• header

Luncha på stan

Jag måste in till Alexandras jobb för att hämta en grej.. Tänkte då även passa på att luncha med henne! Nadia kommer också. Mys! :)

Jag lovar att visa en massa bilder från lördagen när jag kommer hem. Det var en sån sjukt rolig kväll!! Och jag har så många knäppa bilder från kvällen… Och det roligaste? Att jag gick runt med en vit fläck på näsan hela kvällen, och Aleks (som var vitmålad) gick runt med en tom fläck på näsan. Så går det när man pussas, haha :)

På tal om pussar… Titta vilken fin bild jag tog nyss. Jag älskar Manis pussar! Jag kan tänka mig att många som inte har hund (kanske även några som har hund?) tycker att det är asäckligt att man låter sin hund slicka en i ansiktet, eftersom att den där lilla tungan slickar lite överallt… Men jag skiter i det. Kan ju inte motstå hans pussar! :)

118 Comments

Sandra

Hej fina du=) Jättefin bild! Ja e en av dom som tycker de e lite äckligt med djurens tunga i ansiktet… Har katter själv, o dom slickar sig ju i arslet o överallt, fast o andra sidan händer de väl att hundar äter bajs? Haha ja ja. Hehe, ja la märke till den vita fläcken/avsaknaden av vit färg, tyckte de va urgullig =) Pusselipuss =) Härligt o höra att de blev så lyckat i Lördags! Trevlig lunch =)

Reply
Emma B

Jag älskar hundpussar! Pussas med min vovve hela tiden och det är det bästa som finns <3

Reply
Ewelina

Hej Kenza !

De där med att folk tycket att de är äckligt när en hund pussar en i ansiktet skiter jag också i. Jag har själv en liten långhårig Chihuahua vid namn Melvin, och jag kan verkligen inte motstå hans underbara pussar i hela mitt ansikte. Det är underbart när dom visar sin kärlek till oss, man ska bara njuta av den tiden man har med dom.

Kramar Ewelina

Reply
nicole

min pitbull kom alltid o slicka mig ansiktet med sin stora tunga hahahaha han så gullig…saknar honom,var tvungen o sälja honom pga studier :(

Reply
Emelie

Haha! Visst är det mysigt! Jag och min chihuahua prukar med pussas =) Han gillar det lika mycket som jag!

Reply
Louise

Vilken gullig bild!
Men det är ju bara orättvist att tänka att man inte kan låta hundarna pussa än för att dom slickat överallt, liksom visst låter vi våra pojkvänner pussa oss även om dom ätit ärtsoppa innan? ;)

Reply
felicia

jag brukar alltid pussas med hunden :) och dela mat med katten.
tycker inte det är äckligare än om man skulle göra det med en vän, för dom är också mina vänner :)

hur mysigt som helst!

Reply
chris

jag har inget emot att min hund pussar på mig, tkr dock att det är obehagligt när andras hundar gör det:P

Reply
I väntan på Liten - Gravid i vecka 37

Jag kan äckla mig när stora hundar ska vara i ansiktet, men inte så, de är ju så gosiga (även om även de kan lukta illa). Sen sägs det ju att hundar och katter är renare än människor i munnen, så varför inte, om man vill :D Kram

Reply
Frida

Kan du inte göra ett inlägg där du visar dina TH-saker? Som te.x tavlorna där bakom dig? :D

Reply
fäni

Ja men samma här! Pussar alltid min hund över heeela ansiktet. Sin hund eller pojkvän äcklas man inte över att pussa, så är det bara. :D

Reply
Selma

Joo, samma här! Alla mina kompisar tkr det är äckligt men det är det inte, dom förstår ju inte!Jag har tom lärt Hector kommandot puss, då kmr han och pussar en på kinden! :) hihi

Reply
Malin

Haha, nej själv skulle jag inte låta en hund slicka mig i ansiktet. Men din hund är ju så söt så jag förstår att du inte bryr dig :)

Reply
hanna

kan inte du berätta om din o aleks första dejt?? snälla:D
gärna rätt detaljerat, hur du kände, nervös, vad ni gjorde osv:D

Reply
Elin Nordström

Haha rolig du är, det är ju inte direkt “pussar” du får om en hund börjar slicka på dig :P
Mina collies får då inte slicka på folk.
Akta bara så ni inte börjar dela andedräkt. ^^

Reply
saara

jag håller med! har också en hund som älskar pussar. hundpussar åt folket ;)

Reply
vovve

haha det är faktiskt lite äckligt men det är mest för att hundar brukar stinka så mycket i munnen.. Men man kan ju faktiskt borsta tänderna på dem ;D

Reply
Mikaela

Jag drömde om dig inatt, jag brukar inte drömma så mycket men denna var speciell. Jag drömde att vi var bästa vänner och vi sa till varandra att vi älskade varandra men tydligen var vi mer än bästa vänner för vi kunde inte låta bli varandra. Du kysste mina bröst och jag dina och ja, vi tyckte väldigt mycket om varandra haha, rätt hett faktiskt.

Reply
pernilla

Hej Kenza! :)
Jag undrar bara vilken sorts Mani är? :)
För min syster har nämligen köpt en hund nu som är chihuahua/tibetisk spaniel och jag är själv supersugen på en liknande sådan! :)

Så har du några tips?! :)

Kramar!

Reply
Lina

Ja du vet att man kan få parasiter i magen av att pussas med hundar. Det fick min syrra….

Reply
Emma

Skitsamma tror inte det är så farligt om man pussar dom på munnen :P min hund fick alltid pussa mig förut men nu har han sår på tassarna som han slickar på så lite rädd för att ja ska få de.

Reply
Maria

Haha jag är nog en sådan som inte tycker det är så fräscht men jag har aldrig haft en hund eller djur för den dellen. Tål inte=( Blir säkert annorlunda när man har en hehe. Innan jag fick barn tyckte jag det va äckligt att pussas när de var helt dreggliga men nu skiter jag fullständigt i det=) Kolla gärna min blogg:)

Reply
Louise Pettersson

Hundar byter saliv flera gånger på några minuter. Annars hade dom blivit sjuka av allt dom drar i sig med den lilla rosa :) (Tungan alltså). Så de är inte alls äckligt. Låter min chihuahuahane pussa mig i ansiktet oxå och han är minsann inte äcklig. Så de så!

Reply
Lina

De är väl tur då att hundar har den renaste saliven av dom alla ;) byter varje ggn dom slickar.. Typ lite bakteriedödande då! ;D Jag har själv en hund, han får pussas på mig! så mysigt! :)

Reply
Dessan

Vad ljust hår du har nu:) Skit snyggt ju:D Är hundvakt idag till min mammas hund en liten jackrussel så mysigt:D

Reply
Ebba

jag håller med dig helt och hållet om hund-pussar.
Min familjs adopterade kelgrisar är så himla mysiga!
Vi adopterade dom för snart 4 år sen!(!)
Och de är såååååååå mysiga!

Älskar din blogg Kenza! Kolla gärna in min, vi är ju trots allt båda hundälskare! :) <3

Reply
AMANDA

Jag tycker inte alls det är äckligt! Har hört att hundar har renare saliv än oss människor :)

Reply
ingrid

ååh, håller helt med! kan inte sluta pussa på min voffsi heller =)
somnade nyss bredvid honom på golvet och vaknade av att han slickade mej på halsen. så jävla gosigt att bara gosa in sig i deras päls!! :D

Reply
Linnéa

Du tänker inte på att du får både både kiss och bajs på dig när du låter hunden slicka på din mun? För jag antar att den är så pass normal att den både tvättar sig i analen och på snoppen som alla andra hundar. =)

Reply
Sofie

Hundsaliv är faktiskt, tro det eller ej, renare än människosaliv. Så i så fall är det han som ska tycka att det är äckligt. ;D

Reply
yeah!

Hej! Skulle Aleks kunna vara med i en videoblogg någon gång?
Tack för en jätte bra blogg!

Reply
Anna

Jag har också hund, o tycker inte hennes pussar är äckliga. men det är nog bara för att hon är min lilla älskling!

Reply
nea

hej kenza!
asså jag måste bara få säga hur avensjuk jag är på dig. du är så frukansvärt vacker & du verkar va en sån fin person. & alla kläder, ALLT passar på dig, ALLT ser bra ut på dig. jag skulle kunna ge vad som helst för att vara dig. jag avgudar verkligen dig. du är en stor förebild!

Reply
ck

har hundar och jag tycker inte bara att det är äckligt, jag tycker även att det är sjukt! många kundar bär på E-colie bakterier som kan vara farliga för människan. Moget att äventyra sin hälsa så ?

Reply
christina

DERAS SALIV ÄR EN AV DE RENASTE!! SÅ VAR EJ OROLIG! RENARE ÄN VÅRT SALIV FAKTISKT. TROTS ATT DE SLICKAR ÖVERALLT =) DÖDAR ALLT =)

Reply
Patricia

Jag tror människor är “äckligare” än hundar, annars nej tack till hundpussar =P håller mig till mina bebisar (katter)

söt bild btw!

xxx

Reply
Sarah

Jag har en hund och jag skulle inte vilja ha värsta tungkyssarna av henne. Fast du verkar vara lagom renlig

Reply
Ronja

njeaa lite äckligt tycker jag det är… min kompis som har flera hundar tycker det är skit äckligt, så alla som har hund gillar inte pussar från hundar ;) fast det är nog sant i det du säger.. :)

Reply
johanna

har också en hund, älskar när han pussas:D
innan jag fick honom älskade jag när jag fick blötpussar av andra hundar, men nu har jag blivit lite kräsen för att han inte dregglar så mycke så de blir inte så blött:P

älskar din blogg:d

Reply
Isabella

Jag har också en lite långhårig chihuahua valp som blir så glad är matte kommer hem, & då måste man ju bara pussas & gosa! Villkorslös kärlek <3

Reply
Tina

Haha, vafan det är klart du ska låta honom pussa på dig. För de som inte visste det så har en människa mer bakterier i sin mun än vad en hund har. Så äckligt var det med det, ännu äckligare då när alla pussas med sina pojkvänner, sambos, män you name it. Eller hur?

Reply
Amanda

Jag kan inte häller motstå min hunds pussar! Deras gulliga puppyeyes och varma små pussar det är något som gör en glad på två sekunder! <3

Reply
Alexandra

Hej, jag älskar att läsa din blogg, hehe är det inte jobbigt att svara på alla kommentarer hela tiden ? eller du kanske tycker det är kul hehe.
Jag undra bara hur din blogg karriär startade, om du har tid, lust kan du väll svara på frågan på min blogg, skulle va ganska kul faktiskt :)
Undrar också vem det va som fick dig att börja blogga :)
Ja det va väll allt hare bäst :)

Reply
Isabella

Asså jag måste bara få reda på vad mani e för ras eller har för raser i sig. Kan du inte blogga om de eller skriva det på min mail. Kram !

Reply
Malin

Hej Kenza… är också hundägare till 4 pajaser och självklart får man pussar… man vet ju att det slickas och äts både skit, gräs, löpblod och annat snusk men vad fan… villkorslös kärlek är som den är helt enkelt! Kram på dig!

Reply
Kia

He’s so cute! I more like cats, but if I’ll ever have a dog, I wanna have a litte one like yours :)

Reply
Anna

Kenza, du är ju bara så himla fin på håret! Kan inte du berätta hur du stylar håret til vardag, vad för nån locktång du har eller om det bara är naturligt? :)

Reply
Monex

Jag vill ocks ha n gon som kramar om mig h rt som h ller om mig n r vi g r p stan som vill ge mig pussar och kramar ger mig choklad och tar hand om mig.

Reply
Fanny Sjölén

Åh vilken söt bild. Du är så fruktansvärt vacker och det är han också. Jag har en liten papillon (väldigt lika chihuahuas) vars pussar är det bästa som finns.

Och hundars saliv är inte “smutsigt” – tvärt om – hundars och vargars saliv innehåller något som gör att sår läker fortare. Min Irma beter sig som om jag är hennes valp ibland och det innebär att hon slickar på mina sår och sånt. Helt naturligt och inte alls äckligt. Lika att de vill slicka en i näsan och öronen – det är ju en flockgest! Så gör ju hundar och vargar på varandra.

Jättebra blogg! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*