• header

GLITTER

Hur coola är inte de här skorna?! Jag har egentligen ett litet köpstopp på skor (iallafall nu innan Thailand) men jag kunde inte låta bli att klicka hem dessa skor. Jag måste ju bara ha ett par silvriga boots i min garderob!! :) Snyggast till en helsvart partyoutfit. Lär ju piffa upp som fan!

Från Senso på Henrykole.se – 1290 kr

104 Comments

Sheila

De var awesome! Vet du att man också kan göra personliga, man kan köpa olika “glitter” färg och spreha på! ;D
Vet du vad, Thailand skulle jag vilja åka till, men imorgon åker jag till Mexico! :D

Ha det fint! Kramar

Reply
Marie Martenhed

Hej Kenza! Jag undrar om du tar emot prao-elever? Det skulle verkligen vara en upplevelse man aldrig glömmer! Kan man praoa som din assistent eller något sådant? tacksam för svar!
kram

Reply
Sophia

Fett coola!!

Fast inget jag sulle gå runt på stan i… direkt…

Haha!

DU skulle no däremot passa i dem!
Synd att du har köpstopp…

Du är så himla sööt!

Reply
jenn

ser rätt fula ut när de bara står så där… Du kunde nog ha hittat snyggare glitterskor! Kika in hos mig så blir jag glad :)

Reply
em

Snygga :D Min mamma hade inte tillåtit mig att köpa skor för det priset :O Eller jo vanliga kanske men inte partyskor :o

Reply
Annika

galet snygga:) blir lätt snyggare i svart. tänkte på det du skrev innan om hajattackerna i Egypten och att du var rädd för såna i Thailand. Är du inte mer rädd för maneterna? vi ska dit under nyår och jag är lite nervös inför att bada när man läst allt om dem:/

Reply
Malin

Jätte coola! Det skulle vara jätte roligt om du kunde ta kort på din garderob med dina skor och kläder så man kunde få se hur du har det, såg att tyra tagit en sådan bild och jag tycker det är väldigt kul att se:)

Reply
defne

Åhh riktigt snygga skulle verkligen passa!!
Och på dig :)
Jo , när man skickar in läsarbilder eller någon fråga till dig ska man då skicka mail till din mail ; [email protected] ? för jag har skickat en läsarbild på oss via den mailen , snälla ge mig ett svar fort :(
/kram

Reply
sanna

Är du fortfarande tillsammans med din kille ?
Har inte hört eller sett något inlägg om honom längre, är det slut ? ;)

Reply
sandra

Jag tyckte att prisat passade bra till till skorna! as snygga! dem ska du ha till vissa speciela tillfällen! :D
älskar din blogg kenza! läser den hela tiden! jag är nog ditt största fan!

KRAMISSAR! <33

(kolla in i min blogg;)
http://sandrasdream.blogg.se)

Reply
A

asssssnygga!

håller med kommentaren där uppe, kan du inte ta kort på din garderob?? Skulle va intressant & se hur det riktigt ser ut där inne ;)

Reply
Lina

COOLA!

KOLLA GÄRNA IN PÅ MIN BLOGG

linaabed.blogg.se:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D
:D
Linaabed.blogg.se
:D
:D
:D
linaabed.blogg.se

Reply
Agnes

skulle inte du kunna visa alla dina skor och visa dina favortier och så? Du har ju så sjukt många snygga skor!

Reply
Julia

Snälla skulle vi så sjukt glad om du svara på det här!! vart har du köpt ett linne som du har haft på någon bild det är svart med ett vitt kors på så Jäkla snyggt puss ÄLSKAR DIN BLOGG <3

Reply
Fia

njaae lite örver drivna kanske.. men skulle kunna bli fina med simpla kläder till!
men måste säga att de låter jävligt bortskämt att bara “klicka hem” ett par skor..

Reply
Kalmarflickan

Grymt snygga!

Forever21 förresten, har du sett att de har öppnat en europeisk webbshop? :) Sett att du skrivit många ggr om tullen som du varit så missnöjd över, och den slipper vi nu! Plus att det bara är 6 euro i frakt :)

Kram på dig!

Reply
Izabella

nja.. jag tyckte inte de var sådär jätte snygga, ser ut som det är sånt där glitter som kommer falla av :S jag måste nog säga att de glittriga partypumpsen som Dessie köpt var grymt mycket snyggare och såg ut att ha bättre kvalité, de skorna skulle jag bryta ett köpstopp för ;)

Reply
Runa

Gud vad snygga om jag hade råd med dom hade jag såklart köpt dom. Men just nu är det svårt med pengar…inte så at jag inte har..för det har jag. Bara att jag kan inte unna pengarna påå skor.. Med lyllo dig!! Skuld också vilka ha sånna!!

Reply
Beatrice

Hej Kenza! Skulle inte du kunna skapa en ny kategori “Skor” med bara dina skor i. Det skulle vara så himla kul eftersom jag är en skodyrkare och gilla å dreggla över alla dina skitsnygga skor! Och en skitbra blogg. pusshej! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*