• header

Nattinatt!

Hängde med tjejerna hela kvällen! De drog för en timma sedan och då la jag mig i badet med en ny tidning och en kexchoklad. Vet ni vad jag skulle vilja ha? En tv i badrummet, haha. Så att man kan ligga i badet och titta på tv, som Charlie i 2 ½ men. Hur mysigt?!? Eller är det bara jag som ÄLSKAR varma långa bad? Helst av allt skulle jag vilja ha en fet jacuzzi också. En vacker dag, i mitt drömhus! :D

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova.. Imorgon har jag en hel del att fixa inför resan på onsdag. Puss och godnatt! ♥

66 Comments

rebecka

Jag tänker alltid att det skulle vara skönt med ett bad, men när jag väl tar tag i det så blir jag alltid så rastlös redan efter fem minuter. Tvingar mig att ligga kvar en halvtimme sen brukar jag hoppa ur med glädje haha. ;) Godnatt!

Reply
Josefin

Jo varma bad älskar jag, men att äta till? Haha känns så fel bara..

Kenzas svar: Haha neeeej lite choklad sitter aldrig fel! Ibland brukar jag ha med mig en tallrik mat också, haha :P Godnatt!

Reply
Tips!

Ha datorn på toaletten (om inte toaletten är fööör nära badkaret) det fungerar perfekt! Se bara till att ha laddat den fullt innan så är det bara att sätta in den! Och har du dessutom dvd så kan du bara sätta på att alla ska spelas efter varandra så slipper du byta avsnitt om du gillar att ligga i badet någon timme!

:D

Reply
Klara

Älskar att bada badkar, finns inge bättre. Klart en tv vore fantastiskt i badrummet. Kolla in bloggen om ni gillar träning och fitness!!!! Inspiration!

Reply
Tova

Kenza, skulle inte du kunna skriva ett inlägg om hur du tycker att Tokio Hotel har förändrats osv?

Musiken är ju inte alls densamma nu som den var från början, men en del tycker även att killarna har förändrats (kan mycket väl isf bero på att fansen har förändrats mycket och vill kontrollera alla steg de tar, alla ord de säger och så vidare..). Skulle iallafall vara väldigt intressant över hur du såg på den saken. Men vi älskar ju Tokio Hotel ändå såklart! Men ja, som sagt.. :D
Kramis!

Reply
maja

vad härligt det lät! jo, kexchoklad i badet har jag testat på ett par gånger (älskar kexchoklad) fast jag har aldrig ätit mat i badkaret får väl se om jag testar det nån gång! låter myysigt! god natt <3

Reply
Elin

gillar inte att bada men det är för att jag blir så jäkla uttråkad av att ligga där helt stilla så en tv skulle säkert göra allting perfekt :D haha

Reply
anneli mendez

Najs :)

P.S KOLLA INTE BLOGGEN OM DU
INTE GILLAR EGO BILDER… TACK!

P.S KOLLA INTE BLOGGEN OM DU
INTE GILLAR EGO BILDER… TACK!

P.S KOLLA INTE BLOGGEN OM DU
INTE GILLAR EGO BILDER… TACK!

P.S KOLLA INTE BLOGGEN OM DU
INTE GILLAR EGO BILDER… TACK!

P.S KOLLA INTE BLOGGEN OM DU
INTE GILLAR EGO BILDER… TACK!

Reply
cassandra

när jag bodde hemma och hade badkar så hade jag så varmt vatten så de gjorde ont och kliva i men sen efter en stund blev de så skönt. Blir sådär varm och sömnig. :)

Reply
Frida

själv klarar jag inte av att ligga i badet för länge. jätteskönt i början , men sen blir det bara för varmt och jobbigt. önskar att jag kunde ligga i badet så länge. mysigt ju :)

Reply
Frida

JOO, VEM SKULLE INTE VILJA HA EN TV I BADRUMMET?? :P
tackar för en underbar blogg,du är en otrolig förebild!

Reply
Keela

haha ne jag håller med dig, en tv i badrummet hade varit susen. Jag har faktiskt tagit med mig datorn ett par gånger och kikat på någon serie. Älskar med långa bad, så avkopplande! :)

Reply
Rosanna såklart!

i filmen “royal tennenbaum” så har ju adoptivsyrran en liten liten liiiiiten teve fastspänd vid elementet! så ja akta dig.. inte roligt med elektroniska saker i badkar!!!

Reply
Paulina

Hade verkligen inte vart fel med TV i badrummet, då skulle man ju lätt bada oftare. Fast det är ju dåligt för miljön att bada ofta. Så man kan ju åtminstone trösta sig själv med att man gör något bra. Åh, nu blev jag badsugen. FAN DIG ASSÅ

Reply
Emelie

hej kenza !

kan inte du ta kort på din lägenhet, alltså alla rum och hur du bor. vore roligt att se! kram

Reply
julia

det lär väl inte bli något problem för dig att skaffa jacizzi:P du som tjänar så mkt

Reply
siri

Men gud, jag vill oxå! låter så himla skönt! Det enda badkar jag har, är ett litet blått bäbis-badkar… vilken tidning läser du? ha de gött <3

Reply
Anne

Inte bra om TVn trillar ner i badet, då dör man för vatten leder ström haha :D

Reply
micha o lina

jag vill också ha en TV fast vi har dock redan en jacuzzi, och jag lovar det e inget roligt…. :P
De låter ganska mkt….
Men kolla gärna min o linas blogg, snääällaaaa! <3333
vi behöver lite fler läsare :D

Reply
No name

Åå tv i badrumet hade varit något! Jag tillhör dem som badar så varmt så att man svettas när man är klar.

Reply
Linda

Gör som jag då! Jag brukar tända ljus & ta ett långt varmt bad & så har jag med mej datorn & sätter igång en bra film eller serie :) så va problemet löst med en “tv” ;)

Reply
victoria

ställ in datorn, och sätt på en film eller något på alla kanalers hemsidor! :D

Reply
Paola

ett tips, istället för och ha en tv, kan man ha en bärbar dvd funkar ju lika bra inte så dyrt och lätt att ha med sig, min lilla syster brukar använda sig av min bärbara dvd och kollar på film när hon tar ett långt varmt bad :)

Reply
Foppis

Kommentera gärna tillbaks på min blogg om du har nåt svar på mina frågor som jag har ställt hur många gånger som helst !

Jag har en MacBook och jag vet inte hur man gör såna hjärtan på bloggen!

Hur gör man ?
SNÄLLA SVARA PÅ MIN FRÅGA I MIN BLOGG! Vore såååå häftigt att just DU skulle kommentera nåt i min blogg :)

Kramar & pussar till DEJ från MEJ <3

Reply
Josefin

Varma bad är det bästa som finns när det är kallt ute! :D
Gärna en tidning också..

Reply
Belinda Jakobsen

Jeg bruker å laste ned TV serier og filmer på datan min, så tar jeg den med inn og setter den på en krakk ved siden av badekaret, slik at jeg kan ligge der leeeenge og se på “tv” samtidig :) You should try it!

Reply
sara

haha, jag måste bara fråga:
hur läser du tidningen i badkaret? jag har prövat flera gånger men det slutar bara med att mina händer blir kalla eller att jag råkar doppa ned tidningen i vattnet.. tacksam för svar :D

Reply
Beatrice

Kan göra dig avundsjuk och säga att jag har tv på toaletten. Gutt är det också. Kan användas även när man vill göra typ nummer två på toan. Det var min sambo som ville ha upp tvn, men jag är lika glad som han över att ha den där. Plastpåsar över fjärrkontrollerna så fixar det sig!

Reply
Sofia

Håller med. Badkar är det bästa, om man ändå hade ett litet större. Och lite mer tålamod! Hatar när vattnet blir kallt så man måste byta haha!

Reply
viktoria

jag hatar badkar Kan ha med att jag har fobi för vatten pluss claustrofobi. jag är konsig haha

Reply
Isabella

Jag älskar långa bad! Rekordet var nog när jag låg där i några timmar och hann läsa ut HELA Eclipse… Haha :)

Reply
clara

hahaha, själv har man en gammal tjock nittontum som man bär in och ställer brevid badet på en pall. är man random så är man!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*