• header

Tattoo

Min vackra ängel Dilay spontan-tatuerade sig på tjejminglet i fredags! Det fanns ju en tatuerare från East street tattoo på plats och den som ville fick märka sig för livet, hehe.. Jag var så jääääääääääääkla sugen, speciellt när Dilay satt där och gjorde sin. Fattar inte hur jag lyckades låta bli?? Har funderat på en tatuering så himla länge nu och jag var ju så nära på att göra den när jag var och fyllde i en av mina tatueringar förra månaden, men tvekade i sista sekund så jag lät bli och skulle tänka på saken. Nu har jag tänkt och jag vill vill vill!!

Det var ett par stycken som tatuerade sig. En tjej gjorde ett kors i nacken, en annan gjorde sina föräldrars initialer, Rebecca gjorde en fågel, Dilay & en annan tjej gjorde ett litet hjärta på handleden. En rätt vanlig tatuering men så himla sött!

156 Comments

Emma

Hon är så himlans vacker! Fick hon betala för den eller var den gratis? Och en fråga till har din skinnjacka kenza 3 gått ner i pris och var kan jag hitta den i stockholm? Kram

Kenzas svar: Nej alla fick tatuera sig gratis.. Kolla jofamas hemsida, där hittar du alla återförsäljare. Kram

Reply
Johanna

Har Dilay gått ner i vikt tros? Hon är i vilket fall som helst superfin :)

Kenzas svar: Haha ja en hel del, 20 kilo!

Reply
Lilly

wow, it seems like dilay has lost weight?
not sure if she has but she looks f**** fantastic! inspiring!!

Reply
Pauline

Dilay har gått ner ganska mycket i vikt va? Hon är jättevacker (precis som innan) =) blev föresten ruskigt sugen på en tattoo jag med nu….

Reply
ellaaah

Såg att du skrev att din polare var en av eric saades dansare, vad heter han ?:)

Kenzas svar: Alex.. Vi hängde en hel del på grönan för många år sen ;P

Reply
Broddan

Åh va fint, har du tatuerat dig på East Street? Kan du rekommendera dem? Någon speciell tatuerare kanske?

/Broddan

Reply
jennifer

Oj! vad din vän har gått ner i vikt! vad duktigt av henne! Hon har blivit super vacker, vilket hon var innan med :)
Kan inte du fråga henne vad hon har gjort? hur lång tid det tagig och hur mycket hon gått ner? skulle vara riktigt kul att få vet, jag själv försöker nämligen så lite tips är aldrig fel!

Reply
lala

vad söt dilay blivit , har hon gått ner i vikt? ser inte lika rund ut i ansiktet.

Reply
Pernilla

Är det bara jag eller har Dilay gått ner då jäkla mycket i vikt? Skitsnygg är hon!!!!

Reply
Elin

oj, gud va fin dilay har blivit!!
hur utalar man hennes namn, dilääj?

Kenzas svar: Dilay har alltid varit vacker. Man uttalar det “dilaj”

Reply
Isse

klassisk fin tatuering! :) jag gillar sval-motiv också, det är så vackert.. vad är det för ny tatuering du funderar på? :D

Reply
sophia

shiit va snygg dilay är! Snyggare och smalare, så fin! Hon borde va riktigt jävla stolt! Några tips från henne? ;)

Reply
louise

hon är så sjukt vacker !! har hon gått ner i vikt ? ser så ut i allafal är så sukt avis på hennes utseende

Reply
sara

Kenza, svara helt ärligt nu! Var du och din vän Philip på g förut? Ni kramades och höll om varandra på varje bild för ca 2 år sen, tittade i arkivet hihi :)
För övrigt är du sjukt jävla snygg!!!! Kram

Kenzas svar: Hahaha nej, Philip är som en lillebror.. En knäpp liten lillebror, fast han är äldre :P Hahahaha, ursäkta att jag skrattar men hade ni känt honom hade ni fattat :P Kram!

Reply
Emily P.

Wow Dialy loose weight ! How can she do it ? I want know her method ! It’s great for her , she is so beautiful ! ( she was before but now..wahou)
xx pretty Kenza!

Reply
belinda

Hej Kenza !

Ser ut att de blev en riktigt lyckad kväll.
Herregud var Daily har gått ner i vikt, eller är det jag som ser i syne?? Så fin hon är….
Fråga henne om lit tips och lägg upp här på bloggen, det hade varit kul ! Har hon blogg förresten?? så fall länka gärna :)
Din blogg inspirerar mig till 100000 i min vardag, har nyss gjort ett projekt arbete om dig i skolan och fick MVG !!!

TUSEN kramar Belinda

Kenzas svar: Njaaa bantningstips hör inte riktigt hemma i min blogg.. Grattis till MVGt!! :D

Reply
Matilda

Åh, vilken fin tattoo! Jag själv är mitt uppe i att fundera på vad jag vill göra för tatuering, har så himla många potentiella motiv… Och Dilay är så himla söt, hennes ögon är då väldigt väldigt fina!

Reply
Ella

Varför ska alla ni övedriva med era kommentarer? Ja, dilay har gått ner i vikt, OCH HON ÄR LIKA SNYGG SOM FÖRUT!:) Kanske lite hälsosammare(hoppas ni förstår vad jag menar med det). Dilay har alltid varit snygg, and she will always be that :)<3

Reply
Johanna

härligt jobbat av Dilay, hon ser sjukt bra ut nu :) stor elloge till henne, hälse henne det! =)

Reply
Jasmina

Dilay är ju verkligen sexig, snygg och vacker på samma gång! hennes ögon dödar, och ett underbart leende har hon.

Reply
Natta

Jag hade gärna velat veta vad hon har gjort för att gå ner, har kämpat sönder mig!!! Plz tell me Kenza!

Kenzas svar: Hon har kämpat röven av sig i över 1 år.. Men jag tänker verkligen inte ta upp bantningstips här i bloggen.. Skriv till henne på fb eller något och fråga..

Reply
linn

denna människa är så snygg, helt jävla sjukt:) vackert hår, ansikte och hon verkar vara en bra vän :)

Reply
A L I C E

Gud va fin Dilay har blivit, ni två är så otroligt vackra naturligt. *avis*
Puss!

Reply
elle

fin tatuering!
jag har oxå ett hjärta på handleden, men mitt är rosa o lite spetsigare.
är inne på att göra min fjärde nu, min bror håller på att skissa på den…längtar till jag har den på min kropp! :)
ha en trevlig kväll!

Reply
jessi

Hej!, kan du ge ett tips på vilka klänningar man kan ha till balen? har så svårt att bestämma mig…

Reply
Stina

gud vad söt hon är, alltid varit söt men vilken förändring! :) Jag har ungefär samma längs och kroppsform som dilay men har jätte svårt att komma i form inför bikinisesongen.. skulle inte dilay kunna få gästblogga om hur hon gått till väga? vore lite kul och inspirerande!!! :) kramar

Reply
m

Dilay e så söt och verkar vara så fin på insidan med! snälla om hon inte fattat det själv så hälsa henne det! du är med så himla söt och fin.
kramis

Reply
JENNY

DU SOM ÄR DJURVÄN! DEN HÄR TJEJEN PSYCHEDELIQUE.BLOGG.SE ANTHOULA GIOTITSA HAR KASTAT EN KATTUNGE FRÅN EN BRO I GREKLAND!

Reply
Amanda

Älskar din blogg! Och vilken söt och cool tatuering! Hur ser den du vill göra ut? Eller vad föreställer den? Kan du inte lägga upp nån bild på den/de du har? Skulle vara kul och inspirerande! :)

Reply
natali

varför vill du inte ta upp det i bloggen om hur hon har lyckats gå ner vi vikt ? du skriver ju alltid om hur du tränar och så vidare…avundsjuka eller ?

Kenzas svar: För att jag inte vill uppmana folk till att gå på hårda dieter! Sen har väl jag inte rätten att sitta och skriva om hennes kropp och hennes liv inför en halv miljon främlingar.. Hon tycker inte att ni har något med henne att göra.

Reply
Emily P.

Wow Dialy loose weight ! How can she do it ? I want know her method ! It’s great for her , she is so beautiful ! ( she was before but now..wahou)
xx pretty Kenza!

Reply
Malene

Dilay har alltid vært en pen jente, men nå WOW! Den kjolen og sminken hun bærer der, hun ser stunning ut :) Gratulerer til henne med tattoo også, syns det er så utrolig feminint og vakkert med sånne små på håndleddet!

Reply
amelia

Oj gud vad mycket Dilay gått ner i vikt, jätteduktigt! Jag är 14 år och försöker också gå ner i vikt, hon är verkligen en inspiration för mig! Hoppas hon inte tar det för långt bara :) Ha det bra båda två! <3

Reply
josefin

Grymt duktig kompis du har, kämpar själv och det är jävligt jobbigt man behöver mycket stöd från allt & alla. GRYM TJEJ :D

Reply
Agnes

Vad otroligt fin Dilay är, har alltid varit!! Och vilken underbart fin klänning hon har på sig! Vet du vart den kommer ifrån? :) Tack för en jättebra blogg! Kram

Reply
Dixi Wonderland

Tycker alltid hon varit snygg!
Vare sig hon vägde 20 kg mer eller som nu 20 kg mindre. Stort Grattis till henne! Tycker hon klär sig otroligt fint!

Reply
boosse

Ser ut som Dilay gått ned i vikt, grymt jävla snygg är hon! Hon var ju förstås lika snygg förut men (jag känner henne inte, säger bara vad det ser ut som) hon vedrkar skina på ett mer självsäkrare sätt!

Reply
Stine

Dilay har alltid hatt noe spesielt over seg :) Hun gløder jo nærmest, spesielt i øynene, huden og smilet :) ahh flotte jenter

Reply
Karin från Finland!

DILAY HAR BLIVIT SÅ SMAAAAAAL!!!! Hon skiner som en sol :) Hälsa henne! Kram

Reply
Nilo

Hej Kenza!
Hälsa Dilay att det syns att hon har gått ner i vikt, hon var fin då och hon är fin även nu!
Kram.

Reply
Bella

hej! vad ska din tatuering föreställa?? du är sjukt snygg och din blogg äger!!!! kram!

Reply
Alexandra

Hey ey ey Kenza! Dilay är grym med viktminskningen!! Har själv lyckats gå ner 22 kg efter ha vägt hela 109 kg. Loosar fortfarande vikt och snart når jag mitt mål. Blir så irriterad av vissa kommentarer man läser här, men försvinner lika fort efter du har svarat! Gillar ditt sätt att se på livet och kärleken till dina vänner! Så ska de vara. You go guuurrrl! Bless från Götet

Reply
dds

Så bra jobbat med kroppen Dilay, kan du inte fråga henne om du får visa upp en helbild så dina läsare får se?=) Sjukt stor skillnad! Man märker det på en gång, riktigt riktigt bra jobbat faktiskt. Vad studerar hon till?

Reply
Linn

Hej Kenza!
Du skrev att Dilay hade gått ner ca 20 kilo i vikt, gud vad duktig hon är, kan du inte fråga henne om du får skriva om hur hon har gjort och så? Jag försöker också gå ner i vikt och skulle behöva lite inspiration och motivation :)
KRAM

Reply
jenny

har frågat detta förut men glömde kolla svaret. har du slutat röka? du ser så frisk och kry ut kenza!

Reply
Sophia

Woow! Snygg tjej! Hon var riktigt jävla snygg i uppsatt hår måste jag säga! :) inte för att hon är ful annars, men hennes vackra ansikte kom fram mycket mer när håret var uppsatt :)

Reply
Karin

Fan vad starkt jobbat av Dilay! :D Hon ser helt fantastisk ut och hon verkar må mycket bättre, om man jämför med andra bilder. :)
Jättefin tatuering btw. <3

Kenza, vad vill du tatuera om du ska tatuera dig igen då? :o

Reply
Daniela

Dilay har alltid varit jättefin men det verkligen strålar om henne nu när hon har gått ner i vikt! Otroligt vacker tjej, hälsa henne det!!

Reply
linaa

HEj kenza, jag skulle uppskatta att du frågar din kompis Dilay hur hon lyckats ggå ner såå mycket i vikt!!!!! hon har blivit MYCKET VACKER!!!!! Jag hoppaas verkligen att du skriver ett inlägg om hur hon har gått ner i vikt!!! hoppaaas på svar. Du är naturligtvis också mycket vacker:D

Reply
Anna

Guuud vad hon har gått ner i vikt!! Så duktig hon är! hon är min nya förebild :)

Reply
Linnéa

Din vän var jätte fin innan men hon LYSER av hur bra hon mår nu! Hon är såååå söt! (Nu får vi hoppas att hon också läser Kenzas kommentarer)

:-)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*