• header

Tränat här hemma

Brukar ju träna med min PT Sadik på söndagar men han är bortrest så jag tränade här hemma istället! Försöker träna 2-3 gånger i veckan och bryter jag rutinerna nu så vet jag att jag kommer bli lat igen och sluta träna. Körde iallafall just dance 2 i en timma och dansade loss så att svetten rann. Avslutade med lite styrka – mage och rumpa.

Är jag mobbad om jag tar med mitt Nintendo Wii till Thailand? Så att jag kan köra Just dance där? Haha, skoja bara.. Men packar nog ner springskorna faktiskt.. Vi får se om det går att springa i 40 graders värme…

Ps. Snart kommer det upp en tävling!

Svettig och sådär jättefräsch efter träningen

62 Comments

Sara SB-stylist

Fin blogg&snygg äru

Läs de här – O.M.G!!!!!!!
DEDE HAR TRÄFFAT EN AV SINA LÄSARE!!! Helt nyligen.

Dede är den finasde killen i bloggvärlden!
(Han kan inte ens längre ha bilder för alla tjejer är helt förälskad i han o stalkar honom till fotbollsmatcherna)

Otroligt VACKER kille med otroliga KÄRLEKSTEXTER! Helt jäkla otroligt overkligt fin!

http://dedeprivat.blogg.se
http://dedeprivat.blogg.se
http://dedeprivat.blogg.se

Kika även in på min blogg – stylas vacker!
STYLAS VACKER! (värde till 2000:-)

http://www.missbill.se

/ MissBill

Reply
-

Jag ska dit om en vecka och jag har hört från mina vänner som har varit där nu att det är runt 25 grader överallt i Thailand. Mulet och regnigt också, det tyckte jag var tråkigt. Regnperioden har inte slutat än.. Men vi får väl hoppas att det blir bättre väder när vi åker dit! :)

Reply
stina

Klart du kan springa där, springer du vid halv åtta är det riktigt skönt. När man badar i havet eller poolen alldeles svettig sen är det lätt värt det! Jag brukar alltid springa varannan dag när jag e i thailand ;) ingen utsäkt kommer vara tillräckligt bra, gäller bara att ha viljan!

Reply
Therese

Måste bara säga att du fick mig att köpa Just Dance 2 och tack vare detta spel håller jag mig i topptrim! Haha, galet roligt och svettigt, trodde verkligen inte att man kunde träna så här roligt :p Tackar för inspirationen :)

Reply
Mari

Vad snällt att du fick en kamera =). Mysigt med julbord med tjejerna också, jag gillar inte julmat dock….men det såg mysigt ut =)

Reply
Emma

Min syster var i thailand i tre månader och tränade thaiboxning, hon joggade 30 min två gånger varje dag också haha. Så det går fast det är sjukt jobbigt ;)

Reply
Nicolina

Jag har försökt hålla en sån rutin då jag tränar ca 3 gånger varje vecka men det har aldrig funkat :(, haha. Jag får prova igen!

Reply
Maaalin

Härligt att dra till Thailand! Men du, det går att träna där nu iaf! Du vet kanske Terese hos sparkibaken.se (träningsblogg) hon är där nu och är ute och springer varje dag(:Så det ska du nog också klara! Hihi

Ha det gryymt!

Reply
Anna

kan inte du göra en liten steg för steg lista där du skriver hur du tränar tex mage och rumpa skulle vaara jättekul!

kram!

Reply
Emma

du får se till att simma mycket när du är där, så behöver du inte springa så mycket. simning är ju sjukt bra träning, även om jag vet att du inte gillar det. ;)

Reply
Julia W

Hej!

Jag tyckte att tävlingen verkade kul så jag tittade in på hemsidan och hittade ett jättesätt linne :D

Länken till plagget: http://www.elinsmoster.se/product.asp?artID=276&artName=CULTURE

Jag tycker att jag ska vinna för att jag tycker att linnet var jättefint och det skulle vara en riktigt bra julklapp :)

Till Kenza: Jag älskar din klädstil så snygg! Mitt mål till när jag är lika gammal som dig är att jag ska ha lika snygga kläder i min garderob som du har nu (: Jag hoppas att jag når målet för då skulle jag vara lika fin som du! Jag har ett tag kvar är 14 nu så jag hoppas att det går bra för mig ;) Haha.. Bara så du vet hela du är perfekt! :D

Reply
Foppis

Nice nice! Vill också ha det spelet.. Jag har ju Wii, så det borde ju funka :) Eller ?

Fråga: Kommer det upp ett mejl om du har svarat på min (eller någon annans) fråga?

Reply
elvira

var försiktig om du ska springa i för hög värme bara.
gjorde nämligen det på kreta i somras och jag fick stora blåsor i ansiktet för att jag hade svettats så mycket + att solen låg på hela tiden :)
kramkram

Reply
Krista

Vad kul med tävling:)) men kan inte du avsluta NELLY tävlingen du hade?:)) Älskar din blogg!

Reply
Linda

Spring inte! Eller gör det om du vill men var isåfall otroligt försiktig! Jag tränar minst 7 ggr i veckan och har ganska bra kondition så jag trodde att det skulle gå toppen att springa där på morgonen… Men efter ett tag vart jag helt snurrig och när jag kom hem svimmade jag! Sjukt läskigt efter som jag aldrig svimmat förut, men om du springer, var försiktig, drick mycket vatten och spring inte när det är som varmast! Och kyl ner dig med en gång du kommer hem! Ha det bäst där borta, kram!

Reply
Gabbi

40 graders värme? Om du inte har missat det så är det rent ut sagt ett skitväder i thailand just nu, phuket, krabi ja hela thai är molnigt, regnar och åskar hela dagarna tyvärr. Men vi får hoppas på att det ändras så du kan håna oss i år igen med tidningen där det står HJÄLP VI FRYSER! Trevlig resa!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*