• header

Tillbaka på hotellet

Nu är vi tillbaka på hotellet… Funderar på att sätta mig i bastun en stund för jag är så jäääkla frusen! Har åkt på huvudvärk och har ont i bihålorna igen.. Jag ska ta en värktablett och hoppas på att det blir lite bättre, för ikväll ska vi ut och käka och sedan på födelsedagsfest. Köpte en helt fantastisk klänning från Acne idag som jag kanske ska ha på mig!

142 Comments

Sara

Hoppas du har det toppen i Malmö! Måste bara tipsa om restaurangen Vespa som finns i Malmö och i Lund. Dom har otroligt goda pizzor! :)

Reply
Hanna

Dom jeansshortsen är ju TO DIE FOR! Perfekta jeansshorts, verkligen! Jag anar att det kan ha vart ett tag sen du köpte dom, men har du något annat tips eller finns dom fortfarande kvar?
Tack på förhand och ha det bäst ikväll! ♥
kram

Reply
Helene

Du är så himla fin. Ditt liv är perfekt. Snygg kropp, snygga kläder, snygg pojkvän, bra med jobb, fin lägenhet, snälla kompisar och familj, och en supersöt hund. Hela ditt liv är perfekt. Är det någonting du är missnöjd med ?

Reply
Jenny

Skåne e härligt nt sant?:O ;)
Jag undrar bara.. hur fan kan du alltid vara så himla snygg fast du e typ sjuk?!:O
Kram:)

Reply
viccky

ÅH! Vad snygga shorts! :)
Var nog länge sen du köpte de.. eller? :)

Har du något tipps på vart man kan köpa snygga kläder i ”din stil” hihi.. är 13 år! :)

Älskar dig och din blogg!! <33333333333
du e min förebild! :)
http://www.viccky.blogg.se
:D

Reply
kurdisk muslimsk tjej

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

har du tips på bra komedifilmer ?=)

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Reply
alice

hahahahhahahaha jag och en kompis såg dig idag och följde efter dig för vi ville snacka med dig, men min kompis vågade inte! haha vi kände oss som världens stalkers när vi gick fram och tillbaka utanför butiken du var inne i, åh ville så gärna snacka med dig! synd, men tur att jag har träffat dig innan, på malmö-eventet på entré! :D hoppas du har det bra i malmö, kramar!

Reply
becka

Hej! Jag har nu lagt upp min smycken som jag gjort på bloggen som ni kan köpa så kolla gärna :)

Kram!

Reply
OliviaInThisBlogg

Kan inte du ha en bloopis? :) Jag skulle gärna köpa kläder av dig! Du har ju världens coolaste kläder!! Sen tjärnar då pengar, får mycket komentarer och glada läsare!

Mvh, Olivia :)

P.S. Du borde ha en frågestund snart!

Reply
Alice

Kan inte du göra ett inlägg i kategorin ur Kenzas garderob och visa alla dina bikinis/baddräkter nu när det snart är säsong? :D
Kram

Reply
Linn

Krya på dej !! Ett super tips till dig då !! Jag har alltid fruktansvärt ont i mina bifölls varje ggr jag e förkyld! Sååå jobbigt! Fick ett tips på Apoteket , tabletter vid namn Sinova, köööööp dom :-) herre jisses att jag inte vetat de tidigare :-) trevlig kväll :-)

Reply
Elizabeth

Skulle du kunna göra ett inlägg om Earth Hour? göra lite reklam för det och göra folk mer medvetna
Jorden tackar! :)

Reply
Jessica

Vi funderar på att åka ner till malmö i sommar, verkar som ni bor på ett bra hotell? Något du kan rekomendera? Vad heter hotellet?
Tack för en superbra blogg :)

Reply
Fröken Räv

Om du känner dig sjuk är nog bastun ingen vidare idé, badar man bastu när man är sjuk riskerar man att känna sig ännu sämre efteråt. Lagom olägligt eftersom det är så skönt med bastu när man fryser, men så äre! Tror det har att göra med att kroppen får lägga så mycket energi på att reglera temperaturen att den inte har tid att bekämpa bakterier/virus och sånt.

Reply
JULIA

Vad heter hotellet ni bor på?

OCH: Vad var det för BH du hade på dig under den svarta klänningen du hade med röda läppar för ett tag sen. Det var många som kommenterade, så jag antar att du vet vilken jag menar.

:)

Älskar din blogg!

Reply
josefine

hej!, jag undrar bara hur du var i skolan, asså vad du typ hade för betyg och hur om du hade det svårt eller lätt i skolan?, kan du inte skriva lite om din skolgång och så i ett inlägg, jag skulle uppskatta det mycket!
du är bäst, många kramar :)

Reply
lell

varför bor du på hotell, varför inte hemma hos din syster när du änd har åkt dit för att hälsa på henne?

Reply
Cinga Skyba

Hi Kenza I have one qustion for u , can I ask?
I have a lot of problems in my life, with my life… four years ago I fall in love with my boyfriend… actully my ex boyfriend.. I can’t stop loving Him, He was waiting for perfect moment and he want to ask me to marry him. I just made a few mistakes he too, we argued and once we broke up.. He wanted to come back to me but a wanted space but I wanted be with him but not yet, when I understood He already had another girl but said he did not stop loving me but he don’t want to be with me cause I hurt him too much… I can;t be reconciled I’m still crying, and I pray for him love and I know that we’ll never be together but I still believe… My ask is; DID YOU EVER BEEN UNHAPPY????????????????????????????

Reply
maja

kan du ge tips om olika snygga svarta skinnjackor???? behöver en ny!! snälla :)

Reply
bella

Kan du sätta ut en bild på dig och din syster? Är nyfiken på hur hon ser ut, ifall hon liknar dig eller inte?
skulle vara supersnällt! tack i förväg!
-kram<3

Reply
tinaa

hejj kenza du är barraa föör fin :O har du märkt att det finns inte så många som komenterar nu för tiden :( jag komenterar inte så mycket men jag läser nåstan alltid din blogg den är bara bäst

Reply
Madeleine

Älskar outfiten:) såå otroligt snygg^ hoppas att du får en trevlig kväll :)

Reply
Estera

I love reading your blog every day, only I translate it into English! And I have to say you have amazing style.

Reply
Asta

ååh! gud vad fina jeansshort! vad har du köpt dom?
letar verkligen efter ett bar höga jeansshorts! :)

Reply
sanna

jag vill bara säga att du är otroligt vacker!
+ att du ser hälsosam ut och inte så där anorexia-smal som hälften av befolkningen ser ut!!( känns det som!!)
jag gillar också att du fortfarande har dina “gamla” vänner kvar även att du blivit så pass känd som du blivit!
du verkar vara en riktigt bra vän & flickvän med!
Sött att du tatuerade in ett C till din mammas ära!

många kramar Sanna :)

Reply
W

Hej Kenza! Du är så vacker!
Du har säkert skrivit det flera gånger men vart har du köpt din väska med nitarna i botten?
Kram wero

Reply
Tea

Älskar shortsen! Vart har du köpt dom? Eller det kanske var länge sen. Har du annars något bra tips om vart man kan hitta snygga, höga jeans shorts?
Kram :)

Reply
airaM

Både du och Tyra blir sjuka väldigt ofta och jag kan bara dra parallellen att ni inte klär er för vädret. Ni har helt enkelt alldeles för lite kläder på er. Det är kul att vara snygg och jag vet att man är sugen på att ha vårkläder redan nu, men uppenbarligen är det inte så bra. Hoppas det inte bryter ut denna gång. Kram på dej!

Reply
emilia

du är så otroligt vacker och verkar dessutom vara en så härlig å snäll tjej!!!

Reply
Johanna

Följ mitt liv i kampen mot drogerna och föredetta narkoman, min passion för kläder och för folk som lever och levt i lika dåliga situationer som mig !

Reply
rebecca

Såg på nån skvallerblogg att folk kommenterat taskigt ang efterfesten Bruno Mars. Larvigt! Jag tycker att det är jätte kul att du fick en sådan chans och klart att du som är kändare än nåt annat fan har större chans att få en inbjudan, så är det ju bara :)
Keep up the good work, du har en jätte bra blogg!! :D

Reply
Corinne

Är på jakt efter de “perfekta jeansshortsen”, slitna, i “vanlig jeansfärg” som sitter bra. Var får du tag i alla dina perfekta jeansshorts? Kram

Reply
Ellen

dog och kom till himlen, sjukt snygga shorts. Länge sedan du köpte, vart är dom ifrån? (: även tröjan var sjukt snygg, varifrån?

Tack på förhand!

Kram

Reply
Therese

Vad använder du för strumpbyxor? Jag hittar inte som perfekta svarta någonstans.

Reply
felicia

vars är du köpt shortsen?? grymt snygga! kan du inte göra ett inlägg och tipsa om massa snygga jeansshorts? :D

Reply
carrouueee

Detta låter kanske dumt, men hotellet ni stannade över på..? Heter det “The Moore Hotel” ??? Om det nu är så, vilket jag nästan skulle tippa på dina bilder så måste jag säga att de är nog ett av de mysigaste hotellen jag stannat över på! De har grym service, underbara sängkläder, fin inredning. Bra att de även har ett litet kök, bra personal och bra läge in till Malmö!
Hoppas du hade det bra i Malmö!
Fin blogg, följt den länge. Inte för att verka elak, kränkande eller så, så tror jag att det skulle även behövas “något nytt” tillförande i bloggandet. Kan dock inte säga vad just nu.. Inget måste, men ett tips :)

Kram caroline

Reply
DisaDaMan

Shiiit va snygga shorts! Jag undrar vart du har köpt dom? Har letat efter ett par såna så himla länge, men alla sitter så fult där fram haha!
Btw din blogg är förtjusande bra! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*