• header

Hej hej hej!

Nu är jag hemma igen! Plåtningen var så himla rolig, berättar mer snart och visar bilder.

Efter plåtningen stack jag iväg på min första sånglektion med en eftertraktad sångpedagog. Det var lite läskigt och jag var nervös, men sedan släppte det och jag körde på. Det gick bra och jag blev så himla glad! Jag kommer fortsätta med sånglektionerna när jag kommer hem från Thailand.

Nu blir det käk, här har ni en bild från plåtningen så länge! Tyra sminkade så coolt :)

50 Comments

.

Va snyggt det blev!

Kolla ej blogg, inget man vill se!

Kolla ej blogg, inget man vill se!

Reply
xxxx

Hej Kenza! Läste att du skall till Thailand snart! Jag med! Jag och min familj och några famligekompisar ska till Koh Kood den 26/12, har för mig att det är Thailnads fjärde största ö, men har ännu inte upptäckts av alla turister.. Ön ligger utanför Koh Chang och tar typ en timma med båt från fastlandet!
Kramar

Reply
josefin

Så himla fin bild! Tyra är ju grym på att sminka.
Kan du inte berätta mer om sånglektionen? Vem sjunger du hos? Vad övade ni på å sådär? kram!!!

Reply
nina

OMG VAD HÄFTIGT!!!<3<3 BILDERNA BLEV SÄKERT SJUKT SNYGGA!! PS: ÄÄLLSSKKAARR DDIINN BBLLOOGG!!!!!<3<3<3<3

Reply
ester

Hej!
Hur mycket kostar det med sångpedagog? Har tänkt att börja ta sång lektioner så jag är väldigt nyfiken! Jag bor i GBG så säg gärna om man kan ta någon sånglektion där i närheten :P

Tacksam för svar!

Reply
maja

hej kenza! jag måste bara säga att du är underbart fin och skulle göra vad som helst för att vara hälften så fin!! jag vet att jag bara en i mängden men jag verkligen älskar din blogg, och det skulle betyda om du svarade på det här! lycka till hos sångpedagogen det kommer säkert att gå jättebra!!
kramis! :*

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*