• header

Vårt farväl igår

Haha, så kul! Igår efter sista inspelningen stod jag och Tyra kvar länge vid ingången till tunnelbanan för att säga hejdå. “Fan det kommer vara konstigt att inte träffas varje dag! Vi måste fortsätta träffas ofta! Jaa!” typ så lät det….

Sedan när vi äntligen hade skilts åt efter typ ett tio minuter långt farväl med lite ledsna miner kom vi på att vi träffas ikväll på Stadium-eventet, imorgon (Triathlon-finalen) och på hennes fest på lördag… Haha! Och där stod vi och pratade som att vi aldrig mer skulle ses….

På tal om Stadium-eventet.. Vi ses väl ikväll? Kl 19-21 inne på Stadium på Sergelgatan. Där får ni träffa oss, snacka lite träning, se kvällens avsnitt av Kenza & Tyra show samt shoppa med 20 % rabatt på allt i hela butiken.

Och missa inte det nästsista avsnittet av Kenza & Tyra show ikväll kl 21! :)

38 Comments

Anonym

Hej keeenza! Du har en jättebra blogg. Jag gillar ditt hårfärg undrar vad är det för färg, alltså avd sa du till frisören för färg?

Reply
Tanja

Vad sorligt, ni ska bara veta att eran show är den bästa jag sett, era bloopers, tittardrömmar som ni uppfyllt och mardrömmar, ni ska bara veta att ni är jätte söta och jag vill verkligen tacka er för ens superduper bra show!<3:D

Reply
Dessi

haha brukar bli så. Känns alltid konstigt när något som varit en vardag “tar slut”.. Hoppas allt går bra ikväll!!

Reply
chaki

haha sådär kan det oxå råka bli för mig och mina vänner.

föresten
Läs Partysessorna – två tjejer som rör sig ute i vimlet alldeles för många nätter i veckan!
skvalller, händelser och åsikter i sthlms nattliv..

Reply
Sofia

Haha va tokiga ni är :p
gillar eran show!!

Vilket julpynt tycker ni är det viktigaste???
Gå inte och tyck på min blogg =)

Reply
Sethy

Jag har frågestund på min blogg, jag har ca 35 läsare om dagen men tråkiga som dem är har jag inte fått några frågor alls! KIKA IN VETTJA OCH OM DU KÄNNER FÖR DET ELLER HAR NÅGON FRÅGA SÅ KAN DU GÄRNA FRÅGA VAD DU VILL! :’)

Reply
Jasmine

Det skulle vara kul att få veta från vem/vilka du får sin inspiration. Har du någon stilikon du ser upp till? :-D

Reply
Ronja

Känns lite sorligt här också, haha.. Ni måste fortsätta träffas ofta!! Kraaomar

Reply
Sarah

Ni liknar varandra på något sätt när ni ler på den bilden, två vackra unga kvinnor.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*