• header

Kenza & Tyra show – avsnitt 12 (sista avsnittet)

Hela avsnittet:

ENDAST del 2 för er som redan sett del 1:

1

194 Comments

JENNY :D

ser verkligen iframimot att se det sista avsnittet :)
ska bli lite tråkigt att det inte kommer flera avsnitt :(

btw, du menar la 21.15 ? ;)

KRAM!

Reply
jennifer

åh synd.. men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! :)

Reply
Selma

FAAN VA FINA BILDER DU HAR LAGT UPP FRÅN BARCELONA!!!
Nu blev jag sugen på att åka dit direkt!

Dina silver skor va riktigt snyga på dig, jag trodde inte att dom skulle vra så snygga men dom va verkligen riktigt jävla snygga!

Kram

Reply
Anna

Jag stör mig otroligt mycket på att det startas av sig själv. Jag menar jag gillar din blogg men inte din show, så snälla måste vi som inte gillar din show bli tvingade?

Reply
Siri!

Synd att det inte blir en säsång 2…
Jag tycker att du och tyra båda är roliga, och tillsammans blir ni bäst!
Ha det bra

Reply
Isabell

Jag har följd showen hela tiden och jag älskar den verkligen, torsdagar brukar vara tråkiga, men nu kan jag ju se showen! :o

Ska bli väldigt tråkigt att ni inte kommer att fortsätta för ni är så roliga :’)

Reply
Starks

BESÖK MIN BLOGG VETTJA NI KOMMER INTE ATT ÅNGRA ER DET LOVAR JAG ELLER DET KAN JUE INTE JAG VETA MEN GE DEN EN CHANS OCH GÅ IN NÅGRA GÅNGER I VECKAN OCH SE OM DU GILLAR DEN (: SKULLE BLI ÜBERGLAD :D <3

Reply
IDA

NI ÄR HELT CP, VAFAN LÄGGER UT ETT AVSNITT. NI KAN ÅTMINSTONDE SÄGA NÄR DET ANDRA KOMMER UT. SNÄLLT MOT LÄSARNA..

Reply
Sara

men guud vad gulligttt!!! jättegulligt slut och jätteduktiga var ni!!! <3<3<3<3

Reply
Jonna

Jag vet iaf vad ni har att göra nästa år :) SPELA IN FLERA AVSNITT! Ni är grymma!

Reply
Sofie

Nej det får inte vara slut! Det var så jävla bra! Grymt jobbat tjejer och tack för un underbar show! Kommer sakna eran show något otroligt!

Reply
Hannah

Snacka om att man är blödig om man sitter o bölar i slutet.. Låten o era sorgsna nunor :D Och va stolt man blir trots att det inte har med en själv o göra men att ni fixa triathlonen :) Grymt bra program och jag e så glad att ni fortsätter i era bloggar o att det inte e helt slut på det sättet.. Ni är grymma!!
Kram Hannah

Reply
Mona

TACK SÅ JÄTTE MYCKET FÖR DE HÄR ROLIGA STUNDERNA, ERA BLOOPERS ÄGER BTW!!!! BÄST

Reply
Elin

Hej! Tycker att eran show har varit helt grym :D Vill bara veta om det går att hitta gammla avsnitt och titta på någonstans? Är tacksam för svar :)

Reply
julia

Asså fy vilken härlig show jag har kollat alla avsnitt och alla är så … roliga och bra, vill att nu ska göra mer!
Kam Julia

Reply
Sophie

Tack för 12 roliga torsdagar, har längtat till torsdag varje vecka! :D Bästa showen!!

Reply
Hanna

Superduper bra! Sätt varenda avsnitt varje torsdag. Det har varit otroligt roligt att föja dig och Tyra. Tycker att ni gjort det sjukt jävla bra, trots att ni fått knivar i ryggen som du sagt. Men jag beundrar er enormt, speciellt dig Kenza. En favoritbloggerska är du allt för mig och många andra ♥
Tack för dessa 12 avsnitt, måste oxå passa på att säga att ni har varit så otroligt duktiga mer eran träning! Och ni klarade ju triatlonet, förbättring med 40 minuter! Imponerande.
Kram på dig!

Reply
Sandra

Jättebra:D nästan så man själv blev ledsen, ingen mer show.
Men bra jobbat och showen var verkligen rolig och intressant att följa!

Reply
Sara

VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?????!!!!!

Ska ni inte göra en till säsong? Då blir jag fett sur! Det e ju så jääääääääääääävla bra! Imorgon ska jag ha marathon på er show! från första till tolfte avsnitt och se alla bloopers! Fan också! Ni bör ha det nästa år med!

Kram ´!´´ <3<3

Reply
Linda S

Ååååh, tack för ett helt underbart program! Ni är bäst!!! Trist att det är slut, men det har varit så kul att se alla avsnitt och ni gjorde så otroligt bra ifrån er nu på triathlon. Jag ryser verkligen när jag kollar klippet från darins studio.. så vackert!
Många kramar!

Reply
Sara

Jag lovar! gulligare än er har jag aldrig sett! ni är så gulliga .. den filmen är så VÄRD jag bara älskade den .. det är så att man fick tårar i ögonen ni är så BRA! snälla vi vill ha Kenza & tyra show 2 !!

Reply
Ava

Åh, herregud vad sorgligt det var, när jag faktiskt insåg att det här var sista programmet. Jag kommer sakna det. Har aldrig sett något liknande program och ni bjuder ju verkligen på er själva! Så tack :)

Reply
Sofi

får ju nästan en tåri ögat! vad ska man nu längta till på torsdagarna?!?!?! det har iallafall varit en grym serie, tack så myckeeeet! och det var sjukt kul att se att ni förbättrades så mycket :D jag blir ju själv inspirerad och peppad till att göra detta! Puss och Kraaaam

Reply
Jenny

Jag är så stolt över dig!!! Från en gnällande Kenza till en starkare Kenza!!

P.S. Kvinnans blick när du sprang på löpbandet, HAHAHA!!

Reply
sofia

jävlar vad ni har kämpat tjejer!
helt sjukt! Gud vad duktiga ni är.
jag är idrottstjej men jag kan säga det att jag nog aldrig klarat mig så bra på triathlon som ni gjort!
Gud! BRA JOBBAT!! :D

Reply
Denise

Det får inte sluta :(
kommer sakna era roliga shower har skrattat varje gång när jag bara tänker på er show

Reply
Josefine

Herregud vilket fint avslut. Jättetråkigt att det är slut, verkligen. Har iaf insett att ni är de mest skönaste människor jag vet! Hoppas ni hittar på mer skojs som vi får vara delaktiga i, kram.

Reply
Hanna

Seriöst!? Kan du och tyra skita i att ha jävla autoplay!? Fyfan vad det är störigt! Har ni sjunkigt så långt att ni vill ha fler tittarsiffor genom att själva sätta igång och så att ni får mer pengar för reklamerna? Är det det ni vill eller?

För det är så jääääääääääääävla störigt att den går igång varje jävla gång man går in på er blogg, man bara kryssar direkt hela tiden.

Snälla förfan stäng av det!!!!

(sorry för svordomar men jag är jävligt sur)

Reply
S

Fan vad bra! :D Tusen jättetack till en bra spännande underhållning och mycket skratt. Kenza och Tyra, ni är bäst :D

Reply
sandra

haha jag fick faktiskt tårar i ögonen nu det sista av programmet :'(
synd att det är slut redan nu, tycker ni gjorde ett fantastiskt jobb har verkligen tyckt om att kolla på detta program, har fått ett stort skratt i mig i varje avsnitt ! ha det så bra nu puss & kram :D

Reply
Jessica

Idag såg jag din Guldfyndreklam på spårvagnenoch tanken slog mig att det var idag jag skulle få se detsista avsnittet. Jag har sett alla avsnitt och alla bortklippta scener. En dag när jag var lite nere kollade jag på bloopers och blev genast mycket gladare. Jag är en tjej som tränar 5 dagar i veckan och tar verkligen det på allvar. Till en början flamsade ni omkring lite, fast det var såklart jättekul att se på. Men nu, sista programet, i triathlonfinalen NI VAR GRYMMA! Ni hade redan från början bestämt er för att äga, man såg i era ögon hur laddade ni var, ni kämpade som jag aldrig sett er kämpa och ni hade sådannna vinnarskallar. Det visade sig på era supertider, att ni slog era tider med hela 30 och 40 minuter. Det är så sjukt bra kämpat. Tack för denna tiden, kommer sakna att ha något att göra på torsdagar, det var en GRYM show! :)

Reply
Sofie

fyfan va bra det var, började seriöst gråta i slutet, kommer sakna detta som faaaaaan ! love you GIRLS ! ni e g.r.y.m.m.a!!!! PUSS <3

Reply
Emelie

Hej!
Jag tycker att du ska hjälpa musikhjälpen (i P3) att samla in pengar som går till att stoppa handel med barn! Se deras hemsida http://www.musikhjälpen.se
Du kan ju skriva något på din blogg om att du har sänt pengar (om du vill) eller donerat något som de säljer på “auktion” (pengarna går till att stoppa handel med barn). Uppmana gärna dina lyssnare med, detta projektet pågår tills söndag tror jag. Hoppas du vill hjälpa till att stoppa handel med barn! :)

Reply
:)

Hej Kenza!
Jag har en lite fråga angående din tandställing, vart gjorde du den och vad kostade allting? Skulle bli jätteglad på svar! Du är grym så att du vet :)

Reply
emi

den bästa bloggserie på länge !
grymt bra jobbat tjejer <3
hoppas vi får se mer av er

kram <3

Reply
Sandra

jag beundrar verkligen dig, du verkar va en tjej som har allt smart, rolig, trevlig och otroligt vacker:) du och tyra har gjort en fantastisk show, jag har följt den slaviskt och jag hoppas att man får se mycket mer av er båda på scen, i tv-rutan eller vad de nu kan va och sålänge så kommer jag såklart fortsätta att följa era bloggar!

Reply
C

Ni har verkligen gjort ett bra jobb, lättsamt och sanslöst roligt men samtidigt inspirerande program! Vi väntar på en andra säsong! ;)

Och er träning har verkligen taggat mig – nu jävlar kör vi!

Kram på er, ni är fantastiska!

/Cecilia

Reply
Ida

Lite sorgligt med sista avsnittet :( Kan inte kolla nu när jag sitter på jobbet, så får göra det sen…
Hoppas triathlonfinalen gick bra! :D

Reply
amanda

Hej kenza. Jag läser inte din blogg vardagligen. men försöker så ofta som möjligt. jag kan tänka mig att jag bara är en i mängden som skriver dethär. men satt härom kvällen och kollade på alla kenza-tyra-show-programen! måste bara säga att gud vad bra ni är! så himla vackra, och så glädjefyllda. Blev så himla glad när jag kollade på allt, och ville bara se mer. så himla tråkigt att det nu var sista avsnittet. Jag hoppas att du & tyra vekligen håller kontakten och blir jättebra vänner, för ni såg verkligen ut och trivas och ha så hiiiimla kul med varandra, kul och se! Du är en sån glädjespridare! Ha det så himla bra! :)

Reply
becca

Tack till er för en underbar show! Har varit så kul att titta på er en gång i veckan dessa veckorna. Har skrattat som en galning, för ni är så sköna. Sorgligt blev det dock med det sista avsnittet, då kände man själv att det har betytt något för en och man såg på er också att ni blev lite ledsna. Så det kom några tårar i slutet, haha :)
Bara älskar både din och tyras personligheter! :)
Stor kram.

Reply
Sara

bästa programmet! synd att det är lut men det är ju lite mer limited nu så får jag väll minnas detta program i resten av mittt liv haha :) Kram

Reply
Linn

Jätte bra show verkligen!! Men jag har bara en liten fråga. Varför upfyllde ni inte någon killes dröm? Eller var det inga killar som skickade in drömmar? :)

kram

Reply
Frida

Kuulkuul , synd att det är sista ! Jag är en 14årig tjej som driver en modeblogg så titta in vet ja ? :)

Reply
Ida

Jag sitter här med gråten i halsen samtidigt som jag bara ler. Ni verkar vara två helt otroligt fina människor och under de här programmen har man ju faktiskt fått “lära känna er” lite närmare och det här avsnittet sa verkligen hejdå haha. Jag diggar er båda sjukt mycket och önskar er en god jul! tack för ett riktigt bra program, ni är grymt bra!
Kram

Reply
kriss

undrar va tiden skulle ha varit om ni cyklat o sprungit ute? Mycket tyngre att göra det ute men backor osv=)

Reply
Vanessa

Ni är bäst tjejer! Har följt hela säsongen och kommer att sakna er! Man blev ju heltårögd och det är jävligt synd att det inte kommer en Säsong2 , men förstår varför
Ni är grymma! Och jag har verkligen älskat er show!
Kramar!!!!

Reply
Hanna

Så jäkla tråkigt att det är slut nu, ni har verkligen varit grymma. Jag har skrattat så jäkla mycket, speciellt när du skulle rida på westernridningen, haha. Nu i sista avsnittet fällde jag fasen en tår för att det var slut :P Ni är grymma som klarade att förbättra era tider så jäkla mycket! all respekt till er! =) <3

Reply
Amanda

Börjar nästan gråta va synd att den är slut.. :( Det var varit för kul bara att völja den, ni är underbara! NI ÄR GRYMA!

Reply
Hanna

Hejj
Asså herregud vad detta avsnitet var soligt men ändå bra:/ Kommer sakna er tyra & Kenza<333
Pöööös// Hanna 13 år

Reply
Anonym

Haha, igår när tvåan aldrig kom gick jag in på både din blogg, tyras blogg och även nyhter24’s sida hela tiden. Och samtidigt laddade tydligen datorn ner massa saker.. Och plötsligt så var datorn full med virus. Inte ett virus, utan 26 stycken.. Det är nästan omöjligt att få bort har vi kommit fram till och nu sitter jag vid biblioteket och läser din blogg. Kommer inte våga gå in på din o tyras blogg längre. ;o

//
En ledsen tjej..

Reply
Linn

Fan vad härligt att ni två har hittat till varandra! Ni ser verkligen ut att ha roligt ihop och en sak kan jag säga. Ni sprider glädje!
Jag slår ett slag för vänskap och skratt!

Tack!

Reply
Nicolina

Det är verkligen tråkigt att det är slut för ni har varit och är fortfarande grymma! Ni gjorde detta jätte bra :)

Reply
Fanny

har precis kollat på eran show, fy fan vad bra den sista va, fast alla avsnitt var såklart bra :)
och ni klarade det, så jävla bäst är ni!!
kommer inte det en säsong två?
snälla jag ber er, gör en till säsong!!
kommer saknar er så mycket..

ni är bäst

Reply
samilla

OOH, vad jag kommer sakna eran show!!! :( <3..Den har verkligen varit såå himla bra…tårarna bara sprutade under det här sista avsnittet! <3

GOD JUL KENZA <3

Reply
Melissa

Grymt slut på den roliga showen :D
Kommer sakna era sköna klipp :(
Så synd att ni inte fortsätter med det :/
Tyckte synd om er när ni tränade inför “mardrömmen” :)
Och tittardrömmarna har vart underbara att titta på :D
Och ni har vart så modiga med att uppfylla era drömmar ;)
Hare gött Kenza <3

Reply
Ebba

älskar verkligen Kenza & Tyra Show!! Synd att det är slut!

Tack för ett underbart program

Reply
Roman

Syster, du har lyckats otroligt och blivit framgångsrik. Grattis… En fråga bara, jag har märkt att du inte kommenterat händelserna kring attentatet på drottninggatan i lördags, vad är dina tankar kring detta?

Lycka till med allt

Reply
Klara

Vill jätte gärna höra låten ni spelade in hos Darin i första avsnittet, det vore super kul om du kunde lägga upp den på bloggen! Ha det bäst kram från en tjej i lilla Luleå! :)

Reply
Felicia

Fan va grymma ni varit!! De är så synd att allt är slut! Hoppas att ni kanske hittar på något annat skojjit man kan titta på och halvt leva för ;) Kram på dig!

Reply
Tommy

Vilka fantastiska hyllningar Kenza. Och jag instämmer.
Fick jag bestämma så kör vi Nice Ironman nästa sommar. Med hela Nyheter24 teamet :-))

Reply
sofia

hahahhahahaaah jag var inne på Tyras blogg precis och ser den bloopern när du sitter och pratar Manispråk! Jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Jag kan inte sätta ord på hur roligt det var! haha!!
så jävla söt!! :D

Reply
Sandra

Jag vill ha en säsong till! Och jag vill oxå uppfylla mina drömmar och göra ett triton.

Älskar er show <3

Reply
Anna

RADIOHJÄLPEN KENZA!! Barn är inte till salu.
Jag är chockad att du inte skänkt pengar än..

Du har ju så mycket och skulle kunna hjälpa så mycket!

Reply
Johanna

Grym show, bra jobbat verkligen :D Har följt hela showen, kommer bli lite sorgligt att inte ha den att se framemot varje torsdag :/ Men jaja det är ju kvalite och inte kvantite som räknas ;)
Kram!

Reply
Alice

det kom en liten tår när det var slut! men ni är bäst båda två, ni är sjukt underbara personer!! hoppas ni vet det båda två!!! <3

Reply
Amanda

Asså är det inte lite konstigt att jämföra två triathlon-lopp där en är utomhus och en är på gym?

Jag menar det är väl ganska självklart att tiden förbättras när man cyklar helt utan backar och springer på ett löpband istället för ute?

Jag fattar ju att det är för kallt för att göra det ute nu, men då kunde ni väl ha gjort det på gym första gången också, så det hade varit lika?

Reply
Rebecca :)

Åååh så sjukt tråkigt att det är slut men det var ett GRYYMT sista avsnitt! Ni är grymma båda två! I slutet blev man ju helt jätteledsen när ni sa hejdå:/ Men det har vart jättekul att följa Kenza & tyra show och ni lyckades verkligen! Kraam på er!

Reply
Maja Säll

Jättebra show tjejer! :D
Det MÅSTE komma säsong 2 av Kenza & Tyra show!!!!!

Ha det gött.

Reply
Emelie

As bra show, älskar er båda, ni har så himla skön humor, och jag länhtar alltid till varje torsdag då det är kenza & tyra show. :) Tråkigt att det inte blir en säsong två.. :( Men lycka till båda i framtiden!

kraam!

Reply
Julia R

Er show har varit så grymt bra! :D Kommer sakna att få kolla på den, ni har båda så sjukt härliga persnoligheter!
Bra jobbat med showen! :)

Reply
Hillevi :3

Kommer sakna showen sjukt mycket!
Ni har gjort ett asbra jobb, verkligen, brukar helt seriöst sitta och garva. Speciellt åt dina och Tyras retard-miner. :’D

Du äger, Tyra äger och Kenza & Tyra show ägde!
Puss

Reply
emma olson

JAG VILL HA MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!
kommer sakna programmet så jävla mycket, ni är så härliga!
tusen kramar till er, era härliga tjejer, kenza & tyra!

Reply
JENNY :D

nej gud, asså det är typ sorligt att inte showen komemr finnas mer, eller jag menar att det inte kommer fler avsnitt… men jag har älskat alla avsnitten! dom har varit grymt bra! och jag menar verkligen GRYMT BRA! <3
ÄLAKER KENZA & TYRA SHOW! :D

KRAM! <3

Reply
Lollo

Men det är ju fusk att cykla och springa inomhus, då blir det ju inte samma sak som när man är ute med alla uppförsbackar och nerförsbackar.. Jag vet att det är snö och kallt ute men ändå!

Reply
frida

garvar så fort jag tänker på er. er bloopers, helt sjukt! :) ni gjorde min kväll i alla fall. och tack för en super show. :)

Reply
nina

Hahahahahahahahah, du är verkligen skoj kenza!!!<3<3<3<3<3<3<3 Tänk om jag fick vara med dig en vacker dag!!<3<3<3 PS: Du är en prinsessa!<3<3<3<3

Reply
Linda

Hahaha, garvar fortfarande åt skalballen!
Älskar Tantens blick på dig när du sjöng ready set go! haha

Reply
frida

ååååh ni är bara såå underbara! har kollat på alla era klipp och i alla avsnitt har jag skrattat åt er! ni är bäst, kom ihåg det! en sak jag hoppas att du hinner/orkar svara på (fast du har såhäääär mycket kommentarer…), men vad heter sången som spelas i slutet? hoppas massor på svar! och hoppas oxå att det kommer upp nåt liknande, med er två! kan inte sluta säga att ni är bäst, men ni är verkligen det!!
puss o kram från Finland :)

Reply
Noemi

NEEEJ :( !! Ingen hejdå! Kommer sakna programmet fan. Ae ni är hur grymma som helst tjejer, bästa showen :D

Reply
Cecilia

gryyyymt avsnitt dock hade det vart roligae om the finale var ute ocksåå men aja de va ändååå grymt ;D
U ROOOCK

Reply
Emelie

du skulle ha skrivit att du var i upplands väsby nere vid vilunda för då kunde alla din upplands väsby fans träffa dej :(

Reply
Amanda

Hejsan! Lite efter här men bättre sent än aldrig! ;) Tack för ett roligt program! Det har varit jätte kul att kika på!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*