• header

INSPIRATION/JAKANDJIL

Om jag är sugen på att få lite inspiration när det gäller kläder så surfar jag alltid in på style.com eller jakandjil.com, två sidor där man hittar allt från de senaste visningarna i New York, Paris eller någon annan storstad, till streetstyle-bilder på snygga och välklädda människor på stan.

Men det är jäkligt farligt att sitta och bli sådär inspirerad, man blir ju nämligen väldigt shoppingsugen….

Nu vill jag t.ex. ha…

…djurmönstrade klackar till strumpbyxor

..en “halsduk” i fuskpäls med gigantisk luva

…en knallblå kuvertväska till tuff skinnjacka (men jag nöjer mig gott och väl med min apsnygga oranga clutch från Marc by Marc Jacobs)

…en fin svart hatt att matcha till fårpälskragen

…ett par nätta svarta stövletter till en helsvart outfit

..en ljus kavaj

Pics: Tommy Ton/Jak and Jil

80 Comments

annää

Vad är ett måste i vår + färger – enligt dig? :D
KRAM

Kenzas svar: Ett måste för mig är alltid skinnjackan, sedan mycket ljusa färger och bryta av med en stor kuvertväska i en knallig färg! :)

Reply
Jenny

Jag har några av dina designade ringar, och stenen ramlade ut på en av dem.. Den “avlånga” med svart rektangel sten i mitten. It sucks! För jag hittar inte den svarta biten haha, får köpa en ny :(

Kenzas svar: Nej vad tråkigt! Om du hade kvar stenen hade du ju kunnat reklamera den, eller limma fast den igen (Mika har ett superlim som lagar ALLT haha).. Vet hur tråkigt det är när något går sönder.. :(

Reply
Cassandra

skit snyggt!

kenza jag fick en “kenza jacka” igår när jag fyllde år! :D super glad eftersom den är så sjuktsnygg och designad av dig! :D
<3<3

Kenzas svar: Vad kul! :) Grattis i efterskott, hoppas du hade en fin födelsedag! Kram <3

Reply
Susanna

vet att många gnäller om att du börjat blogga mer om mode nu bara för att du vann modepriset, & det har du! men det är absolut inget negativt, du har ju grym stil & vann ju priset av en anledning… keep it up!

Reply
josefine ´reutenberg

hejhej kenza

jag har målat av en jättefin bild på dig med bara tuschpenna och lite färgpennor, och skulle gärna vilja att du såg den! :D

den har jag jobbat med i minst 5 timmar, så vill verkligen att du ser den!

puss och kram jossan

p.s var kan jag mejla den? :)

Kenzas svar: Hej ååh vad roligt ! :) Du kan maila den till [email protected] PUSS :)

Reply
Sandra

Hej Kenza! Du skrev i bloggen att du har väldigt vältränad rumpa sen du började träna med din PT. Du kanske kan svara på vilka övningar du har gjort för att få den fastare? kram

Kenzas svar: Man tränar ju rumpan hela tiden när man kör kampsport i och med att man sparkar mycket, och så kör vi massa styrkeövningar hela tiden. En rumpövning som verkligen känns i rumpan är nästan som kissande hunden, fast när du har benet uppe (och “kissar”, haha) ska du sparka ut foten så att benet blir rakt, hålla i två sekunder och sedan sakta tillbaka in med benet igen, sedan ut igen. Upprepa 8 gånger på varje ben, gånger 3. Känns som fan!! Kramis

Reply
Vicki E.

Jag vill ocskå gärna ha en ljus kavaj gärna lite oversized. Hade tänkt köpa två och tänkt göra om den ena till en dressad väst med broderier vid ärmarna…men det finns inga ljusa kavajer i butik vad jag har hittat =P

Kenzas svar: Letar jag med!! Hittade en sjukt snygg i mocka, en beige/grå… Men den var från Acne och kostade 7000 spänn, jag vet att jag inte skulle använda den så himla ofta så det kändes inte värt det. :P

Reply
johanna

Allt var ju sjukt snyggt! Men speciellt den klarblåa kuvertväskan till skinnjackan och de djurmönstrade klackarna! :)

Reply
NICOLE

ALLT VAR SUPER SNYGGT! Älskade den helsvarta outfiten och den tuffa skinnjackan och knall blåa kuvertväskan. Dock lite osäker på de djurmönstrade klackarna.

Reply
Emma Svensson

Brukar hitta inspiration där jag med!

Besök gärna min blogg för att vinna en goodiebag värd 700kr och dela med dig av ditt bästa sminktips i gentjänst.

varför inte länka tävlingen så andra läsare kan få chansen att vinna?

Puss
Emma

Reply
a

halsduk med en gigantisk luva, av vilka två hemsidorna som du berättade om finns den…jag försöker hitta den på båda hemsidorna men det är så himla svårt att hitta den. blir jätte glad av ett svar :D

Reply
wilma

Åhh, mamma har sådana svarta stövletter som bara skriker “kom och ta mig”… men då skulle hon nog inte bli så glad :s haha!

Reply
Maja

Hej Kenza!
Jo jag är så spänd och undrar när du ska berätta om vem som vinner kameran!!
sitter och håller tummarna!

Reply
Ida

åh vad inspration jag fick nu! bra sidor verkligen. Sen har jag en liten fundering och det är om du skulle kunna ha veckans blogg på din blogg!? tror det skulle hjälpa många tjejer att förverkliga sina drömmar, dvs att få en större blogg! Diggar dig till max Kenza, kram!

Reply
Lika

Hej Kenza!
Jag vil fråga dig om något, som jeg verkligen gärna vill ha svar på:

Jag er en flicka på 13 år, og jeg har mörka fjun på min överlapp (men jeg har blond hår).. Og jag är så ledsen! Har du några tips til att få de mörka fjun väk? Har prövd å raka de for länga siden, skär dem av med en nagelsax och nappa dom med en pincett. Min mamma säger att jeg inte har mörke fjun/hår på min överlapp, men jeg kan ju se att det har jag!
Har du prövd att fjärna mörka fjun på din överlapp? Jag vil verkligen gärna ha ett svar, du är min förebild och jag vill höra hvad du ville göra om du var mig.

Reply
Alva

Hej kenza!
jag älskar din blogg och tycker att du är så sjukt snygg!
Skulle inte du kunna visa budget kläder på dina kläder eftersom du har rätt dyra saker i din garderob:) skulle bli jätte glad!
Förresten får du jätte gärna kolla in på min blogg och lämmna en komentar, skulle bli superglad!
massvis med kramar!<3

Reply
Erica

Hejj Kenza ! :D
Du har så sjukt bra blogg och det måste jag bara säga :) Och jag älskar verkligen din hund Mani den e såå himla sööt !! har alltid önskat mig en sån där hund ända sen jag var liten :D btw jag är från Finland ;) Så du har nog finska fans också :DD Kraam Erica :)

Reply
Ulrica

Hej Kenza!
Har jag missat vem som vann kameran? Är supersugen på att veta vem det blev, om det blev/blir jag! Håller tummarna!! :)
Tack för en snygg, inspirerande och underhållande blogg! Hoppas det är sol i Stockholm också, här är underbart väder idag!
Kram, ulrica

Reply
Karolina

Finns ett par supersnygga leopardskor på dinsko för 400! Skinn inuti, 12 cm höga med platå så de är sköna och gå i!
Skitsnygga till både byxor och klänning:)

Reply
Beth

Du har en sån härlig blogg, du har verkligen lyckas med allt! du ger mig så mycket inspiration, ville bara säga tack.

Reply
Mariana

Det är alltså därifrån du får inspiration till dina outfits! Har undrat länge, så tack för detta inlägg! (:

Reply
Julia

Hej Kenza, jag läste i kommentarerna att det är en läsare som har målat en bild av dig:D Jag blev jätte sugen på att se den. Kan du inte fråga om det är okej, om du kanske lägger ut den på bloggen. Kramar!
Btw: du har en jätte bra blogg<3

Reply
Manda

super bra med fuskpäls! :D
du förstår inte hur mkt plus du får <333
all heder till dig ( som min mamma brukar säga )

Reply
Alexandra

Hej Kenza !
Du är sååå snygg att de nt går att beskriva de med ord..
Skulle du kunna säga vart ifrån den tuffa skinn jackan är från ?
skulle va tacksam för svar, puss !

Reply
Anna

Hej Kenza! :) jag försökte gå in på den sidan jakandjil.com men den kommer inte fram :( ska man gå in på något annat eller är det bara min data som cepar ???

KRAM <3

Reply
Berit

Älskar att jag stod två meter från kvinnan på sista bilden när den togs och säkerligen inte långt ifrån tjejerna i svart på lincoln center heller..

Reply
EMILIA

hahaha vad lustigt, när man kollar snabbt på den blåa kuvertväskan ser den precis ut som det där fodralet man får sina körkortsböcker i! men det var ju snyggt, så man kanske skulle använda den som “budget-variant” ;)

Reply
Emma

Heeej:D måste bara säga att din blogg är underbar:D jag har ända sen jag såg den här pälshlsduken med luvan vart den finns. Vet du var man kan köpa den?
för skulle så gärna vilja ha en, är helt såld på den! I am in lööööve hahah:D

Puss&kram skumbanan <3

Reply
fanny järvå

Hej Kenza, vet inte om du kommer svara men skulle uppskatta om du kunde skriva till mig hur mycket fuskpälsen kostar och vart man kan köpa den? :)
Tack på förhand

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*