• header

Julbord?

Jag skulle vilja ha lite tips från er! Jag och tjejerna vill ut och käka på lördag, i och med att jag åker bort och är borta över julen så vill vi käka god julmat. Vet ni någon restaurang som serverar julbord? För bara 4-5 pers liksom? Hittar bara sånna som erbjuder till företag att komma och ha julbord med hela personalen. Tipsa gärna så blir vi superduperglada!!

2

286 Comments

Jojo

Grand hotels julbord är superbt! Där kan man äta som privatperson också, inte bara företag. Kram på dig!

Reply
Camilla

Käka på Tyrol. Stockholms bästa julbord, kan komma hur många/få ni vill. Öppet varje dag, 800 spänn per person. Ni kommer rulla därifrån:)

Reply
bajskorven

LasseMaja värdshus ute i barkarby! endast 15 min med pendeltåg från centralen och sjuuuukt mysig miljö! Ett värdshus från 1600talet med bevarade gammeldagsighet, trevlig personal och god mat!

Reply
Philip

TIPS: Fjäderholmarna! Asgott! Där brukade jag äta julbord med nära och kära.
Annars har du ju Gondolen och allt möjligt, men fjäderholmarna var helt fantastiskt.

Reply
Hanna

Var på julbord på Blekholmen igår, gamla Hirshen.
OTROLIGT gott! allt du kan tänka dig,
desserterna va oemotståndliga!

Reply
hellu

ristorante caprese har super god mat!!! den ligger i kungsholmsgatan 24 inne i stan, väldigt nära tcentrelen

Reply
V

Långaraden i Velamsund ute i Nacka har börjat med sina julbord och tror att det går att bara äta 4-5 personer där eller hur många ni vill :)

Reply
Mari

Gå på gondolen. Lite dyrt men såååååå värt det. Ni kommer vara mätta fram till jul!

Reply
Ellen

Jag har varit på Bockholmens julbord i Bergshamra. Det är en jättefin restaurang!:D

Reply
Denise

älskar att ni alla har en egen personlighet, alla lyser på sitt eget sätt, men ni lyser mer tillsammans.

Reply
Sofia

Det finns ett underbart ställe ute i Barkarby som heter Lasse Maja. Var där med jobbet i lördags och maten är helt underbar!! De har allt man kan tänka sig och lite till. Det bästa är att allt är hemlagat!
Gå i. På http://www.lassemaja.se å kika :)

Reply
Johanna

IKEA! hehe, kanske inte så flashigt men de serverar julbord där alla dagar från kl 15, t o m den 23 dec.

Reply
teresia

Risken finns att det är fullbokat överallt.. Vi ringde för över en månad sen och hittade endast ett ställe för fyra lediga kvar.. Men lycka till! Men tips om det finns plats.. Waxholms castell, jätte vackert där o gott.

Reply
Hanna

IKEA serverar iallafall julbord här i Madrid, antar att de gör det i Sverige också! Inte fläshigt, men gott :)

Reply
Dompan

Grand Hotel! Var där och åt julbord med familjen förra året, vi var 5 pers. Supergott dessutom!

Btw, jag skall operera mitt ansikte, spana in före- och efterbilder på mig blogg och tyck till! :)

http://dompans.blogg.se

Reply
Sara

Sunnersta Herrgård (i Uppsala dock), vi var fem pers som käkade där och det var jäääääätttteeeegooottt!

Reply
Therese

Jag och två kompisar var på Clas på hörnet på surbrunnsgatan. (www.claspahornet.se) Riktigt mysigt litet hus mitt i stan liksom.. traditionellt julbord, väldigt juligt! Men vet dock inte hur mycket plats de har ledigt så nära inpå. Men stället rekommenderas iaf =) Hoppas ni hittar något!

Reply
amanda

Fågelbro hus på värmdö!! Ett toppen ställe men en bit bort från stan… Super bra mat och trevlig personal :) Super mysigt är det också, värt att testa :D

Reply
Frida

Hasselbacken, Djurgården. Underbart ställe, jag var där med min familj, vi var 4 stycken. Så mysigt och väldigt mycket mat, som är mumsigt! Rekommenderas verkligen :)

Reply
Mikaela

Det finns en båt i slussen som heter vindhem! min killkompis jobbar där och dem har just nu julbord där! Skit mysigt, jag var där för några månader sen fast så var det inte julbord men det är verkligen skitmysigt där! :) rekomenderar det stället! Går på ca200kr var tror jag det var! kramkram

Reply
Sara

Julbordet på vaxholms hotell, bästa julbordet jag har varit på, jättegod mat och massa godis. Vaxholms hotell står i en klass för sig själv om man säger så, matmässigt då, värt att pröva.

Reply
Tess

Haha, om ni inte vill göra det så fancy kan ni ju alltid åka till IKEA, kostar 79 kronor om jag inte minns fel och ska tydligen vara helt ok (har inte provat det själv) :P

Reply
alice

edsbacka wärldshus eller gondolen. riktigt trevlig presonal, miljö och sjuuuuuukt god mat! :)

Reply
Emelie

Ulriksdals värdshus :) Jag brukar äta där med släkten varje år, och det är jättegod mat!

Annars finns ett ställe i Gamla stan, precis där julmarknaden ligger. :) Kram

Reply
Cecilia

Blå porten serverar jättegod julbords-buffé. Ligger på djurgården, vid grönan ungefär :)

Reply
Me

Dear Kenza,

I remember I met you last year at the aftershow party from the MTV European Music Awards in Berlin. We spoke a bit about Tokio Hotel.

I just want to say how impress am I about you! You’re a REAL natural beauty (outside, but inside too! Your heart seems so pure!). You’re a smart girl, you manage your life as a perfect “business lady” and you stay yourself! Natural as ever!

How much girl can pretend to succeed in their own lifes like you did? The real success in this story is too see how much you staid natural and kind with the people you meet/love. I never had the feeling you wanna fight against someone, I never had the feeling you wanna win a competition. The only thing I saw about you is a great girl who succeed because of her and only her! Because of her personality and the way she behaved.

It’s always a pleasure to read your articles, to see all the moments you’re sharing with us. You’re a real inspiration for me, eventhough I’m really happy and satisfied with my present life.

I will not be surprised if I saw you one day on worldwide magazine covers, you deserve it!
For all of this, … well…. thank you and stay yourself! =)

Reply
Mikaela

ulla winbladh ute på djurgården är HUR mysigt som helst och perfekt för privata sällskap!

Reply
fiffi

Ulricsdals världshus har jättefint och gott julbord, kan kanske vara svårt att få bord där dock.. men sjukt julmysigt! :)

Reply
Caroline

Hej!
Jag bor ute på Lidingö och här finns en jättemysig gård – Långängens gård som ligger i ett naturreservat. Det är en gammal gård som har café men även event för bröllop osv. Nu under juletid har de jättehärliga julbord med massa mat och tårtor och godis till efterrätt. Går att boka både privat och med jobb. Värt att prova, kika in hemsidan =)
ps. har hört att Frida Fahrman är en sann Långängensgård-fan! ;) kramkram

Reply
sarah och jennie

Kenza vi måste bara säga till dig att du är den vackraste människan vi någonsin sätt! Seriöst skojar inte! Vi älskar ALLT med dig, dina ögon, ditt ansikte, ditt hår, din kropp, ditt skratt, ditt namn, din hund och din BLOGG! Asså du är världens bästa modell, vi hoppas att du blir världens största också! Pussar och kramar från Jennie och Sarah! :)

Reply
Helst anonym!

Hej Kenza. Jag går nu igenom en jättejobbig sak så jag hoppas verkligen på svar ifrån dig som kan ljusa upp min vardag lite.
Jag och en kille var tillsammans i 3 år och vi tog sedan en paus för 2 månader sen. efter 2 veckor börjar han skriva med en annan tjej och träffa henne. Idag är dom tillsammans och jag har verkligen skällt ut honom extremt. Jag mår ju jätte dåligt. Men jag vill kunna gå vidare, det är bara det att det tar verkligen kål på mig dethär. Vad hade du gjort, och vad ska jag göra? Tacksam för svar. Puss!

Reply
Sarah

Om ni har vägarna förbi Göteborg (:)) Så kom ut till oss på Tjolöholms Slott för Sveriges bästa julbord :)

Reply
agnes

Ett superbra tips; East på Stureplan. Serverar ett hypergott asiatiskt julbord med hur mycket mat som helst! Sushi, woker, soppor, massa efterrätter, asiatisk julmat. Jättekul med annorlunda julbord tycker jag!

Älskar din blogg. For real.

Reply
Emma

Jag säger som några andra nämnt, Tyrol, grymt gott och hur mycket som helst att välja på! Var där med familjen och måste säga att det är lätt Stockholms bästa julbord! :)

Reply
Anna

Hej, JA skit bra julbord/mat på restaurang Blekholmen på kungsholmen! Dit måste ni gå helt underbart deras Janssons potatis gratäng DÖDAR!!!
Kmr ej ångra Er!!! Pusssss

Reply
Lina

Säger bara KUNGSHOLMEN på norr mälarstrand… Var där med jobbet på julbord men tror inte att man måste gå dit som företag. Fantastisk mat, de hade allt mellan himmel och jord (tom sushi!). Extra plus för desserterna också. Dessutom ligger Orangeriet vägg i vägg och där är det ju fantastiskt trevligt att sitta och dricka drinkar.

Ha det så trevligt!

Reply
Sara

Ulriksdal i solna har världens bästa julbord!! :) På east har dom även mumsigt asiatiskt julbord

Reply
Linnea

Det beror på om miljön eller kvaliten på maten är viktigast?? Har varit på massvis med julbord.
Kan säga att Fjäderholmarna håller måtet BÅDE till mysighetsfaktor och kvalite på maten. VARNING!!!! Varning däremot för hasselbacken visst miljön är mysig MEN maten katastrof.. köttbullarna var färdigköpta mamma scans vilket jag aldrig varit med om tidigare på alla tidigare julbord har kockarna åtminstone rullat bullarna själva. Efterrättsbordet bestod av stenhårda knäck, lite ischoklad såna där skumtomtat, lite plock godis och äppelkaka… Ett riktigt skämt för 600:- per person. Man kan dra slutsatsen att maten är köpt på lidl för ca 50:- per person, väldigt synd dom hade ett bra rykte förut men efter detta åt tror jag det kommer gå mycket dåligt för dom.

Reply
Lukas

Grand kör ju Julbord på Verandan varje dag. Även julafton. Värt ett besök då deras dessertbord är något utöver det extra.

Reply
Julia

Bullandö krog har världens godaste julbord. Äter där vartenda år och det är det absolut bästa!!! Har testat många men inget slår detta, det kan jag lova.

Lycka till :)
/Julia Moore

Reply
A

Bistraud – Grisslinge bistro & bar på värmdö.
Super mysigt med utsikt över Grisslinge viken. Busshållplats precis utanför och bussarna går var 15 min :)

Reply
Camilla

Pontus by the sea. Ligger vid kajen nära Slussen/gamla stan. Jättemysigt men dyrt kanske

Reply
Alexandra

Tornvillan i waxholm, jätte fin sjöutsikt och huset är som ett slott .. supergod mat också. Anné Eklund Matkonsult AB :)

Reply
Ebba

Det här är visserligen inte ett svensk julbord, men måste tips iaf! Asiatiskt julbord på East :)

Reply
lina

ikea har ett billigt och gott julbord även om miljön inte är den mysigaste :)

Reply
Hanna

Min bror jobbar på Ulriksdals välrdshus i Bergshamra och de har ett av de finaste julborden i Sverige!! Hälsa Dilay från Hanna, vi gick i samma plugg!

kramis!

Reply
hanna

När jag var liten åt vi alltid på Ulriksdals värdshus, fanns så mkt mat å olika sorter av allting :D Där finner man riktig julstämmning för både mage å själ :D

Reply
Caysa

Ikea har julbord vet ja! Billigt också:D har dock inte varit där och smakat, men det är ett tips iaf:)

Reply
Nicole

Gå till Stortorgskällaren i Gamla Stan!! Supergod mat, mycket att välja på, goda efterrätter, mysig stämning nere i valven o bra service/priser :)) Vi var där förra året 4 pers, gick jättebra o så fick man present också :) Ska nog gå dit i år igen, rekommenderar verkligen det stället!! Bästa jag gått på!
Hoppas ni kan bestämma er o blir nöjda :)

Reply
Niki Tegeland

Hej fina Kenza! Jag har ett jättebra tips till dig och dina vänner. Det finns en hur mysig resturang som serverar julbord, det ligger i Stockholms skärdgård på Djurö. Det heter Vindö krog och ligger nära vattnet, har trevlig personal och det är aldrig mycket folk. Lugnt, stillsamt & tända ljus. Hur mysigt som helst! Du borde i alla fall kolla upp det. Annars finns det en mysig resturang i Djurös by som heter Motorverkstaden. Tar fyrtiominuter från stan :)
Puss & Kram

Reply
ellinor

Fazer Café i Nacka Strand tror jag har, men är inte helt säker…
KRAM! :)

Reply
Linda

Libanesen- En riktigt underbar liten mysig libanesik restaurang som erbjuder libanesiskt julbord fullt med olika sorters meza!
Restaurangen ligger i hornstull parallelt med högalidskyrkan :)
Hemsida: http://www.libanesen.se

Rekomenderas verkligen!

Reply
cilla

restaurang Tyrol, dom har allt från björnköttbullar, bäver, björnskinka och massa annat…sjukt stort julbord!!

Reply
Emma

Johannesberg slott!! Ligger iofs en bit utanför sthlm men dom har otroligt mycket gott där (bör jag nämna massa efterrätter och godis på varsitt bord!) Man äter hur mycket man vill för en 500 tror jag :)

Reply
elli

HAHAHHA IKEA har julbord, iallafall i malmö hehe. men det ser jättegott ut, själv kör jag alltid på köttbullarna men någon gång måsta jag testa julbordet där. kramisar från elli!

Reply
Maggan

nygårds världshus ! det är det absolut godaste och mysigaste jag någonsin ätit och jag har ätit en hal del i mina dar. ligger i täby i ett helt fantastiskt vinterlandskap. men ändå inte alltför långt bort från staden.

kram Maggan

Reply
inez

hej Kenza!
Jag vill tipsa om ett jättetrevligt julbord.
Det ligger i sollentuna och heter “lillstugan”.
kram

Reply
ida

jag är inte hundra säker men tror att både elfviks gård och villa söderås ute på elfvik på lidingö serverar julbord, alltså för bara 4-5 personer :)

Reply
Inez

Ulla winblad eller gondolen! Båda är jättebra :)
Sen finns det nått till på djurgården som e stört bra.. kan bara inte komma på namnet! Lycka till ;)

Reply
Anna

OOH! Grand, Grand, GRAND! Superbra. Åt där förra julen med min pojkvän. Verkligen jättebra. Och mysigt,trevligt o fint.(GÅ DIT)

Reply
Em

restaurang J i nacka strand. SÅ gott och bra!
eller siggesta ute på värmdö. dit ska jag och min familj i år!

Reply
Jen.Q

Långängensgård på Lidingö rekommenderar jag starkt. Där var jag och åt julbord nyligen, jättegod mat och mysig atmosfär =)

Reply
jasmine

O´Pizzicato på söder (swedenborgsgatan) , bästa restaurangen någonsin med serbisk mat och mer! Snygga och trevliga personal. Inte alls dyrt, maten är gudomlig! Läs om restaurangen på nätet så får du se alla recensioner :)

Reply
Aleks

Grand hotels julbord ska tydligen vara ASS bra.. man måste inte vara massa gubba och tanter det räcker med typ 5 vänner bara :)

Reply
jennifer

Jag rekomenderar dig att kolla upp Scandic Hotel, de brukar ha det. eller något annat hotel med bra restaurant

Reply
victoria

Mcdonken ffs!
En gång donken, alltid donken.

Måste vara kul att ni går ut med likadana väskor :)
Funderar faktist på att klicka hem en.

Reply
kajsa

Dufweholms Herrgård kan jag rekommendera! Det ligger lite utanför Katrineholm, mot norrköpingshållet. Helt klart värt resan!
En riktig fin och mysig herrgård med jättegott julbord och ett stort dessert-och gottebord ;)
Jag jobbar där så vore superkul att få servera dig och dina vänner:)
Lovar att ni kommer få en oförglömlig upplevelse!

Kika in på våran hemsida!
http://www.dufweholm.se/index.aspx

Reply
såstaholm

testa såstaholm! det är en mycket fin gård som ligger ut mot Täby. dom har riktigt bra julbord och trevlig personal. utsikten och lokalerna är väldigt väldigt fina. det rekommenderar jag varmt!

Reply
Lena

De bästa finns ute på Djurgården; tyrol, rosendals trädgårdar (supermysigt!!), Ulla winblad och Lisa på udden.

Reply
Nathalie

Nelly tävlingen? Får man veta detta innan jul, det skulle ju vara julklappar va väl tanken? :p

Kram!

Reply
julia u

Carl Michel restaurang på Djurgården har ett utsökt julbord, kolla in deras hemsida.
Det är ett annorlunda julbord, nytänkande men samtidigt med alla goda klassiker inräknade.

Reply
Ebba

Vet inte hur långt ni tänkt åka men Vreta Gästgiveri mellan Nyköping och norrköping har ett fantastiskt julbord!!! Jättefin miljö i gammal stil, otroligt väl genomtänkt och stor mysfaktor. Bra mat med stor variation och stort efterrättsbord ;) Rekomenderar verkligen detta julbord, supermysigt!! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*