• header

Träning

Nu sticker jag iväg och tränar med min PT Sadik! Hann faktiskt bli peppad! Det ska bli kul att träna. Har inte kört med Sadik på över en vecka. Ville ju vila innan triathlon-finalen och efter Tyras fest mådde jag inte så jäkla bra haha… Men nu ska vi köra ett tufft pass!

Jag har sagt det förut, jag har blivit mycket starkare. Ser inte bara starkare ut utan jag kan faktiskt göra armhävningar nu. Haha, ja förut gjorde jag alltid på knä pga mina spaghetti-armar men nu kan jag göra många på fötterna. Woho!

Vi hörs sen ♥

Ps. Ni har väl inte glömt att tävla om två biljetter till ELLE-galan? Tävlingen är i  samarbete med Loreal Paris och första pris är två biljetter till galan. 10 st vinner även goodiebags till ett värde av 3000 kr st! Tävla HÄR.

80 Comments

Emma

du ser faktiskt mycket mer tränad ut också. speciellt om man tittat på dina ben – skitsnygga! :)

Reply
fredrika

har du något bra tips på nyårsklänning? jag vill inte synas för mycket men samtidigt inte vara tråkig :) man kan inte göra något annat än älska ditt hår!

Reply
Sandra

Vad har du för storlek på dina Jeffrey Campbell med fårpäls inuti? Kram! <3

Reply
josefine

Ha så kul, haha, själv kryper jag ner i soffan med lussebullar, peppisar och julmust, just det, matteboken får följa med också.. :P

Reply
Johanna

Du klipper inte dig hos bobby längre, varför? Har det hänt något? vad heter Humlans salong och vart ligger det? :)

Reply
A

jäklar vilka muskler, Kenza ;) bra jobbat! Jag vill också börja träna.. har sagt det i 100 år nu, men kan aldrig komma igång på riktigt! hur fan ska man göra för att få motivationen?!!

btw, Jag kommer inte heller in på Loreal sidan?? :S why

Reply
Elsa

Nu kände jag mig ju bra.. jag tränar och försöker att bli starkare, men kan ändå inte göra armhävningar på tårna, så då har jag väl ”spahettiarmar” :( ?

Reply
Julia

Hej! Gillar din blogg starkt. Undrar bara lite om din Thailands-resa. Jag och min kille funderar på att göra samma sak, ni har inspirerat oss! Hur mycket pengar tror du krävs för att “strö runt” Thailand på två veckor? Och letar ni bara upp boende as you go liksom? Tacksam för svar! Kram Julia

Reply
Sandra

Inte en enda kommentar eller inlägg om terrorbombningen i din hemstad Sthlm Kenza. Du bara fortsätter festa. Bryr du dig inte alls?

Reply
S

Om du ska försöka spänna dina obefintliga muskler så kan du väl åtminstone spänna som man ska. Blåst.

Reply
anneli mendez

Du är så himla söt :)

P.S Kolla inte på bloggen, tack!
Inget man vill läsa eller se..

P.S Kolla inte på bloggen, tack!
Inget man vill läsa eller se..

P.S Kolla inte på bloggen, tack!
Inget man vill läsa eller se..

P.S Kolla inte på bloggen, tack!
Inget man vill läsa eller se..

P.S Kolla inte på bloggen, tack!
Inget man vill läsa eller se..

Reply
Linda

Jag behöver lite modehjälp.
jag har köpt en “draperad” klänning på HM (svart/knälång) vad ska jag ha till? jag är lite “rockig” av mig. kan jag ha boots på mig? vilka smycken ska jag bära till?

Vore så tacksam för hjälp. Jag vill vara jul & nyårs fin !

kram!! linda

Reply
Sara SB-stylist

Fin blogg&snygg äru

Läs de här – O.M.G!!!!!!!
DEDE HAR TRÄFFAT EN AV SINA LÄSARE!!! Helt nyligen.

Dede är den finasde killen i bloggvärlden!
(Han kan inte ens längre ha bilder för alla tjejer är helt förälskad i han o stalkar honom till fotbollsmatcherna)

Otroligt VACKER kille med otroliga KÄRLEKSTEXTER! Helt jäkla otroligt overkligt fin!

http://dedeprivat.blogg.se
http://dedeprivat.blogg.se
http://dedeprivat.blogg.se

Kika även in på min blogg – stylas vacker!
STYLAS VACKER! (värde till 2000:-)

http://www.missbill.se

/ MissBill

Reply
Agnes

Kan inte du ta upp en frågestund?? jag undrar: Hur har har du gjort, vad har du gjort och hur ofta har du gjort det? Alltså fått starkare armar? ge oss inspiriation

Reply
Sissela

Asså, jag gillar verkligen dina idrottskläder! Skäms så mycket för när jag har idrott i skolan ser jag mest ut som en lång säck potatis med inga former och slappa tyger. Men dina kläder ser verkligen bra ut på dig, men skulle gärna få lite tips på det så man ser snygg ut ÄVEN när man idrottar, springer runt och är svettig! ;)
kram!

Reply
Louise

Fan vad duktig du är som har börjat träna ordentligt! :D Jag måste hitta på nått sätt att motiveras till det igen oxå :P

Reply
Debbie

hey Kenza, was just wondering, what is your workout session? and how often do you work out? would really appreciate it if you would reply! i LOVE your blog by the way! :)

Reply
S.A

Hej:)Biffen Kenza på bild:D o Förresten jag har alltid undrat vad har du för en mobil?(A):) Kram: S.A

Reply
sanna

Det är så skoj när man märker resultat och att man faktiskt både mår och ser bättre ut när man tränar!

Reply
Ninni Sundén

Tog inte tävlingen slut i söndags? har för mig att sista datumet var 12:e ovh vinnaren presenteras den 19:e?:) Eller är jag helt ute och cyklar?

Reply
elin

kan du inte prova hur många armhävningar du kan göra på rad (på fötterna då såklart) och skriva ut det? :D nyfiken!

Reply
Karoline

Hvordan ordner du håret ditt? Det er sykt fint:D Kan du ikke lage et innlegg hvor du viser det?

Hilsen fan fra Norge:)

Reply
evelina

men åhhh, tränar du din mage? för när jag sitter ner blir den inte i närheten som din. ska jag få som du måste jag hålla in den jäävligt mkt!

Reply
sabina

åhh vad snygg du har blivit! syns verkligen resultat! vill också träna men det är så kallt där ute och jag har ingen bil så slipper inte till något gym :/ att träna hemma går högst en gång och sen suger det balle :D Har du något tips?
Julen kommer ju också och då kommer det slinka in mycke choklad, så borde aktivera mig på något sätt nu :P Vanligtvis tränar jag nog en gång per dag.
Ha de gött! :)

Reply
A.

Hej jag undrar bara om simning ger en slankare kropp?
för jag hade tänkt börja simma efter jul några gånger i veckan.
Undrar om du vet om man får hårdare & smalare kropp av det?
Älskar din blogg btw :D<3

Reply
Iz

Fint att du visar upp dina träningsresultat, det motiverar nog flera människor att börja ta hand om dem själva! :) Keep on the good work!

Reply
Jonna

Asså kenza du är så sjukt smal och snygg, du hatar väl att träna? men ändå har du en sån sjukt fin kropp! Hur göör du??? jag är världens kakmonster och tränar ändå typ 7 ggr i veckan och det syns att jag e det ;) hahah dåligt förklaring men HUR GÖR DU? :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*