• header

Ha en bra dag!

Såhäääääääär glad är jag över att ta spruta idag!! Nja inte riktigt. Tycker inte om sprutor alls. :S Men det ska nog gå bra.. Nu sticker jag och mami iväg iallafall! Efter vaccinationen blir det väl lunch på stan innan jag drar hem och gör mig i ordning för kvällens event på Stadium.

Ha en bra dag allihopa, vi hörs sen! ♥

84 Comments

kathrin

Du må ha en god dag også :D
Jeg tænkte på hvordan får du dit kamera canon G12 til at tage billeder i sort og hvid?:D

kram kram <3

Reply
Karin

Om det hindrar dig från att bli sjuk, är det helt klart värt det!
(Plus att du får en “ursäkt” för att äta massa glass, omnomnom!)

Reply
Elin

Du är så vacker, världens vackraste ♥

Ett minne för livet kommer vara när jag såg dig på Entré i malmö. Då jag också köpte armandet “laugh” från din kollektion. Det ska jag bära kring min handled ända tills det går i sönder.

Du är en idol för mig… ♥

Reply
Sofie

(råkade skriva fel mejl förut) Men det verkar riktigt skönt att åka till Thailand skulle också vilja göra det xp

Reply
matilda

hej kenza! Måste säga att du är så jävla häftig och cool och söt och snygg och modig och stark och en inspirationskälla och vacker och duktig och snäll och gullig och . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ALLT! tack för att du är min förebild!

Reply
Catta

Nej usch, sprutor suger att ta, men det gör ju gott, man slipper bli sjuk på sin semester.

Säger det ännu en gång, med risk för att låta lagd åt det andra hållet (vilket jag INTE är), så vacker du är Kenza :)

Ha en bra dag! Kram

Reply
anneli mendez

Söt du är :O

P.S KOLLA INTE PÅ BLOGGEN OM NI ÄR KÄNSLIGA !!
VARNAR ER :O

P.S KOLLA INTE PÅ BLOGGEN OM NI ÄR KÄNSLIGA !!
VARNAR ER :O

P.S KOLLA INTE PÅ BLOGGEN OM NI ÄR KÄNSLIGA !!
VARNAR ER :O

Reply
louise

Hej kenza!
Har läst att ni ska åka till Thailand.
Kikar bara in här lite då och då så, men jag såg att ni inte riktgt bestämt er för vart ni ska åka ännu, jag och min pojkvän åker nu till bangkok om 6 dagar då ska vi först ta en sväng över till kambodja och vietnam och sen tillbaka till thailand och möta upp 4 andra par som vi ska resa med i thailand i 4 veckor.
Tänkte ge dig lite tips, vi ska till koh cang området och ner mot kho taoo ska verkligen vara bra ställen ifall:)
Du kan följa mig på min blogg med om du vill och se vart vi tar vägen efter bangkok och se lite hur vi går tillväga för vi vet inte det ännu, ha ha..vem vet vi kanske ses!:)

Reply
bella

Skulle du kunna visa exakt hur du fixar ditt hår när du lockar det? Ska ut på lördag, och vill ha kenza style! Stort malmöfan!

Reply
Elin

“Nu sticker jag och mami iväg iallafall!”

Är det inte sköterskan som sticker? :)

Reply
Jonna

AMEN HERREGUD! KAN MAN VARA SÅHÄR FIN? HELT SJUKT VAD DU ÄR SNYGG, FIN OCH VACKER!! KRAM

Reply
åsa

Kenza! om man beställer från asos.com behöver man bara betala frakt där eller tillkommer det någon form av tull avgift eller liknande? :P kram!

Reply
patricia

hejhej! jag undrar bara vad du har för mascara :) eller har du lösögonfransar?^^

Reply
Sara

Hejsan. Måste bara medge hur vackra ögonfransar du har. Undrar bara ifall du någonsin använt någon sån här grej så ögonfransarna bli längre, eller om du liksom bara böjt de? Skulle dö för att se ut som dig. PUSSSS <3

Reply
alice

hej kenza! jag skulle behöva ett tips på en snygg party outfit:)en outfit som kommer att stå ut men r snygg och söt på samma gång. Snlla hjälp mig! :)
Ps, i love you( haha som filmen)

Reply
sethy

Jag har frågestund på min blogg, jag har ca 35 läsare om dagen men tråkiga som dem är har jag inte fått några frågor alls! KIKA IN VETTJA OCH OM DU KÄNNER FÖR DET ELLER HAR NÅGON FRÅGA SÅ KAN DU GÄRNA FRÅGA VAD DU VILL! :’)

Reply
hej

Hej Kenza!

Jag har under ett tag följt din blogg och läst dina fina inlägg och tycker att du är en väldigt speciell tjej! alltså du har din egen stil och väg kan man säga i hope youre understand!!

Men jag har en intressant fråga som jag hoppas att du svarar i ett inlägg.Det är att du säger att du är halvmarockan men du har alldrig visat någon intresse från det landet dvs bilder eller även nämn ngt, känner du dig mer svensk än marockan? du vet väl att ni marockaner har speciella fina dräkt typ en lång klänning m.m.

Är du muslim elr kristen?? du behöver inte svara på den fråga om du känner att det är för mycket men ville gärna veta=).
Personligen är jag ifrån Libanon ett väldigt liten men vackert land i mellanöstern, jag rekomenderar dig att åka ditt någon dag
du skulle älska nattlivet i beirut ,jag var där för några veckor sen och jag fick tårar när jag lämnade mitt underbara hemland.Skulle uppskatta det om du besökte libanon verkligen!!googla libanon o få mer info.

Ta hand om dig och fortsätt med det du gör!!önskar dig ett god jul.

Reply
sara

Kenza! måste bara fråga, använder du färglincer?
för det verkar som om du har en annan färg på varje bild haha :D kram

Reply
sevdije

skit vacker, dööör för ditt utseénde.
och dina ögon lyser som in i h****te. skt fint:*
puss&kram

Reply
jossan

Fyfan, vad bra din blogg är aja hahah har följt den huur länge som hälst okeej då är bara 12 men endå dina smycken ahhh….. men dom går tyvär inte att köpa i Dalarna där jag bor :( men ja jag läser din blogg varje dag snälla svara på den här jag skulle bli sååå glad så snälla

Tack i förväg
God ju & gott nytt år :)

Reply
daisy

HAHha du ser lycklig ut du kenza, vackert leende du fick till där du är ju alltid så vacker <3

uscch sprytor ööh det värsta jag vet fyfan, men bra att man kan trösta sig själv med god lunch alf. :))

kramar daisy

Reply
Ida

Hej Kenzas!
Tänkte hälsa att jag både gillar att läsa din blogg & tycker också om att bara kika in ibland & se vad du har för dig.
Och sen så tänkte jag bara fråga dig vad du använder för sorts mascara? hihi om det är ok att jag frågar och om du ens använder det så skulle det vara kul att veta, så kanske man har något julklappstips :-)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*