• header

Virkat och fjädrar

I vår blir det mycket virkat och fjädrar för mig. Virkade plagg är så vackra tycker jag och örhängen med en massa fina fjädrar är så snyggt. Älskar fjädrar! Det blir lite bohemian style.. Vill man köra på en lite tuffare look kan man bryta av den virkade toppen/västen med ett par skinnbyxor.

Kolla kommentarerna här för att se svar på en massa frågor. Svarar alltid på frågorna precis under era kommentarer!

226 Comments

Natasha

Heeej! Jag har frågat det här förut men har inte fått nåt svar så jag frågar igen hehe. Har du lärt dig något på serbiska från Aleks?? Vore kul att veta eftersom jag själv är jugge hehe :) Du e sååå himla snyggggg, hade varit nice att få träffa dig :)

Kram

Kenzas svar: Haha kan lite ord.. Mest svordommar haha.. Kram!

Reply
Lollo

Hej! Hur är vädret i Stockholm? Lite högre upp här i Dalarna har det snöat idag :( det var ju vår nästan!
Allt bra med dig?:)
Riktigt bra blogg f.ö. fortsätt så Kenza!
kramkram

Kenzas svar: Det har varit soligt idag men blåsigt.. Det ska dock snöa typ inatt.. Men plusgrader resten av veckan så det lär inte ligga kvar på backen.. Vi får hålla ut lite till hehe! Allt är bra med mig tack, själv? Tack och kram!

Reply
Lina

Var är bästa party och shoppingstället i london? vad får man inte missa? ska dit i sommar tack för svar :):)snygg väst förresten!!

Kenzas svar: Hela Oxford street och galleriorna Selfridges, House of Fraser, Westfield… Om du inte har varit där förut ska du såklart se Big ben och allt.. Promenera i Hyde Park, se Buckingham Palace och sånt. Det gjorde jag när jag var där för 2 år sedan. :) Jag gillade YoYo (det är en källarklubb med dancehall och hiphop) och Embassy. Beror dock på vad du är ute efter för musik. Kram!

Reply
kimelie

En fråga! hur håller du din hy så där himla fin? :)
kan du inte säga några tips och råd? kramis

Kenzas svar: Jag har aldrig haft problem med min hy så jag vet inte vad jag kan ge för tips, men var noga med att tvätta bort smink och så.. Låt hyn andas, använd inte foundation till vardags t.ex.. Puss!

Reply
Nelly

Kenza, kan inte du hälsa till din kompis Humlan att hon är det sötaste jag har sett i hela mitt liv! Hennes smilegropar är to die for.

Och jag är inte lesbisk… haha. Jag blir bara sjukt glad av personer som ser så glad ut :D

Kenzas svar: Ska hälsa det! :D Kramis

Reply
Hanna

Har du nån gång solat solarium? :P

Kenzas svar: Gjorde det någon gång i månaden när jag bodde hemma men har inte gjort det på över 1 år nu.. Sist fick jag nässelutslag så jag vågar inte igen haha.. Men hade tänkt göra det innan jag ska åka till Dubai och plåtas! Ska plåtas för sommarkläder och badkläder så vill vara lite brun..

Reply
hannah

när du va mindre och skulle redivisa.. vad tänkte du på då för jag har lite svårt att stå framför klassen.. så kan du ge lite tips??

Kenzas svar: Hade alltid otroligt lätt för att redovisa.. Det är nu på sistone som jag fått någon slags “scenskräck”.. :S Men försök tänka såhär att ALLA i klassen ska ju redovisa, och varför skulle du vara sämre än någon annan på det?

Reply
Allie

När träffades du o Alex första gången? Två/tre år sen nu? :)
Använder inte du ögonskugga på ögonbrynen har jag för mig att du skrev någongång?
Och, om du skulle välja gymnasium nu, vad skulle du valt? :D

Kenzas svar: Vi träffades för 2 år sedan.. Jo jag gjorde det ett tag men sen gick jag tillbaka till pennan.. Hmm jag hade nog valt musik eller något roligt, haha :) Fast sam ekonomi var inte så pjåkigt det heller..

Reply
sofia

Kanske en lite personlig fråga men röker du fortfarande? :)
Kram på dej!

Kenzas svar: Haha nejdå jag har svarat på den frågan typ varje dag nu de senaste veckorna.. Ja jag röker fortfarande, men för typ något år sedan drog jag ner det till feströkande och har hållt det till det.. Ibland blir det dock någon till vardags också men jag kämpar på.. Kram!

Reply
Elin

det är så otroligt fint med virkat! och som sagt när man bryter av med något lite tuffare blir det nästan ännu snyggare :D

Reply
Melissa

Hej Kenza! Fastnade verkligen för din tshirt som du hade på dig när du var och festade för ett par dar sedan!

Jo och undrar när du köpte den och om den finns via någon sida m.m ? Ska nämligen åka ner till Paris snart så ifall tshirten skulle finnas kvar i vilken affär köpte du den?

Fast den finns nog inte kvar. Tacksam för svar! :) :D

Kenzas svar: Jag köpte den för ett år sedan på New Look så den finns inte kvar.. Kram!

Reply
Sara

Älskar outfiten! (som alltid!) you sure know how to dress! :)
Har du haft en bra dag idag? :)
kram!

Kenzas svar: Tack! Har haft en superbra dag. :) Själv? Kram!

Reply
Nicole

Hej Kenza!

Jag bara undrar om du var på din studentbal och i så fall vad du hade för klänning då? =)

Kenzas svar: Här har man inte studentbaler utan studentskivor.. Vi hade vår studentskiva på Laroy och jag hade en ljusrosa kort klänning då :)

Reply
Bella

Väldigt fint.Kenza Undrade om du kunde hjälpa mig hitta på en tes så att jag kan skriva en bra insändare för ett svenska läxa :P ?

Reply
caroline

Hej Kenza! Jag funderar lite på vad jag ska køpa før vårjacka, vad har du før tips, skin eller tyg. Vad tycker du är snyggast? Kraam

Kenzas svar: Jag tycker att en skinnjacka är ett måste! Passar till allt!

Reply
Anonym

Använder du linser Kenza? Jag har väldigt mycket problem med vaglar i mina ögon – så jag får själv använda mycket glasögon. Tyvärr trivs jag inte i dem, jag antar att det ligger någon fåfänghet i det. Har du något tips som ger en bättre självkänsla angående detta med glasögon?

Kenzas svar: Usch vad jobbigt :( Hitta ett par glasögon du trivs i! Glasögon kan vara riktigt snyggt bara man hittar ett par bågar som passar ens ansikte.

Reply
Nike

Hej Kenza :) Gu va fin du är! Jag undrr hur du kan få ditt hår så fint, har du något tips till mig och alla andra som undrar?

Puss Ha en bra dag! :)

Reply
Adela

Hur gammal var du när du blev tillsammans med Aleks? :)

Kenzas svar: 18.. Lite mer än 1,5 år sedan :) Vi började dock umgås när jag var 17 men det tog oss ett halvår att bli pojkvän-flickvän hehe..

Reply
Mathilda

har en fråga ang. dina ögon och linser.. blev din syn sämre och sämre när du började med linser? mitt ena öga (är skelögd) blir bara sämre och sämre och det är lite konstigt tycker jag.. kram!

Kenzas svar: Hmm ja det är klart, jag började med linser när jag var 13 men det handlar ju om att synen ändras i tonåren liksom.. Hoppas din syn stabiliseras snart! Så jobbigt med dålig syn.. :S

Reply
olivia

hur gör du för hålla dig i form, och vad har du för stolek på byxor haha? :$

Kenzas svar: Mina föräldrars goda gener har gjort att jag alltid har kunnat äta hur mycket jag vill utan att gå upp ett gram, men jag försöker ändå träna 2 gånger i veckan och äta ordentlig hemlagad mat för hälsans skull. Kram!

Reply
JB

Hur gör du för att få en jämn färg av BUS?? Visa, förklara hur du gör!! Jag får sådana fläckar och ränder, usch vill ju inte se ut som en solbränd zebra!

Kram

Kenzas svar: Hmm jag smörjer bara.. Du är ju rätt ljus i hyn så testa att använda Dove’s (den för ljus hy) som ger gradvis brun färg, istället för ens om ger brun färg på en gång. Kram! :)

Reply
Sara

vad skönt att du haft en bra dag!! Jag har haft en ok dag, varit konstigt trött bara (hehe, kanske längtar till våren för mycket, trots att vi haft tyå vårdagar här nere i Skåne)

Roligt att du svarar på kommentarerna, visar att du bryr dig :) Ser väldigt mycket upp till dig ska du veta :)

Reply
Märtha

Jättesnygg outfit! Förresten – har du tips på något som man kan få bort finnar med? Inte för att jag får det ofta, men jag vet att jag säkert kommer få det snart. Jag använder inte smink eller så, så jag har inga större chanser att få finnar. Men jag tänkte på det att du ser alltid så ren och fräsch ut i ansiktet. Hoppas jag får svar! Men ifall du kan svara på detta – svara gärna via hotmail. Kram! :)

Kenzas svar: Hmm nää, när jag får en finne låter jag den bara göra sitt och väntar på att den ska försvinna av sig själv haha :P

Reply
Em

älskar dig! du gör mitt liv, alla mina dagar <3 gumman jag älskar dig så och du gör mig alltid så glad,

"Kenza, den finaste ängeln på jorden,
du passar i blått,
och har designat smått,
sådana saker som är fina,
nu är de äntligen mina,
köpte dom igår,
älskar dom av hela mitt hjärta!
Kenza du är den underbaraste,
och också den klaraste,
stjärnan i mitt liv."

Ps: Mani ä den finaste hunden!

kan inte du ge några tips på någon bra mascara? skulle bli såå glad! <3

Kenzas svar: Haha nä men gulle! Tack! Min favoritmascara är define-a-lash (den gröna) från maybelline. Puss!

Reply
Alexandra

Hello!!
Kommer du lägga ut dina kläder på aktion igen någon gång?
Puss puss

Reply
Lisa

läste att du gick samhäll ekonomi på gymnaset :) Tyckte du att matten var svår där?

Kenzas svar: Har alltid haft väldigt lätt för matte och fick bra betyg i Matte A och B.. Men sen började jag på C och läraren gick så jäkla fort fram att jag fick damp och hoppade av haha..

Reply
Sara

Läste att du ville bli brun till en plåtning här lite högre upp, istället för att sola solarium kan du ju testa en sån här hälsokost produkt med bla betakaroten :D Nyttigare!

Reply
Elin

Hej! :) Jag vet att du har skrivit om din locktång typ 100 gånger på bloggen, men nu frågar jag ändå..
Vilken diameter är det på din? Jag har nämligen en likadan, 25mm men lockarna försvinner efter typ tio minuter. Funderar på att köpa en 19mm istället, jag antar att det är den du har? :)
KRAM
(måste tillägga att du verkar vara en jättehärlig människa!!)

Kenzas svar: Jag har 19! Men att dina lockar försvinner har ingenting med det att göra, det handlar om att ditt hår är för rent och fint för att “fastna”.. Du måste använda värmespray innan och låta det torka, samt spraya med lite hårspray också för att skita ner håret.. Hårspray efter också såklart! Puss

Reply
Anna

Hej kenza!! Du är underbar!! Jag undrar bara ifall du använder linser? Jag har själv ganska mycket problem med vaglar osv och blir tvingad till glasögon – för mitt eget bästa. Jag antar att jag är ganska fåfäng för jag har så svårt att ha dem på mig. Glasögonen är jättefina och så, ändå får jag så dåligt självförtroende i dem. Jag har sett att du har glasögon ibland och du är jättefin i dem. Har du något tips som får en att våga bättre?

Kenzas svar: Svarade ju på din fråga där uppe hehe

Reply
anna

hej! jag har frågat dee här förr men fick tyvärr inget svar :( jsg har en jofama by kenza den med fårskinnskrage och jag ÄLSKAr den!, tycker du att man kan använda den under våren? den känns mer som en höstjacka!:S kram!

Kenzas svar: Såklart! Om du vill att den ska bli lite mer vårig är det bara att ta loss kragen.. Puss

Reply
Danielle

Var är örhängerna ifrån?? SKITSNYGGA!! =D

Kenzas svar: Örhänget är från Items by Johanna

Reply
Natalia

fy vad snyggt med virkat! har du något tips på var man kan köpa lite sånt till sommaren? :D

Kenzas svar: Zara har lite virkade klänningar och H&M får snart in virkade shorts och en virkad väst! Som liknar den jag har på mig idag

Reply
Sara

Åh, en fråga bara.. Har du läst Tomorrow when the war began? (Imorgon när kriget kom på svenska). Annars är den verkligen ett tips!! Det är den bästa boken jag någonsin läst :) finns även som film nu (kommer ut den 8:e april). Otroligt bra!

Kenzas svar: Nej den har jag inte läst.. Tack för tipset!

Reply
ida

hej kenza!
jag ville bara säga att din blogg är bra. du är inte så ytlig och dylikt som de andra flesta bloggerskor. kort och gott; tack för en bra och läsvärd blogg!

:)

Reply
Sandra

Du är min stilförebild, du är en av mina förebilder!:-)! Kenza, du är en jättebra förebild, både inom stilinspiration, hälsa (alltså du ger ju tips… du gjorde det i ett inlägg, att du tränar för att må bra och så…) och självkänsla.
Men undrar: Vem är din stilförebild?(: Vad får du din stil ifrån?
Stor kram.

Reply
linnéa

vilket tidningsomslag är du mest nöjd med, som du själv prytt? :)

Kenzas svar: Älskar mitt omslag med Mani (eftersom att Mani är med!! hihi) men annars tror jag typ Café..

Reply
Marja

Hej Kenza,

vilket bidrag hejjar du på i melodifestivalen på lördag? :)

Kenzas svar: Åh vad svårt.. Typ Danny!

Reply
SaRa

hur många länder har du vart i?
vilket land har du inte varit i men vill åka dit??

jag är bara 12år gammal och jag älskar din blogg OTROLIGT mycket… du är så jätte, så man blir aldrig trött på dig..
PUSSSSSSSS PÅ LUMAPN

Reply
Thea

Hejhej, jag har kommenterat många gånger innan en jag vill så gärna få ett svar från dig :)
Kenza, du är bäst! Du är min förebild eftersom att du hunnit göra så mycket i ditt liv och jag hoppas att jag blir som du någon dag.. jag har verkligen tagit mig tid att skriva det här även om det bara är en kommentar, men jag kan inte finna dem rätta orden.. jag ser helt enkelt upp till dig. Jag hoppas på att snart bli ägare till dina skinnshorts och och har blivit inspirerad av både dig och din klädstil. Jag undrar om du vet någon bra sida eller affär som säljer earcuffs, fjädrar eller virkat för den delen ? Ville bara säga att jag avundas dig och skulle bli jätte glad om du svarade på min kommentar ! :)

Kenzas svar: Tusen tack!! :) Du hittar snygga earcuffs och fjäderörhängen hos itemsbyjohanna.se pusspuss

Reply
Yooousra

Heey Keenza jaage också en maarockansk tjej men jage berber alltså miiin fråga e äru musliiim lr kriisten det här är nt en elak menat alltså :D

Reply
kajsa.

fjädrar är fantastiskt..! verkligen det snyggaste smycket – svarta fjädrar är min personliga favorit ..! :)

Reply
Azalea

Vet du vad det är för skillnad på demi och slight? På dina levis jeans? :) för jag har demi och fick lite funderingar på om jag ska byta till slight? Håller dom in låren eller vad gör dom? Kram

Kenzas svar: Minns inte riktigt men nej de håller inte in låren, det handlar bara om att de är olika i måtten på midjan eller låren, för de som kanske har smalare lår men bredare midja eller tvärtom.. Kram

Reply
Milissa

Hej Kenza!
Eftersom du är så snygg så antar jag att en del killar stöter på dig på krogen – jag undrar vilken den sämsta respektive bästa repliken du har hört. Och vad du gör för att avfärda dem och försöka få dem förstå att du inte är intresserad? :D

Reply
Sanaria

måste bara få säga att du verkligen är min förebild Kenza! underbart vacker och så framgångsrik, jag har alltid haft drömmar om att bli modell och så, och ja undrar om du har lite tips på hur ja kan lyckas :)

kramis kramis! <3

Reply
amanda

Jag har en fråga, hur får du ditt hår så låång oh fint? Jättetacksam för tips! :D Du är så sjukt fin!!

Reply
gabbie

Hej :) Några planer att komma till skåne isf när? :D btw. snygg är du och har en superbra blogg :) puss

Kenzas svar: Jaaman jag och min pojkvän ska hälsa på syrran helgen efter bruno mars :)

Reply
judith

hej kenza!
Jag måste bara fråga en sak. Jag läste att du tagit ur din navelpiercing. Jag gjorde det för ett bra tag sen men det växer aldrig ihop igen, hur ser ditt ut? Läker det eller kommer jag gå runt med ett tomt hål i magen hela livet? haha.
tack på förhand
/judith:)

Kenzas svar: Mitt har vuxit igen lite men vi kommer nog alltid gå runt med hål där…haha.. Har fortfarande en prick kvar efter min näspiercing och den tog jag ut för flera år sedan..

Reply
SaRa

hur gammal var du när du åkte utomlands?
hur många länder har du besökt?

jag är bara 12 år gammal. och du är OTROLIGT bra på att blogg.. du är min förebild på nått sätt. blir jätte inspireard av dig..

Reply
Melinda

Haaalåå där hoppas allt är bra med dig. jag har en fråga, ja såg att du var i london, har du några tips som du kan ge till mig och min kompis? hur är utelivet? de bästa shoppings ställen o.s.v tack i för hand!

Kramar melinda

Kenzas svar: Har svarat på det längre upp! kram

Reply
ida ♥

iiiih, har sett att du inte har kvar din navelpiercing?
om det stämmer, varför har du tagit ur den? :(

Kenzas svar: Tröttnade.. Mycket finare utan!

Reply
josefine

Jag håller totalt med dig, supersnyggt och vårfräscht, särsilt med fjärerörhängen, lite lagom boho-chict sådär :)

Reply
ellli

Sååå fint med virkat, tummen upp för de! känns lite makabert med fjädrar dock.. men smakeeen e’ ju som baken har jag hört

Reply
Sofie

Nu fick jag ju prestationsångest för att jag ville fråga något smart! Kanske detta: Vet du någon BRA frisör här i Stockholm som en fattig student har råd att gå till? De jag har erfarenhet av gör diverse konstiga saker med håret och det känns hemskt igen redan efter någon/några veckor.

Reply
jessica

frågade denna frågan för ett tag sen men tar den igen.
tycker du att man ska åka till london på våren eller hösten?
vi funderar nämligen på att åka dit men vet inte när det är “bäst” :)

Kenzas svar: Våren, lätt! Så snygga kläder då ju :)

Reply
gabbie

Me again..:) Tack för svaret Kenza hoppas du stannar upp någonstans i Malmö för att ta lite bilder :D

Reply
alice

hej kenza!

har en fråga som kanske är lite konstig..

men hur får du de så ‘lent’ i armhålorna?
rakar du eller hur gör du?
ja rakar , men de ser inte fint ut..

kram alice!!!!

Reply
:))))))))))))))))

jättefin outfit!

jag sitter just nu och läser bloggen och ska titta på en gammal go film, scooby doo 1!
gillar du scooby do? ;D
KRAM!

Reply
Thea

1000000000000000000000 tack för svaret!! :D
Skulle du förresten kunna ta en lite bäättre bild på kurt geiger skorna någon gång.. om du orkar förstås ;)

Kenzas svar: Absolut, det kommer när jag använder dem :)

Reply
Felicia

Heej :D

Ska till England i sommar, vilket är den bästa affären i London tycker du? :)
Och ungefär hur mycket kostar det? :D

förresten så älskar jag dina kläder! ååh =D=D <3
Du är sjukt söt, och varje gång jag läser din blogg ler man, man blir alltid glad!
DU gör mig glad. <3

Kram <3

Reply
Daniella

Hej Kenza :D♥

Alltså min bästa kompis ÄLSKAR Bruno Mars och du sa att han skulle uppträda i Köpenhamn.. Så jag har några frågor:
vilket datum ska han uppträda där? och vilken sida bokade du biljetter ifrån & hur mycket kostade biljetterna?!

Taaaaack, skulle vara fantastiskt roligt om jag kunde överraska min bästa kompis med biljetter dit ! :D Love you♥

Kenzas svar: 21a, men biljetterna är slutsålda sedan flera månader tillbaka.. :/ Kramar!

Reply
Karolina

Hej!!<3 jag vet att jag bara e en av dom andra som vill att du ska svara på en fråga och jag e ganska säker på att nån skivit så här till dig men Jag vill verkligen fråga dig söta kenza jo det e så att jag e lite blyg i skolan när jag ska presentera nått projekt men inte när jag e med klass kompisarna o så så snälla kan du säga mig när du var 13 bast var du blyg eller vågade du mycket:)<3 med vänliga hälsningar Karro<333

Reply
Alicia

Kan du inte ta och ha en frågestund? Eller varför inte publicera kommentarerna du svarar på inläggen? :)

Reply
Sofia

Hej Kenza! såg att du har varit i Barcelona, kan du tipsa om något bra shoppingställe där som man inte får missa? är det dyrt där eller ungefär som i Sverige?
Ska dit i april.
Kram

Kenzas svar: Som i Sverige typ.. Nja jag hittade inte så bra shopping i Barcelona! Vart ju besviken på shoppingen.. Kram

Reply
JB

Kenzas svar: Hmm jag smörjer bara.. Du är ju rätt ljus i hyn så testa att använda Dove’s (den för ljus hy) som ger gradvis brun färg, istället för ens om ger brun färg på en gång. Kram! :)

TACK! Jag ska prova det. Använder du någon speciellt just för ansiktet då?
Den jag använt mig av nu(provade igår och idag) har gjort mig ganska direkt brun och jag är en aningens fläckig nu.. hehe..

Kram

Kenzas svar: Dove har även en för ansiktet men jag brukar köra samma som den till kroppen… Men det kanske man inte ska göra om man har problem med hyn men du har ju fin hy så det lär inte va nå probbe :)

Reply
Pia

Kenzaaa!! <3
Din blogg är underbar!!:D <3
Vart köpte du den virkade västen som du har på dig här och den tröjan du hade i inlägget som du gjorde immorse??
Love u <3

Reply
fanny

Halloj!
Jag skulle bara fråga om du vet om det är modernt med converse iår igen? :) Vill lixxom ha ett par nya men vet inte riktigt om det är nån idé…
Puss!

Reply
E

Alla dina linnen som är lite “slappa” vid revbenen/under armhålan, var har du köpt dom?! Du är föresten den antagligen snyggaste kvinnan i Sverige!

Reply
Linnea,

Hej, bra blogg måste jag först säga!
Sen tänkte jag berätta att jag blir så glad när jag ser th-affischernapå väggarna i ditt vardagsrum(?)!
Känns riktigt bra när man ser en person gilla samma band som en själv. Nästa alla är helt elaka mot deras musik och stil annars :(
Kramar från mig, :)
Ps, jag var också på konserten i gbg, underbar upplevelse !

Reply
HELENA ABRAHAMSSON

Hej, har kommenterat förut men då tog du bort kommentaren som du säkert kommer göra nu med för att inte verka dålig när andra läser den. Men iaf till frågan, får inte du dåligt samvete när du köper skor för 6600 medans barn i andra länder svälter ihjäl och dör ? Jag skulle knappt ha mage till att skriva priset, tänk hur många liv du skulle kunna räddat ? Och man märker hur du tappar värdet om pengar och shoppar allt mera och dyrare.. Vill ha svar på det här.

Kenzas svar: Hej! Det är inte jag som godkänner/tar bort kommentarer utan jag har en anställd som gör det. Nej, jag får inte dåligt samvete. Det är mina pengar som jag själv har tjänat! Jag skänker såklart pengar till välgörenhet varje månad för att hjälpa de som har det svårt, det har jag gjort i flera år nu. Man kan inte göra allt, men alla kan göra något!

Shoppar dyrare och dyrare? T.ex. så köpte en miu miu-väska för 8000 för två år sedan så där kan jag inte hålla med om, köpte mer märkesgrejer förut. Nu unnar jag mig dyra väskor/skor rätt sällan. Bjuder hellre någon jag älskar på en rolig resa! Kram!

Reply
johanna

Kan inte du komma till berlin nâgon gâng?
Jag bor här, det är en as ball stad!! :D
Jag tror att du bara var här en gâng för typ en th konsert..
Btw, din blogg äger!
Kram <3

Reply
marta

hej Kenza!
I’m from Italy and I really want to know where are you going in may.. in witch city!
I really want to meet you
kisses Marta

Kenzas svar: Vicenza and Rome. Hugs!

Reply
Natalia

Tuudiloo !

Måste fråga igen, eftersom du inte svarade förra gången =/
Jeans shortsen du hade på dig när du va på camden market, när köpte du dom? As snygga. Dom är från Bershka väl?

Ha en go kväll!

Kenzas svar: Yepp, men köpte dom för ett tag sedan.. Puss

Reply
sara

använder du brun utan sol på ansiktet?? tycker att man får en ful gulaktig färg av brun utan sol som är till kroppen..puss!

Reply
Felicia

Hej Kenza!

Svara snälla!
Ska till england snart, och vilket är den bästa affären där?
och vad borde man titta på i London?

Tacksam för svar!

Älskar din blogg förresten!

kram! :D <3

Reply
Jasy

vad ska du plugga vidare till sen? vad jag vet så kräver ekonomiska programmen minst matte c, men du kanske inte ska läsa någon ekonomisk program?

Kenzas svar: Varför skulle jag plugga ekonomi? :P

Reply
lisa

har du gått upp i vikt nu när du börjat träna så mycket? muskler väger ju ganska mycket menar jag.. och kan inte du ta en bild på när du spänner din mage så jag kan få lite inspiration till min träning. haha. btw, vad tycker du om tränings bar? tex efter träning eller som mellanmål? kram!

Kenzas svar: Ingen aning, äger ingen våg! Bars kan vara ett bra alternativ till mellanmål om man t.ex. inte hinner göra något annat! Men jag tycker inte att det är så gott :P

Reply
Mimmi

konstig fråga men rakar du dina armar?

– ist med vad? óch blir det mycket om man göra deT?

Kenzas svar: Nej jag rakar inte mina armar

Reply
Julia

Hej Kenza!
Jag har en liten fråga om ditt rum typ, skulle du inte möjligtvis kunna visa oss hur ditt rum ser ut?! :) det skulle vara jätte kul att se, kanske ta bild på dina smycken, vad du använder för smink?
Kramar.
Btw, kommer du att göra några fler liknande bloppisar?

Reply
Natalia

Hej Kenza!
Tänkte fråga eller har frågat dig förut men inte fått något svar..

Din hund Mani, vad är det för sorts ras?
Vad heter kennelklubben?

Diggar din hund och bloggen!
KRAM

Reply
emeeeeeelieeeee

Såg en bild för ett tag sedan på dig, men såg att du tagit ut din navelpiercing varför? :)
ÄLSKAR din blogg btw :D <3

Reply
Monika

Hej!!
Riktigt skön stil har du, undrar bara vad modellen på dina bruna Ray-Ban Aviators heter? Pilotmodellen alltså? Det finns så många olika men tycker lätt den du har är snyggast och vill införskaffa ett par likadana :)
Tack!

Reply
patricia:)

Hej kenza jag tycker att du e jätte söt/snygg!!/gullig o.s.v ..:) hur började du gilla mode? :)

Reply
Katy

Hi Kenza!

You and your boyfriend seem to have such a great relationship. I have been with my boyfriend for 3 years, and I love him more than ever. The only problem is when other girls come into a picture. He became very good friends with a girl a little while ago, and now they text each other a lot and things like that. He even goes to her place. I am okay with it, and I don’t say anything, but it makes me uncomfortable that I have never met her and he never talks about her. Sometimes it just gets a bit too much.
Have you ever had any of those kind of problems in your relationship? How would you feel if Aleks made a new female friend and starting texting her and hanging out with her?

I love your blog, keep up the good work :)
Hugs

Reply
Emma

Du är så himla fin Kenza! Jag tycker att du skulle passa bättre i lite mörkare hår, skulle vara jättefint på dig! Men smaken är som baken. Kram

Reply
Izabella

du hade en skitsnygg blommig Jones&Jones klänning förra sommaren, jag undrar om du hade några planer på att sälja den? och om du tänker det vilken storlek är det? :) älskar din blogg, svårt att hitta något negativt med dig Kenza ;)

Reply
jasmin

Du e så fin! du och din kusin Amina liknar varandra :D,jag älskar dig och din blogg <3 puss

Reply
moa

Hej Kenza!

jag är på jakt efter en ny skinnjacka och jag tänkte köpa en av dig, de är ju så gryyymt snygga. Nu vet jag bara inte vilken jag ska ta, vilken är din favorit mellan den vanliga, Kenza 3 och den med pälskrage?
Kram!

Reply
Peyton

kenza what do you know? You’ve been to London twice.. i don’t think you’re in a right position to give pepole any advice.. haha

Kenzas svar: Haha, she asked for MY opinion though..

Reply
Isabelle

Gud vad snyggt! Älskar med fjädrar, har börjat tillverka det i massor i mitt UF företag ^^. Man blir verkligen inspirerad av dig!

Ha det bra

Reply
gabbe

Det står iofs inte på sadiks hemsida hur mycket det kostar.. kan du inte bara säga ? kram

Kenzas svar: Jag vet inte vad det kostar! Maila och fråga!

Reply
ana

Vart kommer spets bodyn ifrån?

Kenzas svar: Gammal från Topshop.. American Apparel har massa bodys tror jag! :)

Reply
Mad

Jag igen..ang Earcuffsen..är min kompis som gör dem och dem kommer snart komma i sthml också på tjallamalla..

Reply
Casandra

Hej Kenza!

Går i planerna på att skaffa vovve, och älskar din Mani! Är han en renrasig Chihuahua? Sen undrar jag också hur mycket han kräver.. hur mycket promenader, hur länge och om du utöver promenader gör någon aktivitet med honom kanske spårar eller ja.. jag vet inte :)

Reply
Linnea

Hej Kenza!
Vad blir din nästa tatuering? :)
Förresten, skriv gärna mer om tatueringar, ur min garderob och när du visar föregående resor!! Sååå kul :) kram!

Reply
Trine

Hei! Elsker bloggen din! Du er utrolig flink til å skrive, og bildene du legger ut er så fine.

Lurer på en liten ting, trener du hver dag? Du ser så sunn og tynn ut. Hvordan klarer du? Er du veldig strikt med maten, eller trener du veldig mye?

Takk for svar! Kram

Kenzas svar: Hej! Tack! Nej jag äter vad jag vill men är noga med att äta ordentlig mat, inte skräpmat eller kaninmat haha.. Jag tränar 2 gånger i veckan. Kram!

Reply
Maria

Hej Kenza!
Jag börjar med att gratulera dig för din sjuka framgång!
Du är så ung och har ådstakommit med så mycket redan.
Du är en riktig förebild.
Och nu till frågan, jag funderar på att köpa en skinnjacka ur din kollektion nu till våren.
Vilken tycker du att jag ska köpa då?
Kram!

Kenzas svar: Tack!! :) Till våren tycker jag att Kenza 3 (vanliga svarta tunna) är snyggast och passar till allt. Kram!

Reply
Josefine

Hej Kenza!
Jag vill bara höra med dig om du vet vad man “borde” göra i Barcelona? Jag o min bästa kompis ska dit om 2 veckor, och det blir premiär i Barca. Vet du om bra uteställen, shoppingställen osv.?

:)

Reply
Julia

Vilken sminkborttagnings-grej har du? :) (Undrar eftersom jag läste ditt svar om att du aldrig haft problem med din hy, alltså jag vill hitta en bra, som verkligen tar bort sminket..) Så sjuk fråga, men hoppas att du svarar! :D ;)

Reply
elina

hej! jag har bra hy men använder ändå foundation varje dag för det är ju mycket finare än utan? men vad kan jag använda istället? puder? tacksam för svar <3

Reply
lidija

vilka skor tycker du att man ska köpa nu till vår? converse eller några coola sneakers?
Och som vanligt har du underbara kläder på dig :)

Reply
Melanie

Hej Kenza! Vi är ett gäng som ska upp till stockholm några dagar och jag undrar villket det bästa utestället är på en Torsdag om man vill ha mycket RNB musik? :) Jätte tacksam för svar. Din blogg är grym. Kram :)

Reply
Cassandra

Hej Kenza (:
Har en liten fråga ;

Har du något tips på hur man får bättre självkänsla/ självförtroende?

Jag har inte ALLS något bra självförtroende så.
Hoppas du svarar, !

Reply
frida

Hej, Jag ser lite dåligt på mitt ena öga och har då glasögon, jag har fått börja i en ny klass för att jag börjar på högstadiet och då har jag och min gamla klass separerat om man kan säga så, i min gamla klass så hade jag glasögon och vågade visa upp dom osv och nu är det ju en ny klass osv och killarna i klassen är då lite tetiga så jag är rädd att dom ska reta mig eller något och jag har sagt till dom att jag har glasögon och dom bara skrattade. Vad ska jag göra jag sitter längst bak och ser liksom ingenting.. ;(

Reply
Heidi

Hej Kenza :-)
Jeg er helt vild med din cowboy vest fra Tiger of Sweden,
og jeg har ledt overalt efter den på nettet, men jeg kan ikke finde den.
Kan du henvise mig til en hjemmeside hvor jeg kan købe den online?
Hilsen Heidi.
P.s. Jeg elsker din blogg!

Reply
louisa

ååååh kenza kan inte du ladda upp en bild när din mage ligger i 500 väck? Om det går.. :( Jag mår dåligt av din underbart fina mage!

Reply
Cassandra

Hej Kenza.

Jag undrar om du kan ge mig lite tips om hur man får bättre självkänsla/självförtroende.

Kanske är en dum fråga men, har inte alls något bra självförtroende.
Skulle vara tacksam för svar,!
<3

Reply
Alva

Har sett att du har haft piercing i naveln förut men tagit ut den.. Varför då? :)
Skulle jättegärna vilja ha navelpiercing men jag får vänta lite till ^^

Reply
Elin

Det är helt galet hur snygg ndu är och du verkar vara en helt underbar person. Ville bara säga det

kram

Reply
Maria

Kan inte du berätta lite om hur du gör med armani hela tiden? Jag har själv en chihuahua men jag är nästan fast hemma hela tiden. Man får ju inte ha med hundar in i butiker restauranger eller caféterior. När och var tar du med honom och hur många timmar som max klarar han av att vara ensam? Snälla svara jag har frågat flera gånger men får aldrig svar! Älskar din blogg!

Kenzas svar: Vi lunchar på ställen där man får ha hund! Och går i de gallerior man får ha hund. Stoppar man honom i väskan brukar ingen säga något heller i andra butiker.. Brukar lämna honom max 4 timmar ensam.. Kram

Reply
Mimmi

Hej Kenza! Jag går själv första året på stockholms internationella restaurangskola för att bli kock. Jag undrar bara om du hade svårt för att välja gymnasie och program? För jag valde mellan fotografering också. Hur tänkte du när du valde den linjen som du gjorde? Och vad vill du bli senare i livet, kommer du ha kvar bloggen länge och hur länge? :) Och visst bor du på kungsholmen? eller har jag totalt fel? ;)

För övrigt så är du otroligt vacker och verkar vara (ÄR) en otroligt snäll och omtänksam person. Inte bara bästa bloggaren utan också den bästa personen! :)

Kraaam// Mimmi

Kenzas svar: Nej jag hade inte svårt för att välja linje. Hur länge bloggen blir kvar får vi se! Nej jag bor inte på Kungsholmen. Tack för dina fina ord! Puss

Reply
Ellinor

Kan du ge lite tips på studentklänningar? Vill ha en riktigt snygg som inte så många andra har :) Kraam po daj!

Reply
anonym....

har du något bra tips på hur man gör med en vänskap som är förstörd? jag gör allt jag kan men får bara skit tillbaka..
alla säger att min vän inte är värd min vänskap och allt jag gör för den, borde jag lyssna?

Reply
Sara

Hejsan Kenza! Jag läser din blogg varje dag missar inget :D. Skulle fråga två-tre frågor..
Hur träffades du och Alex?
Tänker du gifta dig och skaffa barn ?
älskar din blogg <3

Reply
Süsi

Hej Kenza,

first i loove your blog and your style!!
and second one question, do you dye your hair? Because i love the colour!!

Hugs from Germany Süsi :)

Reply
Emelie

Tredje gången gillt, hehe..
Var har du köpt dina snygga nitpumps
som står i din “bokhylla”? :) Kram

Kenzas svar: Ni hittar allt sånt bara ni kollar kategorierna. De är från Sam Edelman!

Reply
Evelina

Snälla berätta vad din typsnitt på din blogg heter, alltså texten som du skriver med. Har letat i evigheter haha :D älskar din bloggeliblogg!

Reply
Felicia

Heeeej kenza :d jag har läst din blogg i 3 år men aldrig kommenterat hur knas är det egentligen? Haha måste bara säga att det är massa som säger att jag är lik dig!! Så himla kul för du är så snygg!!
Har lite frågor också?

Har du gått ner i vikt sista tiden? Haha ser ut så iaf:)
jag har en chihuahua också som är super gosig precis som mani dom är jätte lika:d bara undrar om han också skäller på andra hundar? Eller om han typ snarkar sådära ibland?

Snälla svara pussis<3

Reply
Nadja

Hej :)
Har du nån conexion kvar till marocko eller är det helt borta? menar alltså om du typ åker dit, snackar med släktingar via internet osv.. snackar du arabiska förresten? Du är så fin btw, blir så glad när jag får höra att jag är lik dig utseendemässigt, är nämligen halv nordafrikan jag med haha! fast från tunisien hihi. Kram kram !

Reply
rebecka

hej kenza!
undrar bara hur lång du är, tehe ;)
tack för en sjuuukt bra blogg förresten, du är bäst! :D

Reply
alice

hej kenza!

jag tänkte köpa en jofama by kenza skinnjacka nu till våren!
ja tycker den med pälskragen är jätte snygg, är de mer en höst jacka, eller kan man ha den till våren?!

ja träffade dig i gbg , ska jag skicka den bilden som jag tog med dig? :)

kraam finaste kenza!!!

Reply
Julia

Hej Kenza!
Jag har en liten fråga om ditt rum typ, skulle du inte möjligtvis kunna visa oss hur ditt rum ser ut?! :) det skulle vara jätte kul att se, kanske ta bild på dina smycken, vad du använder för smink?
Kramar.
Btw, kommer du att göra några fler liknande bloppisar?

Reply
olivia

fan vad roligt att du svarar på massa kommentarer nu såhär! läst allihop, haha

Reply
Aida

Hej Kenza, jag har en fråga som jag har undrat över ett tag.

Minns du innan du avslöjade att din pojkvän var Aleks? Det gick ju en massa spekulationer om att din pojkvän var “avslöjad” och jag minns den där morgonen du var fly förbannad över Katrin Zytomierskas uttalande på radion.. Min fråga är: hur är det emellan er nu? Jag läser ju din blogg dagligen och har inte någonsin läst om att du skulle ha en vänskapsrelation med henne men jag tänkte mer på events och tillställningar. Hälsar ni på varandra? Vore kul att veta då jag tänkt på detta länge. Ha en fantastisk dag och ta hand om dig! Kramar / Aida

Reply
...

Kan man ha instoppat med vanliga jeans tights?

Och föresten kan du inte lägga upp bilder på typ hetaste just nu ellelr ngt ?
Mer kläddmode !
Btw DU ÄR SÅ VACKER !

Reply
Katarina

Vad heter modellen på dina bruna pilot- Ray-Bans?? Storlek osv?
Ska beställa på internet och skulle bli glad om du kunde dela med dig med den infon :)
Kram!

Reply
Dusa, the serb

hej kenza!
jag ville bara säga att du e en sån jävla inspirations källa!
att du kan gå vidare med livet , efter väldigt svåra situationer.
När ja behöver lite hopp så går jag in på din blogg, och ser att även om det värkar se så jävla mörkt ut så kan det bli bra igen.

p.s. ja har bott i sverige i hela mitt liv, men vantrivdes, så ja bestämmde mig för att flytta tillbaka till serbien, för att jag alltid varit lycklig här.

när ja såg att du skulle till belgrad så ville ja så gärna maila dig och föreslå en fika, för ja saknar ju sverige och språket så mycket men ja tänkte att det kanske inte passar.

ha det så bra! DONT TAKE ENY SKIT! kram:)
Dusa cvetanovic

Reply
rebecka

Hejhej :)

Jag har inte läst din blogg särskilt länge kanske ett halvår..
men ah iaf jag älskar den och du har så sjuuukt snygga kläder:P (hehe) aja här kommer min fråga, när fyller du år?
jag har lix läst att det är ngn gång i april och idag skrev du att de va en månad tills du va tjugo kan de va 9 april?:)
kram!

Reply
Josefin Norlén

Hejsan Kenza!
Åh jag gillar verklgien din blogg!
Du har så himla snygg klädstil att jag dör!

En liten fråga:
Hur fick du din stil som du har idag? Har du alltid klätt dig som du gör, jag vill verkligen typ få en ny klädstil! tror jag har hittar rätt nu! Blir väldigt inspirerad av dig Kenza!
Keep up the good work!

xoxo jossan :)

Reply
my l

Hej Kenza! Jag hade tänk köpa din skinnjacka med päls på nu ttill våren men såg att du hade skrivit att den tiidigare modellen vsr bättre i vår. Kommer den med päls bli för arm eller ska jag körs på den ändå? Puss å kram från My :)

Reply
yasse

Heej Kenza! Jag undrar en sak: vad jobbar du med? :)
… Ölskar din klädstil… :D
Snälla svaaaaaaaraaaaaa;D

Reply
Dusa, the serb

hej kenza!
jag ville bara säga att du e en sån jävla inspirations källa!
att du kan gå vidare med livet , efter väldigt svåra situationer.
När ja behöver lite hopp så går jag in på din blogg, och ser att även om det värkar se så jävla mörkt ut så kan det bli bra igen.

p.s. ja har bott i sverige i hela mitt liv, men vantrivdes, så ja bestämmde mig för att flytta tillbaka till serbien, för att jag alltid varit lycklig här.

när ja såg att du skulle till belgrad så ville ja så gärna maila dig och föreslå en fika, för ja saknar ju sverige och språket så mycket men ja tänkte att det kanske inte passar.

ha det så bra! DONT TAKE ENY SKIT! kram:)
Dusa cvetanovic

Reply
lovisa

hejhej kenza!
du är så sjuukt vacker. både jag och min syster tycker du är så sjukt bra bloggare och du verkar så jävla skön!!
på tal om min syster så såg hon dig på hm med nadja dilay häromdagen..
iallafall, jag är 14år och bor i lilla småland. jag är väldigt inresserad av mode och så. Dock är jag jäkligt kort, jag är 1.45m mot min kompisar som är typ bland dom längsta man kan hitta, iallafall i min klass. jag tycker det kan vara jätte jobbig att vara så liten, men som tur är så har jag ju ett par dösnygga kilklackar i mocka. varje gång jag går i dom får jag asont i fötterna på 10min, har du några knep för attt lära sig att gå i hörklackat bättre?
tack för en grym blogg!
KRAM

Reply
:)

Ohhh hoppas du svarar på min fråga :(
Jag frågat förut om din hörsel du har sagt att du har hörselnedsättning men jag förstår inte hur du klarar dig när du säger att du har väldigt nedsatt hörsel, tror inte du att din hörsel kan försämras ? När du träffar nya människor brukar du påminna de om att du har hörselnedsättning ?

Reply
Clara

Hur tycker du man ska matcha den virkade västen bäst utan att “visa” magen haha om du förstår vad jag menar? :)

Reply
frida

skulle du inte kunna göra ett inlägg om dig och Aleks? hur och var ni träffades, var det love at first sight eller när började det bli seriöst och så, när bestämde ni er att flytta tsm? allting, och mycket bilder! såna inlägg är härliga! :)
Kram från Finland!

Reply
Ninni

Hej! Tycker du att ett svart linne instoppad i en kjol (leopard) matchar till den där tunna runda halsringen? Items by Johanna

Reply
rebeckaa

Hej Kenza !
Jag undrar vilken foundation du använder
när du väl använder det? :)
skulle va tacksam för svar, kram !

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*