• header

Träna här hemma

Jag skulle egentligen träna ett pass med Sadik idag eller imorgon, men eftersom att jag har inspelning sent på eftermiddagen både idag och imorgon så gick det inte.. Vi brukar ju köra vid den tiden. Men det kanske är lika bra för jag vill inte träna FÖR hårt så att jag får ont, eftersom att jag måste vara fit for fight på fredag då vi kör triathlon-finalen i showen.

Men jag ska inte sitta och lata för det… Har fått hem Wii Fit Plus så jag tänkte prova på det. Kör nog även en timmes dans också med Just dance-spelet.

Medan jag kör så kommer bilderna från eventet i Stockholm upp! Kika in här om ett litet tag.

50 Comments

Fanny :)

De wii spelet är så jävla kul, har provat hos en kompis och det är skit kul, tror du det ger resultat?

Reply
S

Hej Kenza!
Jag undrar bara om dina wayfarer är storlek 47 mm, 50mm eller 54mm:)
Tacksam för svar!

Reply
A

Det är jätteroligt, kör man tillräckligt länge så börjar det kännas i armar & ben.. & den lilla fitpiggyn som räknar tid och kalorier får en att känna sig riktigt duktig! Testa bullseye, man känner sig jättelöjlig ;)

Reply
Louise

Det är smart ;) Roligast är dock att ha en dansmatta hemma tycker jag! Det blir sjukt kul när man börjar bli bra på det :) Snygg layout btw! :D

Reply
Lotta

Måste säga att jag gillar din blogg! :) Har läst den nästan snart tre år och lär nog fortsätta ett bra tag till.
Vill dock påpeka.. Något av det bästa med att läsa din blogg har alltig varit din sköna inställning till livet, speciellt träning och mat. Nu tycker jag däremot att allt handlar helt plötsligt om träning träning träning.. Undrar bara varför? Har du märkt det själv? Ger så snabbt en fel bild av allting, iallafall om “fel” personer läser.
Många Kramar

Reply
Karin

har du tagit bort din tandställning?
Får man se före/efter bild isåfall? =)

Reply
malin

HHAALLLLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ?!?!?!??!?!??!?!?!?!?
VEM ÄR VINNARNA AV NELLY TÄVLINGEN??!?!?!?!??!?!?!?!?!??!?!?!?!??! HALLOOOO!?!?!?!?

Kenzas svar: Skrev det i ett inlägg för några dagar sedan. Du får leta.. Har du inte fått ett mail har du inte vunnit. Kram!

Reply
A

du har ju “just dance 2”.Men har du testat “just dance”? om du har det skulle jag jättegärna vilja veta om vad du tyckte,och vilka skillnader det är å så! jag skulle jättegärna vilja ha just dance 2,verkar grymt! tack på förhand!

Reply
Felicia :)

Skulle inte du kunna berätta om det där dansspelet lite?
asso hur fungerar det o va gör man och va det kostar;) har inte fattat det riktigt mer än att man dansar!
och det där kinect?? haha jag har xbox 360 :)
är det så kul att det är värt att önska sig det i julklapp?:)
tacksam för svar !

Reply
ellen

har det spelet hemma oxå :D
är just dance kul? funderar på att skaffa det ;P

Reply
matilda

Jag har tänkt och köpa just dance spelet till en vän i julklapp. men är det något matta man behöver eller har man bara wii dosor till spelet?

tack för en grym blogg! kram

Reply
Disa

Hejsan Kenza!

Jag och min bror var helt beroende av det spelet förra sommaren och man kunde typ jogga, skit bra övning haha speciellt om man är vinnarskalle då tänker man inte på att man tränar :D

Reply
Gabriella

jag har en liten fråga , jag har fått wii och jag undrar om verkligen blir svettig och tränar sig med wii spel som är till för träning ? ;) skulle vara bra om du svara
.

Reply
Emma

Måste bara säga att Kinect dance central är det bääästa dansspelet som finns! hihi

Reply
Emilie

Kult!
Jeg bare lurer på en ting: anbefaler du wii og spillene du har? Er det gøy / bra? :D Også lurer jeg på om jeg bør ønske meg det til jul, har sett at det finnes så mange treningsspill ogsånn :) tenker i forhold til andre spillekonsoller…hehehe, tusen takk for en fantastisk blogg! Du er rå! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*