• header

Konstig känsla..

Jag har haft en sån konstig känsla hela kvällen. Känner mig…orolig? Har typ en klump i magen. :S Satt och tänkte och tänkte och försökte komma på vad jag är orolig för. Sen kom jag på det.. THAILAND!

Jag har resfeber, haha. Mer än vanligt. Varför? Jo för att jag inte har varit bortrest i mer än 2 veckor på många många år. Tänk om nått händer här hemma? Med Mani? Lägenheten är jag inte orolig för, den kommer inte stå tom. Vad ska jag packa med mig? Ska jag ha med mig 22 par trosor eller ska man tvätta? Tänk om jag missar en räkning och blir vräkt? Haha…

Är också nervös över att vi fortfarande inte vet vart vi ska efter Bangkok. Visst det är ju ett äventyr och det kommer bli roligt men jag gillar att ha allt planerat. Vilket vi inte har nu. Vi har ju inte ens bokat hotell i Bangkok än!! Det ska vi ta och göra ikväll.

Äh nu måste jag fan CHILLA lite. Jag ska ju iväg till härliga värmen!!

En bild från Kreta i somras

158 Comments

My L

Hoppas du fåre bra i Thailand!!1

Ps. Tokio Hotel 4-ever!! ;D

Puss & kram // My :)

Reply
helene

jag hoppas att flygen går som dem ska när ni ska åka, nu är det ju kaos på flygplatserna :(

Reply
Jenny

Allt kommer att ordna sig! :D
Ska Mani bo hos din mamma? Eller tar nån vän hand om honom? :)

Reply
Linda

Man hör ju om alla flyg som ställs in nu också. Hade ju typ varit kaos på Arlanda. Hoppas inte ni blir drabbade! :)

Reply
Elin

Kan rekommendera Wendys(kanske heter Wendys inn eller Wendys guesthouse) i bangkok, ligger precis bredvid MBK gallerian. Fräscht, billigt och otroligt hjälpsam och trevlig personal! Förövrigt var jag också nervös innan jag åkte förra året, men thailand är tacksamt att resa i utan plan. Missa inte Koh Tao och Koh Lipe.
Kramar

Reply
cassandra

Jag är precis som du! Måste ha allt planerat annars får jag mer resfeber är annars. Men det är säkert behövligt att bara ta en dag i taget och göra det till ett äventyr! :)

Reply
Alma.

Det kommer nog gå bra & tänk på att det finns många här hemma som är avis på dig som är utomlands! ;) Du får njuta åt oss också lite. :P

Reply
rypå¨

men fan va du är trååååk! vem fan vill se den jävla bilden när du lägger upp såna bilder minst 1 gång i månaden!

vi har sätt din kropp den är fin jaja nöjd nu?

Reply
Nathalie

Det kommer att gå helt toppen!! :-) Resfeber är en underbar känsla, skatta dig lycklig som får lämna alla frusna människor för ett tag :)Trosor är alltid ett tema, men de kostar ju typ 15 kr paret där och merparten av tiden spenderas ju i bikinitrosan :D

Reply
L

Höredu, lugna puckar! I jan-feb i år (fem veckor) va jag och min kille och backpackade i Asien, bland annat Thailand. Jag va med skiiiitnervös men på plats va det bara kul. Kan rekomendera Koh San Road i Bangkok. En lång gata där många turiester ochframförallt backpackers bor. Vi hade inte bokat någonting när vi åkte dit men det löste sig finemang på plats. Sedan är hotellpersonal väldigt duktiga på att hjälpa till. Säg bara: Vi skulle vilja åka till **** på ****, ur tar vi oss dit och vad kostar det? Skitlätt! Och världens äventyr :). Ha det så bra i värmen!

Reply
Ellen

Om ni vill bo på backpackergatan i bangkok khaosanroad som ju är det roligaste, nära till allt, mycket liv och rörelse och restauranger, så är Rikka Inn ett jättetrevligt hotell med pool på taket. Annars är D&D på samma gata också toppen, även där pool på taket vilket ju kan vara härligt. Man kan göra reservationer genom internet.

Reply
Linnéa

Usch, känner igen mig! Vill också alltid ha allting planerat, och när det inte är det blir jag precis som du, nervös och orolig. Men det ordnar sig ändå alltid, så egentligen får man dessa oroskänslor i onödan.

Ha så kul i Thailand nu! Kram

Reply
astrid

Kommer ni kunna åka i detta vädret? De går väl inga flyg? Jag är inte säker, men det kanske är värt att kolla att ni ens kommer iväg! Kram :)

Reply
Åsa

Jag har inte haft råd att åka på semester sedan 2005. Vi kan byta om du vill? :)

Reply
moa :)

Känner igen den resfebern, åkte utomlands själv med min pojkvän i somras och jag är bara femton år. Vi hade visserligen allt planerat, men jag fick ta ansvar för allt och snacka all engelska och så vidare, läskigt men allt löser sig alltid! :)

Reply
Ida

Var också lite orolig innan jag skulle iväg och praktisera i London i en månad, men allt löser sig :) Även om det händer jobbiga saker så går de öve fort och man kommer ihåg det roliga istället :) Vi råkade ut för lite av varje, men problemen löste sog varje gång.

Reply
Josefine

Hej Kenza! Här kommer lite sista-minuten tips till dig som ska till Thailand. Jag och en kompis “luffade” runt i Thailand i 5 veckor för två år sedan och det är bland det bästa jag har gjort. Vi avslutade våran resa med 3 nätter i Thailand och bodde då på Millenium Hilton Bangkok, bästa hotellet jag har bott på någonsin! (Boka en suite! Superlyxigt! ;-) Rekommenderas verkligen! Om ni vill dyka så åk till Koh Tao, det är en mysig liten ö som ligger några timmars båtresa från Koh Samui. Om ni åker dit så MISSA INTE Koh Nang Yuan (en liten ö som ligger precis bredvid Koh Tao, man kan paddla kajak dit på någon timme) så himla vackert. Koh Nang Yuan är den finaste platsen som vi besökte på hela resan, det var så vackert att det kändes overkligt. Klättra upp till utsiktsplatsen så kan ni knäppa superfina kort! Oj, nu blir det långt. Men hursomhelst, nu har du fått några av mina bästa tips! Ha det så himla bra och lycka till i fortsättningen med bloggen! Diggar dig! KRAM Josefine

Reply
Fanny

Hej Kenza!

Läste att ni ej bokat hotell i Bangkok, jag har vart i Bangkok ett antal gånger och vi har bort på ett fantastiskt hotell. 5 Stjärning och kostar ju en aning mer men för några dagar är det värt det och deras frukostbuffé, MUMS! Sofitel heter det och ligger på Silom Road, ett hett tips :)

Kram från en trogen läsare!

Reply
Emma

Är du inte orolig och nervös att du inte ska fira jul med familjen i år? :S Det kanske är det.. ?

Kramis!

Reply
jenny

Första kommntar :D <3
Bara så du vet så ee du så pip söööt!!!!!!!!!!!!
Älskar din blogg!! <333

Reply
Malin

Ett tips är iallafall att dra iväg till Koh Samui från Bangkok, allt är så blandat där så det kan passa alla. :)

Reply
hetta

Hej bangkok är svinkul, om ni vill dit alla backpackers åker ska ni till Koh san road ! Där finns många hotel och mycket fest det är liksom knytpunkten för vidare transport till söder väst eller norr. Mina tips:

Koh Samui: Fin Ö mycket folk roligt partyliv! Red på elfeanter när jag var dä och var på sevärdigheten Big Buddha.

Koh Chang: Skljer sig en del från de andra öarna, mycket skog och kycket mygg hahha

Koh samet: Mysig liten Ö, härliga middagara med grillat från havet mitt på stranden, jag åkte ut på en båttur och fiska samt bada och snorklade med fiskar. Avslappnande ö om man bara vi chilla.

Koh Tao: Lugn och chill ö. Många åke dit för att ta dykcert. Jag snorklade bara men det var så fantastikst fint.

Koh Pan Nang : Säger bara FULLMOONPARTY, är ni där under fullmoon åk dit. Häftig upplevelse mycket fest ! Gjorde inte så mkt mer än att festa när jag var där=)

Phuket: Fin ö vackert, men mycket exploaterat mycket sexhandel… nää inte riktigt min melodi.

Phi Phi : VACKERT vackraste stället jag varit på i thailand. Bra fest och roligt folk, Vandra upp till veiw point så otrolig fin utsikt över ön=)

Lite tips hoppas dom hjälper, bestäm inte för mkt i förväg var spontana och läs på vad ni vill göra och välj öar städer efter vad ni är ute efter.

Reply
maja

Jag tror att du kommer ha en riktigt bra semester! Man har alltid lite resfeber innan man åker. Ser fram emot att läsa om semestern! :D <3

Reply
camilla

apropå nervös Kenza! Hur gör du för att hantera nerver? Mina nerver är som dom är ibland,och jag undrar,har du något knep?
best wishes

Reply
Ad

allting ordnar sig Kenza!! har du planerat någon resa till Marocoko eller något:D? Själv åker jag dit i april!!! =)=)

Reply
sara

Hej Kenza! Du verkar ha så underbart kul med dina vänner och man ser hur mycket du tycker om dem. Jag har också underbara vänner, men nu är det så här att två av dem inte vill leva längre. Vad hade du gjort om det var du som befann dig i den situationen? Är så rädd!

Reply
jossan

åhh, tack du löste just mysteriet med min klump i magen ;) ska iväg till vietnam i 2 veckor 28 dec så jag antar att det är resfeber.. ha det så trevligt i thailand! :)

Reply
^^

Det e inte så jävla varmt i thailand just nu ska du veta, tyvärr. Jag åker imon å jag hoppas vädret ändras till det bättre jävligt fort. Pust

Reply
Jossan ♥

Jag rekommenderar er att bo på Pathumwan Princess Hotel i Bangkok. Jättefint hotell och mycket bra service. De har den överlägset största frukostbuffén jag någonsin sett. Världsklass! Dessutom ligger det precis vid alla stora shoppingcenter och i MBK = skönt att kunna gå upp m påsar osv när man shoppat.
Ni kan boka här: http://pprincess.com

Reply
Josefina

du behöver inte boka hotell i bangkok än heller…så mycket billigare att boka DÄR på plats och det finns alltid plats. Ett bra hotell är D&D in på khao san road….billigt och bra. Pool på taket och frukost :)! Det behövs verkligen inte att boka hotell innan…

Reply
Oscar

Du behöver verkligen inte ta med massa kläder?! Du kommer att shoppa massa i Bangkok så du behöver plats i väskan, det finns tvätterier överallt i Thailand så det kan du släppa med..
Börja med Koh Samui, Koh phangan och koh tao, går direktflyg med Bangkok airways för typ 900 kr om du bokar på plats. Kan rekommendera Citin pratunam i Bangkok, ett hotell som ligger i just pratunam där den billigaste shoppingen finns i BKK :) har rest massa i Thailand o ville bara dela med mig av lite tips

Reply
Mikaela

Att resa så, lite mer backpackinglikt (även om man bor på hotell och har resväska istället för ryggsäck) är mycket roligare än charter :) Det är större chans att hamna på mer okända ställen och man lär sig också att fixa saker själv i främmande miljöer. En Lonely Planet är alltid ett hett tips oavsett budget :)

Reply
Sofia

Haha du behöver nog inte vara orolig, njut bara av semestern! :D Men vart ska Mani bo när du är bortrest? Kram<3 PS. ÄLSSSSSSKAR din blogg ^^

Reply
Emma

Stanna max en vecka i bangkok sen kan ni åka till Koh samet som bara ligger kanske 2 timmar från bangkok. Där kan man bada och sola. Sedan så tycker jag att ni ska ta er söder om thailand för varje vecka som går och avsluta i Phuket där ni sedan tar flyget tillbaka till bangkok ( kostar bara cirka 500kr) en väg.

Är själv halv thai och det är så jag skulle rest. Om ni nu inte vill uppleva landsbyggden i norra thailand?
Kommer vara i thailand i Januari med och hade tänkte köra bangkok 4 dagar och sen koh samet 6 dagar.

Missa inte marknaden chatuchack i bangkok som säljer allt ifrån second hand kläder till hundar till blommor, inredning, knappar ALLT!

Reply
emma

Haha så är det ibland, det kommer lösa sig fast ni inte har bokat innan, vet många som gjort så:) Ha det så skönt!

Reply
cassie

Det e lungt kenza.. inget att oroa dej for, spontant e alltid roligast!

besok och kommentera pa min blogg dar jag skriver om mitt liv for det mesta men skriver mycket om karlek och livet i sej.. :)

Reply
emelie

Haha, jag skulle vara mer orolig för om flyget ens går, tack vare Sveriges underbara vintervärld just nu. :) Men oroa dig inte, det kommer nog gå strålande på Arlanda och väl på plats i Thailand! Njut!

Reply
anneli mendez

Söt du är ^^

P.S Kolla inte på bloggen, tack!
Inget man vill läsa eller se..

P.S Kolla inte på bloggen, tack!
Inget man vill läsa eller se..

P.S Kolla inte på bloggen, tack!
Inget man vill läsa eller se..

P.S Kolla inte på bloggen, tack!
Inget man vill läsa eller se..

P.S Kolla inte på bloggen, tack!
Inget man vill läsa eller se..

Reply
Ida

Lovar dig att du inte behöver ha något att oroa dig för, kommer gå så bra så! Iväg o njut med dig nu! :)

Reply
malin

åker själv till thailand den 4 januari i 5 veckor.
kommer landa i Bangkok först, sen mot Koh chang där min bror bor och jobba på barer med vännerna!
kommer bli otroligt, Koh Chang är super fint!

Reply
Christie

Go to Chiang Mai! If you don’t know what it’s about, just google it. Once you see how beautiful and romantic it is, you’ll definitely want to go.

Reply
Emelie

Gillar dig skarpt. Men ibland låter dina kommentarer så fel och du går från att verka vara en jordnära trevlig tjej till att låta som en uppblåst-“stureplansbrud”

ur intervjun med nöjesbladet :
“Tror ni att ert fördelaktiga yttre gett er gräddfil i branschen?
Kenza: När det gäller bloggarna, absolut. Andra projekt är en annan femma, men bloggen, det är tragiskt att säga det, men ingen vill se fula människor. Det är kul att titta på snygga bilder och jag vet att det låter jävligt fel, men…
Tyra: … det är inget att hymla om. De som syns i media har ett fördelaktigt utseende. Även bloggarna på toppen. Jag kan berätta att jag läser Kenzas blogg för att jag inspireras av henne. Hon är jävligt snygg.
Kenza: Folk ser upp till snygga personer även om man är puckad”

ur intervjun http://nojesguiden.se/artiklar/doeskalle-maesterligt-moeter-kenza-tyra

Nej jag vet inte, aldrig varit den som skrivit något “dumt” men blev bara väldigt besviken när jag såg denna kommentar av både dig och tyra..

Reply
karolina

åk till koh lipe i södra thailand, kom just hem därifrån och det var underbart!! thailands guldkorn.

Reply
Nathalie

Hejsan! Jag undrar en sak.
Skorna med kilklack som heter “Confident” verkar vara slut i lager överallt.. Har letat som tusan! Vill verkligen ha ett par (helst båda) men jag antar att jag fick syn på dem alldeles för sent! Kommer det komma in fler eller finns det hopp kvar om att få dem snyggaste kilklackarna? :)

Reply
Åsa

hejsan. Tänkte att jag skulle tipsa dig om lite thailand grejer. Jag och en kompis va och reste runt i asien i våras och va då balnd annat i tahiland.
Om du vill hitta nått bra hotell i bangkok så fins det världens högsta hotell där som har en fantasktisk utsikt. vet dock inte vad det heter. Men om ni vill bo på ett hotell som är lite billigare och där man träffar massor med roliga och spännade människor så ska ni bo på ko shan palace (tror det stavas så) ligger på ka shan road backpacker gatan. Där fins det massor av spännade butiker och spännade människor. det är också lätt att ta sig till alla galleriona därifrån det är bara att fråga någon av dom bra taxichaförena. Dock ta inte tuktuk om du inte vill bli förgiftad typ av alla avgaser. Om ni vill se bangkok från sin rätta sida så ska ni ta och åka en turist tur på kanalen oh se the floting market. även att åka och se den stora liggande buddan. hela det tempel området är helt magiskt. När ni sen ska åka vidare till ko phiphi så ta natttåget. de är så mycket smidigare än buss och så förlorar man ingen dag då man sover hela resan typ. det går att beställa hela resan från någon av alla resebyråerna. På phiphi så boka hotellet där när ni kliver av båten. det kommer att stå en massa folk som vill att ni ska bo på just deras hotell. men gå bara förbi dom och vid slutet av bryggan så fins det ett ställe som har alla hotell fråga där. ett tips passa på om ni hinner när ni är i thailand att gå på fullmoon party på ko pangyang ( eller hur de nu stavas)ett helt galet party som firas på en strand. Du har säkert hört talas om de.

Lite pack tips. Packa inte 22 par trosor. ta bara 10 och tvätta vart efter. det fins ju såna där tvätterier. ett smart tips om du ska åka runt också är att packa i en ryggsäck. då det är skit jobbigt att släpa en sån där vanlig rullväska på och av tåg och båtar. paccka så lätt du bara kan så du får plats med allt du köper. ta inte heller med något ömtåligt.

jag hoppas du får nytta av tipsen. du får gärna maila om du har några fler frågor.

Reply
Jessika

Att ha saker oplanerade är ibland det som gör allt så himla mycket roligare och spännande. :) Ta’re lugnt och andas kvinna, det löser sig! :)

Reply
Malin

Underbart med Thailand, vill oxå! Åk till Koh Samet… Skitmysig liten ö, inte så turistigt som nere i Phuket… :)

Reply
Stina

Kan ju iof vara skönt o ha första natten bokad men annars e de charmen att bara luffa runt och bo där man känner för att stanna. Tiden kommer gå alldeles för fort o snart e du hemma igen. Själv luffat två långa perioder i Theiland o de e så kul! Du får väl skypea med Mani :)

Reply
inga

Gah va sugen jag blev på sommaren nu. du får njuta lite åt mig med:D

Resefeber är det många som får. och sluta tänk så mycket på vad som kan få fel och vad för grejs som kan hända. Tänk ist positivt. Allt kommer gå så bra så :D

Reply
Jennie

Konstigt nog vill jag inte iväg till någon värme, älskar snön mer än vanligt i år! Julstämningen är på sin topp :)

Kramar!

Reply
Sara

Det är billigt att tvätta, och man gör det där man bor, bara att lämna in, så ta inte med kläder för mer än 1 vecka :) Rum finns alltid på Khaosan Road :)

Reply
Linn

boka ifrån http://www.expedia.com eller http://www.sawadee.com
har aldrig haft strul med dessa två sidor. gå in på http://www.thailandresor.se så har de en lista med hotell nära skytrain när ni är i bangkok. det kommer att spara er mkt tid. koh san road ligger helt fel om man vill slippa åka tuktuk i den hemska trafiken. något jag verkligen avråder er att göra. händer så sjukt mycket olyckor i bangkok i trafiken varje dag. nu för tiden kan ni även ta ett skytrain till stan från flygplatsen. sjukt smidigt och bor ni nära ett annat skytrain är det bara att byta och sedan är ni vid hotellet på snabbast möjliga sätt.
lycka till kenza.

ni kommer få det underbart.

kram

Reply
Sara Fridolf

Tvätta kan man göra billigt i thailand! Billigt och bra så man inte behöver ta med sig så mycket kläder och shoppa desstomer med sig hem =)

Reply
My Isoniemi

Då kanske vi ses! Ska till Thailand nu på onsdag och är borta i en månad! Det ska bli grymt! Hoppas du får en bra semester! Kram :)

Reply
Josephinewestling - Mamma till Vira

Det är det som är de roliga att inte veta vart man ska. Inte ha nått bokat bara flyg. Så gjorde jag och min sambo för två år sedan (oj va det så längesedan redan)… Men det är underbart att bara resa runt och hamna på lite udda ställen..

kramar

Reply
Maria

Åh Kenza…jag har samma problem som du. Vill bara grina! Jag åker på julafton till bangkok och känner GROV jävla resfeber över detta. inte bara över att åka och hur många trosor jag ska ha med utan också över att jag åker ENSAM. Va!! Du hör ju! Kan inte sova på nätterna. Tänk om jag störtar.

Vi kanske ses på stranden.
stor Kram

Reply
Stina

du må komme til koh mok ! og phi phi, der hvor de spilte inn “the beach”, om du har sett den filmen :-)

Reply
Ida

Hej.
Jag har också en liten hund, som man då älskar överallt annat.
Tänkte faktiskt höra hur du gör när du reser bort..
Får inte du dåligt samvete, eller en enorm saknad efter mani?
Jag älskar att resa och vill verkligen kunna göra det oftare, men oftast så mår jag så dåligt över att lämna bort min hund.
Jag är så rädd över att min lilla hund ska tro att jag svikit henne. Lite knäppt kanske.. men har du några tips??
Gillar din blogg frästen. =)

Reply
Lydia

i somras var jag i kroatien i 5 veckor och man behöver egentligen inte så mycket kläder, om man bor på ett bra hotell kan man alltid få sina kläder tvättade. jag hade med mig typ 15 par trosor och det tar ju inte så mycket plats och sen blev de tvättade så det räckte bra. ett tips när du packar och tänker packa smart är att ha t.ex. citykläder, strandkläder, gå ut-kläder osv. då har man lite olika uppsättningar och då tar man inte med sig massa onödigt man ändå inte använder :)
ha det skitkul :)

Reply
Linnéa S

Hej! Åh du ska inte oroa dig alls. Jag och min kille åkte till thailand och var där i 28 dagar, och vi hade inte bokar hotell alls. Vi landade i Bangkok och tog en taxi direkt till en väldgt populär gata, khasoanroad, såg att någon annan nämnt det, där finns det jätteJÄTTE många hotell som man kan boka när man kommer ner. Inga problem alls. Sen kan jag säga dig det att jag hade mig mig jättelite kläder och trosor, jag hade med mig ca 7trosor och lämnade in på kemtvätt. Jättebilligt, snabbt och de både strök och vikte kläderna. Aldrig blev något stulet heller;)

Snälla, oroa dig inte, utan försök att njuta av tanken att du ska åka.
Kram<3

Reply
Anna

Vet du, i värsta fall kan du ju sova ute på en strand, haha!! nej men allvarligt talat, det kommer att gå bra. jag är själv kontrollfreak så jag vet hur det är att inte ha planerat allt, men ta det bara lugnt och planera det som kan planeras!

kram!

Reply
julia

får man fråga var du köper alla bikinisar ? :O fina dom är mid nitar och sånt <3

Reply
Rebecca

Hilton i bangkok är helt fantastiskt! infinity pool och en terass på högsta våningen, jättehäftigt verkligen! hoppas ni får en grymt fet resa!

Reply
Anna

Riktigt härlig bild, längtar då lite till sommar. Föresten, hur har du det nu?:).

Följ & kommentera min.

Reply
Asamea

Var inte orolig Kenza, du kommer att älska det! Har gjort två sådana backpacker-resor i Thailand med start i Bangkok. Det är det roligaste jag gjort i mitt liv!

Mitt tips är att ta med så lite kläder som möjligt. Allt där nere är ändå så billigt och det kostar cirka 30-60 bath/kg att lämna in för tvätt.

Kraaam

Reply
( '_' )

Jag åker också på onsdag! Stannar i 1,5 månad! :) Ja kommer att ha tvättmaskin i vårt hus så jag tar inte med mig så mycket kläder. Finns ju tvättställen överallt också

Reply
Alia

Kan rekommendera Railay Beach ett jätte härligt ställe i Thailand(en rätt litten ö)inte alls mycket shopping men det är nt alls långt i från fastlandet;)

Reply
Ella

ditt liv är ju så sjukt jävla lätt, när du har en klump i magen är det för att du ska resa till thailand? jag oroar mig för att cancern ska sprida sig..

Reply
L

Du oroar dig för en två-veckors resa till Thailand när andra oroar sig för att pengarna inte ska räcka till julklappar till barnen. Väx upp och sluta var så jävla bortskämd.

Reply
Jennifer

Hej hej! Jag är i Thailand just nu, solen steker utanför, vaknade precis ska snart ut och lägga mig i den! Men på Bangkok sidan är det rätt dåligt väder. Vi träffade några här på Koh Tao som skulle vart i bangkok tre veckor men de regnade hela tiden så det for över till Koh Tao som ligger på andra sidan.

Man tar planet från Bangkok till Koh Samui och sedan båt ut till Koh Tao! Hur mysigt som helst om ni inte är här för att festa! Finns bra Thaiboxning här också och ett litet gym om de passa bättre!

Så åk hit vetja ;)Nä nu ska jag steka i solen!

Reply
katrina

du har jättefint hår , jag skulle jätegärna veta vilken hår färg du har änvänt der bilden du hade blommig klänning och den vita klänning skulle vara jatteglad om du berättade hej och puss

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*