• header

Tack för Kenza & Tyra show!

Jag kände mig lite deppig igår efter sista avsnittet av Kenza & Tyra show. Det var så jävla bra, så fint och lite sorgligt. Vi hade ju samlat det allra bästa från hela säsongen (allt från drömmar till bloopers) så jag satt bara och skrattade. Tills det var slut, då blev jag tårögd. Det var så himla svårt att säga hejdå!!

Jag vill tacka er tittare för att ni hängt med hela säsongen och peppat oss. Det här har varit bland det roligaste jag varit med om i hela mitt liv och jag är så glad över att jag har fått vara med om den här upplevelsen. Aldrig i hela mitt liv kunde jag tro att jag skulle göra en rolig show som skulle bli Sveriges största webbtv-program!! Kenza & Tyra show har slagit alla rekord inom webbtv!

Vi har haft så himla kul… Ja JÄVLAR vad kul vi har haft!!! Vi har skrattat så mycket att jag kommer leva hundra år extra.. Jag kommer sakna det så mycket! Tack Tyra, Emil, Louise, Dixie, Tommy & Nyheter24 för detta fina minne jag nu har fått. Tack alla läsare som stöttat!!

Har ni inte sett sista avsnittet så måste ni bara göra det. Jag lovar att ni inte kommer bli besvikna, det var det bästa någonsin. HÄR ser ni det! I kategorin Kenza & Tyra show här på bloggen hittar ni alla avsnitt, bloopers m.m.

Nu går jag vidare mot nya spännande jobb och jag hoppas att ni hänger med mig och stöttar mig där med! ♥

108 Comments

Annelie

Programmet var hurbrasomhelst! Också måste jag säga att jag älskar din stil och hoppas att nästa projekt blir minst lika bra.

Reply
Stina

Jag blev faktist besviken på det sista avsnittet. Det var ju inge roligt att se repriser på allt, man hade hellre sett något nytt. Men annars har det varit en skitbra show!:)

Reply
[kampen tillbaka]

Ni har verkligen gjort ett jättebra jobb.
Tycker det är sorgligt att det slutat.
Det som har varit bra att ni har varit er själva
och liksom haft det roligt, inte som vissa
programledare , säga varje ord EXAKT rätt, sitta/stå
i en stel ställning, medans ni kunde flippa
med varandra,det gör programmet roligare att följa.
Lycka till med ditt framtida jobb nu, håller tummar och tår för att det går bra.
Tack för en väldigt bra och underhållande program.
Måånga kramar

Reply
Jess

Jag blev himla berörd av dig när ni gjorde triathlon-finalen, det syntes verkligen hur mycket du kämpade och du var verkligen grym!

Reply
jennifer

Avsnittet igår var verkligen jättebra :) Ni var så himla duktiga på triathlon finalen också! Lite tråkigt att det var sista avsnittet bara :(
Kram, och tack för en bra show!♥

Reply
Lina

Ni är så himla bra och fina! Kommer bli tomt utan eran show, satt som klistrad på torsdagkvällarna :) Ni är bäst!

Reply
Jan W Axelsson

Måste bara säga att du är top 10 vackrast i hela Sthlm. Du är riktigt vacker, bara att se dig le gör en tagen. Jag vet inte hur du är på det privata planet men jag hoppas du bibehåller dina fötter på jorden trots vetenskapen om hur vacker du är, vilket gör dig om det är möjligt, ännu finare :) Mvh Sextonsjuor

Reply
Nellie

det var så bra, ni är så duktiga :)

jag bara undrar om du och tyra kännde varandra innan pogrammet och i så fall hur mycket? Det verkar som ni är väldigt bra vänner!
Kraam:)

Reply
SARA

Tänkte du ville ju ha tips till thailand resan och något som min systers pojkvän gjorde när han var det var att gå på matlagningskurs. Det var skit skoj sa han, speciellt eftersom dom använder så olika kryddor och saker i maten :)

Reply
Madde

Du är så jävla grym! Jag ser framemot att följa dig i dina kommande projekt också. :D ha en trevlig helg.

Reply
Elin

det klart vi kommer göra! :D verkar som ni båda har lite spännande grejer framför er och det tänker inte jag missa! hihi

Reply
kathrin

Kenza det har været så SUPER fantastisk et show:D og det er synd at I ikke skal lave en 2’er :( glæder mig til at høre mere om dine nye jobs og jeg vil altid støtte dig hehe :D

kram Kathrin :)

Reply
Anna

Tack för att ni förgyllt mina torsdagskvällar!! (och ibland andra kvällar) Konceptet med tittardrömmen, er dröm och mardrömmen var verkligen perfekt, musiken var perfekt och ni gör er så jäkla bra i tv. Fan va grymma ni är! Och Kenza på minnet lägger jag din min när du springer i triathlonet och skalballe, skratta så jäkla mycket! :) Hugs!

Reply
sandra

Äntligen är det över, har varit så jobbigt med alla dessa hundratals inlägg om showen och alla bloopers, program, alla “här är reprisen av avsnitt blablal”. Liksom om man vill se en gång till kan man bara gå in på sidan? -.-

Showen sög ju liksom endå och skit jobbigt med reklam var 5 minut.

Reply
Sara

Tack själv Kenza! Det har varit enormt kul att se på er under era drömmar, mardrömmar och läsardrömmar! Man har skrattat, gråtit och blivit så jävla motiverad när man har kolalt på er. Hoppas ni fortsätter att umgås och att ni tar med er denna upplevelse hela livet! :)<3

Reply
Sara

Tack själv! Ni har varit så otroligt grymma och det har varit jättekul att se eran show! :D Kommer sakna att slå på datorn och njuta och skratta av eran roliga show :)
Vilken tid fick ni förresten?

Reply
Louise

Det har varit sjukt kul att följa och man har fått lite inspiration från showen ibland gällande träning och äventyr i framtiden! :D

Reply
kristin karlsson

JULKLAPPSTIPS!
Nu är det endast en vecka kvar till julafton!
Kanske har du inte handlat alla julklappar eller fått en idétorka? Se hit!

Vi är ett UF-företag (Ung Företagsamhet) som säljer indragbara hörlurar där sladden dras in. Perfekt att ge bort som julklapp och de finns i flera olika färger och kostar endast 99:- Ni kan också buda på tradera via länken nedan:
http://www.tradera.com/Indragbara-horlurar-i-olika-farger-auktion_2115_124555292

Vi kan också kontaktas på [email protected] ifall ni har några frågor eller hellre genomför ett köp där. Finns i färgerna svart, vit, orange, rosa, blå, lila och grön. För bilder, klicka på den första länken.

Med vänliga hälsningar
Un-Tangled Music UF – Kristin, Julia och Lisa!

Reply
Linnea

Hej med risk för att låta som en bitterf…a så: varje gång man har gått in i din lr Tyras blogg har ju avsnitten startat automatiskt? Ränkas jag då som en tittare? Det är ju inte konstigt om ni slagit rekord isf, bara på en dag ( om jag varit och läst era bloggar ca 3 gånger / dag) har ni fått mej som tre tittare då?

Kenzas svar: Att autoplay har legat uppe ca två timmar på torsdagskvällarna (förutom de få gånger då det tydligen inte har stängts av för vissa som använder mozilla eller något) har inte påverkat siffrorna. Vi rräknar bara med de som sett HELA avsnittet, dvs del 2 också (efter andra reklamen). Så ja, vi har slagit alla webbtv-shower. Vi har haft flera hundratusen tittare per avsnitt. Kram!

Reply
Manda

jag har en fråga till dig, du har ju sagt att du och Tyra har blivit mycket bättre vänner efter Kenza & Tyra show. Men tror du att du och Tyra kommer vara vänner för livet? :)

Reply
marie

Jag har följt din blogg i några år nu, och jag tappar fortfarande andan av hur jävla vacker du är!
Tänkte det kunde liva upp nu när du är lite nere :)

Reply
Julia

ÄLSKAR verkligen den bilden med dig och tyra när ni har dunjackor och du har hoppat upp på tyra! skrattar varje gång jag ser den

Reply
anisa :*

kommer sakna ert prgram sjukkt mkt !!
o alla roliga bloopers o allt ! :(
ni måste bara göra fler shower ni 2 §
har kollat på var enda ett avsnitt o nu kommer det bi helt tomt att inte se showen mer varje torsdag :(
älssskaaar eeerr/diiiiig ! <3<3

Reply
Sam

HEY I’M FROM GERMANY.
I Love your Style, your Life and you look very pretty.
Your Blog is amazingly, every day I’m surprised of new Looks, Pictures and every thing. I Like it!!
Make on like that!!

Reply
Neli

BULLSHIT! Schulman show har nr1 tittarsiffror, hur känns det att ljuga inför dina läsare gumman?

Kenzas svar: Fast du, gumman, det har han inte. T.ex. så hade hans premiäravsvnitt 500 000 spelningar. Vårt hade 600 000. Och sedan fortsatte det i samma bana. Vi har fått se alla siffror, men du får ju tro vad du vill. Jag skulle iallafall aldrig ljuga. Kram!

Reply
fia

Kramar delar man bara ut till folk man känner, dessutom klappar du ofta dina läsare på huvudet (dvs tillrättavisar dem) och sedan avslutar du med “Kram!” Genomfalskt skulle jag vilja säga.
Och Sandra – instämmer, tur att showen äntligen är över, nu kanske bloggen kan bli lite roligare igen. Mera mode tex, det är ju trots allt det jag är intresserad av (och säkert många med mig), inte att du skall äta pizza med din karl.

Ser fram emot en tillfixad blogg! Kram! (HAHAHAH)

Reply
Frida

Kommer det komma igen ? Asså nya pogram? Jag äääälskar verkligen. Er show <3

Reply
Sofias blogg!

Måste säga att det såg så JÄÄÄÄVLA kul ut när ni körde militäravsnittet, eller vad det var, och hade kamerorna på huvudet. Ni såg ut som dockor eller något sånt. Huvudet såg ut att vara stilla medans kroppen rörde sig. Fan vad jag skrattade :D

Reply
S

Kommer sanka er show!
Men kommer stötta dig geom allt Kenza du är så jävla duktig! <3 :D

Reply
Fanny

Shit va spydigt du är mot dina läsare (kommentaren ovan). Konstigt att ni ha höga tittarsiffror när showen går igång så fort man går in på bloggen haha…

Reply
emelie

åh eran show var hur bra som helst!
till er som är så himla sura & bittra t.ex “fia”: Är det du som bestämmer vad Kenza ska skriva i sin blogg? Får hon inte välja det SJÄLV?!? Kenza har nog också fått många läsare pågrund av att just vara sig själv i bloggen. ;)
Dessutom, får man inte skriva kram nu heller..? Hon kanske bara ville vara trevlig!

Reply
linnea

Jag älskar Kenza&Tyra show!
man dör av skratt varje gång!! haha :D

men en fråga..i vilket avsnitt åkte ni konstskridskor?
tror att jag har missat de..och vill veerkligen se det!

Reply
Karolina

Jag brukar inte kommentera pa din blogg for jag vet att du inte laser dom sjalv (inte alltid), men jag masta bara saga *TACK* skrev samma sak till Tyra. Tack for en underbar show. Jag bor i England och hann inte alltid se alla avsnitten pa torsdagarna, men sa satt jag och sag alla avsnitten och jag skrattade sa mycket och till och med grat pa slutet.. (pinsamt). Ni var sa himla grymma och starka. Tack for att du bjod pa dig sjalv Kenza. Och Lycka Till med allt du gor i framtiden! Lat ingen liten avundsjuk svensk tracka ner dig.

Halsningar fran Manchester. Kramis.

God Jul Och Gott Nytt Ar! Till bade dig och Alex :)

Reply
Hanna

när jag kollade igenom collaget så började att små le. så fina bilder pch så roliga minnen ni måste ha :)

Reply
Fanny Sjölén

Du och Tyra äger – speciellt tillsammans – och det gör lite ont i hjärtat när jag tänker på att det är slut nu. Fast jag kommer såklart att fortsätta att följa din och Tyras bloggar.

Du äger – skit i vad alla idioter säger :) ♥

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*