• header

21a december 2010

God morning sunshines! Sovit gott? Jag har inte sovit alls, känns det som. Hade skitsvårt att somna igår och när klockan ringde kl sju för att gå ut på morgonpromenaden med Mani så kändes det som att jag inte somnat ens. Så jag är inte så pigg…

Hoppas träning piggar upp mig! Sticker iväg till gymmet nu med Dilay.. Efter det måste jag fixa lite grejer inför resan, hann fixa det mesta igår men har lite fler grejer att köpa m.m. Måste även packa, städa och göra i ordning mat till ikväll då min familj kommer över för att fira minijul med mig. :)

Så jag har fullt upp idag! Men ska försöka hinna sitta vid datorn lite också. Ha det bra så länge, kramis! ♥

61 Comments

Starks

BESÖK MIN BLOGG VETTJA NI KOMMER INTE ÅNGAR ER DET LOVAR JAG ELELR DET KAN JUE INTE JAG VETA MEN GE DEN EN CHANS OCH GÅ IN NÅGRA GÅNGER I VECKAN OCH SE OM DU GILLAR DEN , SKULLE BLI UBERGLAD :D <3

Reply
Veronica

Det är fullmåne och har varit månförmörkelse nu på morgonen. Det kan påverka vissa människors sömn väldigt mycket.

Har du gått upp i vikt sedan du började träna mer regelbundet? Jag tänker på muskelmassa. Eller tränar du mest kondition? Du ser ut att ha fått mer muskler. Väldigt snyggt :)

Reply
Ida

Åh, jag vill också träna, men har inga träningskläder kvar :( Så tråkigt när man väl börjar o det händer nåt som gör att man kommer av sig :/
Hoppas det går bra för er på gymmet! :)

Reply
.

Va roligt!

Kolla INTE in bloggen, inget ni vill se!

Kolla INTE in bloggen, inget ni vill se!

Kolla INTE in bloggen, inget ni vill se!

Reply
Tette

Ha en bra dag! Om du sovit dåligt sover du säkert bättre inatt :-D Lycka till med reseförberedelserna…

Reply
Annika

hoppas du kan sova inatt då;) skönt för dig att slippa kylan så snart! själv åker jag med min pojkvän om exakt en vecka. vi ska till Krabi, där ni var förra året. nåt tips på bra ställen att gå till på kvällarna?:)

Reply
Miss L

Hej!

Du är så söt Kenza! Ser ut som en liten docka, älskar bilden med den röda kläningen. Så vacker. Har följt din blogg ett bra tag nu och den är så intressant och mjuk på nåt sätt. Kul med massa bilder oxå. Vill härmed önska dig en riktigt God Jul & Gott Nytt År. Lycka till. Kramar :)

Reply
Nathalie

Du var ju på någonslags tarmtömning eller något för någon månad sen, och då sa du ju det skulle komma på Kenza & Tyra show, men det kom ju aldrig? :O

Reply
Mimmi

Det här är lite läskigt, jag hade sjukt svårt att somna igår och när jag sen vakna klockan 3.00 så kändes de som om jag hade legat vaken, och sen gick jag upp 7.00 och kändes som om jag inte sovit ngt. KNASIG NATT VA? ;)

Reply
Klara

vad kostade er flygstol? har du tips på bra sidor med billigare flygstolar till thai?

Reply
Anna

Hej Kenza! Har du några tips hur jag ska komma igång med min träning igen? Har helt tappat motivationen sen ja börja skolan i höstas och nu sitter jag här med fläsk mage och häng rumpa! haha Vad får dig att vara så duktig och gå och träna regelbundet?
Kram Anna

Reply
Amanda

kenza du är så himla naturligt vacker, helt perfekt! skulle inte säga nej om jag hade chansen att få ditt utseende kan jag tala om ;) ville bara säga det, och du och din blogg är bäst, kör hårt tjejen. PUSS!

Reply
sanna

Du är så otroligt fiin du har den perfekta kroppen och allting! fattar inte hur man kan vara så fiin <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*