• header

FÄRGBOMB

Mitt hår blev grymt bra! Alexandra la i ljusbruna slingor för att tona ner färgen lite och för att jämna ut utväxten. Det blev jättebra, jämnt och naturligt! Jag har fortfarande kvar slingor av det ljusa jag hade innan. Bilden ger inte färgen rättvisa för fem öre, får visa bättre imorgon för nu är jag hemma hos Alexandra. Om ni vill klippa eller färga hos Alexandra eller de andra bra frisörerna där hon jobbar så ska ni gå till Hårklippet på Odenplan.

Det jag håller i på bilden är en “färgbomb” från Revlon som jag fick från salongen. Det är en vårdande inpackning med färg (jag tog en ljusbrun färg, som matchar mitt hår nu). Perfekt att ha med till Thailand där mitt hår kommer bli väldigt solblekt! Då dämpar denna inpackning ner färgen lite. Den kostar 179 kr och ni hittar den hos salong Hårklippet.

141 Comments

sanna

Revlons färgbomber är underbara! Rekommenderar alla att köpa en sådan, finns i alla nyanser, så du hittar en för din hårfärg:)

Reply
Elinor

Oh!
jag har också en sån “BOMB” men min var en silverINPACKNING, då jag hade blondt hår!
Revelons produkter är SVIN bra!
och du Kenza, blev as fin i håret!
sköt om dig!

Reply
isabelle

nackdelen med färgbomb är att det är väldigt kladdigt och på något sätt blir det färg i hela badrummet. Haha händer alla! och handukarna blir jätte förstörda!

Reply
Erika

Du ser så sjukt bra ut:) på alla bilder ;) skulle inte ha något emot att se ut som du :]

Reply
Arina

OMG va fin ditt hår e nej hela du e fin ååååå du är så fin jag älskar dig följer din blogg varje dag:)<33

Kram Arina:)

Reply
Natalie

Hej Kenza !, Snyggt det hår blev. Jag tänkte fråga dig om du kunde ge mig några länkar till snygga nyårs klänningar ?. Har så svårt att hitta en fin klänning. Du har ju grymt snygg klädstil och tror säkert att du vet vart man kan hitta en fin nyår klänning !. Please help me ?

Reply
Sandra

Oj, vet inte riktigt varför men ja kände inte igen dig första millisekunden ja såg bilden, hehe. Blev bra, ja! =) Såna produkter e ju så bra! Ja har inte testat själv (tonar 1 g månad istället) men de e säkert bra grejer! Ha de bra fina ni =) *kram* <3

Reply
Ellen

Alltså, just nu verkar det som att nästan ingen i bloggvärlden klipper sig hos bobby längre, varför inte? har det hänt nåt eller? bra blogg förresten! :)

Reply
Elvira Thuresson

tips tips!

När du solar sen och är ett tips att ha en sjal runt håret för att både skydda färg och håret, kram!

Reply
malin e

FÖRSLAG!

jag kom på en sak, har tänkt mycket på vilken otrolig modell du är och jag skulle vilja se dig göra sjuka modellgrejer ifall du skulle kunna ordna det jag menar om du har sett amerikas next top model, så gör dom ju inte bara ”skönhetsmodellsaker” utan typ annorlunda grejer.. skulle inte du kunna testa det?
vore jätte roligt!

Reply
Erika

aaah du e så snygg! Du ger mig hopp med din framgång du är en sådan fin person (vad man ser på bloggen hehe) jag vet att du har haft en svår barndom. Jag går igenom det nu men när jag går in på din blogg ser jag att det kan finnas ett ljus i slutat tack för en jätte jätte bra blogg :)

Reply
Mari

Vad duktig du är som tränar =). Du borde testa något intensivpass på Friskis…..massa tuffa övningar med grym musik..Hör av dig om du ska hänga med :)

Reply
nellie

Kenza.. jag har klädpanik! allt i min garderob känns gammalt och trist! vet inte hur jag ska matcha och få det att ändå se snyggt ut!
du klär dig så himla ballt. det kanske finns fler här ute som är trött på sina kläder och vill ha hjälp med att kombinera snyggt? :)

Reply
Sofia Blad

Kenza i mitt nästa liv ska jag födas till dig! cool e du, fast jag är också jäkligt cool o så så du kan få födas till mig..så byter vi liksom! skitbra hörs, hej!

Reply
hanna

håret blir verkligen jätte slitet av den färgbomben, och man tappar massa hår av det. inget jag skulle rekomendera. plus att man blir skitig i huvudet av den och den stänker.

Reply
maria

vrf sminkar inte gabi dig längre och vrf fixar du inte håret hos bobby längre ?

Reply
anonym

hej! skulle inte du kunna ha en tävling snart där man skulle kunna vinna en jomfa by kenza skinnjacka? Det vore värkligen jätte roligt för jag skulle så himla gärna vilja ha en sån för dom är så himla fina men jag har inte råd och jag slår vad om att det finns fler där ute som har det likadant:)

Reply
ida :)

MMMMMMM bajs!
jag äter bajs varje morgon med mjölk.
Kan inte få nog av bajs. BAJSKOOOORV.
KENZA, GE DIG MITT BAJS, BEHÖÖÖVER DITT BAJS.

Reply
alicia

använder man dom som en vanlig inpackning efter man har haft shampoo i håret eller tar man det i håret som hårkrämer när håret är torrt? :)

Reply
Lollo

jag skulle också vilja veta om du har slutat röka, “bara feströker” räknas som röker.. :)

Reply
Felicia

Snyggt det blev!

Kan någon hjälpa mig med lite film tips? Ska nämligen träffa en kille och kolla på film men vi vet inte vad vi ska kolla på!
Tack på förhand!

Reply
Maria

Hejsan kenzas!

Du jag behöver lite hjälp med vad man ska ha på sig på nyår vill du ge mig något tips och du får gärna ge mig tips om några hemsidor där man kan beställa något snyggt :D

Mvh Maria

Reply
e

Tror du att Aleks är “den” för dig? Vill du verkligen gifta dig, få barn med honom och spendera resten av ditt liv tsm med han? Ni är supergulliga tsm! :)

Reply
Signe

Åh, jag har också varit hos frissan. Bara för några dagar sedan. Blev en ganska drastisk förändring från lång till kooort. Skulle vara kul att få veta vad du/ni tycker!
Kramar!

Reply
MALIN

dagens fråga: vad använder du för jacka nu på vintern? vad har du för vinterjacka? hur klär du dig när du är ute? kram!

Reply
Molly

Vad använder du för hårprodukter? Schampo, balsam, inpackning? Stylar du håret något eller använder några produkter en vanlig dag? Vad använder du för hårspray och så? Ditt hår ser jättefint ut! Inte alls frissigt som många hår lätt blir såhär på vintern.

Kram!

Reply
Maria

Vad snygg du är Kenzas!

Föressten skulle inte du kunna länka bloggar? Det är jätte svårt att få läsare då det finns så himmla många bloggar!

Kramar Maria!

Reply
Ida

Roligt att du är nöjd! Jag som aldrig har bekymrat mig inför mina frisörbesök har blivit lite nojjig efter x antal misslyckanden :(
Tråkigt när man gör ett bättre jobb själv än frissan gör – till ett betydligt bättre pris!

Reply
ida

någon som vet var man kan köpa bra löshår??????

någon som vet var man kan köpa bra löshår??????

någon som vet var man kan köpa bra löshår??????

någon som vet var man kan köpa bra löshår??????

Reply
Sofia

Du blev jättefin i håret Kenza. Det är alltid roligt med förändring! Själv hade jag brutaaaalt långt hår men klippte av det till axlarna för någon vecka sedan, känns fortfarande helt skumt.

Reply
Sara

Härlig färg du! Hårklippet på Odenplan är grymt fräscht och mkt duktiga frisörer, har blivit lite stammis kanske man ser dig där ngn gång :)

Reply
A

Röker du fortfarande? Eller kanske periodvis va? ;)

Det går ej vara med på Elle tävlingen…:S

Reply
Louise

ååå det där skulle jag nog behöva testa! det är väl inte så mkt mer än vad en helt vanlig inpackning från matbutiken kostar… Har för mig de ligger över 100 iaf! :)

Reply
emma

jag färgade mitt hår med sån där igår, men den funka typ inte på mitt hår så det blev inte så fint ;) hehe

Reply
Lena

Revlons färgbomber måste vara en av dom bästa uppfinningarna när de kommer till hårprodukter! :-) Dom är inte svindyra, är dryga (räcker minst 2 månader även om man använder dom en gång i veckan), och fungerar verkligen! :-) Jag har nyss färgat håret rött och ska köpa en nyans i färgen 600 Fire Red för att få ett mer intensivt rött hår, love it.

Och ja, jag vet att det här är ett riktigt gammalt inlägg men :-)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*