• header

Tjingeling!

Drar in till stan för att luncha och hänga med vänner! Kör på en enkel klädsel med svarta jeans, Acne pistols, vitt linne från Weekday med knappar, halsring från Items by Johanna och RayBans. Skinnjackan på det!

Vi hörs sen! Puss! ♥

65 Comments

tjej mår dåligt.

kenza, jag hoppas att du verkligen svarar men förstår om du inte hinner…. jag skolkade idag. pga 1 lektion som jag verkligen inte ville va med på. den lektionen blev inställd sa en av mina vänner. jag har verkligen ont i hjärtat.jag vet inte vad jag ska göra. jag mår bara så jäkla dåligt.. jag vet inte hur jjag ska orka att se mina föräldrar iögonen och säga att jag kan gå t skolan imon ( jag sa bara att jag va sjuk så att jag sjuk-anmälls och det inte blir som skolk ) fan. hela mitt liv serbara dystert ut nu..

Reply
TIDSTJUVEN

Så enkelt och ändå så fint! :) Men en skönhet klär ju i allt förstås. Du skulle säkert kunna gå runt med en sopsäck på dig och ändå se helt smashing ut (speciellt med ett par snygga klackar till). ;D

Reply
Ida

Snyggt linne! :D

__

Kolla in hos mig om ni vill! Kan ni komma på vilket land jag befinner mig i? ;)

Puss

Reply
Therese

Hej!
Jag köpte din skinnjacka i sensommras men efter bara någon månad så sprack sömmen i ryggen :´( Vet du om/hur/vart det går att fixa? Det är den i särklass snyggaste jackan jag ägt så jag är lite ledsen nu när det börjar bli varmt och jag inte kan använda den..

Reply
Miyase

Kenza jag tycker att du är så himla fin !!!
jag diggar dig faktis jätte mycke du är en den enda bloggerska som e skiiit snygg!!
DU ÄR JÄTTE SNYYYYYGGG !!!
DU HAR JÄTTE FIN STILLL DIGGAR DINA STIIILL OCKSÅÅ !!!
KENZA ÄLSKAR DIG JÄTTE MYCKE OCH VILL TRÄFFA DIIIG !! <33

Reply
Ninni

Hejsan! Vile bara säga att du är jätte vacker som vanlig ;) Men har en fråga vilken storlek har du på dina RayBans har nämligen tänkt & köpa såna men vet inte vilken storlek?

Reply
jessica!

jag måste bara säga att klicka in på din blogg är dagens höjdpunkt för min del. dina dagens outfit inspirerar mig så galet mycket! :D så nu är det faktiskt KUL att dra sig iväg till skolan för man vet att man har något grymt snyggt på sig! :) så tttaaacck! hahah.

Reply
Beth

du har säkert fått denna fråga många gånger, men hur tar du dina dagens outfit bilder? Är det nån annan som fotar, datorn eller har du kamera på stativ eller nåt? :)

Reply
Hanna Karhu

Jag har en enkel fråga om du får lust att besvara den: När jag får en komplimang blir jag väldigt rörd, du får komplimanger HELA tiden… Det kanske inte är så konstigt.. Men frågan:

Blir du van?

Reply
becca

HETT tips på billigare halsing- pärlgrossisten.se
beställde där ifrån och fick ett paket en dag senare. 39 KR!! jättenöjd!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*