• header

Virkat och fjädrar

I vår blir det mycket virkat och fjädrar för mig. Virkade plagg är så vackra tycker jag och örhängen med en massa fina fjädrar är så snyggt. Älskar fjädrar! Det blir lite bohemian style.. Vill man köra på en lite tuffare look kan man bryta av den virkade toppen/västen med ett par skinnbyxor.

Kolla kommentarerna här för att se svar på en massa frågor. Svarar alltid på frågorna precis under era kommentarer!

226 Comments

Miranda

Hejhej Kenza! Skulle du vilja visa ditt smink? Typ allt du brukar använda, gärna märke och så vidare!

Du är en grym förebild!

Reply
kerstinlindsmyr

så himla fin kenza!!
hur blev din blogg så stor egentligen? :)
haha, lite kul för varje gång man kommenterar din blogg så åker statistiken upp :D
kram du är finast!

Reply
Sejla

Haha, spanade in dina äldsta inlägg för ett litet tag sedan. Och guud vad du utvecklats människa! Fortsätt så!
Älskar din blogg förresten ;) kramar!

Reply
Karima

Kenza :)
Jeg ville bare si at jeg liker bloggen din utrolig godt, du gir mange gode tips og er en utrolig positiv person noe som gjør at man blir glad av å lese bloggen din.

Vil se at jeg kjenner meg veldig igjen i deg, min pappa er fra marokko og min mamma er fra sverige men jeg er selv oppvokst i Norge, det jeg lurte på var om du snakket berbisk? Eller om du er berber? Og er familien din( din slekt) veldig religiøs og blander de seg mye inn i hvordan du har valgt å leve livet ditt?

Stå på Kenza,du er kjempe flink! Kram och puss ;-)

Reply
Michaela

Hej! Tack för en super blogg! Blir alltid inspererad av din klädstil ( hjälper mig på mornarna höhö) Men jag har en fråga: kan inte du berätta lite mera om din cheerleading karriär? Går själv på cheerleading ( tävling snart, så nervös!) och det skulle vara kul att veta vilket lag du körde i? Kram kram!

Reply
Olivia

Hej Kenza :)
Måste först bara säga tack till dig för att din blogg ger mig jättemycket inspiration och den gör mig väldigt glad också. Sjukt fin är du också! Avundsjuk…
Om du fick byta liv med vem du ville för en dag, vem skulle det vara då?
Och vad är det finaste du någonsin fått?
Tacksam för svar.
Puss på dig :D

Reply
Johanna

hej kenza! jag tycker att du är så himmla bra på att matcha kläder osv.. du är min absoluta favoritbloggare, och stilförebild! haha, fast jag blir så avundsjuk också hehe.. :) men kolla gärna in min blogg! juste… hur gjorde du för att börja tjäna pengar på din blogg? måste man ha ett visst antal besökare om dagen för att kunna tjäna pengar genom reklam på bloggen? tacksam för svar! kramar

Reply
Marie

en fråga!! du har så himla snygga solglasögon!
vart hittar jag snygga solglasögon i pilot “form” ??

Reply
olivia

Hej fina Kenza! Vet du? Jag drömde om dig inatt! Att vi var värsta bra kompisar och så, hehe! Det är nog för att jag har en dröm att få träffa dig och lära känna dig. jag beundrar verkligen dig! Jag måste bara fråga dig en sak, vad blir ditt nästa resemål och varför? Massor med kramar!

Reply
viccky

Hej Kenza! :D
Jag ska få tandställning om 2 veckor :) Jag undrar hur mycket du fick betala för din, hade ju på insidan av tänderna… jag får gratis för att jag är 13 år, men det är på utsigan… om man vill ha inne hur mycket kostar det? :D
HA DET BRA KENZA!!!!!!!!!
Super fina kläder, virkat kommer vara inne! :)
// Viccky <3

Reply
Matilda

Hejsan Kenza! :D
Jag undrar, heter du Kenza på riktigt? Har nämligen hört att du heter Alice egentligen.. Eller är det bara ett rykte?
Hoppas på svar! Kram

Reply
patricia

hej!! :D jag undrar bara vart du har köpt den dära bhn som du har på dej på bilden, och om du vet vart man kan köpa sånna ?:)
pusss:D

Reply
K

“Shoppar dyrare och dyrare? T.ex. så köpte en miu miu-väska för 8000 för två år sedan så där kan jag inte hålla med om, köpte mer märkesgrejer förut. Nu unnar jag mig dyra väskor/skor rätt sällan. Bjuder hellre någon jag älskar på en rolig resa! Kram!”

Sällan? Jämfört med vad?

Reply
Felicia :)

Hej Kenza!
Hade en lite fråga angående ditt hår!
Jag vet att du har skrivit för länge sen, att du inte tvättar håret så ofta. Men det ser liksom aldrig smutsigt ut! Du har sjukt fint hår!!
Min fråga är då: Jag som alltid tvättar håret, typ varje dag eller varannan. Hur ska jag göra för att typ vänja av håret. Alltså att jag slipper tvätta det så ofta.
Jag är jätte tacksam för svar!!
Kram <3

Reply
Josefin

När gjorde du och dingamla pojkvän Anthony slut och varför ?
Jättebra blogg :)

Reply
thesswester - inte som alla andra

läste dina kommentarer + svar lite, och jag måste bara påpeka

“Kenzas svar: Haha nejdå jag har svarat på den frågan typ varje dag nu de senaste veckorna.. Ja jag röker fortfarande, men för typ något år sedan drog jag ner det till feströkande och har hållt det till det.. Ibland blir det dock någon till vardags också men jag kämpar på.. Kram!”

sjukt starkt av dig att trappa ner på det iaf! lycka till!

Reply
Nina

Tack Kenza för en underbar blogg! läser den varje dag! är virkat inne i vår? jag har lite frågor om vårens mode, vore superglad om du svarade på domhär frågorna!

1.Stämmer det att det är djurinspirerat med läder, skinn och päls?
2.Vad är vårens färger?
3.är det fortfarande mycket jeans?
4.Är det ballerina eller boots som gäller till sommaren?
5.vad är de för frisyrer som kommer vara inne?

vi gör nämligen en skoltidning i skolan och jag skriver just om vårens mode! :)
Kramar!

Reply
AMANDA

Haha, söt kyckling du!
Men vart kommer örhänget ifrån?
Säkert nån som ställt frågan innan, men orkar inte bläddra genom 5000mailjarder kommentarer xD
Bajsigkram
AMANDA

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*