• header

Julklapps-fråga

Vad önskar du dig i julklapp?

Svar: Jag brukar aldrig önska mig något, jag tycker att det är roligare att låta mina nära och kära hitta på söta små personliga julklappar istället! Det är ju rätt svårt att köpa till mig också tror jag.. Har ju redan en hel del och det jag inte har kan jag ju köpa själv. Därför vill jag inte att mina nära lägger ner en massa pengar på presenter till mig utan unnar sig själva något istället. Och självklart skämmer jag bort dem med julklappar!! :)

Men i år har jag faktiskt en liten julklappsönskan från min mor.. Haha, det är rätt roligt för när jag fyllde 17 så fick jag detta i present av henne och jag blev…inte så himla glad, hehe. Jag fick pärmar, hålslagare och häftapparat. Haha, det var ju en sån fin tanke av henne, jag som precis startat mitt eget företag då.. Men jag hade hellre velat ha en parfym eller ett par snygga trosor istället. Vad tusan ska jag med detta till? Tänkte jag..

Nu, nästan 3 år senare, har jag tappat bort grejerna (de försvann i flytten eller något) och pärmarna jag fick är ju proppfulla nu. Så nu har jag önskat mig nya pärmar och sånt igen. Gissa om hon skrattade när jag berättade det.. Nu sköter jag mitt företag helt ensam så jag behöver ju sånt! Jag är vuxen nu. :)

Helst av allt skulle jag vilja ha ett snyggt kontor. När jag och Aleks flyttar ihop på riktigt har jag bestämt (höhö) att vi ska ha ett kontor/walk in closet. Kontorsgrejer, skrivbord och sånt på ena sidan, och garderober och feta hyllor med skor på andra. PERFEKT ju!! :D

Tänk att ha ett kontor med ordning och reda. Jag får magknip bara jag tänker på högen med kvitton som ligger slängd i en låda som jag måste sortera snart innan jag lämnar in till revisorn…

71 Comments

Hanna

hej, jag undrar om du har opererat dig nån gång eller om du är helt naturlig. grymt fin är du iaf :)

Kenzas svar: Nej jag har inte opererat mig. Kram!

Reply
anneli mendez

Najs :)

P.S KOLLA INTE PÅ BLOGGEN OM NI ÄR KÄNSLIGA !!
Varnar er redan nu, inget för känsliga människor!

P.S KOLLA INTE PÅ BLOGGEN OM NI ÄR KÄNSLIGA !!
Varnar er redan nu, inget för känsliga människor!

P.S KOLLA INTE PÅ BLOGGEN OM NI ÄR KÄNSLIGA !!
Varnar er redan nu, inget för känsliga människor!

Reply
Marie Hjalmarsson

Jag trodde du och Alex redan bodde tillsammans?! :)
Låter som en bra dröm tycker jag! Go 4 it!
Kram!

Kenzas svar: Nja det gör vi nästan, men jag menar när vi flyttar ihop på riktigt i en ny större lägenhet! :)

Reply
SABINA JUHLIN

en walk in closet hade iiinte suttit fel alltså.. hehe.

Lottar förresten ut ett nytt rött lanvin läppstift på bloggen, kolla gärna in! :)

Reply
hej

hej kenza jag har i din Hemma inlägg kommenterat och har frågat en fråga hoppas du kan svara på mig längst sist med namn hej.

Tack

Reply
Pauline

Hej Kenza!
Jag går just nu på en kurs i skolan, i Art.
Jag vill ha dina ord. Vad är “Vackra tankar” för dig?

Kärlek
/ Pauline

Kenzas svar: Hmm.. För mig kan det vara kärlek, fjärilar, blommor, stränder, ängar, skratt, en lyckad partynatt, en vacker människa, ett par snygga skor, ett glittrande hav, änglavingar, en fin låt.. Massor!! :)

Reply
Nathalie @ Bloody Disgusting

Vi flyttade in i våran lägenhet i juni och har ett extra rum över som ska bli kontor/media-rum. längtar så mycket tills man kan börja inreda och ha sig. Nu har vi en inneboende där så det får bli efter han flyttar ut!

Reply
ida

har du ett eget företag trodde du bara gjorde samarbetningar :P:D

vad heter företaget?

Kenzas svar: Ja jag har en enskild firma, det har jag haft i flera år.. :P Företaget heter samma sak som jag! Kramis

Reply
Annika

hehe, ja så är det. man upptäcker att man börjar bli vuxen när man minst anar det;) har ni planer på att flytta ihop då? snart eller så?

Kenzas svar: Ja, snart! :)

Reply
Sara

ang kenza&tyra show känns det med limited om det bara är en säsong(vill självklart att det ska vara mååånga fler avsnitt!) men jag tycker att det har varit ett jättebra program som man verkigen är tvungen att följa! Bra jobbat med den, det ägde! :)
Hoppas ni kan spela in fler avsnitt i framtiden :D
Kram

Reply
newlie

ja har en fråga din vackre lille snutt hhehehe ne men undra funderar på¨förlänga ögonfransare, har d gjort det ? om du har är det bra?

bajbaj söttnoss keep on looking geogours! <2

Kenzas svar: Hej på dig, nej det har jag inte. Men Tyra har gjort det och hon ÄLSKADE det. Det blev riktigt fint också! Men kan tänka mig att det är jobbigt att fortsätta och fylla på och så.. :P

Reply
Jossan

Läser du någon annans blogg? i sånna fall vilken skulle bara säga att dina smycken är skit snygga :)

Reply
berfin

faktiskt inget speciellt. typ tokio hotels best of skiva och ghost whisperer säsong 4 .. HAHAH annars är jag nöjd!

åh sounds lovely att flytta ihop! go for it!

kramar berfin

Kenzas svar: Åh, en säsong med en bra serie är ju en bra idé!! Men jag har så många favoritserier haha :)

Reply
Ronja

HHeeej Kenza!

Imorgon ska jag ut med hela mitt tjejgäng i sthlm. Jag har letat som en galning efter gästlistor.
Vet du vart jag hittar gästlistor till stureplans klubbar? Länka gärna :D
Skulle vara så otroooligt tacksam för svar ! :)

Kram Ronja

Reply
rajdaj

ville bara säga att du är en stor förebild för mig och jag har förstått att man kan bli nåt när man är så ung som du är vile bara säga att keep on working du blir bara större och större :)

Reply
cassandra

Med tanke på att min pappa inte har mycket pengar så önskar jag bara att mina småsyskon får massa paket! För det bästa jag visste när jag var liten var att vakna och se alla dessa paket under granen! Så jag försöker fundera ut riktigt bra paket och ge så många jag kan. Med tanke på att jag bor själv och har 4 syskon. ;) + pojkvän och allt de där, hehe. Annars så kan du ju önska dig någon inredning om du känner att det saknas något! Kanske kokbok? :)

Reply
Neli

väldigt passande att denna “jag har blivit vuxen” propaganda kommer dagen efter att du fått kritik över att du verkar barnslig och därför ingen tar dig på allvar. haha du är så genomskinlig

Kenzas svar: Haha vad fjantigt av dig. Man behöver inte vara tråkig för att man är vuxen. Man kan vara barnslig trots att man är vuxen! Herregud.. Dessutom är detta inte första gången jag skriver att jag har blivit vuxen. Sluta överanalysera allting, det är patetiskt!

Reply
josefine

Hej! måste bara säga att du har den mest intressatna bloggen som finns tycker att du är så j*ävla skön på grund av att du inriktar dig inte bara på utseende utan på en massa andra saker du har inpirerat mig mycket om livet man kan starta eget företag som ung du har nog hjälpt en hel del jag lovar att du kommer att vara den största bloggaren ever

God Jul & Gott Nytt År :) <33

Kenzas svar: Tack, vad gullig du är! God jul på dig me!

Reply
Anna

Vad har du för typ av företag? Är det bloggen? Lite nyfiken.. :) Vad har du för tips för att bli en framgångsrik bloggare? har du tid får du gärna gå in på min blogg och säga vad du tycker! Skulle betyda jättemycket. kram

Reply
Neli

och angående skorna som du inte kan använda när det är snö ute.. jag frågade exakt samma fråga ett år sen vid vintertid och fick exakt samma svar men sen dess har du inte använt dina fest skor en enda gång o visat det i bloggen. dina ankleboots har hänt men inte fest skor.. konstigt..

sen är det skrattretande att du har gått o köpt de riktiga gucci skorna när du gjorde en kopia av de själv ahhahahaha

Reply
Linnea Mathilda Alice

Jag har 2 frågor : 1 .Jag tycker din design är jätte vacker ,gör du dina designer själv eller har du nån personlig person som gör dina fiina designer?
2. Angående din pojkvänn ,vart e han ifrån och kan han svensa ? :) Tacksam för svar!

Ha en fortsatt toppen dag! <3
P.s du e min favoritblogg ,kom ihåg det ;))

Reply
Sanna

gud vilket vackert kontor !
jag önskar oxå att jag hade ett sånt välstädat och organiserat kontor, men det är verkligen lättare sagt än gjort när det gäller mig…allt ligger huller om buller på mitt kontor, hahah

Reply
fäni

Det är så himla fint om ni ska flytta ihop, att bo med en annan människa är ju faktiskt väldigt speciellt. Ni är ju liksom sambos då! Är så himla glad för din skull att du hittat en bra kille efter att ha råkat ut för den där grektönten!

Reply
Vanessa

Jag har en dagens fråga! Vilken är DIN favorit bild på Aleks och vilken är Alex favorit bild på dig?

Reply
Maria

Men nyfiken med! Frågebomb;
Flytta ihop-planer? Hur ska du göra med lägenheten då?
Och bor ni nästan ihop nu eller? Hur ofta ses ni?

Kram! Förresten så är du skitsnygg

Reply
Sara

Hej Kenza, du sa att en “Sara” vann Nelly tävlingen, undrar vilken? Har du mejlat personerna? Jag har inte fått något ännu :(

Reply
alexandra

Du har väl visst gjort fransförlängning? Det sa du i The voice, sist du och Tyra var där. Eller minns jag fel? Kram

Reply
Jessica Hansson

Hej bästa bloggaren!! :)
Nu kanske du tycker jag är knäpp, men jag har inte riktigt fattat en sak, du sköter ju bloggen och så men vad är ditt företag för något? vad gör du?
Skulle vart jätte intressant att veta :D
Kramar på dig, min idol är du!!

Reply
sara

Läste svar dina svar på kommentarer. Du ska inte nämna något om patetisk, du är fel person. Plus att du verkar vara lite utav en mobbare har jag förstått sista tiden. Så DU ska fan inte snacka om patetisk.

Reply
FEBBs

Det vore härligt! Underbart med julen, det viktigaste är ju faktiskt kärlek och att man har ngn som älskar er. Och det vet du med, gillar det!

Reply
Noelle

Tyckte faktiskt också att det var lite genomskinligt att snacka ditt vuxensnack dagen efter du fått kritik för att framstå som oseriös och att det därför inte är så konstigt att du inte tas på allvar.

Reply
Malin

Hej :)
Snälla kan du inte göra en liten rundtur så vi får se hur det ser ut hemma hos dig!

God Jul! :D
/Malin

Reply
Malin

Haha, jag kommer själv ihog när jag berättade för pappa hur dum jag tyckte min lärare var när hon föreslagit att vi skulle önska oss pennvässare i julklapp. Liksom varför skulle man önska sig nått sånt tråkigt? Gissa vad jag fick i julklapp av min kära far?
Jo en PENNVÄSSARE!!
Haha, jag vägrade att använda den ;)

Reply
fridakanske

Hej! Jo jag tänkte bara fråga vad för företag det är du startade? Har det med modellandet (haha heter det så eller?) att göra eller var det något annat :)?
Är skitsugen på att starta ett företag med en kompis, men riktigt svårt att komma på något som säljer! Krameen

Reply
Sandra

God morgon Kenza! De du skrev i början – va fin du e!
Haha, o glöm inte spelhallen, de får bli en 4a ;D
Ha en härlig dag & LYCKA TILL med triathlonet! Tyra också. =)

Reply
ana sara

Hej Kenza:) ´Jag tror att du har faktiskt aldrig lagt bilder på din familj, kan inte du göra det? Har alltid undrat hur hela din familj ser ut?:D

Reply
mathilda

kenza! tycker du är grym som alltid lyckas hålla en god ton i alla dina svar till jaa.. ibland.. KORKADE läsare med korkade påhopp och frågor. u go girly! <3

Reply
emili

hhej kenza, jag undra vad den bilden är ifrån vilken mobelaffär den är från hade gärna velat köpa det skrivbordet till mig själv hahha :) tacksam för svar. <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*