• header

Leather and skulls

Igårkväll på Fashion Week Party hade jag på mig skinnbyxor från Jofama by Kenza, linne från Acne, boots från Jeffrey Campbell, väska köpt i Bangkok, ringar (med kedja emellan) från Style by Tyra och halsband från Kling/H&M

Lät en söt trekantig spetstopp (tunn “bh” utan byglar) från Urban Outfitters synas igenom det transparenta linnet samt sticka upp lite över kanten.

106 Comments

Daniella

brukar du ofta handla saker från urban outfitters? brukar ju ALLTID läsa din blogg, du e min idol, o ibland när du fotar dagens outfit, osv, så brukar det stå att några av grejerna är köpta från urban outfitters! så undrar bara <3

FRÅN DITT #1 STÖRSTAAAA FAN!

Kenzas svar: Mjaaa jag har lite plagg därifrån! De har snygga grejer! Kram <33

Reply
Ada

Okej, smaken är som baken. Men WTF? Skorna ser ut som clownskor. Resten av outfiten är assnygg :)

Kenzas svar: Hehe jag ÄLSKAR att smaken är som baken!! :)

Reply
änibänäni

duu är min största inspirationskälla just nu, vet du de? :D

Kenzas svar: Nej men nu vet jag det! Tack! :D

Reply
Josse

Jag verkligen avskyr “halsbandet” Ugh.. förstår inte varför elin kling är känd, hennes stil är gräslig.

Din däremot är sjukt snygg, hela outfiten rockar, ja minus, halsbandet!

Reply
Jullsaaan

Jag vill ha din garderob!!! Eller föresten, är det nån som inte vill ha den?

Tusen kramar från ditt STÖÖÖÖÖÖÖÖRSTA fan!!

Reply
Delis

har du ändrat stil? :D elr förr hade du mer flickig stil, nu verkar det som att du har bytt till mer rock/ngt? :D men det coolaste är att du passar jättebra med båda stilarna! :) kram!

Kenzas svar: Jag kör lite olika beroende på humör, säsong m.m. :P Älskar den lite mer rockiga stilen med svart, skinn och nitar, men även den flickiga stilen med ljusa klänningar och stora lockar. Det är kul att variera! :)

Reply
l

jeffrey campell bootsen är det black calf leather eller black distressed leather? :) (finns ju flera st) kram

Kenzas svar: Ingen aning! Men de är inte de helsvarta iallafall, utan de här är ju lite…blåspräckliga typ :P

Reply
bloggare

Seriöst, du kopierar varenda modebloggare nu för tiden. Speciellt Kling med halsband, och byxorna!! snälla, skaffa dig en egen stil.

Kenzas svar: Haha ja det är ju hennes halsband så det är väl klart att jag inspirerades av henne där! Men byxorna är ju mina. Inspireras av andra bloggare, människor på stan, tidningar, modevisningar osv gör jag varje dag. Det gör nog du med. Kram!

Reply
A

Hallå Kenza! I vilka affärer kan man köpa skinnbyxorna från Jofama By Kenza? Stencoola!

Kenzas svar: I Sverige hittar du dem i över 100 butiker! Kolla efter närmsta på jofama.se/fashion – jofama by kenza och sedan retailers!

Reply
R

var kan man köpa dina skinnbyxor? skitsnygg klädstil har du <3 tack för att du har öppnat mina ögon för mode kenza! du är GRYM!

Reply
L

Hej Kenza!
Tänkte fråga dig om lite klänningstips för vi ska ha bal i trean på gymnasiet nu till våren.Jag älskade din röda ifrån Malina och tänkte höra om du har några tips på några andra designers/affärer som har liknande modeller? (Alla i min skola ska köpa klänningar ifrån Malina känns det om å vill vara lite orginell.. haha!)
Vore supertacksam för svar, puss!

Reply
mikaela

Skorna får mig att tänka på Kvinnan med jätteben som fick ha specialgjorda skor som var gigantiska och formlösa.

Reply
marie

i love your blog soo much! read it everday about 5 times just to look if you made a new post…
can you please made an english translation?
you would have so much more followers!

Kenzas svar: Thanks :) I already have several thousand international readers.. They use the google translator! :) Too bad though that my boyfriends name Aleks is translated into Aleksandra haha :P

Reply
Ida

Snyggt! Älskar spetsbehåar, bor i dem under sommaren när det blir för varmt med en vanlig – och så snyggt också ju! :)

Reply
ottilia

HAHA! Jag kom just på att jag drömde inatt att jag hade dina skinnbyxor på mej och att jag var skitsnygg! Det bara slog mej när jag såg dina bilder haha. Förresten så är dina sko to die for.

Reply
Kenzalover

asså exakt allt e över fint!!
men nt skorna dom passar nt så bra med kläderna
annars så e du alltid lika fiiiiin <3 kram

Reply
Sandra

Är du född i marocko eller är det bara ngn av dina föräldrar som är det? Kram.

Kenzas svar: Min pappa är född där, jag är född i Sverige men när jag var 2 flyttade vi till Marocko och bodde där några år. :) Kram!

Reply
amire fetahu

hej,jag har sett en fin skinn jacka i brun.
på denna hemmsidan, jofama.se/fashion
hur kan man beställa en sån? sidan verkar inte funka
för o shoppa direkt? ha de gott

Reply
Linnéa

HAHAHAHAHA, såg ditt svar på en kommentar där du berättade att Aleks blev Aleksandra med Google Translater! HAHA! Stört.
Hur som, det där inlägget med grannar som klagar. Det har hänt mig exakt samma sak! Brukar sitta och sjunga ibland ganska högt och grannen snett under oss, som stinker svett, är världens suraste gubbe och klagar skitofta!
Han kom upp en gång när jag satt i min egen värld och jag blev skiträdd och började nästan böla, även om jag log mot honom. Inombords sket jag ner mig…
Dock är han störd. Man FÅR lyssna på musik och man FÅR sjunga. Okej att reglerna kan vara hårdare i hyresrätter men detta är ju en bostadsrätt.
SJUNG PÅ!

Kenzas svar: Hahaha jag förstår verkligen känslan, asså jag blev JÄTTERÄDD när hon kom upp och bokstavligt talat SKREK åt mig, att jag var oönskad av alla i hela porten, att alla är trötta på mig och jag vet inte vad. Vad fan har jag gjort liksom???? Jag stod helt paff, sen smällde hon igen dörren och jag började nästan gråta. Sedan samlade jag mod och gick ner och bad om ursäkt för att jag ibland låter högt men att ungdomar LÅTER ibland, gav henne även en utskällning för att hon kom upp och var så otroligt otrevlig. Då kände jag mig lite bättre :P

Reply
Sofia

Supersnyggt! :D Men finns dina Kenza-kläder i butik eller på nätet? I så fall, i vilka butiker finns dom i?
Älskar din blogg! Kram<3

Kenzas svar: Svade på det ovan.. Kram!

Reply
jennie

men fy fan skorna???? Fulaste jag sett. Det andra var fint, men skorna passade inte till det. gräsliga.

Reply
madde

jag har kommit på en sak. Du är sjukt lik Blake Lively. Hon som spelar Serena i Gossip Girl. Ni har typ exakt samma kroppsbyggnad, samma klädstil och sen kan ni vara ganska lika utseendemässigt också :)

Reply
entjej

såg dig i verklighet med min syster å hennes vännen, vi stod precis nära dig! Du var då här i Göteborg Nordstan :) Du var otroligt blyg å nervös, stämmer det? :P

Reply
Vio

Damn ! Kenza you’re just amazing very big fan of you ! greets from GERMANY :)!!

Reply
RONJA

Bra där Kenza! Att du gick ner och gav en liten utskällning tillbaka! Vafan sjung på bara!

Reply
Angelina

I love you so much Kenza, but I don’t like these shoes to your beautiful leather pants. Your feet look so big.

Greetings from Germany ;-)

Angelina

Du bist übrigens das schönste Mädchen auf der ganzen Welt… :-*

Reply
Stella

Hon som skrev om att du kopierar ex. elin klings stil, mena de ju inte att du bär hennes byxor. som svar skrev du: byxorna är ju mina. x) haha konstigt svar bara.

Och du har visst likadan stil som alla andra mode bloggare, nitar,skinn byxor, skor med trä klack m.m alla verkligen ALLA har dessa typen av kläder nuförtiden, så tycker inte din stil är speciellt speciell eller utstickande. en av mängden är ju din stil…. :( sade bara vad jag tycker, alla har rätt till en åsikt =)

Reply
lisa

Kan man inte få se hur röven ser ut i byxorna?? :)
Är väldigt sugen på att köpa dem men tycker de flesta skinnbyxorna är så fula i rumpan…
Är dom fina köper jag dom lätt xD

Reply
Niella

Jävlar vilka mastodontfötter i dom där skorna. Nää dom är fan inte snygga. Hade funkat bättre som kilar.

Reply
Linnea

Kan du inte ta en bild på den bhn du har på dig nu så man får se hur den ser ut? :D

Reply
Iz

Inte för att tjata ut det, men jag håller med de flesta ovan.. Skorna passade verkligen inte till outfiten! Men allt annat var skitsnyggt verkligen! Kanske skulle tagit de snygga skorna från Din sko? Det skulle nog blivit bättre ;)

Reply
juliaa

Hej Kenza! grymt snygg outfit & såg precis att dina skinnshorts har kommit ut på nelly.com :) Dom är GALET snygga! Nästa köp! Fortsätt med din fina klädkollektion & allt annat du håller på med! :) för du är så himla bra! puss ! <3

Reply
Maria 17

Fan,fan,fan,fan,fan va ledsen jag blir. Dom där byxorna är dom snyggaste jag har sätt. jag känner verkligen att jag MÅSTE ha dom. dock är jag som dom flesta en fattig student och har inte råd. Jag skulle kunna döda för att få dom där byxorna (och även shortsen som jag funderar på att köpa). HAHA känner att jag börjar bli lite Kenza fixerad. Jag har 5 av dina smycken du designat, en jacka (den med fårpäls krage och kedjor) och funderar starkt på att köpa ett par av dina skor och som sagt shortsen. Jag vill bara ha allt. är nog kär i dig kvinna.
kram

Reply
Stina

ÄLSKAR den här outfiten! Följer din blogg dagligen, alltid lika roligt att läsa dina inlägg! Blir så otroligt avundsjuk vissa stunder också, du är duktig! :) Keep up the good work! ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*