• header

Lussefika

Jag, Nadia och Humlan han catcha upp helgens händelser under en falafel-lunch på stan. Jag hade en hel del att berätta och så planerade vi även nästa helg då Dilay kommer upp. Jag sticker ju till Thailand nästa vecka men hinner vara med Dilay några dagar, så det blir julbord och utgång i helgen!

Nu är jag och Nadia hemma hos mig och ska plocka fram lussebullar och saft. Sedan ska vi nörda oss framför Donkey Kong. Bilder från lördagen kommer upp strax! Puss ♥

Idag var jag trött på min stora tjocka vinterjacka så jag tog skinnjackan från Jofama by Kenza. Den är ju fodrad (den med fårpälskrage) så har man en stickad tröja under, stor halsduk och vantar så fryser man inte alls! Inte här iallafall där det bara är några få minusgrader.

48 Comments

diza

skulle också vilja kunna gå ut med din snygga jacka men här har vi just nu 23 minus, fryser som ett as så fort man går utanför dörren.

Kenzas svar: Usch, ja då vill man inte gå ut ens!

Reply
OLiViA

det lät som en mysig dag! :)
här hemma hos mig hade vi minus 23grader imorse! riktigt jäkla kallt var det! :S

Reply
Jenny

Jag fick hem min Jofama by Kenza jacka idag (med fårpäskrage)
Riktigt snygg!!

Kenzas svar: Kul att du gillar den!! :)

Reply
vera

Jag undrar bara om du kollar din mejl? för jag skickade en idolbild så det vet… svara väldigt gärna på min blogg så får du också se hur din idolbild såg ut om du inte sett den :)

kram vera

Kenzas svar: Jag kollar min mail mååånga gånger om dagen, men jag får väldigt mycket mail så jag hinner inte svara på alla. Men läser dem! Jag har sett den, gulligt av dig! Puss och Kram

Reply
Josefin

har du något tips om vars man kan köpa stora mysiga halsdukar? :) ungefär som den på bilden!

Reply
khadidje

lak vem går i skinnjacka i -45 yani “några minusgrader”
hallå vi dör av kyla

Reply
Maria Nilsson

Vart är det du ska, i Thailand asså? jag ska också dit nästa vecka :D äälskar din blogg förresten, du e som himla fin!

Reply
Manda

Burqa eller inte? Vad tycker du?

Btw. Dina skor är så fruktansvärt snygga att jag svimmar varje gång jag ser dem :P

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*