• header

11e december 2010

God morgon allihopa!

Gud vad skönt det var med en lugn kväll och att sedan få sova ut. Min kropp var helt slut efter triathlon-finalen (visas nästa avsnitt i K&T show) men nu känner jag mig rätt okej. Det värker fortfarande lite i benen men igår kväll kunde jag ju knappt gå!

Hade en mysig fredagskväll med mina vänner. Jag firade att jag hade klarat triathlon igen med chokladpudding med vispgrädde och annat gott. Det var jag fan värd!

Här kommer några bilder som är tagna innan vi hoppade i simbassängen och startade. Vi var så himla nervösa innan!!

51 Comments

Rosanna

jo men man ska ju själv gå och köra ett 2 timmars träningspass denna lördagmorgon. man vill ju inte vara biggest loser till sommarn

Reply
sanaa

hej hej ville bara fråga dig en sak, hon ny a tjejen som fotograferas för nelly, hon som e sjukt lik dig, är det din syster eller nått, för ni är sjukt lika asså , eller så kan hon bara vara sån ”wanna be kenza” hahha puss hej

Reply
Sophia

Gillar verkligen Kenza och Tyra show, därför tycker jag att det är lite tråkigt att du avslöjar ibland lite för mycket, t.ex att du klarat triathlonet… men det kanske bara är jag som känner så haha. Jätte bra blogg föresten, och är också ett stoooort fan av tokio hotel!!

Reply
Camila

SIMMAR DU MED LINSER ?:O
jag har oxo linser, men vågar inte simma med dem :OO

Reply
Anna

jag har tänk på en grej. Är det inte lite fuskigt att ni fick ha kassa cyklar i första triathlon, men i finalen får ha riktgt bra? Det är väl såklart att tiden blir bättre då!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*