• header

16e december 2010

Oj, knappt en vecka har gått sedan vi var klara med inspelningarna och jag har redan vant mig vid långa sovmorgnar. HERREGUD vad jag är trött nu!!! När klockan ringde vid halv nio trodde jag att jag skulle dö, haha.. Men jag gick och la mig alldeles för sent också. Jag, Mika, Nadia & Dilay satt uppe ett bra tag och pratade, spelade spel m.m. Så mysigt!!

Men nu är det slut på mysandet för snart ska jag ge mig ut i snöstormen… Det snöar riktigt mycket idag… Kaaallt! *tänker på Thailand, sex dagar kvar*

2

54 Comments

elina

Åh vad bortskämt. Skaffa ett riktigt jobb istället, DÅ kan du få gnälla, själv går jag upp halv fem varje morgon! Idag halv fyra!

Kenzas svar: Vi alla är olika, har olika jobb, har det olika ställt och har olika vanor. Sådär kan man säga till alla. “Åh vad bortskämt att du klagar på att du måste gå upp halv fyra, men du har ju iallafall ett jobb att gå till!” skulle någon kunna säga till dig. Men jag lider med dig!

Reply
Flisan

Du kommer väll blogga när du är där? ;)

Kenzas svar: Eftersom jag inte vet vart vi ska ens så vet jag ju inte hur det blir med internet.. Vi får se!

Reply
Ina

Jag är helt likadan.. kan sova fast hur länge! Att stiga upp halv 9 känns nog svårt :D

Reply
johanna

Jag tänkte såhär… jag kan väl få plats i en västa??? hihi =) hade varit skönt att få sola och bada lite!! Ha en fin dag söta du Kram!

Reply
ellis

Asså jag tycker om dig jätte mycket kenza…men inte för att låta elak…men är det inte dax att waxa armarna?…på alla bilder ser det jätte konstigt ut med ditt perfekta ansikte med jätte fin hy o sen kollar man på armarna -.-

Kenzas svar: Jag är ej så utseendefixerad att jag bryr mig om mitt armhår, haha.. Men om du gör det, good for you!

Reply
fäni

Haha okej “ellis” varför ska man waxa armarna bara för man är ttjej? kolla Adriana Lima t.e.x, världens snyggaste kvinna (enligt mig) och på varje bild jag har sett så har hon haft håriga armar. ;)

Reply
Läsarfråga

Hej jag har inte förstått riktigt… vart i thailand ska du? För jag ska också dit!! :D din blogg är bäst! kram

Reply
Sofia

Jag åker också till thailand om 6 dagar. Det skall bli så otroligt skönt! Har varit där 3 gånger innan och det är verkligen paradiset.

Vart i thailand ska du åka? :)

Kram

Reply
Serafin

Jag ar i thailand nu och de forsta dagarna var det daligt vader, men nu ar det massor av sol! Jag bor i kata och kan rekommendera detta stalle, finns flera billiga hotell osv! :)

Reply
elina

Vad fint att du lider med mig men jag lider inte av att behöva gå upp halv fem, jag gör något vettigt när jag jobbar. Exakt vad har din eller min ekonomi med saken att göra? Menar du att man per automatik är underbetald för att man har ett jobb där man börjar tidigt? Fick den känslan i alla fall, men förhoppningsvis är du klokare än så.

Kenzas svar: Hmm nej, jag drog bara olika exempel på jobb… Vad bra att du trivs! Det är det viktigaste :) Kram!

Reply
mjao

Hej! Brukar inte kommentera, men hittade denna blogg: http://theskinnycity.tumblr.com/

Ville bara berätta att den använder några bilder på dig, som ju är ganska smal, för att sprida proana-liknande budskap. Kunde inte tänka mig att du var för något sådant, så passade på att säga det :) Tror inte att dina bilder ligger på första sidan, du kanske behöver bläddra bak en eller två sidor.
Kram!

Reply
Samuel

Hahah, kolla Mani i bakgrunden :’)
Ha det underbart i Thailnad Kenza! Tack för telefonen förresten :’)
Puss <3

Reply
Maja

Hoppas du far det underbarst i thailand. Jag ar har nu sa vem vet kanske vi ses nerre i varmen.Skulle vara jatte roligt.Det ar i dag 40 grader i solen helt underbart.

Massor av kramar maja .

Reply
Andie

Hej Kenza, du är så vääldigt naturligt söt och vacker men du är inte helt naturligt brun va? Har för mig att du använder BUS? Har du tips på någon bra? Vill kunna bygga upp en fin färg men samtidigt kunna raka benen utan att allt försvinner. Eller går det? Vill ha bruna ben till nyårsklänningen utan att sola solarium.. Hoppas du förstår! Blir jätteglad för svar. Kram Andie :)

Reply
Drosen

Har aldrig kommenterat här Kenza :) Men fick mig ett skratt när jag såg denna bild hahah, ser ut som att Mani äter ur din rumpa eller något ;D HAHAH

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*