• header

BLOOPER – vem fan är Garbo??

 Hahahahaha asså jag dör. Tyra och namn går inte riktigt ihop. Vem är Garbo liksom?? Haha.. 

 

 

107 Comments

hodman

Hhaha

hej älskar kenza och tyra show synd att det inte blir säsong två men respekterar och förstår varför(typ hahaah):D

Reply
Linnea

Hej! en liten fråga, Skulle du kunna tänka dig att lägga upp lite länkar på dina favorit hemsidor där du shoppar kläder och skor? :)

Reply
anneli mendez

Haha vad söt ^^

P.S KOLLA INTE PÅ BLOGGEN OM NI ÄR KÄNSLIGA !!
VARNAR ER :O

P.S KOLLA INTE PÅ BLOGGEN OM NI ÄR KÄNSLIGA !!
VARNAR ER :O

Reply
Helena

Jag är ledsen, jag tyckte att du hade en rolig och intressant blogg förut, men nu är den så fruktansvärt tråkig.. Tar bort dig från Bloglovin nu.. För jag trycker ändå bara på “markera som läst” när du skrivit nåt. :/ Hejdå..

Reply
W W W . M I A S F A S H I O N . B L O G G . S E

Hej Kenza!

Jag vet att du kanske inte har tid att läsa detta pga av allt du gör och så :P men jag skriver denna kommentar ändå, OM du skulle se det när du går igenom vilka kommentarer som på publiceras :) så fortsätt läs är du snäll! :D

Jag måste säga TACK till dig för allt du gör – du driver en skitbra blogg men du är också en stor förebild till många unga tjejer. Så TACK för att du är det! :)
Du är också en stor förebild för mig, en liten tjej som jag, som driver en liten liten blogg. Jag känner igen mig i många inlägg du skrivit. Som tex det inlägget ang. din kropp (jag tror du skrev det någon gång i somras/höst), då du skrev ett starkt inlägg om hur fel det var att folk granskade din kropp från topp till tå. Jag fattar verkligen inte hur man har mage att göra det!
Att dessutom skriva kommentarer som att du är fet, de är ju helt sjukt! Du är ju inte ens tjock så varför ens nämna något så löjligt?
Jag känner igen mig i de där… När jag var liten trodde jag att jag var tjock. Jag tyckte verkligen att jag var det. Eftersom att de flesta tjejerna i min klass var så smala, så fick jag känslan av att jag var fet. Sanningen är att jag ALDRIG var det. Jag kanske hade lite med hull än de andra tjejerna men jag var aldrig tjock. Ibland vågade jag inte duscha för jag tyckte jag var tjock. Varför? Det var inte så att någon av dem kallade mig tjock, jag tyckte att några kanske tittade lite i duschen och så där, och jag trodde att de skulle börja snacka om mig..
Under min barndom var det även många i min klass som viskade hit och dit om andra. Typ de flesta gjorde det. Men min mamma har lärt mig att dom som gör det bara är avundsjuka, och detta har jag haft nytta av i resten av mitt liv – om folk säger att du inte kan göra något eller inte klarar av det, är dem bara avundsjuka!
Min barndom var väl kanske inte super om man tänker på de där med inbillningarna. Jag var ju aldrig tjock – jag var normal och dom var undernärda. Nu efteråt kan jag inte förstå varför jag ens trodde jag var tjock.
Då var kanske inte vikten det viktigaste i den åldern men sånt börjar ju spela mer och mer roll nu.

OCH nu.. (nu är det jag som är undernärd).. såhär ett par år senare när jag växt på längden väldigt mycket. Folk går runt och frågar varför jag är så smal. Det är detta jag känner igen mig i ditt inlägg! (fast lite vänt på det hela) – jag är undernärd (enligt mitt bmi) och man ser mina revben. Och detta är inte något jag är stolt över, även fast jag ville vara lika smal som de andra när jag var liten. Nu hatar jag att vara för smal och är glad att jag gått upp lite under en senare tid.
Allvarligt talat – folk har frågat mig varför jag är så smal, och sagt rakt ut “VAD SMAL DU ÄR!”, frågat mig varför jag äter så mycket och ändå är smal. Ja, jag äter mycket för att jag älskar mat men jag blir inte tjock.
Jag kan tycka att det är jobbigt när folk frågar sånt. Men vad jag tycker är ännu jobbigare är när folk klagar över deras kroppar.
Okej, nästan ALLA har något de inte gillar med sig själva. I alla fall något! Men det jobbigaste är att höra när folk klagar på det. Oftast är det vikten eller kroppsfettet. Varför är inte folk nöjda med sig själva? Många av mina kompisar står framför spegeln och bara klagar. Jag blir så trött på sånt! Klart man säger åt dem att läget inte är så men de envisas ändå med hur feta de är.
VARFÖR KAN INTE ALLA BARA VARA NÖJDA MED SITT UTSEENDE?
Många av mina lite “smalare” kompisar står och säger att de är tjocka. WTF!?!? Om de inte ens är tjocka, varför behöver de ens nämna det då! Jag blir så arg! Jag säger åt dem att de inte alls behöver oroa sig över det när läget inte ens är så.

Vad jag menar är att jag känner igen mig i det inlägget du skrev, att du var NÖJD för att du gått upp ett par kilo från att ha varit väldigt smal – och då sätter sig lite av fettet på byst och rumpa. Jag förstår dig fullkomligt och det är strålande att du gått upp lite – det bästa är att du är nöjd för att ha klarat det!
Det jag inte heller förstår är hur folk vågar kalla dig fet – du är ju inte ens det! Varför finns det såna mytomaner här i världen? :P
Jag är också smal men är nöjd att jag gått upp lite, men jag tycker det är tråkigt att folk gör en så stor grej över att man är smal.

De som kallar folk för taskiga saker över dess utseende är bara avundsjuka för något de inte har. Likaså gäller dem som kommenterade dina bilder fult – att du var tjock, när du faktiskt inte ens är det! Ååh, jag blir så trött på dem!

ALLA ska vara glada och nöjda med sig själva ÄVEN om det är svårt så får man försöka acceptera sig själv som man är! Vill man operera sig här och där så kan man göra det, visst, men hade det inte varit bättre att lägga pengarna från de dyra operationerna till tex svältande barn, som behöver det så mycket mer?

Så Tack Kenza! Tack för att du delar med dig av ditt liv, och av minnen från din barndom som når ut till andra. Jag känner igen mig i mycket du skriver och hoppas att jag kan fortsätta göra det? ;)

Tack för att du tagit dig din tid att läsa detta. Jag skulle bli sååå glad om jag fick ett svar tillbaka till min mejl ([email protected]) . Du är bara så underbar som förebild – tack tack tack! Du visar verkligen att allas drömmar kan gå i uppfyllelse! Och därför tänker jag inte släppa alla mina tusentals mode-, film- och sminkdrömmar :D TACK!

Mvh. Mia Johansson

Ps.
Skulle vara kul om du ville ha en frågestund på bloggen kanske, där man får fråga dej om typ allt :P
Och jag skulle verkligen gilla om du visade lite bilder på din garderob och dina tusentals skor (jag är helt galen i skor och är avundsjuk på dina haha :P )

Reply
ss

när får man veta vinnarna från nelly tävlingen? kan du svara på det i din blogg?

Reply
martina

Hej!
Jag hjälper Disney Channel att publicera exklusiva klipp.
Gå gärna in och kommentera dagens klipp på bloggen!!

Ha en bra kväll!
/martinaherrstrom.blogg.se

Reply
Therese

Hej Kenza!
jag vet att det här kommer låta konstigt, men jag behöver din hjälp! Kommer skriva en berättelse om hur mitt liv ser ut just nu, jag är 20 år och bor fortfarande hemma. Min mamma är sjukskriven, har varit det i 9 år och nu har hon precis blivit utförsäkrad. Våra pengar tillsammans räcker inte ens till hyra och socialen vill inte hjälpa oss.
I dersperat försök håller jag på och säljer några grejer så att jag kan få in pengar som behövs. Det skulle vara så snällt om du kunde länka en länk när jag säljer min digitalkamera på tradera. Det är svårsålt och det skulle vara en stor chans för mig att få en välbehövda extra pengar. Vet att det är mycket begärt men jag tänkte ändå chansa :)

Kramar Therese
Länken till annonsen:
http://www.tradera.com/Samsung-Digitalkamera-auktion_301758_123975262

Reply
Malin

HAHAHAHAHAHAHAHA! Asså jag ääääälskar era bloopers! Dööööör! Hur många gånger kan hon säga fel? :DD

Reply
Its Like Fashion

Är du mode och skönhets intresserad?
Läs min helt nya blogg “It’s Like Fashion”! :-)
Jag har bara gjort 2 inlägg än, men det kommer defenetivt bli mer!
Så gå in på bloggen och se om du gillar den,
och lämna gärna en kommentar innan du lämnar, det skulle göra min dag!

Tack så mycket,
xoxo It’s Like Fashion

Reply
Bianca

“Men asså jag lökar sönder! är de bara jag eller?” “men de är ju inte du som sitter i en jävla sparkdräkt förfan.” HAHA! klockrena brudar! :D

Reply
Fanny

>Hur gör du dina lockar? vad för slags tång använder du.?

kan du visa hur den ser ut på bild? :) skulle vara tacksam för ett svar jag verkligen älskar dina lockar ;)

Kramisar/Fanky

Reply
Madeleine

heeej kenza :)

kan du berätta vad du tränar? är de kampsport eller bara vanlig träning? snälla svara

Reply
ilsa

haha, ni är grymma :D kommer bli ledsen när sista avsnittet av eran show är slut.. fast just nu kan jag inte spela upp avsnitten överhuvudtaget..? :(

Reply
Kajsa

Hej. Jag älskar verkligen eran show och tycker att det är så tråkigt att den är slut snart så jag undrar bara om det kommer en till säsong??! Karm.

Reply
carl-philip

Hej kenza, jag heter Carl-Philip och läser din blogg varje dag och blir så inspirerad varje dag. Om du skulle kunna kolla in min blogg och komentera ett inlägg bara så skulle jag bli överlycklig :D MHV Callefille.se

Reply
Forkan

hej kenzas jag tycker du ‘r hur snygg som h’lst !!! jagskulle bli glad om du s;ker min blogg och kommenterar vad du tycker !! <3

Reply
Evelina

Hej Kenza :)
Skulle inte du kunna skriva lite tips på outfits till festern och till krogen? Skulle vara kul att läsa om.
KRAM!

Reply
elsaa

haha vad roligt..hoppas att man får se dig i Anagina show…skulle du ställa upp om du fick förfrågan?

och vad tykr du om henne? skulle va roligt o veta =)

puss älskar din blogg

Reply
Nina

VACKRA NAGLAR TILL JUL & NYÅR?
Nagelförlängning 500:- Nagelförstärkning 400:-
Passa på nu! Erbjudandet gäller endast t.o.m 2010-12-31
VÄRVA EN VÄN OCH FÅ YTTERLIGARE 10% RABATT!
Onlinebokning på http://www.n2beauty.se/

Reply
Eva

Hej Kenza!

Jag tänkte ställa en “dagens fråga” fråga. Vad har du tänkt/planerat inför framtiden? Jag menar, tror du att du kommer hålla igång med bloggen för alltid? Ja inte för alltid, men med tanke på att den öppnat många dörrar för dig, som är så otroligt kul att se. Tror du att du kommer hålla på med den?
Och har du funderat över att studera på högskola/universitet, och isåfall som vad? Eller ska du det alls eller kanske eventuellt?

Ja frågan generellt. Hur ser framtiden ut nu? Typ 2 år framåt?

Reply
carro

Gå in här och rösta på mig http://mythos-beach.apollo.se/r8CEEb. jag vill vinna för att jag vill bjuda mina föräldrar på denna resa. Min pappa donerade sin ena njure till mig för 4 år sedan och han har verkligen gett mig den största gåvan man kan ge. Min mamma är dessutom en klippa som alltid ställer upp för mig.Dem förtjänar att komma bort lite :)

Reply
Emily

Er show är bra o sådär men när det gäller humor så är Ana Ginas show mycket roligare haha :D

Åker till Thailand imorgon. Får se om jag kan ge dig några tips därifrån sen ;)

Reply
linnea

haha, det som är roligast är ju att tyra fortsätter säga “garbo” hahahaha :D kram, din design är föresten jätte fin!

Reply
Lindah Marie

Greta Garbo eller? Hon lever, såg henne på t-banan igår!
Nä skämt åsido, men hon såg ut som henne och var lika skum iaf! :)

Jag har en tatueringstävling för nya & gamla läsare som jag hoppas folk kommer tycka är lika kul som jag tycker. :)
Alla som vill är välkomna att mejla bilder på sina tattoos samt svara på ett par enkla frågor om den/dem.
Läsarna röstar fram vinnaren, men alla som skickar bilder blir publicerade (bild, egna ord, bloggadress).
Vinnaren publiceras (såklart) i bloggen och får en del priser som passar för just honom/henne. (fina grejer som jag sparat för tillfällen som detta)

Kolla min blogg för mer info!

Reply
sandra

hejj , har en tävling i min blogg som pågår just nu:) kika in om du vill bli en av veckans blogg :) lycka till :)

Reply
Ronja

Skulle bara säga att din blogg är jättefin <3 Din header är underbar, du ser så söt ut. Men visst är du lite lik minna i idol. Kanske bara är jag som tycker det ?? Aja du har iaf en fin blogg.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*