• header

18e december 2010

Jävlar vilken lång sovmorgon vi tog! Så himla skönt.. Nu står älsklingen i köket och gör sin goda omelett!

Justja… Pizzan igår…haha. Jo det började ju med att det visade sig att jag hade för lite mjöl hemma. Affären hade såklart stängt. Men vi körde ändå, det blev prick 5 dl som man skulle ha till degen men vi skulle behövt lite mer sen på händerna och så när man skulle knåda och kavla ut den för jävlar vad kletigt det blev. Det fastnade överallt och jag va helt säker på att det inte skulle bli någon pizza.

Men jag lyckades med degen tillslut och även tomatsåsen blev riktigt god. Pizzan kanske inte blev den finaste men den var riktigt god!! På min halva hade jag tomatsås, riven gouda-ost, salami, röd lök, paprika, skivad tomat och oliver. Och så olivolja på. Så gott!!! Aleks sida var äcklig med 30 lager champinjoner och skinka. Bläää :P

Det var mycket roligare att göra en egen pizza än att köpa en färdig. Kul att prova på nå nytt! :)

Det ser väl lite gott ut iallafall? :D

44 Comments

cornelia

Jag röstar på Aleks pizza :D lök är ju äckligt, haha :)

Kenzas svar: Haha fast han hade typ en hel lök på sin också :P

Reply
Camila

Har du fått något virus på datan eller på bloggen? Kissie har iaf virus på bloggen, inte för att det rör dig men, tänkte åtminstonde varna dig….ifall du nu läser Kissies blogg. Vilket jag antar att du inte gör. Haha. Vilken onödig kommentar.

Kenzas svar: Oj, är det sant?! Nej jag har inte fått nå virus. Vilken tur att jag inte är inne där så ofta haha.. :P Men vad tråkigt!!

Reply
cornelia

Förresten, är det du Kenza som sitter och godkänner kommentarer? :) Kram :)

Kenzas svar: Oftast inte utan jag har någon som gör det åt mig. Men när jag sitter vid datorn och svarar på kommentarer så passar jag på att godkänna lite också! Och jag brukar kika in bland kommentarerna på inläggen och läsa vad ni har skrivit. :) Kram!

Reply
Matilda

Jag brukar alltid ha hemmagjord pizza i frysen, superbra ifall man inte orkar laga mat och mycket nyttigare än köpepizza :)

Reply
minna

Hej!
Har bara en fråga. Har din kompis Mirre intervjuat Zac och Taylor från bandet Paramore? Såg en video här om dagen med en rödhårig tjej som hette Mirre som intervjuade dom, så tänkte att det kanske var hon.. :)
Ha det bäst!

Reply
Malin "Molly"

Jag brukar köpa pizzakit sara lee på affären,
då det bara är att rulla ut degen och ha på det man vill
ha.

Blir skit gott + så jäkla smidigt.

Reply
Marielle

Aleks for president! Nae, kanske inte, men god pizzasmak verkar han iaf ha ;D

Reply
Sara

Hej Kenza, jag har otroligt länge velat ha dina skor ”Nightly Night” men de finns tyvärr inte kvar någonstans, har mailat Wildflower och kollar på återförsäljare men ingen har den i storlek 38. De sa att det allra sista alternativet var att fråga dig om hjälp, vore jätte snällt om du kunde hjälpa mig för jag vill verkligen ha de skorna. Snällt om du kan hjälpa mig<3

Reply
V

ett tipps till nästa gång om ni ska göra pizza och ni inte orkar göra degen så kan man köpa färdig deg i affären då man oxå får med sig tomatsås.

Reply
Elin

testa pizzan som man köper i ett kit med deg och tomatsås, man bara rullar ut degen, har på tomatsåsen och så det man vill, supergott!

Reply
ell

Vill tipsa dig Kenza, som säger att du inte äter så mycket gris längre, eller i alla fall försöker(?) att Abba har jättegoda smaksatt tonfisk på burk. Vi brukar göra hemmagjord pizza och det var riktigt gott med smaken Tomat och basilika sås, även om det låter jättekonstigt ;P

Annars kan man ha kalkonkorv/kycklingkorv istället för skinka också, (skär du den som skinka kommer du inte märka något skillnad! Brorsan tycker till och med att det är godare) eller kalkon-lökkorv istället för salami.

Ha det bra!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*