• header

Christmas dinner

Igår käkade jag, Nadia, Mika, Dilay & Alexandra julbord! Eftersom att jag missar julafton hemma i år så ville jag så gärna få käka julbord med mina favoriter iallafall. Så jag bjöd tjejerna på julbord på båten M/S Vindhem, som gav sig ut i Stockholms skärgård. Det var väldigt trevligt! Live musik, god mat och framförallt efterrätterna var fantastiska.

Det enda minus var att det var lite stökigt, och ville man gå ut på toaletten var man tvungen att gå förbi fulla äckliga gubbar som stod där ute och rökte, slängde ut sig snuskiga kommentarer och tappade ölflaskor hit och dit. Men bortsett från det hade vi jäkligt kul!

Efter 3,5 timme på vattnet kom vi tillbaka till Slussen och sedan bar det av till ett ställe i stan för varsin drink innan vi dansade på Collage. Lite seg kväll där mot slutet men vi var så jäääkla mätta och trötta.

Tack till tjejorna för en fin kväll! ♥

Maaaaaaat! Det fanns så himla mycket gott att välja bland.

Nadia och Alexandra

Vacker utsikt

Efterrättsbordet. Alltså ni förstår inte, det fanns allt från äppelpaj med vaniljsås till våfflor med grädde och sylt, chokladbollar, kakor och frukt. Vi åt lite av varje. Nästan så att man ångrar att man åt så mycket mat att man inte fick plats med mer efterätt!

Jag och solstrålen Dilay

Jag och Nadia gav oss ut på dansgolvet, haha. Min klänning är från Weekday

Puss!

Jag och Dilay på Collage

99 Comments

nina

Hej Kenza!!<3<3<3 Jag vill bara säga att du är den bästa som finns!!!!!!<3<3<3<3 bästa bloggerskan! ( du har alltid snygga kläder, skor och accecoarer!!! puss puss!! PS: ÄLSKAR DIN BLOGG!!!

Reply
Rosa

KOLLA IN MIN TWILIGHTBLOGG OCH LÄMNA EN KOMMENTAR OM DU VILL HA EN TÄVLING DÄR MAN KAN VINNA EN BELLA RING(DEN VITA T.EX)

Reply
Vicki E.

riktigt snygg klänning! Sitter skitsnyggt och cut-outsen på armbågarna var jättecoola! Btw tack så mkt för hårtipset hur du får till dina lockar, brukar göra det då och då när jag ska ut och det blir alltid lika snyygt =)

trevlig fjärde advent!

Reply
lovisa

ååh de skulle va skitkul om hade “bloppis!”
älskar verkligen din stil, älskar hela ditt utseende haha

Reply
me

vad har hänt med mika?

Kenzas svar: Står det inte i inlägget att hon var med? :P

Reply
Sandra

Undrar också vad du har för storlek på den fina klänningen? KRAMIS<3

Kenzas svar: XS. kram!

Reply
Hannah

varför lottar du aldrig ut saker till dina läsare? tävlingar? alla andra bloggare har det…snålt med tanke på att du säkert får tonvis med grejjer hemskickat varje månad=(

Kenzas svar: Tävlingar har jag ju, och hade det jätteofta förut men det är lite krångligare nu.. Grejerna jag får hem som jag inte vill ha/redan har osv ger jag ju bort till min mamma och mina vänner såklart. De är alltid här och plockar haha.. Kram!

Reply
Julia..

Kenza, jag blir ledsen när jag ser dig… Du är så sjukt fin och det gör mig ledsen! Blir bara så ledsen, för att man inte ser ut som du, så vacker som du är! Hela tiden, på varje bild ser du perfekt ut. Vad du än gör, du blir aldrig ful. Det måste känns sick bra att bara kunna gå runt hur som helst, men ändå vara hur vacker som helst, din pojkvän, dina vänner, din famlij och din pojkvän har värdens finaste! <3

Reply
B

tjo undrar bara varför ni gillar collage så mycket? Har varit där två ggr, båda gångerna var totala misslyckanden! Sunkigt ställe, smutsig heltäckningsmatta, dålig musik och en överskott på brats! Varför hänger du där så mycket kenza?

Reply
Jenny

Du verkar verkligen älska Dilay. Har ni ett “speciellt” band som bästavänner? (vilket jag antar att ni är)

Reply
Denise

måste bara slänga iväg en kommentar till, blir så sur.

hannah, vad fan snackar du om? hon gör ju det och har gjort det så länge hon har kunnat.

Reply
Evelina

Du skriver alltid så fina saker om din väl Dilay, det verkar som om du verkligen verkligen tycker om henne! Det är så fint att se!:) Fina äkta vänner är livet!

Reply
en läsare

Jag säger sammasak som tjejen innan sa.

men jag förstår inte hur du kan lägga så mycket pengar på kläder o smink o annat skit medans det finns andra som behöver all hjälp de kan få för att kunna överleva. Du köpper kalse ett par solglasögon för 1600 kr men det dessa pengar hade en annan i afrika eller annat land levt under hela vintern med! tro mig. jag var också en sån innan.

Okej, kanske bara för att du är länd och köper dyra grejer o allt, det är kanske därför man säger det för att man blir både ledsen och avundssjuk på att du har pengar att köpa det du vill, och inte jag eftersom jag måste skicka pengar till familjen och tänka på de, i hemlandet som inte har råd att köpa en limpa.

Ville bara säga det, menar inget illa.
Du är ändå värd allt! Ditt utseende, att du har råd med det mesta, typ allt, för att du mår bra och att du har din familj och din pojkvän här och för att du är så framgångsrik.!

Reply
Anna i

Är det den där ringen från cocoo.se? Den e gryyyym! Kan du visa en bättre bild på den? :)

Såg mysigt ut! God jul tjejen!

Reply
love

Varför har du sällan bild på mika? Varför skrver du alltid mest om Nadia, förut skrev du inte så mycket om Dialy heller men nu gör du det jäätteofta och kallar henne för ängel och massor. Men vrf inte Mika? är hon inte lika nära som de anrda? jag tycker synd om henne ibland :(

Reply
Sarah

Jag måste fråga… När du du skriver “tjejorna”, är det något du gör lite på skämt (man skriver ju om vissa ord med egen stavning) eller vet du inte att det stavas “tjejerna”? Hehe… Hoppas du inte tar illa upp, jag blev bara nyfiken.
Kram! :D

Reply
C

Det är så trist att du känner att varje gång du är med dina vänner nånstans så måste du skriva ut “JAG bjöd dom på blablabla”. Det är ingen som tvivlar på att du är generös med dina pengar eller att du är en bra vän, sånt där behöver du liksom inte skriva ut hela, hela tiden. Nadia är så vacker, förövrigt.

Reply
Emelie

asså vars försvann min kommentar? jamen iallafall kan jag skriva det igen. okej hur är det att kännas att vakna på morgonen och titta sig i spegeln och tänka -fan lika snygg som vanligt då!:o ASSÅ SERIÖST tell me!

Reply
Josefine

Kenza! Hey! Du är alltid så sjukt snygg i håret – vill du dela med dig lite om hur du gör? ;D

Hoppas allt är bra och att du får en riktigt fin juul i det soliga Thailand! Kram

Reply
Elin

ser jättemysigt ut :) men man får ju verkligen matkoma efter julbord så fattar inte ens att ni orka gå ut att dansa efteråt :P haha

Reply
karolina

Hej Kenza ! jag är ditt största fan älskar din blogg o du är super sööööttt :P jag undrar hur du sminkar dig och får de att se så naturligt ut , , vilka produkter använder du ?

ha de bäst
kramis Lina

Reply
Sara

Efterrätterna är alltid bäst och därför ska man alltid börja med det. livet är kort och man vet aldrig vad som händer å då är de ju synd om man har missat efterrätten, eller hur? den andra maten kan man äta sen:)

Reply
sara

Vart kommer ringen ifrån?:)
Älskar din blogg, ni verkar ha haft en trevlig kväll!!:)

Reply
Julia

Markte nyss att pa en av bilderna ser det ut som att du och Dilay har likadana ogonbryn..

Hur fixar du dina ogonbryn egentligen?

Reply
emma

Oj har Nadja gått ner i vikt? Ser ut så…Inte för att hon någonsin varit stor men hon såg väldigt smal och fin ut! Men fina var ni alla 4 förresten!! :)Verkar vara ett så härligt gäng! Kram Emma(teletubbin)

Reply
Enisa

Var i stockholm i helgen och försökte komma in på collage men det var 23 års gräns. hur kommer det sig att du och dina vänner kommer in? lite tråkigt när det är så.. ha det bra annars. kraam

Reply
yasmine

hej kenza! jag ÄLSKAR din blogg jääätemycket.
men jag undrar en sak, jag försöker att komma in på nelly.com med ditt lösenord, men det går inte. och jag vill jätttegärna handla kläder nu på rean.
vet du kanske vad som är fel?
kram yasmine :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*