• header

Slingor

Jag älskade min solblekta hårfärg, men det var dags att göra något åt uväxten!

Humlan la i ljusbruna slingor i hela håret, en färg som liknar min egen hårfärg (mörkblond/ljusbrun) fast en lite varmare ton, för att jämna ut utväxten. Hon behöll även slingor av min solblekta hårfärg. Resultatet blev väldigt jämnt och naturligt. Är supernöjd!! Det var lite svårt att fota för det blir skuggor och så men jag försökte iallafall. Och utväxten innan var inte riktigt så svart, hehe..

Lär få tillbaka den solblekta färgen i Thailand men då har jag ju även färgbomben jag kan använda. Men jag gillar den solblekta färgen så länge det inte är FÖR ljust eller med en för fet utväxt. :)

FÖRE:

EFTER:

1

75 Comments

Johanna

Hej, vad har du för storlek på dina Jeffrey Campbell med fårpäls inuti? Kramar<3

Reply
Emelie

Ja, det var fint :) Nu ser man ju håret underifrån och inte uppifrån. Men det var väl i hårbotten du färgade kanske ;)

Reply
klara

<3 älskar din hårfärg, gillade även den mörka färgen du hade förra året. Undrade mest, du har ju så långa ögonfransar, är de riktiga eller du har byggt på dem? :D
Ha en awesome thailand resa och en riktigt god jul <3

Reply
Nora

Superfint :) Fast du är alltid fin, som alla säger ♥ :D Avgudar dig Kenza, du är så himla snygg! Kolla gärna min blogg (som är så blek i jämnförelse med din!) för jag bloggar om mitt tifälliga liv i Indien!

Ha det så sött fina du ♥

Reply
Eva

Vad snyggt det blev! Jag gillar din gamla hårfärg också, ibland kan det vara snyggt med lite utväxt med inte alldeles för mycket.
Hoppas du trivs i det nya för jag tycker du ser skitsnygg i vilken hårfärg som helst! =) kraM

Reply
Amanda och Catrine

Hejsan!

Du kanske tycker det är jättekonstigt att vi hör av oss till just dig, men vi tror att vi skulle kunna bra hjälp från just dig, pga att ditt namn är något som man förknippar med något bra då man tänker på din blogg och den personlighet som du speglar där.

Vi är två tjejer som läser sista året på gymnasiet Thoren Business School i Linköping. Nu i trean ska alla göra projektarbeten och vi har valt att slå till stort och göra ett välgörenhetsprojekt som kom att kallas Kronanprojektet. Vi har hittills samlat in 8600kr och mer kommer det bli! I Mars 2011 kommer vi åka ner under två veckor med alla pengarna till ett barnhem i Kenya som heter Gustaf Childrens Home. Hela resan kommer vi dokumentera och vi ska även se till att alla pengarna hamnar i rätt händer och går till rätt saker som barnen behöver. Under vistelsen i barnhemmet kommer vi även undervisa barnen och leva tillsammans med en Kenyansk familj. En resa som inte bara förändrar våra liv utan även barnens!

Varför vi mailar till dig är för att vi undrar om du skulle vara intresserad av att sponsra oss. Alla pengar som vi samlar in kommer som sagt oavkortat gå till barnhemmet, resan finansierar vi själva och med hjälp av sponsorer. Och det är här du kommer in vid sponsorer. Vi skulle tycka det vore jättekul om du skulle vilja vara en av våra sponsorer och kanske om du skulle vilja skriva om det i din blogg och länka till vår sida ( http://www.kronanprojektet.se) där privatpersoner kan skänka pengar, det skulle betyda jätte mycket! Om du skulle vara intresserad av att sponsra oss som privatperson, med ditt bloggnamn eller med ditt företag avgör du själv såklart!
Det vi erbjuder tillbaka är marknadsföring då vi komemr bli intervjuade av tidningar i Linköpings- och Motalatrakten, samt delar vi ut broschyrer där ens logga/namn trycks på och vi står även på olika ställen och samlar in pengar som Ikano, Gränden ( stora varuhus i Linköping), Ica Maxi och Coop Extra.

Kom ihåg att ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

De vi vill understryka är att detta är ett seriöst projekt, bakom oss har vi en seriös organisation, Mount Elgonförening som är vår konakt med barnhemmet. Alla pengar kommer att redovisas både från de sponsorer och de vi samlar in, en presentation kommer att hållas efter att vi har varit nere i Kenya. Där vi kommer berätta om resan och hela arbetet från början till slut.

Mvh
Amanda Beuthan och Catrine Carlsson

( Förlår känner vi känner oss jättedumma men ditt hår blev jättefint, men vi vill få fram det här, har även mailat dig)

Reply
Johanna

Kommer vara i thailand/krabi de sista dagarna i december :) Jag har för mig att du också skulle till krabi då va? hoppas de, då blir det att gå på Kenza-jakt ;p

Reply
hanna

Visst var ditt har fint innan men det är finare nu, det ser väldigt naturligt ut, love it<3

Reply
amanda

Fint det blev! Jag måste bara säga att jag tycker du är SJUKT snygg i mörbrunt hår. Har kollat tillbaka på gamla arkiv och du var förjävla snygg i det.

Reply
jenn

Superfint! :) Kika gärna in hos mig allihop är ni söta :) Lämna en kommentar så kommenterar jag oftast tillbaka!

Reply
Ida

Jag ser ingen direkt skillnad?! :S Hoppas du inte betalade för mycket för det..

Reply
ida

till amanda och catrine!
lite fräckt faktist att skriva det här i kommentarsfältet.ni kunde ju bara mailat!
nu typ tvingar ni kenza annars kommer hon känna sig dum framför alla läsare att hon typ inte hjälper till och är snål.
dumt av er tycker jag!

Reply
maria

asså du var sååå snyyyyyygggggggggggggggg med mörktbrunt färga det efter thailand hahah tvingar inte dej men de va så snyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyygggggggggggggggggggtttttttttttttt <3 love

Reply
Linda

Hej Kenza ! Jag har exakt likadana ögonbryns form som dig, men hur får du dom så fylliga på ngt vis? använder du ngn ögonbryrs penna? isåfall vilken?

Puss snyggaste bloggarn

Reply
Jonna

Super snygg färg, jag undrar vad det är för färg ni har använt?! Lite kallare brun, eller?!
Det är så kul att läsa din blogg, du inspererar verkligen! Man blir alltid lika glad när man varit inne och tittat lite på bloggen. Fortsätt så ;)
Ha en super bra resa!

Reply
Ebba

Altså jag vet att du får jätte många kommentarer och så och inte hinner svara på alla men jag är en 11 årig tjej som verkligen älskar att klipa mig det kanske inte alltid blir fint men jag tycker det är skönt att testa olika frisyrer men jag gillar helst kort hår jag har aldrig tetsat lugg men det skulle jag vilja göra jag kliper mig ungefär en gång i månaden och därför undrar jag vart du kliper dig? vet att du inte kommer svara på detta men värt ett försök. :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*