• header

Trevlig kväll!

Gårdagen spenderade jag sjuk här, träffade min papi, bakade kärleksmums med vännerna och hade en mysig tjejkväll. Idag var jag lite piggare så det blev, förutom en sväng till tatueringsstudion, en snabbrunda på stan. In på Acne och Marc by Marc Jacobs för lite shopping. Visar vad jag köpte imorgon! Det är för mörkt för att fota nu och med blixt blir det inte lika bra.

Nu spelar jag och bästis tv-spel och om någon timme kommer min pojkvän hem och då blir det matlagning och mys. Vi tänkte testa på att laga pasta med kräftstjärtar! Aldrig lagat det förut.. Vi brukar alltid testa oss fram när vi provar på nya maträtter men om ni har något gott tips när det gäller just denna rätt så tar vi gärna emot det! :)

Nu är det min tur att spela… Puss! ♥

Bjuder på en fin bild med läsaren Ida, från Rockbjörnen i somras!

187 Comments

Johanna Ohlsson

PESTO, kräftstjärtar & pasta är ur gott som helst!! bara att blanda ihop pastan med peston innan servering :) lätt & supergott!!!

Reply
tara

haha fan va kul att du säger att du vill ha ´´louboutins´´ en vacker dag. Va ska de betyda?
Du for över 200 tusen varje måndag, 200 tuuusen!!!och du är bara 19 år. JEEEESUSSSS

Reply
Malin B

Ni måste ha i dill,och lök. MEN, lägg inte i kräftstjärtarna fören allt är klart, de ska bara ligga i, i någon minut, annars blir de sjukt sega. Palla sega stjärtar liksom. Hoppas det smakar!

Reply
lisa

Ett tips är stt inte koka kräftstjärtarna utan att lägga i som i slutet innan ni precis ska äta, om man kokar kräftstjärtar eller räkor så blir dom ofta seka och äckliga i konsestensen ;)

Reply
Nadja Blom

Stek hackad purjolök med kräftstjärtarna, krydda med massa curry – häll över 500 g creme freiche. Koka pasta under tiden och när pastan kokat klart blandar du ner pastan i kräftstjärt sörjan, servera. Det godaste jag vet! Lycka till :)

Reply
R

Hej Kenza!
Måste bara säga att din blogg
har blivit sååå myycket bättre
på sista tiden! inte för att den
har varit dålig innan men under de senaste
dagarna har du liksom skrivit mer
och om händelser osv :) fortsätt så!
du är grym :)
kram <3

Reply
Charlott

Hej, hej :). Vad vacker du e på bilden.

Ville bara säga att jag hängde med min mamma idag och ho köpte min alla hjärtansdag present. Det var din “Orm ring” från Guldfynd by Kenza.
Jag är jätte nöjd och den är skitsnygg! Tack för en snygg kollektion!

Reply
.

koka pastan o blanda sedan de med kräftskjärtarna som är lite stekta med chili creme fraiche.
super enkelt och super gott!

Reply
Felicia

ta en burk med creme fraich och i den blandar du i chilisås och smakar av så att den blir så stark som du vill ha den. häll sedan i två matskedar matlagningsvin (vitt) och och några matskedar kräftspad. (häll i så mkt som ni tycker att smakar bäst, man får smaka sig fram)
Låt koka 5 min och häll sedan i kräftskärtarna och låt koka en liten liten stund tillsammans.
Häll såsen över pastan och servera!
såååå gott!
//Felicia

Reply
malin

det är jättegott med crème bonjour, kräftstjärtar och pasta! om du inte har crème bonjour hemma kan du ta något liknande och kanske krydda lite gott istället. du kokar pastan, häller av vattnet och häller i crème bonjour och kräftstjärtar. blanda allt så är det klart! jättelätt och jättegott :) ha en fin kväll kenza!

Reply
Soffan

åh gott =) typ bara matlagningsgrädde, kanske mer sjödjur typ musslor och räkor brukar vi ha.. e själv rätt dålig så pojkvännen får laga hehe. Kanske något grönt i? Lycka till iaf =)

Reply
Sanda

Kräftskjärtssås är godast med purjolök, grädde och fint finhackad tomat.. Koka ihop purjo, grädde och tomat och tillsätt kräftskjärtarna sista 1-2 min så att de inte blir sega.. Salt, peppar!

Reply
Elin

Mina föräldrar brukar laga pasta och kräftskärtar. Då brukar de faktiskt ha i saffran i såsen. Såsen är någon cream fraisch. Brukar bli gott :)

Reply
Charlotte

Har ett asbra recept som fungerar med räkor också!

Bryn räkor/kräftstjärtar väldigt lätt i mycket smör bara så smöret och räkorna/kräftstjärtarna tar lite smak av varandra men utan att det blir segt.

Häll på lite vitt vin (matlagningsvin fungerar också) och lite hummerfond. I med creme fraiche och dill, ev lice citronsaft. salta och peppra. Till sist i med räkorna/kräftstjärtarna. Godast till färsk pasta!

Reply
sofia

Jag brukar göra en kräftarselröra som jag kallar det ;)
Jag använder mig av ett paket kräftarslen
Ett paket créme fraiche
Ruccola och lök som jag hakar och steker i en stekpanna först av allt. Sen i med kräftarslena och créme fraichen.
Kryddar med salt, citronpeppar och citron. Och låter de puttra en stund, en ganska enkel rätt men god!

Reply
Sofia

Ett jättegott recept är att fräsa vitlök och sambalolek (chilli typ) i olja, fräsa i kräftorna, sen hälla på grädde, salta, peppra och riva i en massa basilika! :)
Brukar ha det med bröd, men pasta blir nog toppen till oxå! :)

Ha det toppen och tack för en jättefin blogg! <3
Pussssss

Reply
aryy

Fett braa blogg Kenzaa, älskart!♥
Har du slutat röka än elr håller du på och slutar? Man ser aldrig någon bild på dig där du röker och du tränar för fullt! Good jobb girl!

Reply
airaM

Jaaaa! =) Min pojkvän brukar laga heta räkor i kokos med pasta åt mej, men det går ju lika bra med kräftstjärtar.
Ni använder bara kokosmjölk och kör ner kräftstjärtarna ihop med sockerärtor och chili. Huuuur gott och enkelt som helst. Älskar det!

Reply
Frida

åhh jag vet en jättegod sak! när man kokar pastan så steker man paprika och purjolök lite och sen blandar man i det tillsammans med kräftstjärtarna och paprika/chili creme fraiche, om man vill ha det lite mildare kan man ha i vanlig creme fraiche också :D
supergott, promise :D

Reply
Sara

Det här receptet måste du pröva!

Kasslergratäng med ris

Sätt riset på kokning

Skiva upp kasslern i smala skivor, stek i smör tills skivorna fått gyllenbrunfärg. Lägg ner kasslern i en ugnsfastform.

Stek sedan skivade champinjoner i smör, salt, peppar och vitlök, när champinjonerna fått gyllenbrun färg häller du i mycket grädde i stekpannan. Låt grädden börja bubbla lite, häll sedan grädd/champinjonsåsen över kasslern.

Riv över lite god ost och stoppa in formen i ugnen, vänta tills osten smält sen är det bara att njuta!

Super enkelt och gott!

Reply
Ida

hej! ett recept som ja brukar använda när jag gör olika pasta, lite krämig men ändå halvt rinnig.

ja brukar koka grädden i en stor stekpanna/wokpanna sedan lägger ja i salt o peppar, kanske ruccola eller om man vill ha ner sånt, lite pressad citron om man vill sen till slutet slänger ja ner massa parmesanost! de blir jätte gott! jätte bra med pasta och låter gott med kräftstjärtar, lycka till! kyss

Reply
ida

et tips på pastasås med kräftstjärtar är att blanda creme fraiche, vitlök, rödlök, kräftstjärtar, räkor, peppar och salt och kanske lite parmesan. Grymt gott och enkelt att göra

Reply
Jasmine

Hej Kenza! Bara en liten fråga :) Om man går in i kategorin “Mina tatueringar och kollar så står det att du ville göra en tatuering som har med ditt ursprung att göra. Har du funderat något mer på detta? :) puss! du är bäst!

Reply
Maria

Pasta med kräftstjärtar, 4 personer:

sås
1 burk krossade tomater
2 dl crème fraiche paprika & chili
ca 250 gram kräftstjärtar
dill, salt, peppar
evt. extra chili om man vill ha såsen hetare

Koka bandpasta. Rör ihop krossade tomater och crème fraiche, koka upp och smaka av med kryddorna. Häll sedan i kräftstjärtarna när såsen tagits från värmen, en kort stund innan servering. Ruccolasallad är gott som tillbehör.

Reply
Sofhie Antine

KENZA!!
Läste i ett inlägg en bra bit längre ner att du fortfarande var på jakt efter en brunaktig ryggsäck. Kolla in Forever21, de har fått in en brun som även går att använda som handväska. Personligen tycker jag att den är fin (minus ”toffsen”) men tänkte att du kanske ville veta att jag såg en där bara, haha!

take care :)
kram

Reply
Ellinor

Vi brukar äta kräftstjärtar och färsk pasta, det är jätte gott! Till det brukar vi ha creme fraiche med smak, typ chili och paprika tror jag att det är. Supergott och värt att testa! :)

Reply
sofhieantine

KENZA!!
Läste i ett inlägg en bra bit längre ner att du fortfarande var på jakt efter en brunaktig ryggsäck. Kolla in Forever21, de har fått in en brun som även går att använda som handväska. Personligen tycker jag att den är fin (minus ”toffsen”) men tänkte att du kanske ville veta att jag såg en där bara, haha!

take care (:
kram
(Det tidigare inlägget hade fel peroninformation, hihi)

Reply
karin

Gjorde själv en snabbvariant på pasta med räkor dock idag. Kör på färsk pasta,koka upp den och häll av vattnet, ha sen i en god creme fraiche, jag hade i en med mexikansk chilismak, sätt på spisen igen o goooosa ihop allt,ner med räkorna/kräftstjärtarna och toppa med lite vitlök. Om ni har lite frusen/färsk dill eller liknande örter så i med det med :) Farligt gott & mättande!!

Reply
Carina

Jag har en fråga angående dina högtalare.
Vad heter den modellen och fungerar dem bra? Kommer det bra ljud/bas från den? (På en skala 1 till 10)
Jag köpt en hel del högtalare men har blivit besviken på alla. Antingen så är det dålig bas, hackigt om man har för hög ljud eller så måste man ha vanliga batterier och de tar slut ganska snabbt.
Eftersom du tar med dina högtalare överallt så antar jag att dem är kanon bra?

Reply
Mikaela

Vi brukar göra räk-pasta hemma, inte med kräftskärtar då men i allafall, något nytt ni måste prova! Man blandar hackakde rödchillibitar tsm med olivolja i en kastrull. PÅ slutet lägger man i upptinade räkor, rör om en kort stund, på låg värme. På en bädd av rucula lägger man pasta (vi körde på taglatelle, för det är min absoluta favorit)och hällde sedan över chili och räkblandningen. Man kan även ha lite riven citronskal över och parmesan som är så himla gott! Din blogg är den bästa och hoppas ni provar det och förstår vad jag försökte förmedla, hehe..
Kram och smaklig måltid!!

Reply
Hanna

Hej ! Jag har ett supertips på Pasta med Kräftstjärtar i sås, har det dock inte här, vilket fail. haha.
Ni får helt enkelt pröva er fram, så kommenterar jag ett annat inlägg med receptet, och ser du då det( förhoppningsvis), så ska du absolut testa det :) Lycka till! Kram

Reply
Miss L

äre inte lite kallt för kortklänning? men aja om du har de så, då ska jag med köra på att nästa partyyy:D

sötis kolla min bloggis ? <3

Reply
Mischa

HEj,

Ja o min sambo gjorde en sån rätt förra veckan. provade oss fram, blev kanon gott!
Räkor, kräftstjärtar, fryst spenat, matlagningsgrädde, creme fraiche kryddor o pasta.. MMMMMMMM säger ja bara =)

Reply
Elin

Koka pastan som vanligt.
bryn bara räkorna/kräftstjärtarna i smör eller olivolja med vitlök och salt. inte för länge för då blir dom sega.
Lycka till :) spar det du stäkte det i och doppa bröd i, som du har till :)

Reply
izabel

det är riktigt gott att göra kräftstjärtarna i creme fraiche + chilisås och massa kryddor! mycket peppar, kanske paprika krydda och lite annat som faller en i smaken! :)

Reply
ida

Oj guud, den blev ju jätte “fin” på ;) Det var en mycket rolig sommar kväll! Kul att träffa er också Kramar

Reply
Lina

Jag & min pojkvän brukar laga en jätte god enkel pasta rätt!

Grön/ljus pasta
Kräftstjärtar
Champijoner
Paprika
Feta ost
sweet chili sås

Stek paprika & champijonerna, koka pasta och sedan lägger du upp pasta, stekta paprika, champijoner strö över feta osten och avsluta med sweet chili sås. För att göra det mattigare stek tärnade kycklingsfile bitar och ha i! :) Nom nom!

Super gott verkligen!

Puss Lina!

Reply
Ronja

Jag ÄLSKAR pasta med kräftstjärtar! Min pojkvän äter dock inte skaldjur så jag får tillaga det när jag är ensam.
Hur som helst:

Jag brukar köpa arlas matlagningsgrädde-burk “skagenpanna” , riven ost och sambal oelek.
Först steker man kräftstjätarna lite så att de drar ihop sig. Sedan tillsätter man burken med matlagningsgrädde och smaksättningen. Efter det har man i den rivna osten och sambalen. Låt det puttra ihop ett tag och servera med pasta (gärna tagliatelle).
Ps; Om du inte hittar skagenpannan så kan du köra på en matlagningsgrädde och ha en fiskbuljongbit i istället, det blir typ samma. (fiskbuljongen är rätt salt så ta smaka av lite.
SMAKLIG MÅLTIIID!

Reply
Josefine

Fräs 2 Paprikor och 1 purjolök i ett par minuter (salta och peppra), koka pasta (helst fjärilspasta). När pastan är klar så har du i kräftstjärtarna och creme fraiche med smak av chili och paprika (går ta vanlig creme fraiche och smaksätta)och till sist i med grönsakerna. Rör om!

Jag åt detta idag och det var enkelt, kryddstarkt, gick snabbt och sjukt gott.
Kram

Reply
CARROLINA wessberg

hallå hallå.
jag ska till stockholm i helgen och tänkte kolla efter en studentklänning då. DU har ju så bra kläd stil så vet du vart man kan hitta en fin klänning förutom i såna här vanliga butiken som Gina tricot, bik bok, hm och dom där? JÄTTE TACKSAM FÖR SVAR! =D =D =D

Reply
Evelina

Hej kenza!!
Nu har ki säkert redan ätit middag men jag har ett jättehårt recept på past med kräftstjärtar! Ni kanske kan prova det en annan gång! Pastan är super god :) det här ingridienserna!

Vitlök
Chili
Charlottenlök 
Saffran och tomat crème fraîche 
Vitt vin
Buljong 
Kryddor 
Kräftstjärtar 
Färsk pasta 

Sen brukar jag ha detta som topping!
Ruccola 
Plommon Tomater

Fräs vitlöken, chilin och charlottenlöken i smör eller olja, sen lägger du i crème fraichen och böandar runt lite, häll i vinet och krydda med typ salt peppar cayennepeppar chilipulver paprikakrydda osv, vad ni känner för :) sen när pastan är klar lägger du i kräftstjärtarna. Dom ska inte ligga i för länge för då blir dom hårda!!

Sen är det bara att käka! Asgott!! ;)
Ha det toppen!! Puss påre

Reply
Minna

KENZA JAG BEHÖVER HJÄLP!! xP hihi Är storlekarna normala i den jackan eller inte? Vilken storlek har du i din? Funderar på att beställa en sån men måste veta först. Pleeeease svara :)) Kram

Reply
Leela

Hej Kenza!

Om man vill skicka lite presenter till dig, hur gör man då? Jag håller på att sälja smycken på fritiden och tänkte skicka iväg lite grejer till dig som jag tror att du skulle gilla. Jag har en massa bilder på grejerna som jag kan visa för dig först om du vill. Så kan du välja det du vill ha självklart. Örhängerna är handgjorda och har en massa olika modeller som kommer upp i veckan. Jag har en tradera sida där du kan även kolla på grejerna.
Skulle bli jätte glad om du kunde maila mig angånde detta eller lämna ett meddelande här =).
Tack! Hare så bra!

Reply
Felicia :)

Hej Kenza! Jag tänkte bara tipsa om en jättefin ryggsäck från bianco, 450 kr blir den din för och är i en jättefin ljusbrun färg! :) Kolla in på deras hemsida! Kram

Reply
Evelina

Mitt bästa recept på pasta o kräftstjärtar som du MÅSTE prova.

Jag har inga exakta mått, kör efter smak bara.

När pastan kokat klart, tex penne.
Fräs purjo med sambal oelek och svartpeppar i tex en teflonkastrull.
Blanda i creme fraiche och värm detta.
Ta av kastrullen o rör i kräftstjärtar och låt de bli varma men koka inte.
ASGOTT!!!!!!!!!

Reply
Nina

KENZA! Klänningen du hade på finest awards, vill jättegärna köpa den men hittar den inte på topshops hemsida, finns den kvar i butik eller var det länge sen du köpte den ? och vad kostade den? PUSS

Reply
Jannike

Koka färskpasta, slå av vatten, rör ned en Creme Bonjour cuisine vitlök och örter och i med hackad lök. Sen rör man ner kräftstjärtarna och om man vill kan man skjutsa in det i ugnen en liten stund om man vill värma upp det. Annars – servera med en citronbit och njuuut! Superenkelt och så gott!

Reply
susspix

Jag lagade det till lunch (la upp bild i bloggen heh)
Anw, jag kokar upp grädde med grönsaks- och hummerfond, fräser gullök och har i samt slänger i massa dill (färsk eller fryst) och i med kräftstjärtar. Kan bli riktigt gott med en skvätt vitt vin i också :) och på med dill som garnering och parmesan!

Reply
Natalie

Tips på maträtten; stek rödlök, blanda i tomatpure, creme fraiche och vitt vin. Koka upp, salta, peppra, massa färska örter, i med kräftstjärtarna och lite av spadet dom ligger i! Jätte gott in no time! :)

Reply
Emma

Nu har ni säkert redan lagat maten men ett tips för nästa gång! man hackar vitlök och färsk chili i småbitar och fräser det i en wookpanna med en god olivolja. jag brukar ta en halv färsk röd chili och en halv solovitlök om det är för två personer. Det ska vara ganska mycket olja i pannan så det inte blir tort. sedan kryddar jag med mycket peppar och flingsalt. Häller sedan ner en hel förpackning med kräftstjärtar. Allt ska bara fräsa så det inte blir bränt. Sen häller du ner spaghettin i pannan och rör om, viola! det är supergott och verkligen super enkelt!

Reply
linnea

Världens godaste maträtt är det!

Creme fraische, fiskbiljong och kräftskärtar! Kan ha kräftost i också. Blir världens godaste sås och behövs inte mer än pasta till! :)

Reply
ronja

hej jag undrar hur gammal du var när du stsrta den här bloggen och om du fick pengar för din bloggning från början

Reply
jonna

testa att röra ner kräftstjärtarna i chilicremefraiche på lätt värme på plattan, blir supergott och är riktigt enkelt att laga :)

Reply
S

Du borde prova creme fraiche med smak av saffran och blanda det med kräftstjärtar och grönsaker som ni gillar (jag brukar ha i lök och paprika). Det blir verkligen supergott och tar inte mer än 15 minuter att tillaga.

Reply
Hanna

Testa pasta med kräftstjärtar och med sås gjord av saffran, gärna vitt vin också.. Hur gott som helst. Brukar inte tycka om saffran i mat men när man lagar det tillsammans blir det underbart gott. Finns recept på nätet.

Reply
Josefine

Pasta med kräftstjärtar är verkligen att rekommendera! (Y)
Jag och min syster gjorde det första gången för någon vecka sen. Det var hur gott som helst! :D

Reply
mick

pastasås/tomatsås med kräftstjärtar och färsk pasta är mums! och mycket enkelt att göra ;)

Reply
Linda

Något som är jätte gott är om du tar paprika och steker upp den sen häller du i kräftstjärtar och räkor om du vill och häller i creme frache med paprika och chili smak och kokar det ett tag, dock inte för länge för då blir kräftorna och räkorna sega. Så det blir som en pasta sås typ. Det är svin gott! :D
MVH Linda

Reply
Emma

Det är jättegott att värma upp kräftstjärtarna tillsammans med vitlök i en stekpanna, sen kokar man sparris i skivade bitar och sen blandar man allt tillsammans med krispsallad. Såsen gör man av lättcremefraiche, citronskal och saft av en citron + lite salt. Blir så jäkla gott och snabbt går det också. Bäst är att använda färsk pasta till. :)

Reply
E

Ett enkelt men jääättegott tips:
Vit fiberpasta, kräftsjärtar och saffrans-creme fraiche.
Koka pastan. Koka upp creme fraichen i en annan kastrull, häll i kräftsjärtarna! :)

Reply
maddie

såg en bild på dig från tyras blogg (senaste inlägget typ) där du har på dig en jäkligt snygg klänning. vart har du köpt den?? hade blivit supergla om du svarade :D

Reply
Louise

Hej Kenza!
Om ni är sugna på en riktigt god färskpasta med egengjord hummersås, grönsaker och kräftstjärtar så är mitt recept helt perfekt för er :) Det bästa med mitt recept är två saker;
1; att det går sjukt fort att svänga ihop när man fått snurr på receptet (jag gör den på en kvart)
2; att den är sjukt god!

Hoppas du vill testa, tror nog att du skulle gilla den :) Kram

http://lilarosenknopp.blogg.se/2011/january/bless-this-kitchen-1.html#comment

Reply
Soffi

Hej!
Har en liten fråga.. kommer ihåg att du har ett par reebook easytone, stämmer det? har du använt dom och fungerar dom så bra som reklamen säger?
Tacksam för svar :)

Reply
Besviken

Ville börja med att säga att du verkar vara en trevlig och duktig tjej i det du gör. Jag har läst din blogg i 1,5 år ungefär, men häromdagen kom jag att tänka på vilket budskap din blogg ger. Jag har tänkt mycket på hur man måste lyckas i samhället idag. Ni som bloggar, t.ex. du är en snygg tjej men dock ingen adekvat utbildning, t.ex. designat smyckeskollektion med Guldfynd (du är ingen designer), Jofama jackor skor etc. Jag menar att dessa möjligheter har du enbart blivit erbjuden för att du har ett fint ansikte utåt. Det är många som har studerat design men skulle aldrig få en sån möjlighet med t.ex Guldfynd, du förstår vad jag menar. Din blogg handlar enbart om att vara smal storlek 32 som du skrev tidigare, snygg, snygga kläder, solbrun,tatueringar, festa, resa och allt detta genom en till synes obetydlig blogg som ger enorma summor pengar. Min poäng med detta är att du ger en felaktig bild av hur unga tjejer ska lyckas idag. Jag skulle inte vilja att min dotter i framtiden skulle se upp till dig eller ha dig som förebild, man måste STUDERA JOBBA och framförallt KÄMPA för att nå framgång, exempel Blondinbella. Hon är en företagsam tjej och en förebild för unga tjejer, och hon studerar dessutom parallellt med sina företag.
Eftersom många av dina läsare är UNGA flickor 12-18 år gamla bör du tänka på ämnen som kroppsfixering (att inte skriva att du har storlek 32, onödig info)det är redan tufft för tjejer med alla dessa ideal som man tror man måste nå för att lyckas och ni som bloggar förmedlar detta. smal, snygg festa, ja allt!
I övrigt verkar du vara en härlig tjej, en vanlig tjej men i bloggen förmedlar du någonting annat och det är ju självklart för det är ju det som ger ENORMA summor pengar. Va dig själv och kämpa för att nå framgång!

Reply
malin

Jag och en kompis gjorde pasta med tomat och saffran sås (finns att köpa typ som nån cream fraise burk på ica) och så har man kräftstjärtar i, AS GOTT! :)

Reply
Erica Jonsson

Stek upp rödlök, lägg i kräftstjärtarna och krydda med fajita spicemix. Häll över matlagningsgrädde och toppa med färsk dill om man vill. Sjukt enkelt, lite udda men fantastiskt gott! :)

Servera med spaghetti eller tagliatelle! :)

Reply
Johanna

köp en chili-creme fraiche och koka upp, rör ner kräftstjärtarna och voliá, kalasgott! Saknar chilicremefraichen som fan här nere på Malta, så sjukt gott!

Kräftorna kan även bytas ut mot tonfisk! Pojkvännens favoritlunch!

Reply
mickis

pastasås med kräftstjärtar
ta creme fraiche med chilismak och sen blanda det med kräftstjärtar, kan man ha i någon krydda om man vill också. super enkelt och super gott! finns även creme fraiche med andra smaker, en favorit är franska örter, det med bacon och pasta. mm :D ha en trevlig kväll och hoppas maten blev god!

Reply
Sanna

TIPS!
två burkar kräftstjärtar, 2 burkar creme fracie paprika/chili, två burkar krossade tomater och färsk dill, koka ihop (kräftstjärarna sist). serveras med pasta. SUPERGOTT!

Reply
Paula

Hej! snälla hjälp mig:)) vad ska du ge till din pojkvän i alla hjärtansdag pressent?! Jag har panik och vet absolut itne vad jag ska ge hnm!

Reply
Alex

Testa:
Nudlar
Grillad kyckling
Broccoli
Majs
Sweet chili sauce

Koka upp nudlarna (nähä?) i en kastrull och (i en separat) samtidigt broccolin och majsen. Rensa den grillade kycklingen, fördela den i småbitar. Blanda allt och ha på sweet chili-såsen, det är asgott och går snabbt! En hel kyckling och 2 nudelpaket räcker lätt till 2 pers och en matlåda ;>

Det är min backup-mat! (Jag känner mig otroligt pedagogisk i beskrivningen…)

Reply
kascha.

underbar klänning..!

koka pastan i lite vitt vin istället för bara vatten,
antagligen lite sent nu men det är sjukt gott –
så har ni på créme fraiche & limeskal precis när
ni ska äta..!

mer grymt finns på:

http://kascha.blogg.se/

Reply
Angelica

Värm Creme Fraische och lite hummer fond
(inte mycket, stark smak…)
Klipp ner lite färsk dill och strax innan servering häöll ner kräft stjärtarna och lite av spadet.
Låt dem inte koka, då blir de sega!
Ha dem bara i så pass att de blir varma.

Smakar som en riktig restaurang pasta. Jag lovar…

Reply
Jennifer

Hej!
Jag ÄLSKAR din klänning som du har på bilden!
Vart har du köpt den? :D
Älskar dig och din blogg!

Reply
carro

Rekommenderar starkt hummersås, räkor eller andra skaldjur med pasta (i olika färger röd, grön osv..)

Åt det en gång på resturang har och gjort det hemma någon gång sen jättegott!

Reply
Bea

Jag testade en gång att köpa en färdig ostsås som jag rörde ihop med lite kryddor och kräftstjärtar. Det blev väldigt gott faktiskt tyckte jag. :) Valfria kryddor man själv gillar, sen blir det kanon!

Reply
Linnéa

Mums! Hos oss blir det inte sån mat. Min pojkvän kan inte äta mycket från havet, bara fisk med fjäll. Detta för att det står i bibeln. Många troende struntar i detta, t ex jag själv. Men jag tycker ändå det är bra att min pojkvän inte gör det.

Reply
Ida

Gud, så gott! En annan har precis kastat i sig en tallrik gröt, intne riktigt lika roligt… Men gott! :)
Du får lägga ut ert recept som ni gjorde sen!

Reply
Emelie

Du har redan fått flera olika recept, som säkert är supergoda men här får du ett till :)

Tagliatelle pasta
Kräftstjärtar
Creme fraiche smaksatt med saffran och tomat

Värm creme fraichen i en kastrull, när den är varm häll i kräftstjärtarna, klart!

Jätte enkelt, men hur gott som helst! Lovar.

Reply
AMANDA

älskar din klänning på bilden!! eller älskar dina kläder men speciellt den klänningen du har här! vart är den köpt ifrån,eller har du sytt den själv? :)
KRAM!

Reply
Sofia

Din pappa nämns inte så mycket i bloggen och iaf jag är nyfiken på varför! Han kanske inte bor nära dig eller så? Faktiskt funderat på varför och skulle gärna vijla veta lite sådant kuriosa =)

Reply
Anna

Hej Kenza.

En god pastarätt med kräftstjärtar eller räkor:
Bryn pressad färsk lime och vitlök i pannan.
Häll i en Kelda Lovley Lemon och en dl lätt fraiche( eller mini).
Cayenne peppar.
Låt det koka ihop sedan i med räkor/kräftstjärtar.
Servera med pasta och kall ruccola samt riven parmesan. SÅ himla gott!!

/Anna

Reply
Linda

Måste bara få säga att du verkar helt ärligt vara en riktigt skön människa! En stor förebild för många. Du ska vara otroligt stolt över dig själv. Tycket väldigt mycket om att läsa din blogg. Du är så lätt, mänsklig liksom. Alla andra bloggar verkar nu mera kretsa kring bantningsprocesser, kalorikamper och vem som lyckas äta minst per dag. Du visar att det går att se skit bra ut och komma dit man vill i livet trots att man äter gott och lever gott. Titta på dig: Du är hur snygg och framgångsrik som helst och allt detta utan vikthets! Du är en stor förebild för mig och många andra. Fortsätt alltd vara den du är, för du är hur grym som helst! Kramar Linda

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*