• header

DÖD

Nja, död är jag väl inte utan jag överlevde Triathlon-finalen (vill inte berätta så mycket, ni får se hur det gick i det sista avsnittet av K&T show nästa vecka)

Men min kropp… HERREGUD. Kom precis hem och nu behöver jag ett varmt bad, en massa mat och sedan sömn. Bloggar massa imorrn istället! Puss ♥

Manino och jag under en inspelning. Foto Pelle Nilsson

91 Comments

elinn

jag tänkte fråga om du ville länka ett inlägg från min blogg om cancer.
jag och min syster har startat en aktion där alla som är med ska raka sidecut för att visa att vi sörjer och vill hjälpa dom med cancer!
då vi hoppas på att en dag kunna få in pengar för detta som ska gå till just cancer drabbade.
och det är ju svårt att få flera att gå med om inte så många hittar inlägget.
det vore super snällt.
inlägget är iaf detta; http://elinnjl.com/2010/november/cancer.html#comment
och eftersom du har så många läsare så skriver jag detta till dig!

Reply
tara

I dont wanna sound mean or anything, but what did you expect? Of course people dont take you seriously, just look at your blog and the way you act! And the fact that you call your blog and your tvshow a ”job”, that is NOT a job, sweetie. You got all the things you have, through your looks, not for anything else.

Have a nice day and dont spend all your 1000000kr money/month in a week ;)

Reply
samilla

Är så nyfiken på hur det gick!!!…måste passa på att ge dig beröm för din och Tyras show, den är så sjukt rolig och bra…inspirerande! <3…kram, ha en najs fredag!

Reply
Sandra

Heejsan Kenza!
Vet inte om du skrivit det tidigare elr om du ens följer idol… men om du gör det
Vem tycker du har bäst röst av Minnah och Jay? Och vem hoppas du vinner? :)

Hoppas du får en underbar och skön helg! <3

Reply
Att bli miljonär

Hejsan!

Kolla gärna in min blogg, där kommer jag skriva om mitt mål att bli miljonär. Massor med roliga och enkla tips för hur man ska bli rik kommer att komma upp….

Kenza, du kanske kan komma med några tips? :)

Reply
Mari

Åh vad roligt att komma tillbaka efter några dagar off och läsa dina inlägg =) Ha en fin kväll..

Reply
MissLouiss

din vovve är så söt, mycket finare än dessies och kissies!

du är med söt:)
kolla gärna min heta blogg!!
om du vill puss<3

Reply
Ella

Hej! Jag undrar en grej om det här triathlonet.! Ni ska ju simma,cykla och springa men var ni ute och cyklade och sprang eller inne??? Tacksam för svar! Kram Ella

Reply
IsabelleLiedholm

Hej Kenza:)
Jag undrar om du kunde göra ett inlägg med lite julklappstips till killar och pojkvänner?:) Det är så svårt att komma på något när de säger att det inte spelar någon roll;)
Kramar:)

Reply
Carro

Jag och en kompis såg Mardrömmen i förra avsnittet av Kenza&Tyra show och bestämde oss för att testa, så la vi oss på golvet och skrattade en bra stund, haha. Kändes sjukt skönt!

Reply
sofia

hej kenza! det där oversize linnet med ett hjärta på som det står beat på från kan dee shop, vad har du för storlek i det? och hur långt ner går det? :) tack för en jättefin blogg!!

Reply
maria

Instämmer, du har fått allting du har genom ditt utseende. Och nej – en blog och en webshow där ni uppfyller fjortisdrömmar är INTE ett jobb. Kom igen när du måste gå upp i ottan och jobba åtta timmar med 30 min lunch – DÅ kan vi snacka om jobb. Bortskämda skitunge.

Reply
julia

hej kenza! :) skulle du inte kunna visa hur du ser ut i platt hår både med rak och sidbena? tacksam för svar!

Reply
kenza lover xD

kom igen kenza jag har svarat på frågorna skicka ett mail till mig xD snabba dej :D

Reply
17

Hej! Kommenterar aldrig bloggar första gången för mig. Jag är en sådan som endast skummar igenom inlägg.
Men när ja dag för dag kollar in din blogg blir jag glad, du är så rik! Inte när de gäller pengar, när det gäller vänner och familj :)
Jag är en tjej som jobbar i ett hotell med min mamma som städare, för pytte liten lön som jag måste använda nödvändiga grejer till. Jag har riktigt stor familj men där nästan ingen kommer bra överens och vi bor få hemma nu. Jag har inte heller många vänner, kanske 2 st. Men ändå blir jag glad över det jag har, och när jag ser hur många du har runt dig ville jag bara påminna dig; glöm inte att vara tacksam för även småsaker som man oftast glömmer!:) Men de märker man även att du inte gör.
Inte för att jag känner dig, det kan man ju inte direkt göra genom att bara läsa din blogg.. dah. Men ja gör en gissning; tycker Du är en bra tjej med ljus framtid =)
Kraaam, /17år

Reply
SNÄLLA KENZA :(

jag har redan skickat mail till dig men nu är det bråttom.. snälla, skänk pengar till http://mondoblog.se/help . det är en blogg Marie Plosjö driver nere i gran canaria, där hundarna och katterna bara har 21 dagar att leva innan dom avlivas (dom sitter på hundhem för att dom deras matte/husse har lämnat bort dom..) Länka bloggen på din blogg och rädda liv. Om just DU skriver om bloggen kommer dom kunna rädda jätte många hundar och katter innan dom åker hem (dom får då vaccin, rabies sprutor osv och åker flyg till Sverige där flera vill ha djuren), det behövs bara att någon så känd som du skriver om det. Snälla Kenza, jag själv har redan skänkt pengar.. Det behövs, snälla ..

Reply
Karin

Fick hem de beiga bootsen igår, och det är så jävla snygga! Ville bara ge dig cred för dem, helt underbara skor perfektion =) KRAM

Reply
M I L L A

juste, en snabb fråga.. HUR har du gjort för att man måste ange mail när man kommenterar? skulle verkligen vilja veta, snälla. tack

Reply
Emelie

Kenza! Jag har alltid tyckt om din blogg och läst den nästan från början, ända tills nu. Jag vet inte hur jag ska förklara det men du har blivit för perfekt. Varje inlägg känns planerat och dina bilder ser nästan ut att vara tagna i en studio. Jag tvekar på att du får publicera något utan att massa människor ska granska det. Du gör jämt reklam för produkter, särskilt nintendo och jag kommer bli förvånad om du inte raderar den här kommentare eftersom den väcker tankar hos läsare. Eller kommer du ens läsa den här kommentaren? Har du människor som gör jobbet åt dig? Kändisskapet har gjort din personlighet osynlig, och varken jag eller någon av mina vänner vill läsa om ditt perfekta liv.

Vi vill se misstag kenza! Vi vill läsa om att du är konstig och rolig och precis som alla andra. Det var därför jag läste din blogg, flera gånger om dagen, för din humor och personlighet. Det var därför du var min förebild och det var därför jag ville se ut som dig. Men jag kan inte se perfekt ut, och det funkar inte att ha en för perfekt förebild. Jag saknar din gamla blogg, den som var fylld med personlighet. Hoppas att även fast det inte märks i bloggen så är du fortfarande en sådan underbar människa.

Vill bara säga så att du inte tror att jag har något hat mot dig eller liknande, du är så fin och underbar, det är inget jag vill säga! Är bara rädd att kändisheten och reklamföretagen tvingar dig att vara någon du inte är.

Kramar och lycka till i framtiden!
/Emelie

Reply
anneli mendez

Du är inte ensam om att känna dig död :O

P.S Kolla inte på bloggen, tack!
Inget man vill läsa eller se..

P.S Kolla inte på bloggen, tack!
Inget man vill läsa eller se..

Reply
Elin

Kenza kan inte du göra ett video inlägg hur det ser ut i din lägenhet? :D du är förresten så hjävla grym!!

Reply
elin

Hoho! Rolig du är Kenza! Kritik kan du inte ta och när man instämmer med ett tidigare inlägg, att du har allt du har pga ditt utseende – då raderas inlägget? Du kanske borde bli lite ödmjuk och förstå att en webshow samt att driva en blogg inte är ett jobb, som jag skrev i det raderade inlägget? Kom igen som sagt, när du måste jobba i åttta timmar och ha trettio minuters lunch. Du är sjuk världsfrånvänd och otacksam. Pinsamt att du skall vara en “förebild” för unga tjejer.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*