• header

Packar och fixar

Hej!!

Jag och Dilay tränade från halv tolv till ett idag. Det var väldigt skönt men vi var lite väl sega i omklädningsrummet sen efter, kom inte ut därifrån förrän vid två och då fick jag skynda mig lite eftersom att vovven var ensam hemma. Handlade mat inför minijulen ikväll och andra grejer inför resan, släpade hem vääärldens tyngsta kasse + min träninsgväska så nu har jag tränat ett pass till kan man säga, haha.. Är helt slut!!!

Nu är jag iallafall hemma och slänger i mig mat. Ska snart sätta igång och packa, betala räkningar m.m. och sedan måste jag börja med julmaten. STRESS! Men imorgon sätter vi oss på planet till underbara Thailand!

62 Comments

Aylin Er

Hej Kenza , älskar din blogg.
jag går ungföretagverksamhet i skolan då vi gör unika smycket som vi säljer, skulle du kunna göra reklam för oss, skulle vara jätte braaa. kolla in gärna in vår snygga blog ;) ;)
svara gärna som mail :D

Reply
emma

Gud vad ditt huvud ser stort ut mot kroppen. Inget illa menat, men vikten kanske rasar lite väl?

Reply
Elin

Jag vill också åka på semester till något varmt land. Jag börjar bli rätt trött på -20 grader varje dag.
Älskar din blogg
Kramar Elin
P.S. Tokio Hotel FOREVER!!! D.S.

Reply
Matilda

Hej Kenza!!
Jag var inne i panik på nelly.se och skulle ha en nyårsblåsa och hittade jones+jones klänningen där du är modell. Blev kär i första ögonkastet & beställde hem en på direkten!!
Så himla kul & se dig som modell även där :)

Ha en underbar resa, & en god jul & gott nytt år!
Kram

Reply
nina

Jag öskar dig verkligen lycka till och ha det bäst!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3 Hoppas du får det bra!<3<3 PS: DU ÄR SÅÅÅ HIMLA VACKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!! DU SER UT SOM EN PRINSESSA!!<3<3<3<3 PUSS OCH EN STOOOOR BAMSEKRAAM!!!<3<3<3<3<3<3 :D

Reply
Emma

Hej Kenza!!
Kan du inte visa lite bilder från din lägenhet!! hadee vart så kul att se hur du bor =)
Älskar din blogg!!

Reply
Anna

Kanske ska sluta träna så hårt?? Inget dumt menat, men du ser sjukligt smal ut nu..

Reply
Ingrid

Kör på lite olika sorters nyårsklänningar nu innan nyår på min blogg så alla hittar nåt som passar dom! ;)

Idag kör jag på lite glamourösare stil så kika in det :D

LovePink :)

Reply
Sandra

En fråga bara! Var tränade ni? Det ser ut som friskis&svettis men jag är inte säker.. Isånfall vilken friskis&svettis?:)
Kram!

Reply
amanda

är så himla avundsjuk (på ett bra sätt, hahaha) på att du åker imorgon medans jag inte kommer åka någonstans, speciellt inte till värmen, nu får du allt ta och sola lite för stackars mig också, haha! MEN HA DET SÅ JÄTTEBRA :D puss och kram

Reply
Sofie

Blir bara så trött på alla som älskar att slänga ur sig ett “har du gått ner i vikt?!” här inne.
Jag är smal till naturen precis som du Kenza och att folk inte kan sköta sig själva gör mig så ledsen. Det är aldrig någon som skulle skriva att ” Men oj, har du gått upp i vikt?!”

Av någon anledning så får man säga till smala personer att de är såå smala, men inte till feta personer att de är sjukt feta? Hur kommer det sig?

Vad är det som gör att det ena är ok medan det andra inte är det, när de båda är EXAKT lika sårande och jobbigt att få höra.

Hur som helst så är du superfin Kenza och du kommer bara att bli ännu finare med all träning! Ta inte åt dig vad du än gör.

Stor kram

Reply
Linda

Oj Kenza, vad smal du har blivit? du är alltid fin men det var finare med lite kurvor! du är snyggast <3

Reply
Anna

jag vet att du förmodligen hör detta varje dag, men JAG har aldrig sagt det förut… du är snygg. Gulligt snygg, jättefin.

Hoppas Aleks vet vilken snygg brud han har, haha! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*