• header

SILVER

Gissa om jag gillar de här skorna?!?! Synd bara att de är liiiite för små, men det skiter jag i. I helgen ska jag ut och dansa i mina nya silver-skor!! Jag kommer matcha dem till en liten tight svart klänning.

125 Comments

Madde

Åh, skit läckra! Men du passar ju tamefan i allting. Sätt på dig en soppsäck och du skulle ändå vara läcker, haha! :)
Ha en fin kväll.

Reply
sara

Det är jätte bra att ha lite för små skor när man dansar för de fötterna sväller upp lite grann och sen passar de perfekt. :)

Reply
Fannie

hahah! hur fan tog du den sista bilden??? skulle gärna velat se en helkroppsbild på den! man måste va grymt smidig för att få upp båda fötterna mot varann sådär! haha!

Reply
kathrin

Super fede sko :)
jeg tænkte på når du tager billeder med dit Canon G12 hvordan tager du så billeder i sort og hvid? :)

Reply
Emina

Hejsan ! Jag vet att du i tidigare inlägg har berättat att du har varit i Thailand ! Skulle inte du kunna ge lite tips om Thailand, saker som man ska se, priser & vad man ska ha med siig ? ! Skulle vara jätte snällt om du kunde göra det! Gillar din blogg ! Kram

Reply
Yoshi

om jag var tjej/transsexuell skulle jag göra så mycket kaoz med de där skorna att de skulle vara glada att de saknar en toung..

på det bra sättet alltså

Reply
anonym

var har du köpt dom thightsen ?
skit snygga !
tänkte ha sånna på nyår till en transparent skjorta och en svart kjol med detaljer av skinn, skulle va tacksam för svar för dom thigtsen skulle vara pricken över I:et :D:D

Reply
NATHALIE - blogg om allt

keeenzaaaa! Hoppas på att du kunde hjälpa mig lite, jag har nykär i spelet Donkey Kong country returns, om det är det du spelar? Isåfall undrar jag (om du kommit till nivå 7)
För att komma vidare till nästa bana verkar det som att man måste ha alla prickar som visas, sedan så kommer en lucka öppnas och en raket komma ut. men hur får man alla prickar? Jag har fått två st, men inte den tredje..
Kram! :)

Reply
maariiaaa

Hej Kenza!
Jag undrar varför din smyckes kollektion är sååååå dyr???
Vill du inte att dina läsare ska ha råd med dina designade smycken???????
kram

Reply
isssssaaaa

as snygga ! :D men du hur kan du gå i sådana där ja tycker det är jättesvårt hur lärde du dej ? några tips att tänka på så att ja också kan llära mej !!! :) <3

Reply
Katta

Skitsnygga!

…men allt jag kan tänka på är hur roligt du måste legat för att få till den sista bilden! :P haha

Reply
Karin

Tips! Hos vissa skomakare kan du töja ut skorna. Tar ca 24h och på egen risk då de kan spricka men lätt värt och resultatet blir oftast riktigt bra. Brukar alltid jag göra :) Kostar endast 70 kr här i gbg.

Reply
josefine

Snygga!!

Förlåt om jag gör reklam, men jag behöver lite hjälp.
I min blogg lottar jag ut en Darin-tröja just nu.
Så va gärna med!
Skulle du kanske kunna länka tävlingen? :)
Tack i så fall, kram.

Reply
hanna

snygga skor!
men du kenza, jag behöver hjälp och troligtvis många andra flickvänner.
Vad kan man köpa för julklapp till sin pojkvän? det är sjuktsvårt! Skjorta men hur ska de se ut? parfym?
Skulle va snällt om du gav några tips! :D

Reply
melinda

Haha, nu tänkte jag på hur det ser ut när du ska ta sånna här sko-bilder? Sätter du kameran på självutlösare och springer sen bort och kastar på golvet och sträcker upp benen i skyn? :D Haha roligt

Reply
Emeli

Assnygga skor!
Du kanske kan ge mig lite sko-tips? Jag har köpt
en ny byxdress från HM, korta ben med långa ärmar, skitsnygg. Men jag har ingen aning om vad jag ska ha för skor till! Kan du hjälpa mig? Vad är snyggt till?
tack, gillar din blogg!

Reply
Liesa

aww love those shoes ..perfect for new years:)
since iam from germany i really like your tatoo really nice

Reply
frida

kenza jag är en sko-älskare precis som du därför tycker jag att du borde göra en egen kategori som jag kan bläddra i hehe, typ som “alla mina skor”, puss!

Reply
nina

hej kenza!!!! OMG dom är såååååååååååååååååååååååååååå snygga!!!!!! vill också ha såna!!! PS: älskar dig och din blogg!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*