• header

Sista inramningen

Nu sticker jag och Mani in till studion för att köra de två sista inramningarna (där vi sitter och pratar mellan klippen) i Kenza & Tyra show. Jag ska inte ha på mig detta utan har med mig andra kläder. Vi bestämde att vi ska vara lite fina eftersom att det är de sista avsnitten. :) Imorgon visas avsnitt 11 av showen och nästa torsdag visas det allra sista avsnittet!

Efter inspelningen drar jag hem till mamma och sover där. Det är ju onsdag, hehe.. Har inte hunnit äta upp kladdkakan än så den tar jag med mig. Så ikväll blir det mys med mami och lillebror! Hoppas att hon lagar någon god middag… Fast det gör hon ju alltid. :)

Vi hörs lite senare.. Det kommer upp en rolig blooper här vid sex. Puss puss! ♥

86 Comments

moa

vad synd att kenza&tyra show är slut snart! :'( hoppas verkligen ni fortsätter med nya avsnitt i vår :D

jag har en egen blogg där jag bloggar om världen bästa, nämligen Miley Cyrus! Kika gärna in där om du vill ha det senaste skvallret, bilderna mm :)

http://www.peacemiley.blogg.se

Reply
ylva

hej ! jag älskar din blogg men jag har en fråga som jag har undrat skit länge.
har du slutat röka ? :)

Reply
Matilda

Kenza! Vad händer med tävlingen från Nelly? ;O
Har vinnarna presenterats någon annanstans eller? För dom skulle väl ha presenterats den 3:e december, ett tag sen dess ju, haha ;)

Reply
Julia

Hej!
Kan inte du göra ett inlägg med olika julklappstips till pojkvännen i olika prisklasser? :) Det är så sjukt svårt, som jag märkt att du också tycker, men det kanske är lättare att säga när det inte är till din pojkvän? :)skulle vara super!

Reply
anneli mendez

Söt du är ^^

P.S KOLLA INTE PÅ BLOGGEN OM NI ÄR KÄNSLIGA !!
VARNAR ER :O

P.S KOLLA INTE PÅ BLOGGEN OM NI ÄR KÄNSLIGA !!
VARNAR ER :O

Reply
kajsa och vilma

Vi tycker linnet är supersnyggt! Kan du inte visa var du köpt det? Snälla! ;D

Reply
filippa

hej hej ja älskar din blogg haha det säger säkert alla för det gör alla men aja hoppas det går bra ikväll :)

Reply
Sarah

Läste det där långa svaret du skrev till en läsare..och jag förstår inte att du har en blogg om du inte klarar kritik utan att ge värsta utskällningen till en person som fåtten uppfattning om dig från den där showen. Och jag tror det är fler som inte tar dig på allvar i så fall och ser man till din reaktion så stärks bara den övertygelsen.

Reply
TheRealAlexandra

jag gillar dig kenza :p…du är vacker och rolig!
och de finns jue folk där ute i sverige som behöver ta ut butt pluggen ur röven oc fatta att de e oki att vara barnslig och inte hela tiden leka så jävla seriösa, jag slår vad om att de som klagar på dig över att du är barnslig också är barnsliga med sina vänner, men det syns jue inte på tv bara eller på någon känd bloggså, de tror att dem e så jäkla vuxna.
tycker synd om dem för de inte kan vara barnsliga ibland.

säger de igen^^, du är jätte vacker och rolig och man kan se upp till dig (även om jag blir avis på ditt utseende ibland hihi ;) )

hoppas du läser detta :P

puss.

Reply
miikka

Jag tycker mycket om din blogg !

ps. du är också jättevackert.
pps. jag är finsk så förlåt min svenska =)

Reply
Johanna

Hej! Måste erkänna att jag inte följer din blogg aktivt men jag tycker att du är en av dom vackraste kvinnorna i världen!! Skulle göra vad som helst för att få se ut som dig! Älskar din stil och ditt utseende! Såå kvinnligt men ändå så stark!! Antar att du ofta får sånna här kommentarer så jag får bidra med min kommentar i högen! :) Önskar dig all lycka och framgång i livet! Kramar Johanna.

Reply
MATILDA

TYCKER DU ÄR SJUKT SNYGG MED MÖRKT HÅR SOM DU HADE FÖRRA ÅRET :) INTE FUNDERAT PÅ LITE MÖRKARE FÄRG IGEN ?, KANSKE SLINGOR? TYCKER DE DU HAR NU ÄR FINT MEN DE BORDE KÄNNAS TRÅKIGT I MÄNGDEN HAHA ;)

Reply
ninni

Kenza, varför kan inte alla vara som du? tänk vilken underbar värld det skulle vara.

Reply
Hanna

Vad ska man göra när man inte vet vart man ska ta vägen? När det tar slut, efter över ett år med sin pojkvän, när det var en själv som gjorde slut pga man inte orkade med bråken osv. När man sedan ångrar sej så går det inte att få tillbaka. HAn berättar att han ska flytta tillbaka till Norge och dagen efter får man reda på två tjejer att han varit otrogen med dem…

Reply
elin

Hehe! Håller med Sarah här ovan. Kritik kan inte fröken ta, nejdå, ofelbar är hon. Förstår du inte att du gör bort dig när du skäller ut läsare på så vis? Du får allt med silversked – oavsett om du är duktig på det eller inte (webshow, sånglektioner, tv osv). Du förstår väl att de skiter i om du kan sjunga eller programleda eller inte, de vill bara tjäna pengar på dig. De är inte intresserade av DIG – utan den produkt du är. Och med handen på hjärtat – en människa har inte alla dessa talanger, inte du heller! Du kan skriva en blogg och du är smal – jaha!? Jag börjar tröttna på det snedvridna samhället och din otacksamhet nu.

Reply
Karin

Åh, lilla mani! Han är så söt :D
Jag minns dina blogginlägg om när du köpte honom, fy vad avundsjuk jag var!
Det jag mest av allt ville ha, var en hund, men min mamma är allergisk så det gick inte :(

Han ser verkligen ut att trivas med dig också, det är härligt att se :D
Take care <3

Reply
Diana

söta vovven men Va e de för hundras?Asåå Jag har själv två små hundar (Två långhåriga chihuahuor)det är därför ja e lite nyfiken för Mani e ju oxå sööt:)

Reply
matilda

hej, fin klänning!:)
jag vill ha en sådan svart tröja med dragkedja, kanske du vet vart man kan köpa en sån tröja, dom är döö snygga

:D

Reply
niki

hej! vad lockar du håret med på denna bild? är det den där ARTIST CURLER IRON 19 MM? Snäalla svara!!! <3 <3

Reply
josefine

Hejsan lycka till:) Ni är verkligen jätte duktiga kenza!
Jag har ett stort problem, och efter att ha gått runt som en dåre till varje HM butik i stokholm city har jag nästan fått nog av att leta efter min nyårsklänning. Det är nämligen så att den är slut såld i min storlek xs(i alla fall i stockholm) och min sista utväg är att hitta den om någon vill sälja sin. Jag har tyvärr ingen bild på den vilket gör det mkt svårare. Men den är gjord av bomullstyg, den är långärmad, rund runt halsen och djup uring i ryggen med runda, silvriga och guldiga pärlor över hela klänningen. Denna klänning kom in i butiken runt vecka 41 och tillhör festkollektionen “by night”. Hör mig, läs detta och snälla hjälp mig!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*