongen men jag jag är mer pep för nästa för då kommer det handla om mer allvarliga grejer som till ex att dom kommer plåtas av vouge istället för de dom har nu och mer kända personer från vouge och massa annat! :)
KUL , kul :D
Längtar till S 15 !

Reply
Johanna

Såg det här avsnittet för några månader sedan och minns att jag blev lika förälskad i den här bilden jag med. Otroligt vacker! Din nya header är jättefin förresten :)

Reply
Denise

verkligen inte den finaste bilden någonsin i top model, menmen, alla tycker ju olika.

Reply
mari

jag älskar oxå programmet å älskar oxå denna bild. :) skulle vilja ha den som en tavla i mitt hem. hade gjort succé! :)

kram mari

Reply
Lajke

Drömt om en sån photosession ända sen jag såg avsnittet… fast jag vill ju förstås vara bakom kameran då. :D Hör av dig om du är nära GBG och har några timmar över, haha! ;)

/Lajke

Reply
Felicia

Kollar du ocksa pa topmodel? va bra for den e ju hur bra som helst :)

Du har jatte fin stil och alskar dig! <3 :)

skriver pa en engelsk data sa de sista bokstaverna i alfabetet finns inte med :P

Reply
Idaandersen

hahah, alla älskar top model. Det är sååå bra, ha xd

Snygg ny header :D

Reply
ana

jag kollade också på det avsnittet och den plåtningen blev en av mina favoriter den här säsongen! snygg bild!

Reply
olivia

älskar ANTM :D kan inte sluta kolla !!
Bilden e otroligt fin, tycker att krista ska vinna, hon e helt klart bäst :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*