• header

3 underbara veckor

Det känns så konstigt att vi ska åka hem imorgon! De här 22 dagarna har gått så himla fort, men samtidigt så känns det som att det var en evighet sedan vi var i Bangkok – där vi började vår resa, följt av Koh Tao, Koh Samui och sedan Krabi.

Det har varit 3 underbara veckor, vi har haft det så bra och vi har fått en massa nya roliga minnen. Det har varit härligt att koppla av efter den fullspäckade hösten och bara ta det lugnt och må toppen. Bara tänka på om man ens ORKAR ta en massage eller inte efter en solig dag på stranden, eller om man ska köra pizza igen för 4e gången på en vecka?

Jag är så otroligt nöjd med denna resa, den kunde inte ha blivit bättre trots missade flyg och matförgiftning. Det känns såklart lite tråkigt att åka hem till kalla Sverige men när man är borta längre än vad man är van vid så saknar man de där hemma så otroligt mycket. Det ska bli kul att få komma hem till familj och vänner igen! Och vovven! Har saknat dem allihop!! :)

Och fan vad jag älskar Thailand! ♥

150 Comments

filippa

hej
jag skulle vilja börja med att jag älskar din blogg och tycker att du är som en idol för mig. Men kan inte du säga vart du har köpt dina bikinisar? jag tycker om alla :) speciellt den rosa/turkosa. Eller om du vet vart man kan köpa snygga bikinisar nån stans?
det skulle vara jätte snällt.
kram
p.s jag förstår om du inte hinner svara eller inte vill eller så.

Reply
Felicia

Vilken vacker bild !

BTW TILL ER ANDRA, KOLLA MIN MIN INTE SOM ALLA ANDRAS TÖNT BLOGGAR.
VAD HAR NI ATT FÖRLORA ?

KLICKA ER IN OCH JAG LOVAR ATT NI INTE BLIR BESVIKNA.

Reply
Anonym

Snälla kenza kan du svara på det här, du vet såna dära linnen men urringad rygg som du brukar ha ? Jag köpte ett sånt och en bustier, ungefär likadan som du brukar ha under. Och jag hade den i skolan idag, jag är 13 och skit många snackade skit o sa typ att de verkar som att jag vill visa hela min kropp o sådära, o tänk om alla kommer typ tycka att jag e en hora eller ngt nu ? aso har skit dåligt samvete, vet inte varför men ja, snälla hjälp ! <3

Reply
Laura

Jag håller nog med, det finns inget bättre ställe än Thailand! Själv kom jag hem därifån för 2 veckor sen, å jag drömmer fortfarande att jag är i Thailand på nätterna..

Reply
Josefine

Sötast e du Kenza!!

kom till göteborg igen, hann inte träffa dig förra gången!!! :D hoppas du kan komma igen, Älskar dig underbaraste<3

Reply
sofia

håller med dig! av alla länder jag varit till så är thailand det mest fantastiska landet, sjukt fint! går inte att inte älska det! det är underbart. kramar sofia :)

Reply
Sara

Kan du visa bilderna från i förrigår? Du sa att du skulle visa bilderna men det gjorde du aldrig.. :S

Reply
Sara

Borta (jätte)bra, men hemma bäst! ;) Det har gått så snabbt, det känns som om du inte alls bloggat från Thailand länge, fast det var i nästan 3 veckor!

Och bilderna i förra inlägget… fy fan vad vackert! Vattnet var verkligen helt kristallklart, särskilt på den första.. Undebart vackert :)

Reply
Elin

jo, det är väl alltid “borta bra men hemma bäst” även om man inte tror det när man bara är hemma :P

Reply
eve

Tänker du aldrig på att du faktiskt åkt till en diktatur? Lider du aldrig av all sexhandel…? Ingen diskussion om detta. Thailand är inte bara ett underbart land om man uttrycker sig milt. Skulle gärna vilja höra din åsikt om detta.

Reply
Linas blogg

Jag skulle sakna ihjäl mig efter min lilla hundvalp (4½mån) om jag varit iväg… Skulle egentligen till Italien i somras, men bestämde oss för att vänta för vi ville inte lämna vovvsingen <3

Reply
lisa

hejhej, jag undrar vart man kan köpa den svarta jofama by kenza skinnjackan någonstans? Och hur mycket kostar den? :)

Reply
sara

HEJ KENZA !!
har länge viljat åka till tahiland . men jag har sån ORMFOBI är det många ormar och små kryp som du har sätt ??? kram

Reply
sofija arvidsson

uch, att komma hem till sverige,förstår att du inte vill, men skönt att ha varit borta, skulle med vilja resa bort! :D
älskar den bikinin SKIT SNYGG!

Reply
sanna lundberg

visst är Thailand ett helt underbart land! Har varit där 3gånger och ska dit en 4e, man blir aldrig less! :)
ddu verkar ha haft en jätte härlig resa.
kram

Reply
Olivia

Grymt foto!
Älskar dig Kenza! Du är verkligen en förebild för mig. du har hjälp mig att hitta min egen stil och du är bara för bra! :)
Och jag älskar också Tokio Hotel VÄÄÄLDIGTT mycket! Fast jag måste säga att det gjorde jag även innan jag visste att du också gjorde det :) Men hoppas resan hem blir superduper och går bra ! :)

kram från Olivia :)

Reply
Sandra

Hey! redigerar ni bilderna innan ni lägger upp dom här? dom är så snygga! :)

Reply
Amanda

Förstår de! älskar ocskå thailand! :D men ni har ju glömt elefantturerna`? :O ;)

Reply
Alexandra

Vad bra att ni har haft kul!!
Jag skulle själv väldigt gärna vilja åka dit.
Jag har bara varit utomlands en gång. Och det var HELT underbart.
Om du har tid över så får du gärna kika in på min blogg

Reply
Vera

Gud så vacker bild! En fråga. Du är nästan alltid brun även när du är hemma i sverig (iallafall på alla bilder). Så solar du salarium eller något sånt?
Ha det bäst!

Vera :)

Reply
Lollo

HEEEEJ hur orkade du raka/vaxa elr hur du nu gör hela kroppen under hela resan ? hur fixar du det vad använder du ? svara plz :D vacker e du !

Reply
elvira

jag har en evighetes fråga som jag bara måste fråga, hur får du en sån PERFEKT hy? Så himla vacken, ditt utseende dödar och ditt hår, din blogg och allt älskart!kram

Reply
Bianca

Hej Kenza! Jag undrar bara hur många bikinis(ar?) du hade med dig på resan? Haha din blogg är grym! Kramar

Reply
Emilie

Wow, så fint bilde! Hvilket kamera bruker du? Ser ut som om du har hatt en fantastisk ferie!! :)

Reply
emanuel

Hoppas resan har varit bra. Ska åka precis samma tripp som dig till dem där olika öarna, hoppas du har haft det bra :)

Reply
Vickan

s – men är det fortfarande svårt att läsa inläggen som Kenza lägger upp? svalorna ritade hon själv, det är en hennatatuering!!

Den riktiga har vi inte sett än.

Sen får alla göra vad man vill, spela roll, det kommer alltid alltid finnas nån som har nåt liknande tatuerat..

Reply
Despina

dina bilder är fina men ganska “enformiga”…. inte nåt illa menat men senaste tiden är det bara typ foton på dig och killen eller när du hoppar vid vattnet. Du bestämmer ju vad som ska fotas i din blogg men blir lite trist… ta inte illa upp, älskar din blogg i övrigt.

Reply
Josefine

Härlig bild!
Tråkigt att åka hem när man vant sig vid den sköna värmen och solen. Men som du säger, kul att träffa vänner och familj igen. Och hunden!! :D

Reply
Johanna

Verkligen super fina bilder. Använder du dej av något fotoredigeringsprogram för att få starkare färger? I så fall vilket program?

Reply
Linnea

Jättefin bild. Thailand är så HIMLA UNDERBART. Vad kul att ni fick en bra semester trots de små olyckorna!

Reply
Malin

Shit vilken snygg bild. kan du inte tipsa om var bästa shoppingen är i bangkok?? Prutade du mycket, var det enkelt? kram

Reply
Elin

Hej Kenza, jag har läst din blogg i ca 1 år snart :) och blir så inspirerad av alla dina resor, shower, fotograferingar och ditt dagliga liv. Men det jag undrar är hur du tränar och vad du gör för att hålla din kropp i så bra form? :)

Reply
Gaymasen

Säger också samma sak när jag åker hem – ses nästa vinter igen, haha. Galet härligt.

Bangkok är min favoritstad. Absolut. Älskar Asien i stort. Varit i Kina och Japan också. MEN. Kina har billig shopping men inte alls lika BRA shopping som i Thailand (speciellt Bangkok). Det är ett paradis. Älskar JJ-market.

Reply
Mimmi

åh det ser så himla härligt ut!
Hur tar du alla dessa “hoppbilder”? för man måste ju verklgen ta i rätt sekund, eller tar du jätte många bilder? och sen tar den bästa?:) Skulle vara kul om du svara! :)

Jättecool bild! :D

Reply
magda

hej kenza!!
för de första vill jag säga att din blogg är verkligen jätte kul att läsa!! just love it!!:)
men jag undrar vart du köper dina bikinis här i sverige dOM är jättefina!! ps jag är bara 13 såå…
bara en till sak…
tror du på jordens undergång 2012?? kramizar<3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*