• header

Hemma

Nu är jag hemma i min mysiga lägenhet igen! Hade en väldigt skön dag med mamma och lillebror. Först vaccinerade jag mig en snabbis och fick veta att man ska ta den andra Hepatit A-sprutan efter 6 – 12 månader. Jag tog ju min första i december förra året så jag hann precis ta den andra nu! Nu är jag skyddad i 30 år eller vad hon nu sa.. Skönt att slippa tänka på det. Och så fick jag ett Bamse-klistermärke och blev skitglad.

Sedan gjorde vi lite ärenden innan vi satte oss i Sturegallerian och lunchade. Nu är jag hemma för att göra mig i ordning inför vårt event på Stadium ikväll. Det börjar inte förrän klockan sju så jag hinner slappa och ta det lugnt ett tag här!

Men funderar på vad jag ska ha på mig.. Vill ju inte vara för uppklädd med partyklänning direkt, men samtidigt vill man ju vara lite fin. Kanske min snygga Acne-klänning? Den är ju fin…men inte FÖR fin. Om ni fattar :P

93 Comments

Linnéa

vad för jobb skulle du ABSOLUT INTE kunna tänka dig att jobba med, och varför?=)

Reply
andrea

Dagens fråga:

Hur kommer det sig att Alexandra (eller Humlan) plötsligt började hänga med dig och dina kompisar? Har hon inte visats i bloggen förut eller träffade ni varandra nyss? :) Kram!

Kenzas svar: Vi har känt henne länge.. Kram!

Reply
li

kan du inte lägga upp mer bilder från förr? asså när du hade mohawk och hela paketet! du vår så cool då…

Reply
amanda

Snälla kenza erätta vlken sport du tränar!!! jag är jätte nyfiken

Kenzas svar: Styrketräning blandat med slag och sparkar (kampsport)

Reply
camilla

Hej
Vilken snygg klänning, den kommer passa perfekt på eventet du ska på ju=)
Vart är den köpt, om man får fråga det?

Glada hälsningar
Camilla

Reply
Amanda

hej kenza!
vet du någon bra hemsida där man kan köpa acne kläder? du har ju alltid så snygga toppar/klänningar från acne men i västerås finns inte det! skulle vara överlycklig om du kunde svara!
kram!

Kenzas svar: Nelly säljer Acne, bubbleroom med.. Annars så har ju Acne en helt egen webshop också :) http://shop.acnestudios.com kramis

Reply
majs

har du något komplex på din kropp som du stör dig jättemycket på? :) kram, älskar din blogg :D

Kenzas svar: Nej jag stör mig inte jättemycket på något, men jag hade inte tackat nej till en fast snygg rumpa ;-)

Reply
Emelie

Jag har en fråga jag undrat väldigt lääänge men aldrig fått svar på. Varför vill du inte visa hur de ser ut i din lägenhet? Foki , bella och alla andra gör ju de. Man vill ju se hur de ser ut

Kenzas svar: Har svarat på det förut. Jag tycker att det är lite för privat, jag vill inte att hundra tusen främlingar ska veta exakt hur det ser ut hemma hos mig.. Det är läskigt :P

Reply
Johanna

Varför använder du inte din canada goose jacka?
eller din mui mui väska…?

Kenzas svar: Jag använder min vinterjacka varje dag.. Miu miu väskan passar inte direkt till gåsen, den är snyggast till skinnjackan på våren!

Reply
ems

jag har en bra fråga!! har du fått muskler elr gått upp/ned i vikt nu när du har börjat träna i kenza & tyrashow ? :D

Kenzas svar: Jag äger ingen våg och bryr mig inte om siffror heller, men jag har fått mer muskler! Och blivit fastare. Kram!

Reply
Meli

jag undrar om man skulle kunna skicka fan-bilder från när du var i stockholm till din mejl som du kanske skulle kunna lägga upp? :D kram

Reply
A

Dagens roliga fråga:
tycker du att det tar bort mystiken i ett förhållande om man pruttar framför sin pojkvän?

Kenzas svar: Haha, ja det gör nog det.. Fast det är ju upp till var och en!

Reply
Neli

varför har du aldrig använt dina fest skor från wildflower? din egna design alltså. de har aldrig synts på dina fötter.

Kenzas svar: Jag använder mina skor ofta, men kanske inte alltid fotar det och lägger upp det här.. Det är lite svårt att använda festskorna nu med tanke på att det är 2 dm snö ute..

Reply
carro förfan

om din kille skulle vara otrogen, skulle du bli mest arg om han lämnade dig för alla killar i t hotel eller om han lämnade dig för en apa? ;)

Kenzas svar: Hmm.. Med killarna i TH tror jag. Arg för att han inte vill dela dom med mig, haha!

Reply
Freja

hejsan kenza<333 ja har någrA jätte gryma frågor som jag länge viljat ta reda på men inte rikitgt haft tid..
1. använder du löshår? :)
2.Har du gjort någon sjönhetsoperation? :)
3. tycke du det är okej med folk som har aneroxia (spyr efter man hat ätit) för att bli för att att ble så smal /snygg som du! ditt edial?
mvh ditt största fan<333 (L) LOVE uuuu

Kenzas svar: 1. Nej. 2. Nej. Det enda jag fixat är tänderna, med tandställning. 3. Gud nej sånt är aldrig okej!! Det är vidrigt. Vill man ha en snygg kropp och inte har generna för det får man ge upp chokladkakan och svettas på gymmet istället. Går det inte ändå så är det helt enkelt inte meningen att man ska ha en Victorias Secret-kropp. Vi alla är olika och fina som vi är!

Reply
isabella

Hej kinza!
5 januari ska jag flytta hemifrån med min pojkvän!(bra start på det nya året:D) Jag undrar om du kan ta bilder på din lägenhet (helst alla rum) så man kan få lite inspiration?!

Reply
beatrice

En FRÅGA!
Kan du ge mig tips hur man fångar en kille man är intresserad av? Hur börjar man visa intresse om man har träffats exempel typ två gånger och bara snackat litegrann ? sistaaaa in need.

Kenzas svar: Antingen går du fram och säger som det är, och bjuder ut honom.. Eller så kanske du bara börjar slänga ut en fin komplimang lite då och då, då fattar han nog :)

Reply
Aalexandra

Den passar väldigt bra tror jag. Hmm konstig fråga kanske men : Vad önskar du att gör när du är 50+ ?

Reply
Mimoza

Låt oss säga att du aldrig skaffat dig en blogg. Vem hade du i så fall varit idag och vad hade du förmodligen sysslat med? Kram

Reply
emil

hur kan det komma sig att du gillar skånska? :D är själv från skåne, men inte många som brukar säga att vår dialekt är fin :(

Reply
m

Hej kenza! Jag funderar starkt på att skaffa en chihuahua, en långhårig precis som Armani. Jag har velat ha en hund sedan jag var 8 år gammal men fick aldrig skaffa någon eftersom min föräldrar var emot det och ville inte att hunden skulle skita ner deras ”persiska mattor”.. så nu är jag 20 år gammal, pluggar på universitetet, bor i en egen lägenhet och känner att det är jävligt tomt.. ville verkligen uppfylla min dröm att skaffa en chihuahua, men det finns massor med frågor…

1. hur gjorde du när du skulle skaffa armani? uppfödare osv
2. hur gjorde du så att armani blev tam, o snäll o lyssnade på dig?
3. finns det något speciellt man ska tänka på? skötsel? rasta? osv

kramar M

Reply
Zina

Haha jag kan lätta på stämmningen med min torra humor… Brukar du sjunga i duschen lr typ när du är ensam hemma och lyssnar på bra musik?

Reply
Mira

När du sitter på toa, vad brukar du tänka på då??? :O Är det olika beroende på om du, ja du vet, antingen gör #1 eller #2, för att säga det så? :D

Reply
johanna

Ja!
Hur får du ditt hår så där bra lockigt? Så att det ser lite narurligare ut…
Minns inte om du hade de i en knut när du sov (hur har du då knuten:P) eller om du lockade , men ah, hur!? :)

Reply
Elin

Jag måste bara säga att jag älskar din blogg!
Sen tänkte jag fråga Vad gör du när ingen ser? :D
Kramar!!

Reply
Lisa

Känner Nadia din mamma? eller snackar dom med henne som en kompis eller hur är hennes relation till henne?typ är hennes föreldrar kompis med dina eller…adu hajjar ;)

Reply
Denise

jo! det skulle vara roligt med lite jultips :) godis, mat, julklappar och allt sånt “shit” haha :D

Reply
^^

Skulle du kunna berätta om din hörsel hur den ser ut om du har några papper sparade på hörselprov. Påverkar inte din hörsel din vardag, och tänker du inte på framtiden om du ska börja sjunga och din hörsel kan komma att försämrras?

Kenzas svar: Det påverkar inte min vardag så mycket.. Mina nära och kära vet att de t.ex. inte kan prata otydligt med mig om jag typ står i ett annat rum.. Då hör jag inte vad de säger.. Nej jag tänker inte så mycket på det, man lever bara en gång och så länge jag iallafall hör något är jag glad!

Reply
Lina

Skulle du vilja jobba för Victoria´s secret? Typ på deras fashion shows? :)

Kenzas svar: Ja det hade varit en dröm! Men det kommer förbli just det.. En dröm haha

Reply
ida

Har du några tips om att inte få torr hud såhär på vintern? Och hur “grund” sminkar du dig? (med puder och sånt menar ja då :)) kram Ida

Kenzas svar: Köp en bra fuktkräm! Jag använder Nivea till ansiktet (vita tuben) och det funkar finfint. Jag använder oftast bara lite solpuder på hyn, men t.ex. när vi ska spela in till showen och sånt eller till fest när jag vill vara lite finare så använder jag ID mineralfoundation. Kram!

Reply
Pernilla

Hur kan du få dina ögonfransar så långa och fina? Är det dina naturliga fransar eller är det någon super-mascara?

Reply
julia

hej kenza , världens bästa blogg :)

vilken stil hade du när du var runt 14-15 år ?
kram julia

Reply
Lina

Om du skulle bli gravid nu så skulle du behålla barnet eller ta abort?
Kram ett stort fan, Lina.

Kenzas svar: Abort, utan tvekan. Jag är inte redo för ett barn haha.. Kram!

Reply
Matilda

Vad modig du var som vågade ta sprutan trots att du var ängslig innan. Jag (känns dumt att erkänna) gillar att ta sprutor men har varit livrädd när jag var yngre och vet därför hur hårt det kan vara :)

Reply
Anna

Jag har en fråga! Hur går det med din rökning?

Kenzas svar: Som jag sagt förut så feströker jag.. Ibland blir det någon till vardags också, men inte så ofta..

Reply
Sofia

Kenza, jag åker till Thailand nu om 6 dagar! Har du något tips om det finns typ fina shorts bikins osv där isåfall vilka affärer? JAG VET! det är jätte stort och så men ifall du vet nån speciell affär :D

Reply
Nathalie @ Bloody Disgusting

Va kul att du svarar på frågor i bloggen. Vet inte om jag ställt denna fråga förr men du verkar ju gilla skräckfilmer etc. Vilken är din absolut favorit och vilken har skrämt skiten ur dig?

MVH

Kenzas svar: Shit jag kommer inte på någon nu, så är det alltid när man väl får frågan. Men när jag var lite yngre var jag LIVRÄDD för the grudge och the ring haha…. :P

Reply
josefine

Åh, jag har också tagit den sprutan, tåv gånger tror jag men såklart med mer än ett år emellan… haha, men tog den senaste ganska nyss så man kanske borde springa och ta den andra nu så man får skydd i 30 år haha :)

Reply
becka

tycker det är roligt att du svarar på så många kommentarer:D hoppas det blir kul ikväll!

Kenzas svar: Det är så himla kul att svara också! Synd att jag inte har tid för det jämt.. Tack, kram!

Reply
Zina

här kmr en till fråga :) vilket är ditt favoritchoklad? själv är marabou mitt liv!

Reply
hej

Hej Kenza!

Jag har följt din blogg ett tag och läst dina fina inlägg och tycker att du är en väldigt speciell tjej! som har sin egen stil och sin väg i hope youre understand!

Men jag har ett intressant fråga som jag vill att du svarar mig i ett inlägg om du kan är att du har nämnt att du är halvmarockan men du har inte visat ngn intresse elr bilder eller prata om det i ett inlägg osv

Känner du dig mer svensk än marockan? vet du att ni har väldigt fina långklänningar som marockanska kvinnor bär? är du muslim eller krist? behöver inte berätta om det känns mycket men ville veta=) kan du språket föresten?.

Personligen är jag ifrån Libanon ett väldigt liten och vackert land i mellanöstern den kallas mellanösterns paris skulle bli glad om du åkte ditt någon dag.

Du skulle älska beiruts nightlife jag var där sen några veckor sen när jag lämnade mitt underbara hemland så fick jag många tårar.Jag hoppas att du besöker libaanon det skulle jag uppskatta mycket!!

Ta hand om dig och jag önskar dig god jul
och gott nytt år!

Kenzas svar: Jag är som sagt både svensk och marockan och känner mig som det. Men eftersom att jag bor i Sverige, ej kan så mycket arabiska längre och inte har varit i Marocko på 3 år så känner jag mig såklart mer svensk. Men bara för att jag inte bloggar om Marocko betyder det inte att jag inte har några känslor för det landet.

Jag är varken muslim eller kristen. Tror inte på gud.

Tack för dina fina ord, god jul och gott nytt år på dig med! :)

Reply
zina

Har du många släktingar i Marocko typ din farmor kusiner?… Vad fick du för bild av marocko när du var där? själv har jag alltid velat åka dit :)

Kenzas svar: Hela min tjocka släkt bor där nere, och även lite utspritt i världen. Jag har bott i Marocko och ser landet som stället där jag alltid hoppade hage och åt god mat haha :). Jag var så liten när jag bodde där så minns inte så mycket, och när vi har varit där och hälsat på sen så har vi inte direkt “sett” landet så mycket. Men det är fint. Atlanten är ju såklart vackert och maten är underbar.

Reply
Hannah

Åh det är så roligt när du svarar på kommentarerna jag kollar alltid om du har svarat på någon och nu hade du svarat på jättemånga (:
hoppas du får en rolig kväll ! :)
Jag skulle bli jätte glad om du ville gå in på min blogg och skriva en kommentar :)

Reply
CAROFLINA.SE ♥ ♥ ♥

Hej Kenza!

Jag är 26 år, nybliven singel och är helt vilsen med vad jag vill jobba med och ha som mål. Nu slog det mig att jag kanske ska förverkliga min dröm, ett halvår i Australien. Jag är lite feg, hur gör jag för att våga? Du måste ju vågat en hel del för jag tycker du gör roliga och galna saker hela tiden.

Hur peppas man? Jag är helt jävla nere hela tiden. Någon mer som har pepptips på hur man återställer sitt liv och tänker positivt så mejla mig på [email protected]. Tack söta ni! Och tack Kenzia för Sveriges bästa blogg!

Reply
Karin

vad kul att du svara på kommentarer! jag har en fråga jag har ställt några gånger nu men inte fått nått svar på ( vilket jag förstår). så här är frågan och jag skulle bli så glad om du svararde. Använder du någon parfym? i sånna fall vilken? du är verkligen den bästa bloggerskan och har precis likadan humor som jag! Kram

Reply
Sofie

Hej Kenza! Jag har precis varit i Thailand, kom hem i lördags. Jag vaccinerade mig med Twinrix mot hepatit A & B innan jag åkte, och med det vaccinet (som är det vanligaste) är det tre sprutor som gäller. Andra sprutan 1 månad efter första tillfället, tredje sprutan ytterligare 6 månader senare. Jag reagerade på att du bara skulle ta två sprutor för att få ett så långtgående skydd, men du kanske inte använde samma vaccin?

Hursom, ville bara göra dig uppmärksam på det, vore ju tråkigt om du missade sista sprutan och måste ta om alla sprutorna ytterligare en gång! Ha det bra!

Reply
Malin

När jag var och vaccinerade mig räckte de fram en ask med en massa roliga plåster, så jag fick välja själv. Haha, jag kände mig som ett litet barn igen :)

Reply
Anne-Sofie

hej Kenza.

Hvad hedder modellen på den acne kjole du har på, på dette billede? :)

Mvh Anne-Sofie Denmark

Reply
sofie

Älskar klänningen! Röker du fortfarande? Du har ju tränat en hel del på sistone, hur har det gått, rökte du under tiden?

Reply
Hide

Vilken tur att du har så långa ben, annars hade de nog inte nått hela vägen upp!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*