• header

Vart tog dagen vägen?

Oj, är klockan redan halv tio? Vart tusan tog dagen vägen?? Dagen har gått så fort och ändå har jag gjort typ ingenting. Har varit ledig hela dagen så har bara spelat tv-spel med Nadia, bakat/ätit kladdkaka och slappat. Sånna dagar behövs också..

Nu är jag redo för de allra sista inspelningarna till showen! Vi spelar in imorgon kväll och onsdag kväll, på torsdag har vi Stadium-eventet och på fredag smäller det….. Då är det dags för triathlon-finalen som vi tränat inför i Mardrömmen. Sedan är det slut!  Nästa torsdag visas det allra sista avsnittet av Kenza & Tyra show.

Nu ska jag fortsätta mysa med min pojkvän här. Förresten vad tycker ni om min nya header? Och profilbilden? Tyckte att det var dags att Mani får vara med där också, hehe.. Puss och kram ♥ :)

Fick en bild från ett par läsare! Denna är tagen förra gången jag var i Göteborg, tillsammans med Elite

129 Comments

Katta

lycka till på triathlonet! trist att showen snart är över :/

gillar verkligen din profilbilden. headern är med snygg – less in more :)

Reply
Mika

Det är jättefint! Men nu är det dags för dig att lägga upp bilderna från Guldfynd eventet i Stockholm :D <3

Reply
jeann-bob

Galet fin header! Du behöll samma känsla som din förra design, men denna kändes mer vintrig :D

Reply
e l s a

Jättefin header. Och profilbilden är jättehärlig, ser så busig & glad ut! :D

/http://elsaannakristina.blogg.se

Reply
kathrin

I må have en rigtig hyggelig aften :D og jeg synes at dit nye design er rigtig flot som altid ;D

kram fra danmark :)

Reply
Gadie

Hej Kenza!
Skulle ni inte ha en andra säsong till våren? Jaghar för mig att ni sa att ni kanskeee skulle fortsätta?
Hoppas det i alla fall!!

Reply
Elin

gillar profilbilden jättemycket men headern blev lite tråkigt eftersom du “bytte” tillbaka till den gamla lite, för du hade väl den bilden förut? skulle varit roligare om du tagit en nyare bild :)

Reply
Camilla

En liten fråga.. Har vinnarna av Nelly-tävlingen kontaktats? Hoppas på att det är jag som vunnit men det finns ju många som heter Camilla..

Reply
nati

jag är faktiskt lite less på bilden du har i headern! nytt och fräscht vill jag se, även fast den är lite “omgjord” :p

Reply
rebecca

Kan inte du ge lite förslag på typ fina blusar och tunikor? Jag behöver verkligen tröjor men jag hittar inga så det vore jättebra om du kunde ge lite förslag! :)

Reply
Sara

What’s up med att din pojkvän ALLTID är hos dig? Varför är du ALDRIG hos honom? Har han inget hem eller haha

Reply
Sasha

Håller med att dagen gått snabbt, alldeles för snabbt. Skönt att jag är ledig imorgon, så hinner jag göra massor :)

Reply
David Thornell

Schysst blogg..
Spana in min fotoblogg..
foton från New York, Los Angeles, Paris, Stockholm, Las Vegas, Cannes, Monaco, Mycket mer.. Även modeller, fashion etc.

Mvh
David Thornell

Reply
Anna

Hei Kenza! Kan du være så snill å svare på hvor den blå kjolen med detaljene rundt halsen er fra? Den er bare såååååå fin<3

Reply
Anna

Jag gillar headern men jag tycker du ska ha ljust grå bakgrund istället för vit! Det passar ju inte bra med de mörkare partierna där uppe ;)

Reply
Erica

Jag brukar inte kommentera, men det betyder inte att jag inte läser din blogg. Men nu när jag väl kommenterar ska jag skriva det som jag verkligen du ska veta: Din blogg är underbar! Det beror nog mest på att du verkar vara en genomgod människa, sådana bloggare är mycket roligare att läsa om. Ja, också så klart så är du jättevacker. Tack för om du läser detta. Puss!

Reply
Josefine

Hej hej.

Hoppas att du har haft en bra kväll! :)

Satt nyss och kollade runt lite på Youtube, kom in på Leona Lewis när hon sjunger All by myself i X-factor – otroligt vad hon är lik dig i det klippet! Lika vackra och söta :)

Kramar,
Josefine

Reply
alleyesonmykeysuf.se

Halloj Kenza!

Vi har ett UF-företag med jätteunika nyckelringar och eftersom du också har haft UF så kanske du kan ge oss lite tips o så.

Jättebra blogg btw :)!!

MVH

ALLEYESONMYKEYSUF

Reply
Ida

Jeg går visst litt i mot alle andre som har kommentert nå =P jeg syns profilbildet på deg og Mani er helt nydelig! Men headeren likte jeg ikke såå godt.. Det er et fint bilde og så, men jeg syns du ser litt stiv ut, og det ble lite too much med englevingene. Men det var bra med en forandring!

ståpåståpåståpå<3

Reply
Korven

Men… kunde du inte använd en ny bild? Istället för den gamla tradige? Du har ju hur många bilder som helst!

Reply
Ana

Hi hi!!
My name is Ana and I’m a 23-year-old Spanish girl who reads your blog everyday but hasn’t left a comment yet now it’s about time that you know that you’ve got readers in Spain too :)
I was wondering what kind of show do you do? I mean, what’s the show about? I also have to say that I love your style, your shoes are completely amazing and your lifestyle seems pretty exciting too. Anyway, keep the good work up and feel free to add me on msn if you want :)
byeee!

Reply
Marianabanana

Jag håller med de flesta här, angående din nya bloggdesign i alla fall.

Bildern på headern har man ju sett förr, men den är lite ändrad nu, med tillagda vingar. Jättesnyggt!
Och den nya profilbilden är nog den bästa på länge. Det är roligare med den eftersom den är så lekfull vilket är “Kenza”, medan den förra var bara så vågad och tråkig. Det är i alla fall vad jag tycker.
Och dessutom är ju Mani med nu! Det var på tiden! :D

Reply
Désirée

Fin bild i headern, tråkig “Kenza” text dock, ditt namn borde vara i en större storlek och effekterna i din förra header (skuggor osv) var sjukt mycket snyggare!

Reply
becca

Diggar din stil som fan! Men jag har en fråga, det är så att jag ska iväg till thailand i morgon o då kommer ja missa maratonloppet som du o tyra ska göra, kommer jag missa de eller kommer ni ha kvar avsnitten på nyheter 24?
puss o kram Beccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reply
Lolla

Ja, sånna dagar behövs ju också :) Kan ju inte alltid jobba och stå i^^

Headern blev riktigt bra!

/L

Reply
viktoria

supersnyggt, älskar profilbilden!! du är skitsnygg! har en fråga, kommer ni spela in fler avsnitt av kenza & tyra show och om, när tror ni att det borde börja visas? Kram! :)

Reply
E M E L I E

Nu känner jag mig tjatig som säger typ det här två gånger. Men jag tycker att din nya header är skitsnygg! Och du är söt på kortet ;) Och din profilbild är supersöt. Verkligen kul att din lilla vovve fick vara med :)

Hunden, människans bästa vän.

Reply
Sanna

Hej Kenza!

Tack vare dig så köpte jag äntligen försvarets hudsalva, mina läppar brukar alltid bli lite torra. Speciellt nu när det är vinter. Hittills har den funkat riktigt bra. :)

Reply
J

Fattar inte varför BLONDINBELLA skriver en egoboost bok och inte DU KENZA? Du är mycket starkare och neutral än vad hon är. Tyckte hon ändrade på sig ett tag men nu e hon lika äcklig som hon va innan. Du e så jordnära och bryr dig inte om pengar o skriver inte bara om dig själv. Tycker inte man kan vara en förebild åt en massa små tjejer när man har en sådan syn på pengar och folk hon gillar ju the good life! Fruktanvsärt patetiskt att försöka hävda sig genom skryt o dyra köp man duger väl som man är? Den känslan får jag av dig! Du verkar vara så trygg i dig själv och du är så sprallig o galen o bara grym! Aja tänk på de tror att din bok hade rockat! puss!

Reply
bella

fin header och asgullig bild på dig o mani! :D träffade dig i gbg i fredags, o herregud va vacker du är Kenza! orättvist :( hihi.
kramar

Reply
SOFIA

Hej. Jag tycker du ska visa upp vår nästa storbloggare. Hon är otrolig och hon har en blogg utöver det vanliga. Visst finns det många viktbloggar, men jag lovar att hennes sticker ut utöver det vanliga. Hennes statistik har ökat drastiskt och även bloglovins medlemmar. Många ser henne som våran nästa storbloggare och hon är en av få bloggare som bryr sig om sina läsare.

Detta är en tjej som borde få synas och få massor av uppmärksamhet. Så snälla Bella skulle du inte kunna ta en kik på hennes blogg och sedan länka henne eller något? Detta blir min julklapp till tjejen isåfall. Snälla! Så snälla låt hennes blogg få bli sedd!

http://www.junigirl.blogg.se <– hennes blogg

Kram Sofia

Reply
sophie

Jag tycker att designen blev jätte snygg, dock så blir det en ganska ful kant mellan headern och bakgrunden. Det blir väldigt skarpt! Bakgrunden borde flyta in i headern. :D

Reply
Sara

Heej! Ja tänkte höra med dig vilken hårfärg du använde den gången som du bara hade i ett par min när de hade blekts så mkt? Kan ej komma på när de var i arkivet:) gryyyym e du! Kram!!

Reply
ulrika

Headern är sådär, du har “för långt ansikte” och ser gammal ut. Den gör dig inte rättvisa. Den andra, lilla bilden är dock söt!

Reply
ZINAH !

hej. Heter du kenza eller kinza, min icke kompis

emma erlandsson
Yampis.blogg.se
och jag
idonot.blogg.se

har jag rätt eller hon ? :o <3333333333333333333

jag älskar diiiiigg <3333333333333333333333333

Reply
E M E L I E

Ibland går dagen superfort och ibland undrar man när den ska ta slut. Men tyvärr går den alltid fort när man inte vill det och alltid långsamt när man inte vill det och så :S

Reply
Prinsessan

Det blev superbra med ändringen på header och profilbild.

Jag såg en kul grej på en frågesport sida igår. Det var en bloggare som gjort en frågesport om sig själv och sin blogg. Tyvärr har jag aldrig läst hans blogg men tänkte att det vore superkul om du kunde göra något liknande:)
Hade varit en grym julklapp från dig till oss som läser din blogg!

Sidan som la upp tävlingen om hans blogg heter Bonsaj. Hoppas verkligen du skulle vilja göra något liknande.

Fortsätt att vara bäst!

Reply
Merna

Hej Kenza! Jag bara älskaaar din nya header och har kommenterat och tjatat lite att du ska byyta :D Taack för det den andra va otroliigt fin den med men denna bara skiner älskar dig! Ha d bra .. kramar! :*

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*