• header

9e december 2010

Usch vilken mardröm jag hade inatt, blev så himla glad när jag vaknade upp snyftandes på mammas axel och märkte att det bara var en dröm.

Mamma piggade upp mig sen med frukost på säng och sedan dess har vi legat i bäddsoffan och tittat på Våra bästa år. Det är så mysigt att hälsa på här! :)

Snart ska vi göra oss i ordning och ge oss ut i kylan. Vi båda är lediga idag men har lite grejer att fixa.. Jag måste vaccinera mig inför Thailand! Hade jag tagit andra sprutan (mot hepatit A) inom ett halvår efter förra gången hade jag varit skyddad i typ 20 år, men det glömde jag ju såklart… Eller det kanske är längre än ett halvår? Det var ett år sedan jag tog första sprutan… Måste även köpa drickvaccinet! Vill vara noga med detta så att jag inte åker på magsjuka eller något, vill kunna njuta av alla 22 dagar!! :)

Nu ska vi mysa lite till här. Puss puss ♥

Igår i vår julpimpade studio

47 Comments

Nathalie @ Bloody Disgusting

Days of our lives är en bra serie att se när man ligger och latar i soffan! :)

XXX

Kenzas svar: Haha ja, det värsta är ju att jag alltid har “hatat” det bara för att min mamma och syster följer det. Bara för att liksom.. Men man blir ju fast! Det är ju så löjligt spännande med alla intriger :P

Reply
Josefine

Hej! Vill först bara säga att din blog är super;) ang. vaccinet då, jag tog Hepatit A+B nu eftersom jag med ska till Thailand (yeaj) och först tog jag en spruta för en månad sedan, och andra sprutan nu, en månad senare, då håller det i 1/2 år. Sen ska jag ta en om ett halvår, så gäller det hela livet!! (eller ngt). Ha så underbart i Thailand!;)

Kenzas svar: Jag tror att det är annorlunda när det är både a+b.. B måste man typ ta lite längre innan, men A behöver man bara ta två veckor innan.. Tror jag iallafall.. Äh, får höra med dem idag.. Det var iallafall bara A jag vaccinerade mig mot förut för att jag var för sent ute för B (vilket jag är i år igen haha) :P

Reply
Joakim - STORBLOGGAREN

Fan vad skönt att åka bort! :)

Kenzas svar: Oooja! Speciellt efter den fullspäckade hösten.. Ska bli skönt att bara ligga på en strand och tänka på absolut ingenting :)

Reply
Jenni

Tack Kenza! Du är den “enda” i bloggvärlden som uppdaterar. Det gör inte Paow, Hugo, Kissie…

Kenzas svar: Tack, men ibland har man helt enkelt annat för sig.. Bloggen är inte allt :P De ligger väl och myser eller något! :)

Reply
Sofia

KENZA=PERFEKTION! Kan sitta i timmar och bara stirra på dina outfits och inspireras! Du är helt perfekt. Du har perfekt kropp, stil, hår, personlighet, liv! Jag avundas dig väldigt! Kram <3

Kenzas svar: Tack Sofia! Jag är inte perfekt för fem öre utan har mina brister precis som alla andra, men det är väl kul att höra antar jag haha… :P Kram kram <3

Reply
Vicky

Dickvaccinet är jätte bra! Det har jag å killen oxå tagit, tog även sista sprutan av twinrix i förrigår, bäst att skydda aug allt vad man kan som du säger, så man kan ta del av alla sina semesterdagar!

Reply
Linn

Såg att du dragit vinnarna av Nelly-tävlingen, har dom blivit mailade? :)

Kenzas svar: Ja man! För länge sedan.. De fick mail med presentkortskoder.. Kram!

Reply
Sara

Jag vet att Thailand är jättefint och sånt där men är det inte jobbigt att behöva ta massa sprutor o sånt? Vf åker du inte t Egypten elr Turkiet istället? Finns ju massa andra varma och sevärda länder.

Kenzas svar: Jag har varit i Egypten och där åkte jag på världens diarré i flera dagar att vi fick ställa in vår snorklingstur haha… Trots att jag tagit drickvaccinet… ;P Thailand är bäst!

Reply
Joel Burman

När kommer best of Gnäll Nathalie inlägget?

Kenzas svar: Haha du e så rolig.. :P När jag ska söka bland alla kommentarer så kommer det upp error-grej.. Måste be teknikerna kolla på det!

Reply
kathrin

Kenza du er den bedste elsker din blog jeg synes helt bestemt at du er sveriges bedste blogger :) håber at dig og din kæreste får en god rejse :D

puss puss fra danmark :)

Kenzas svar: Tack så jättemycket, det värmer! <3

Reply
Emelie

Åh jag är så avundsjuk! Har varit i Thailand 2 år i rad men i vinter blir det inget! :/
Men vill du ha ett BRA tips: Ät Bifolac! finns på apoteket. Jag och sambon har ätit det på alla resor och inte tagit något drickvaccin och vi har inte blivit dåliga, kanske bara tur men värt att köpa då det är sånna bra bakterier för magen i dom :)

Kenzas svar: Ska kolla det! Tack för tipset!

Reply
Linn

Okej, då vet jag, skulle du inte kunna lägga upp de motiveringar som vann? :) Det skulle vara så kul att läsa! :D

Kenzas svar: Jag la upp motiveringar förut men det resulterade bara i en massa klagomål typ “min motivering var bättre jävla subba!” haha. Så nu skiter jag i det :P

Reply
Linn

Haha okej, då förstår jag :) Deras motiveringar var säkert grymma! :D Jag hoppas på att du ser mina “VINK VINK HOPP HOPP STUDS bara för att du ska se mig (och mina kullerbyttor)” nästa gång istället :D haha

(Skrev fel mailadress i de förra kommentarerna :))

Reply
Kim

Hejsan!
Jag ska också till Thailand fast i mitten av Januari.
Jag har tagit Polio, Hepatit A & B. Men drickvaccin, det har jag inte erbjudit på sjukhuset?
Hur långtid innan måste man ta dricksvaccinet?
Tacksam för svar!

Headern blev ursnygg!

Reply
Sofie

Haha jag gjorde det med så nu måste jag också göra om det! usch hatar sprutor!!!!!!
men du får ha det underbart i thailand :D <3

Reply
felicia

Haha åh, vaccin mot hepatit. Usch. Jag vaccinerade mig mot A och B när jag skulle till Afrika, svimmade efteråt :( blä!

Reply
Ma

Jag tog första sprutan mot hepatit A förra året, inför en resa. Andra sprutan skulle tas ett halvår-ett år efteråt. Jag tog den någon vecka efter att det gått ett år, och de sa att det gick hur bra som helst. Och att det hade gått bra om jag tog den efter ännu ett halvår också.
Jag tycker att det är konstigt hur olika det kan vara, och blir även lite orolig. Men vill ju vara skyddad, liksom :)

Reply
johanna!

Hej! Jag vet att folk säkert frågat tidigare, men kan inte du göra en liten uppdatering på vad du använder för smink? Din yttre skönhet har förmodligen inte med sminket alls att göra, men tänkte ändå kolla om du har några tips?
Kram!

Reply
Dee

När jag tog första hepatitsprutan inför thailand så frågade jag om drickvaccinet men hon tyckte inte det var nån ide. Det ger bara 25% skydd inte 90 som det står i broschyren. Hon sa att Thailand är ett så rent land så det är onödigt. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra:/

Reply
Sandra

Hej Kenza =) Jag ska också till Thailand snart =) Fyra veckor blir det i paradiset denna gången, ska bli hääääärligt!! Tänkte bara tala om ( i fall du inte redan visste det) att tyvärr kan du bli magsjuk trots drickvaccinet =( Det är ett vaccin mot kolera så vanlig magsjuka eller likande kan man tyvärr åka på ändå.. been there done that =/ Och sen kan du och din kille dela på en förpackning eftersom man bara behöver ta en dos om man tagit vaccinet inom 2 år tillbaka i tiden =) En grej mindre att komma ihåg liksom =) Ha nu en bra dag och framförallt en underbar semester!

Kramar Sandra

Reply
Christine

ta allt du kan!! när vi åkte utomlands för ungefär en månad sen blev jag sjuk tredje dagen, sen va jag sjuk hela resen tills en vecka sen..

Reply
jennifer

Våra bästa år är så bra! :)
Synd bara att det är den tiden det är, för då kan jag aldrig se på det förutom på lov typ :(

Reply
Lala

Vart har du köpt din tröja som du har på dig på bilden? :D den är jätte fin!

Reply
Frida

kan du inte lägga upp någon bild på dig och din mamma typ? har bara hört massa om henne men hade vart kul och få se henne, om ni är lika och så :D

Reply
Sandra

Gud vad härligt med Thailand! :D Ska själv dit och åker på självaste julafton :)
Drickvaccinet Dukoral ska man väl ta flera veckor innan man åker? Du kanske dricker något annat men :)

Reply
Twinrixen

Du har så mång kommentarer att jag inte orkade läsa igenom alla så svaret kanske redan finns :) Jag och en kompis ska också till Thailand och jag tog twinrix sprutorna för lite mer än ett år sen, sen jag tog andra sprutan har det gått ett år, men den tredje funkade fint på mig när jag tog den förra veckan. Så ett år funkar lika bra som ett halv år va min poäng :)gud va rörigt, fattar knappt själv.

Reply
Ellie

Hej Kenza!
Först så vill jag bara säga att jag älskar din blogg, sen undrar jag vart du köpt toppen/klänningen som du har på dig på bilden? Så himla fin!
Ha det bra i Thailand! Kramar!
/Eleonore

Reply
Sofie

Vad är drickvaccin för något?? Vad kostar det och hur länge på förhand ska man ta det? Jag åker till Thailand 1 januari, hinner jag ta det ännu ifall det är viktigt? Din blogg är superbra, och din och Tyras show är såååå bra!!! :)

Reply
MALEK

Hej Kenza you have best bolg in the hole wide world !! :) i have been your fan sence 2008 and i love your Blog !! Have to write here becouse i wanted to know where this black lace top is buyed? I want that too :) By the way you have many fans in Finland ocså! We little talar svenska tooo in here :)

kram <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*