• header

En utekväll

Jag berättade ju lite om tjejkvällen vi hade med manikyr m.m. men kvällen slutade inte där! Vi började sakna våra pojkvänner så vi mötte upp dem för varsin öl och biljard. Sedan drog de andra och vi stannade kvar lite, innan vi tog moppen och åkte iväg. Vi åkte en bra bit bort från själva stranden i Ao Nang, vi tänkte nämligen sätta oss någonstans soch bara prata och titta på stjärnorna. Men på vägen där ser vi helt plötsligt Hanna och John kommandes på moppen, med en full finne bakom dem. Haha, de hade hittat honom stirrandes på en katt på en väg (mitt i ingenstans) och plockade upp honom för att köra honom till Ao Nang.

Vi bestämde oss för att dra in på Luna bar för att dansa lite och det gjorde vi. Vi delade även på en bucket!

Gud vad jag saknar Thailand redan.. Utekvällarna där är 10000 gånger mer roligare än att gå ut på de stela klubbarna här.. :P

83 Comments

emma

ÅH, man ser din tatuering på bilden där du håller Aleks i handen! (tror jag, haha!) Jättefin!!

Thailand är verkligen helt underbart.

Reply
Linas blogg

Va härligt att va lite impulsiva! Måste bara säga att din pojkvän ser ut som en ken-docka =) Inget negativt menat, bara att han är picture-perfect =)

Reply
Veronica

Tycker verkligen att du ska lägga ut en förlaring om hur du gjorde den coola inställningen med ljuset på dina partybilder också! :D

Reply
Andrea

Låter så skoj! Jätte snygga shorts! Ush så äcklit med en full finne, men samtidigt lät det humoristiskt! :D själv e ja finne, men hellre sku ja vilja bo i sverige! <3 vad e din favvo mat förresten? :) puss o Kram!

Reply
Johanna

fina bilder.
är du modeintresserad?
kika in min blogg & mina videos på mina videor snackar jag om design,shopping,det jag fick i julklapp & massa annat som ni får höra.
gå in på kategorin nytt i garderoben för att se det jag shoppat, http://www.johannabry.webblogg.se
ha det bra, puss o kram

Reply
Jordan

I can remember when I had just moved to Madrid, and that night me and a few new friends had went out to look for a club.

It was a Saturday night,and no one was around at 11pm. So we asked this one guy we saw and he told us the clubs don’t open untill 1am.

Awesome that the clubs open in Spain, when clubs are finishing at home :P

Us Northen Europeans don’t know how to party.

Reply
Anna

Vet inte om du flugit med Qatar airways någon gång, men din pojkvän är riktigt lik en av de som är med i deras säkerhetsvideo! :D

Reply
Elin

Håller med dig Kenza – helt annan grej att gå ut hemma i Sverige! Saknar Thailand som fasiken, speciellt när man ser alla bilder…

Kika in på min blogg, gott folk, när ni är klara med Kenzas sjyssta blogg!

Reply
Marie Hjalmarsson

Har jag missat bilden på senaste tatueringen eller har du inte lagt ut än :P
Gå in å kolla min senaste om du vill, en panter som klättrar i midjan :)

Kramar //Marie

Reply
annika

vi vet att du vart i thailand, snälla sluta tjata om det nu i varje inlägg. Brist på fantasi eller???

Reply
Linnea

Hej Kenza! Kan du visa din nya tatuering? Vill verkligen se den. Och du, hur reagerade din mamma när hon fick se den? :) du har en jättebra blogg förresten. Kram :)

Reply
Lillis

Den bilder när ni håller i handen – den borde du förstora..

Jättefina ihop ju!!

Reply
älskar kenza

hejhej kenza;) du e så fin på bilderna<3 låter som om du hade jätteroligt i thailand:P men jag har en fråga vad har du för mascara???;) tacksam för svar:D

P.S love your blogg<333;)

Reply
maria

ett tips är kanske att sluta gå ut bara på stureplan här? det kanske är där det är stelt? prova andra klubbar, kanske är roligare? men vad vet jag? bara ett tips :)

Reply
Anna

Jag är från Finland och jag började så skratta då jag läste om den fulla finnen ;) Vi finnar har en tendens att bli rätt, vad skall man säga, roliga då vi är fulla :D
Var en gång på en stor jubileumsfest på en restort på Madeira och där fanns två bord med finnar (vi var väl kanske 15-20 pers), ett trettiotal engelsmän och ett tjugotal tyskar.. vi finnar var de första som var fulla och vi kunde knappt gå rakt på vägen till hotellrummen ;) haha
En engelsman viskade till sin fru “oh those finns” och sedan skrattade dom bara :) hehe
Va roligt att er resa var bra :) Men resor e väl alltid bra, speciellt då man får dela den med den man älskar och sina kära vänner :)
Sköt om dig
kram

Reply
Fanny

Haha jag var nyligen på ett diskotek i Kristianstad. Jag står ute i rökrutan och jag hör ett bra skånska stekare säga ”amen kebnza, hon är fin hon” hahah feeeeeel it!

Reply
Sara

Alltså jag är så avundsjuk på att du har en sån där kamera! Den är ju sjukt bra! För det är väl den där mindre kameran du använder, som ser lite ut som en systemkamera och en digitalkamera samtidigt? Vad heter den?

Reply
Denise

har du tatuering på båda handlederna nu ?? :) Den där du har på din högra, (inte C et, den andra) Den har inte jag sett förut. Är den ny?? :) Skit snygg i sånna fall ! Tacksam för svar. Kram :)

Reply
emma

hej, jag ska till thailand.
hade tänkt röra mig i trakterna runt phuket.
Vad är ett måste att se/göra?
nånting jag ska tänka på innan jag åker?
kram

Reply
Sophia

Alltså du och din kille är verkligen så galet fotomodells snygga!! Det är verkligen otroligt vad ni matchar!! Ett riktigt stiligt par är ni!! Det var allt jag hade att säga =)

Reply
Therese

Om ni ska åka till Thailand någon mer gång ska ni åka till ett ställe som heter bankrut, de är verkligen jätte fint där! :)

Reply
Hannah

Hahahahahaha! Jag dööör.
Det vart dock en lyckad utekväll trots katter mitt i vägen och en full finne på en moppe. Haha! Vad tänkte vi egentligen. :) Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*